تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس چيزى را در دل پنهان نداشت، جز اين كه در لغزش هاى زبان و خطوط چهره او آشكار شد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826200290




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انسان ها، قربانیان قاچاق در جنوب شرق آسیا/ هزاران پناهجو سرگردان در دریا


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: انسان ها، قربانیان قاچاق در جنوب شرق آسیا/ هزاران پناهجو سرگردان در دریا کوالالامپور - ایرنا - قاچاق انسان سال های متمادی است در منطقه جنوب شرق آسیا قربانی گرفته است و با توجه به شرایط منطقه، فقر و تفاوت های نژادی به نظر می رسد پایانی نمی توان برای آن تصور کرد.


به گزارش ایرنا، اندونزی، مالزی، تایلند، میانمار و بنگلادش در هفته جاری بار دیگر شاهد درگیر شدن در ماجرای قاچاق هزاران انسان بیگناه و یافتن ده ها قبر از کسانی بودند که در دام قاچاقچیان گرفتار شدند.
روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته جاری مالزی و اندونزی شاهد ورود بیش از دو هزار روهینگیایی مسلمان و بنگلادشی به آب های ساحلی این دو کشور برای پناهجویی بود.
افرادی که از فشارهای بوداییان تندرو در میانمار و یا فقر در بنگلادش به ستوه آمده و خطر قاچاقچیان انسان را به خاطره ای شاید خوش از مهاجرت، زندگی بهتر، رفع تبعیض و نجات جان خود خریدند.
گزارش برخی رسانه ها نشان می دهد چند برابر افرادی که خود را به سواحل مالزی و اندونزی رسانده اند هم اکنون در آب های جنوب شرق آسیا سرگردانند. تعداد این افراد در گزارش ها تا شش هزار نفر نیز ذکر می شود.
این انسان های زجر کشیده برای زندگی بهتر و نجات از فشارها و یافتن بهشتی تخیلی تمام خطرات را به جان خریده اند، بدون این که از پیامدهای این سفر آگاه باشند.
پناهجویان روهینگیایی با دو خطر اصلی مواجهند؛ نخست قاچاقچیانی هستند که این افراد را به امید کار بهتر و زندگی شیرین سوار بر قایق های چوبی کرده و در دریا رها کرده اند. هزاران نفر نیز طی سال های اخیر در مرزهای تایلند و مالزی و در اردوگاه ها به بردگی گرفته شده و در صورت ندادن باج کشته شده اند.
بسیاری از این قاچاقچیان با نیروهای دولتی، پلیس و نیروهای امنیتی کشورهای تایلند و مالزی هم کاسه شده و باندهای بزرگ قاچاق انسان راه اندازی کرده اند.
هر چند طی دو روز گذشته خبرهایی از بازداشت نیروهای پلیس مرتبط با قاچاق انسان در تایلند و مالزی منتشر می شود، اما کارشناسان معتقدند این افراد لایه های رویی این باندها هستند و لایه های زیرین و پنهان همچنان به فعالیت خود ادامه می دهند.
تایلند روز گذشته اعلام کرد بدنبال مرد پشت صحنه و پنهان قاچاق گسترده انسان است که هزاران نفر از مهاجران غیرقانونی از بنگلادش و میانمار را در منطقه جابجا می کند.
گفته می شود این فرد که ارتباط با گورهای جمعی و بیش از 35 جسدی که طی دو هفته گذشته در جنوب تایلند یافت شده دارد، از تایلند فرار کرده و اکنون در مالزی و احتمالا در جزیره لنکاوی پنهان شده است.
همچنین اردوگاه دیگری در محل قاچاق روهینگیایی های مسلمان در مرز تایلند و مالزی کشف شده که بزرگترین اردوگاه کشف شده تاکنون است و مرتبط با سران قاچاق انسان است.
این اردوگاه نیز که گنجایش یکهزار پناهجو را برای جابجایی در مرز دارد در نزدیکی اردوگاهی کشف شد که 26 جسد مهاجران پیدا شده بود.
کارشناسان معتقدند وجود اردوگاه هایی با این وسعت و این تعداد جابجایی انسان به دور از چشم نیروهای پلیس و مقامات دولتی امکانپذیر نیست.
خطر و مشکل دومی که پناهجویان روهینگیایی و بنگلادشی با آن مواجه هستند و در رویای خود با توجه به سخن قاچاقچیان شاید به آن فکر نکرده اند چگونگی برخورد مقامات مالزی و اندونزی به عنوان کشور مقصد قاچاق است.
به دلیل حضور هزاران پناهجو در سال های گذشته در کشورهای مقصد، نوع برخورد این کشورها متفاوت شده است.
اندونزی رو به توسعه که هم اکنون با 250 میلیون جمعیت خود، فقر و بیکاری مواجه است و میلیون ها نفر از جمعیتش در مالزی و دیگر نقاط جهان مشغول فعالیت در شرایط سخت هستند، طی سه روز گذشته تاکید دارند مقصد افراد قاچاق شده مالزی است و سیاستمدارانه حاضر به پذیرش آن ها نیست.
هم اکنون دولت اندونزی صدها نفر از این افراد قاچاق شده را در کشتی قرار داده و آماده روانه شدن به سمت مالزی کرده است.
مالزی نیز در حال حاضر میزبان میلیون ها کارگر و مهاجر از کشورهای مختلف است. تنها در دفتر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در مالزی بیش از 150 هزار پناهجو ثبت نام شده اند که حدود 140 هزار نفر آن ها مسلمانان روهینگیایی هستند که بسیاری از آن ها در اردوگاه ها و شرایط سخت زندگی می کنند و نه تنها توجهی به آن ها نمی شود، بلکه دولت مالزی آن ها را عامل برخی تبهکاری ها می داند.
هر روز در رسانه های مالزی نیز خبری از کشف جسدی از افراد خارجی به چشم می خورد که بیشتر میانماری هایی هستند که به قتل رسیده اند.
مالزی طی چند ماه گذشته فشار به سازمان ملل برای مشخص کردن وضعیت این پناهجویان را افزایش داده و از امروز (پنجشنبه) نیز تدابیر امنیتی برای ممانعت از ورود پناهجویان جدید را در مرزهای دریایی تایلند بیشتر کرده است.
گروه های حقوق بشری می گویند ممکن است تا شش هزار پناهجو از جمله از اقلیت مسلمان روهینگیا در آب های جنوب شرق آسیا گرفتار شده باشند و بدنبال ورود به آب های مالزی هستند.
از سوی دیگر مشاور عالی پناهندگان سازمان ملل، آمریکا و چند دولت و سازمان بین المللی دیگر با نگرانی از احتمال اینکه قایق هایی شامل اجساد این مهاجرین به ساحل برسند، جلسه فوری برگزار کردند، اما شرکت کنندگان در این جلسه تاکید کردند طرح فوری برای جستجوی کشتی ها در تنگه ملاکا وجود ندارد.
از سوی دیگر برخی از پناهجویانی که زنده به اندونزی وارد شدند گفتند که در مسیر گرسنگی کشیده اند و دو نفر از پناهجویان بنگلادشی گفتد پس از 36 ساعت شناور بودن در دریا و در حالی که به شناور چسبیده بود خود را زنده به ساحل شمال غربی اندونزی رسانده اند.
به نوشته روز پنجشنبه رعیت پست مالزی، حبیب الرحمان که در مقابل گرسنگی داخل قایق طاقت نیاورده و تلاش کرده مواد غذایی استفاده کند، گرفتار دیگر مهاجران خشمگین شده و به دریا پرتاب شده است.
با توجه به شرایط موجود در روزهای آینده باید در انتظار خبرهای بیشتری از قاچاق انسان در جنوب شرق آسیا بود و انتظار می رود فشار بر مهاجران بیشتر شود.
پس از کشف گورهای جمعی در مرز تایلند و مالزی قاچاقچیان انسان برای رهایی خود، این مهاجران ستمدیده را در دریا رها کردند و اکنون نیز به نظر می رسد کشورهای منطقه در بازی سیاست برای رهایی خود اقدام کنند و بار دیگر مسلمانان روهینگیا تنها می مانند.
آساق**1611






24/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن