تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برآورد اعمال در شب نوزدهم انجام مى‏گيرد و تصويب آن در شب بيست ويكم و تنفيذ آن در شب بي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819041893




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت یکسان‌شدن مجازات تولیدکنندگان مشروبات |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ضرورت یکسان‌شدن مجازات تولیدکنندگان مشروبات
کد خبر: ۵۰۰۹۹۷
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۵ - 17 May 2015


عضو هیات رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس یکسان‌سازی مجازات مشروبات الکلی تولید داخل و خارج را ضروری خواند و گفت: درقانون فعلی مبارزه با قاچاق کالا و ارز مجازات درنظرگرفته شده برای مشروبات الکلی تولید داخل و خارج برابر نبوده و افراد مشروبات داخلی را برای مجازات کمتر در بسته بندی های خارجی عرضه می کنند.

ابوالفضل ابوترابی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، درباره اصلاح موادی از قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، گفت: عمده ترین اصلاح صورت گرفته  در قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز درخصوص بند مربوط به مجازات مشروبات الکلی تولید داخل وخارج است.

نماینده مردم نجف آباد، تیران و کرون درمجلس شورای اسلامی، افزود: متاسفانه در حال حاضر قانون به گونه ای است که برای قاچاق مشروبات الکلی خارجی مجازات کمتری در نظر گرفته شده است، بنابراین مشروبات تولید داخل را در بسته بندی‌های خارجی با هدف کاهش مجازات عرضه می‌کنند، ازاین رو باید مجازات مشروبات تولید داخل با مشروبات الکلی که به شکل قاچاق وارد کشور می شود، برابر شود.

عضو هیات رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، گفت: در قانون فعلی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای مشروبات تولید داخل مجازات حبس وجزای نقدی در نظر گرفته شده، اما مجازات ورود قاچاق مشروبات الکلی خارجی بسیارکمتر از تولید داخل است؛ ازاین رو باید تاکید کرد مجازات این دو باید همسطح شود.

گفتنی است در ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی آمده است هر کس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قراردهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قرار دهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار (۷۴) ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی (تجاری) کالای یادشده محکوم می‌شود اما در تبصره یک قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز حکم ماده 702 قانون مجازات اسلامی فقط شامل مشروبات تولید داخل می‌شود.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن