تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804612478




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تب مالت با مصرف شير فله افزايش مي‌يابد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۱:۵۳ق.ظ)
تب مالت با مصرف شير فله افزايش مي‌يابد موج - مدير عامل اتحاديه فرآورده‌هاي لبني با بيان اينکه بهترين و پرخاصيت‌ترين شير، شير پاستوريزه است، گفت: مصرف بدترين شير پاستوريزه از بهترين شير فله‌اي بهتر است؛ زيرا احتمال مبتلا شدن به بيماري‌هاي مختلف، از جمله تب مالت با مصرف شيرهاي غير پاستوريزه افزايش مي‌يابد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدرضا اسماعيلي، مدير عامل اتحاديه فرآورده‌هاي لبني، گفت: عده‌اي از مصرف‌ کنندگان مواد لبني و شير بر اين باورند که شير فله‌اي (سنتي) که معمولاً در مغازه‌هاي لبنيات‌فروشي عرضه مي‌شود داراي خاصيتي بيشتر و بهتر نسبت به شيرهاي پاستوريزه است، درحالي‌که اين شيرها در اصل به دليل برخورداري از استانداردهاي لازم کارخانه‌ها برگشت‌ خورده‌اند و کارخانه‌ها آن را خريداري نکرده‌اند.
وي با بيان اينکه اگر چه ممکن است اين شيرها طعم بهتري داشته باشند، چون اغلب چرب هستند، افزود: حتي با جوشاندن شيرخام هم ممکن است برخي از باکتري‌ها و ميکروب‌هاي موجود در شير از بين نرود و باعث بروز بيماري در انسان شود.
مدير عامل اتحاديه فرآورده‌هاي لبني تصريح کرد: شير خام عرضه‌ شده به کارخانه‌ها مورد پالايش و آزمايش قرار مي‌گيرد و پس از برخورداري از فاکتورهاي لازم از دامدار خريداري مي‌شود و در کارخانه‌ها هم تمام املاح و ذرات معلقي که از هوا جذب شير خام شده از آن جدا مي‌شود.
وي افزود: خاصيت شير در مراحل پاستوريزه‌ کردن در کارخانه از بين نمي‌رود، بلکه شيري که به‌ صورت فله‌اي خريداري مي‌شود و اغلب پس از جوشاندن مصرف مي‌شود که به علت جوشاندن حدود 40 درصد از پروتئين و کلسيم موجود در آن از بين مي‌رود.
اسماعيلي تصريح کرد: با جوشاندن شير کلسيم و پروتئين شير به ديواره ظرف مي‌چسبد و شير غلظت بيشتري پيدا مي‌کند به همين دليل مردم تصورشان بر اين است که چون اين شير غلظت بيشتري دارد خاصيت بهتري هم دارد، در حالي‌ که در اصل بخشي از خاصيت خود را در اثر جوشاندن از دست‌ داده است.
وي افزود: مصرف بدترين شير پاستوريزه از بهترين شير فله‌اي بهتر است؛ زيرا احتمال مبتلا شدن به بيماري‌هاي مختلف، از جمله تب مالت با مصرف شيرهاي غير پاستوريزه افزايش مي‌يابد.
مدير عامل اتحاديه فرآورده‌هاي لبني تصريح کرد: شير در کارخانه‌ها هنگام تحويل از لحاظ کيفيت و وجود آنتي‌بيوتيک‌ها آزمايش مي‌شود و اغلب شيرهاي خام برگشتي از کارخانه‌ها داراي آنتي‌بيوتيک است.
وي افزود: گاهي اوقات ممکن است به گاو آنتي‌بيوتيک خورانده شود و بقاياي اين دارو در شير بماند که در صورت آزمايش کارخانه‌ها اين شير را تحويل نمي‌گيرند.
اسماعيلي تصريح کرد: اگر فردي از شير آنتي‌بيوتيک‌دار استفاده کند از آنجا که دز مصرفي در آن بالاست اگر دچار بيماري شود که نياز به مصرف آنتي‌بيوتيک داشته باشند ديگر آن دارو بر روي فرد مؤثر نيست.
وي افزود: شير خام حاصل از دام مبتلابه ورم پستان توسط کارخانه‌ها قابل‌ تشخيص است و از توليدکننده دريافت نمي‌شود، در حالي‌ که ممکن است اين شير خام توسط مغازه‌هاي لبنياتي به مصرف‌ کننده عرضه شود و در آن‌ها موجب بروز بيماري‌هاي خطرناکي شود.
مدير عامل اتحاديه فرآورده‌هاي لبني بابيان اينکه در محصولات لبني از شير خشک استفاده نمي‌شود، گفت: مصرف شير خشک در فرآورده‌هاي لبني صرفه اقتصادي ندارد چون هر کيلو از بهترين شير خام با استانداردهاي لازم با قيمت هزار و 440 تومان از دامدار خريداري مي‌شود، اما؛ هر کيلوگرم شير خشک قيمتي حدود 11 هزار تومان دارد.
وي با بيان اينکه کمترين سود را صنايع لبني از توليد محصول مي‌برند، افزود: علي‌رغم اينکه براي توليد شير پاستوريزه هزينه‌هاي زيادي، از جمله آزمايشگاه‌هاي مجهز، حمل‌ونقل و بسته‌بندي وجود دارد، اما؛ شير خام‌هاي برگشتي کارخانه‌ها که در مغازه‌ها به‌صورت فله‌اي عرضه مي‌شوند خيلي گران‌تر از هر کيلو شير پاستوريزه بفروش مي‌رسد؛ زيرا تصور مردم بر اين است که اين شيرها نسبت به شيرهاي پاستوريزه خاصيت بيشتري دارند.
وي با بيان اينکه شير استريليزه نسبت به شير پاستوريزه خاصيت کمتري دارد، افزود: کشورهاي توسعه‌ يافته براي توليد و مصرف شير يارانه‌هاي خوبي را اختصاص مي‌دهند.
اسماعيلي تصريح کرد: فرايند توليد تا مصرف شير؛ يعني از همان ابتدا که نهاده‌هاي مورد نياز دام توسط کشاورز تأمين مي‌شود تا زماني که نهاده به دامدار داده مي‌شود و بعد از آن در کارخانه و فروشگاه‌هاي عرضه شير بايد مورد حمايت دولت قرار گيرد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن