تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كار خير و صدقه، فقر را مى‏بَرند، بر عمر مى‏افزايند و هفتاد مرگ بد را از صاحب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1841995163




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آغاز جنگ سرد جديد با استقرار اس 400 هاي روسي در چین


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: آغاز جنگ سرد جديد با استقرار اس 400 هاي روسي در چین
فروش سامانه موشکی اس 400، سبب شده تا آمریکا و دیگر متحدانش در منطقه پاسیفیک، توجه ویژه­ای به آن داشته باشند. اگرچه استقرار سیستمهای اس 400 در چین، وضعیت منطقه را برای آمریکایی­ها بدتر خواهد کرد، اما فروش این سامانه نتیجه بحران اوکراین و تحولات اخیر در درگیری بین مسکو و واشنگتن نیست.
نویسنده : واسلی کاشین 


جوان آنلاين: مدیرکل موسسه روزوبورون اکسپورت و کارشناش دفاعی روسیه، اخیرا قرارداد فروش سیستم های موشکی زمین به هوای اس 400 به چین را تایید کرده است. رسانه های روسیه به نقل از منبع ناشناس، گزارش دادند که قرارداد فروش این سامانه ها از اوایل نوامبر 2014 شروع شده بود.
لازم است این جدول زمانی را به یاد داشته باشیم اما براساس برآوردها به احتمال زیاد چین تا سال 2016 این سیستمهای موشکی را دریافت خواهد کرد. چین چند ماه دیگر اولین بخش از موشکهای اس 400 آماده نبرد را دریافت می­کند و سپس رزمایشهای نظامی برگزار می کند، تا آمادگی این سیستم های موشکی را مورد آزمایش قرار دهد. همزمان با این قرارداد، چین با فعالیت بیشتری سیستم­های موشکی زمین به هوای اچ کیو 9 (9 HQ-) با برد بلند خود را در بازارهای خارجی توسعه می­دهد. بر اساس گزارش­های تایید نشده، علاوه بر پیروزی چین در مناقصه برای یک ایجاد سیستم دفاعی هوایی در ترکیه – که متعاقب آن تحت فشار آمریکا لغو شد- چین همچنین در حال تحویل دادن سیستمهای اچ کیو9، به ترکیه و ازبکستان است. چنین مسائلی به طور طبیعی این دغدغه­ها را افزایش می­دهد که چین سیستمهای موشکی اس 400 روسیه را کپی خواهد کرد، و از اینرو در بازار فروش موشکهای زمین به هوای برد بلند به رقیب جدی برای روسیه تبدیل می شود.

سرقت دفاع هوایی در این موضوع یک سری از تحریف ها و مبالغه ها درباره کپی تسلیحات خارجی توسط چینی ها وجود دارد. بنابر سوءبرداشتهای عمومی، چینی­ها قادر هستند هر چیزی را کپی کنند و محصولات خودشان را با هزینه های خیلی تولید کنند. این مسئله ممکن است تقریبا برای انواع خاصی از تولیدات مصرفی صادق باشد اما برای تکنولوژی های نظامی و تسلیحات پیشرفته نمی­تواند درست باشد. مبالغه­ در مورد مهارتهای کپی برداری چینی­ها، کیفیت همکاری­های نظامی روسیه – چین را افزایش می­دهد. به ویژه که به دلیل اصرار بیش از حد چینی­ها این توافق مخفی مانده است. توسعه سیستم­های چینی که در ظاهر مشابه روسی است، اغلب ساده هستند- و بدون بررسی واقعی- می گویند که آنها کپی برداری شده اند. در واقع، در بسیاری موارد یا مجوز چنین سیستمهای پیشرفته به طور قانونی خریداری می­شود یا اینکه آر اند دی ((R&D آنها به شرکتهای صنعت نظامی روسیه سفارش داده می­شوند. طی نوسانات اقتصادی دهه 1990، و اوایل دهه 2000، وجود چنین سفارشهایی کمک کرد تا بسیاری از شرکتهای روسی که درگیر بحران اقتصادی بودند، سرپا بمانند. مجموعه اچ کیو 9، چینی­ها که بسیاری آنرا اس 300 چینی می نامند، باتوجه به اینکه شباهت­های ظاهری زیادی بین عناصر آن با سیستمهای مشابه­ روسی وجود دارد، اینگونه برآورد می­شود که چین می­تواند نمونه بزرگتری از این سامانه­ها را بسازد. علت واقعی که برخی می­گویند عناصر سامانه زمین به هوای اچ کیو 9، با مدل روسی شباهت دارد، این واقعیت است که چینی­ها توسعه بخشی از پروژه آر اند دی(R&D) آنرا به روسها سفارش داده بودند. چینی­ها چند سالی است که انواع دیگری از این سامانه یعنی موشکهای میان برد زمین به هوا با سوخت جامد را که تاریخچه آن به دهه 1970 بر می گردد، را مورد آزمایش قرار می دهند. این مجموعه هچنین مواد مشابهی را که در سامانه های آمریکایی پاتریوت (2PAC) مورد استفاده قرار گرفته اند را دربر می­گیرد که چینی­ها آنها را از طریق کانال­های خاصی به دست آورده اند. تعداد دیگری از چنین مجموعه­ها وجود دارد و تنها برخی از پروژه­های مشترک در دهه 1990، به تازگی رونمایی شده اند. آنها همه مجموعه­های موشکی زمین به هوای اچ کیو 16، هواپیماهای جنگنده اف سی 1(FC-1)، محفظه­های جنگی (502 WZ-)، تجهیزات نبرد پیاده نظام، خودروهای زرهی هاویتزرز، سیستم های خمپاره انداز (12005( PLL-، جنگنده­های نوع (PLZ- 05)، و بسیاری از انواع دیگر تسلیحات و تکنولوژی­های نظامی را دربرمی گیرد. البته، همچنین بیش از چند مورد از کپی­های غیرمجاز نیز وجود دارند. اما در مقیسه با تکنولوژی­های موردنیازی که از طریق قانونی به دست آمده، چینی­ها نمی­توانند نسخه­های با عملکرد فوق سریع را سرقت کنند. تسلیحات خاص ساخت اروپا که در طول دهه 1980 به دست چینی­ها افتاد، تنها در دهه 2000 و آنهم پس از چندین سال تلاش به تولید انبوه رسید. در کل، صنعت چینی ها به حقوق مالکیت معنوی خارجی توجه نمی کند. همه شرکتهای با تکنولوژی بالا که با چین تجارت می کنند، صرف نظر از کشوری که در آن مستقر هستند و یا بخش اقتصادی که به آن تعلق دارند، با این واقعیت روبرو می­شوند. کارخانه­های تولید ماشین آلمانی، دانشمندان هسته­ای فرانسه و سازندگان قطعات ماشین ژاپن، خودشان در موقعیت مشابهی مثل عرضه کنندگان تسلیحات روسیه قرار دارند. هنوز تعدادی کمی از آنها معتقدند که احتمالا به خاطر این چالشها بازار چین را رها کنند. بهترین روش برای مانور دادن در چنین محیطی به طور کامل تجزیه و تحلیل خطرات بالقوه مرتبط با هر پروژه است.



آغاز جنگ سرد جديد با استقرار اس – 400 هاي روسي در چین


اهداف بالقوه به طور ساده می توان فرض کرد که چینی­ها می­توانند سیستم های اس 400 را در یک دوره کوتاه مدت کپی برداری کنند، اما چنین کاری سالها زمان می­برد. با این حال، روش آلماز آنتی، تولید کننده سیستم­های دفاع هوایی روسیه برای توسعه نسل بعدی سیستم­های موشکی اس -500، به خوبی درحال پیشرفت است و انتظار می رود در مدت چند سال به تولید انبوه برسد. تحت چنین شرایطی، تصمیم برای لغو فروش اس 400 به چین صرفا یک منبعی از سود صادرات را از بین خواهد برد- که در این برهه زمانی برای روسها خیلی موردنیاز است- و فضا را برای روابط مهم استراتژیک با چین ترش خواهد کرد، اگر منافع دیگری را جایگزین آن نکنند. با این حال، پیامدهای سیاسی- نظامی فروش اس 400، جذابیتشان کمتر از جنبه های فنی پروژه نیستند. در مقایسه با مورد قبلی، سیسستم موشکی جدید برد بلندتری دارد و آن می تواند اهداف را شناسایی کند، و برد شلیک آن با استفاده از موشک برد بلندی که اخیرا آزمایش شد، به حداکثر می­رسد. بنابه گفته کارشناسان نظامی روسیه، این سیستم موشکی می­تواند فاصله بیش از 400 کیلومتری را مورد هدف قرار دهد. این محدوده­های مشخص یک تغییر اساسی در قواعد بازی در تایوان و جزایر سن کاکو، یعنی دو منطقه بالقوه آسیب پذیر که با چین درگیر هستند، ایجاد خواهد کرد. با برد 400 کیلومتر، سیستم­های موشکی قادر خواهند بود تا تمام فضای هوایی مناطق استانهای فوجیان و شاندونگ چین، که در نبرد با سرزمین اصلی هستند را کنترل کنند. برای ژاپن، مسئله دفاع از جزایر موردمناقشه به طور قابل توجهی سخت­تر خواهد شد. برای تایوان، نگاه ناامیدانه­ای از بعد نظامی شروع خواهد شد- چین با استفاده از این موشکها قادر خواهد بود تا هواپیماهای جنگی تایوان را پس از مطمئن شدن از موقعیتهایشان در خشکی، به محض اینکه آنها از روی زمین بلند شوند، ساقط کند. به این دلایل، فروش سامانه موشکی اس 400، سبب شده تا آمریکا و دیگر متحدانش در منطقه پاسیفیک، توجه ویژه­ای به آن داشته باشند. اگرچه استقرار سیستمهای اس 400 در چین، وضعیت منطقه را برای آمریکایی­ها بدتر خواهد کرد، اما فروش این سامانه نتیجه بحران اوکراین و تحولات اخیر در درگیری بین مسکو و واشنگتن نیست. شروع مذاکرات درباره فروش این سامانه­ها به اوایل دهه 2010، و قبل از بحران کنونی برمی­گردد. یک فرض ممکن این است که شروع "جنگ سرد دوم" صرفا مذاکرات روس و چین را بیشتر شتاب خواهد بخشید. یک تجربه مثبت از اولین محموله سیستمهای موشکی احتمالا منجر به این خواهد شد که چین موشکهای زیادی از روسیه بخرد. آن همچنین همکاری­های فزاینده بین روسیه و چین را برای توسعه دیگر سیستمهای دفاع هوایی تسریع خواهد کرد.
منبع: موسسه کارنگیمترجم: روح­ الله صالحی


منبع : جوان آنلاين



تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن