تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن مجتبی (ع):كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مى‏كنم كه خداوند دعايش را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867719996




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خروج وام مسکن از انحصار تک بانکی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
خروج وام مسکن از انحصار تک بانکی




گویا دولت برای خروج از رکود واحدهای صنعتی و در یک گام فراتر اقتصاد ایران، به بن بست خورده است. واحدهای تولیدی همچنان در گیر و دار مشکلات دریافت وام ناشی از هدفمندی یارانه‌ها هستند و دولت به فکر افتاده که تحرکی در بازار صنعتی ایجاد کند. راهش هم گویا تنها از ایجاد و تحریک تقاضا در بازار مسکن می‌گذرد.





تابناک: گویا دولت برای خروج از رکود واحدهای صنعتی و در یک گام فراتر اقتصاد ایران، به بن بست خورده است. واحدهای تولیدی همچنان در گیر و دار مشکلات دریافت وام ناشی از هدفمندی یارانه‌ها هستند و دولت به فکر افتاده که تحرکی در بازار صنعتی ایجاد کند. راهش هم گویا تنها از ایجاد و تحریک تقاضا در بازار مسکن می‌گذرد. اکنون دولت به فکر افتاده تا با سپردن پرداخت وام مسکن به همه بانکها، به انحصار پرداخت وام از سوی یک بانک، خاتمه دهد.

دولت از روزهای اولی که سر کار آمد، وعده داد تا صنایع و اقتصاد کشور را از رکود خارج کند. برنامه نوشت و همایش برگزار کرد. گزارش صد روزه ارایه داد و تصمیم گرفت تا با تحرک تقاضا، رکود را از اقتصاد برچیند. تا اینجای کار که همه همچنان منتظرند.

آنگونه که صنعتی‌ها می‌گویند، بازارشان همچنان راکد است و به این رکود، از سرشان دست بردار نیست. در این مواقع، بسیاری راه خروج از رکود را تحریک تقاضای بخش مسکن می‌دانند تا صنایع پایین دستی آن نیز وارد چرخه تولید شوند و اینگونه راهی برای خروج از رکود برخی از صنایع پیدا شود.

واقعیت این است که با خروج بخش مسکن از رکود، شاید بتوان انتظار داشت که بخش عمده ای از اقتصاد ایران از رکود خارج شود. فولادی‌ها، سیمانی‌ها، مصالح ساختمانی، کاشی‌سازها و سرامیک فروشان، کابینت سازان و حتی در پله‌ای بالاتر، مبل فروشان و فرش فروشان و مغازه داران لوازم خانگی، از گسترش خرید و فروش های مسکن منتفع می شوند.

به همین دلیل اکنون دولت طرحی را مطرح کرده که بر مبنای آن، ارایه وام مسکن به مردم به همه بانکها تسری یابد و از انحصار یک بانک، خارج شود. شاید اینگونه، صف تقاضا برای دریافت وام مسکن، کوتاه‌تر شده و همین امر، جذابیتی را برای مردم در دریافت وام مسکن و ورود به بازار برای خرید و فروش و نوسازی و بهسازی واحدهای مسکونی بیشتر شود. اینگونه دولت بدون اینکه دخالتی در اقتصاد داشته باشد و خود را درگیر تولید کند، واحدهای صنعتی را به حرکت وا داشته است.

البته شاید یکی از دلایل دیگری که دولت به خروج انحصار از بازار بانکی وام مسکن وارد شده است، آن است که سال گذشته بانک مسکن اعلام کرد که دیگر قادر به پرداخت وام مسکن نیست، چرا که مسکن مهر حجم زیادی از تسهیلات مسکن را به خود اختصاص داده است.

در این میان، عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی در سخنانی اعلام کرد که قرار است بانک‎های دیگر به کمک بانک مسکن آیند و تنفس یک‎ساله به این بانک داده شود و اینگونه شد که علی اصغر میرمحمدصادقی، مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی خبر از ارایه شیوه نامه ای به بانکها می دهد که بر مبنای آن، ارایه وام از سوی تمام بانکها آزاد شود.

البته برخی کارشناسان بر این باورند که تسهیلات مسکن حداقل باید 60 تا 80 درصد هزینه یک واحد مسکونی را شامل شود تا بازار به رونق واداشته شود، در حالی که به نظر نمی رسد که دولت قرار باشد این حجم از نقدینگی خرید واحدهای مسکونی را خود تامین کند یا حتی بانکها جذابیتی برای این کار ببینند. به هر حال باید دید که این تصمیم تحریکی دولت، می تواند بازار را از رکود خارج کند.






تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن