واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور: حذف سازمان مدیریت و برنامه ریزی حفره عمیقی درمنابع مالی کشور بوجود آورد ساری-ایرنا- معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور بر لزوم وحدت رویه در انضباط مالی تاکید کرد و گفت: حفره مالی که با حذف سازمان مدیریت و برنامه ریزی در دولت های پیشین به صورت عمیق ایجاد شده است ،باید ترمیم شود.
فرهاد دژپسند که روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری و معرفی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران در ساری سخن می گفت، افزود: با توجه به مشکلاتی که در حوزه اقتصاد و درآمد نفتی وجود دارد ،آهنگ خارج شدن درآمد نفت از بودجه کشور با احیا سازمان مدیریت و برنامه ریزی به صدا درآمده است.
وی با بیان اینکه مصرف بهینه منابع مالی با برنامه ریزی مورد تاکید رییس دولت تدبیر و امید است، ادامه داد: فرایند توسعه و حل مشکلات اقتصادی و عملیاتی شدن پروژه های عمرانی فقط با بهره وری منابع مالی قابل اجرا است.
معاون سازمان احیا شده مدیریت و برنامه ریزی کشور با اشاره به اینکه سهم اعتبارات هزینه ای از 25درصد سال 84 در سال 92 به 85درصد افزایش یافت، ادامه داد: چندین پروژه عمرانی نیمه کاره که توجیه اقتصادی و اجتماعی ندارد در کشور وجود دارد که هزینه هنگفتی را از منابع مالی به خود اختصاص داده است.
دژپسند حذف سازمان مدیریت و برنامه ریزی را تصمصم غلط دولت گذشته دانست و اظهار داشت: اکنون که این سازمان در استان های مختلف کشور در حال احیا شدن است به تعبیر برخی از بی منطق ها کم شدن اختیارات استانداران نیست.
وی تصریح کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ها مغز متفکر و هدایت گر استانداران است و وحدت و انسجام مدیران در تقویت این سازمان می تواند کشور را از مشکلات منابع مالی نجات و ساماندهی منابع صورت بگیرد.
دژپسند تخصیص منابع مالی را متفاوت از توزیع اعتبارات دانست و گفت: در دنیای امروز اقتصادی توزیع منابع مالی معنا و مفهومی ندارد و تخصیص اعتبارات در واقع مدیریت و برنامه ریزی کردن منابع مالی است.
معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به اهمیت توجه به استفاده بهینه از منابع مالی در استان های شمالی و مازندران اشاره کرد و گفت: توجه دولت به طرح های توسعه ای و زیر ساختی شمال کشور جدی است و سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز طرح های مناسب با نیاز منابع مالی معرفی کند.
وی به بهسازی و یکپارچه سازی اراضی شمال ، گردشگری ، توسعه زیر ساخت ها در بخش راههای جاده ای ، هوایی و دریای خزر اشاره کرد و گفت: حفظ منابع طبیعی و افزایش تولیدات محصولات کشاورزی در شمال باید با ارایه طرح های کارشناسی و تخصیص منابع انجام شود.
وی روند افزایشی تخصیص اعتبارات عمرانی در سال های 91 تا 93 را مطلوب ارزیابی کرد و گفت:گذشت آن سال هایی که کشور 115میلیارد دلار درآمد نفتی داشت و در مدت هشت سال مدیریت دولت نهم و دهم به اندازه 92 سال درآمد ارزی وارد کشور شد.
وی تاکید کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی با هدف انضباط مالی احیا شده است و نیاز به تقویت دارد.
به گزارش ایرنا در این جلسه از سوی محمد باقر نوبخت رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور امید علی پارسا به عنوان رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران منصوب شد.
در این جلسه از زحمات علی احسانی معاون برنامه ریزی استاندار مازندران نیز قدر دانی شد.ک/2
6990/1899
24/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]