محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844533790
اخطار بانک مرکزی به بانک ها برای تکمیل لیست بدهکاران بانکی
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اخطار بانک مرکزی به بانک ها برای تکمیل لیست بدهکاران بانکی
رییس کل بانک مرکزی گفت: لیست بدهکاران بانکی ارایه شده به قوه قضاییه دارای نواقصی در بعضی اطلاعات بود که درحال تکمیل است و بانک مرکزی به بانک ها اخیرا اخطار داد در صورت تاخیر بیش از این، مراتب اطلاع رسانی شده و هرگونه خللی در این امر مستقیما متوجه مدیران بانکها خواهد بود.
آفتاب : ولی الله سیف عصر چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا در پاسخ به این پرسش که اخیرا معاون اول قوه قضاییه ضمن گلایه از اینکه در موضوع مطالبات معوق شبکه بانکی دستگاه های ذیربط وظایف خود را انجام نمی دهند، با اشاره به لیست 575 بدهکار بانکی، که توسط بانک مرکزی برای قوه قضاییه ارسال شده است، بانک مرکزی را مورد انتقاد قرار داده اند، در این باره چه نظری دارید؟، افزود: واقعیت آن است که طی ده سال اخیر، به دلایل مختلف، مطالبات غیر جاری در شبکه بانکی روندی فزاینده داشته و به تدریج به معضلی جدی فراروی نظام بانکی کشور تبدیل شده است. مسلما با توجه به اختیار و آزادی عمل بانکها در اعطای تسهیلات به مشتریان، مسئولیت مستقیم وصول مطالبات نیز برعهده بانک اعطاءکننده تسهیلات است.
وی ادامه داد: اما به لحاظ ماهیت موضوع، بانک ها نیازمند مساعدت دستگاهها و نهادهای دیگر، همچون دستگاه قضایی، در این مسیر هستند.
رییس کل بانک مرکزی تصریح کرد: اینک ابعاد مساله به گونهای شده که حل آن بدون عزم جدی و مساعدت دستگاه های مسئول و همدلی و همزبانی آنها میسر نبوده و توفیقاتی هم که تابحال حاصل گردیده و روند رو به رشد این مطالبات را کند کرده براساس همین همدلی و همکاری میسر شده است.
سیف خاطرنشان کرد: فرصت را مغتنم شمرده و لازم میدانم از همکاریها و دستورات مساعد مقامات قضائی در سرعت بخشیدن به رسیدگی و تعیین تکلیف پروندههای مطالبات معوق بانکی که در مراجع مختلف در دست رسیدگی هستند، تشکر و قدردانی نمایم. تردیدی نیست، بدون حمایت مراجع قضایی، پیگیریها و تلاشهای بانکها به نتیجه مطلوب و حداکثری نخواهد رسید.
وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه قدری از اقدامات بانک مرکزی در این مهم توضیح دهید و بفرمایید چه برنامه عملی برای اجرا مدّنظر است؟ اظهار داشت: بانک مرکزی بهعنوان نهاد سیاستگذار و ناظر بر بازار پول، نسبت به موضوع مطالبات غیرجاری توجه ویژه دارد و بر این اساس از ابتدای تشکیل دولت تدبیر و امید درخواست کرده تا به عنوان متولی این امر با همکاری تمام حوزههای مرتبط، مساله ساماندهی و پیگیری مطالبات معوق را بهسرانجام رساند.
وی ادامه داد: پس از طرح موضوع در ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی و براساس مصوبه این ستاد از سال گذشته، یک کمیته اجرایی با محوریت بانک مرکزی و با حضور نمایندگانی از دادستانیکلکشور، دادستانی تهران، دبیرخانه ستاد، وزارتخانههای امور اقتصادی و دارایی، اطلاعات، سازمان ثبت اسناد و املاک و دیوان محاسبات کشور تشکیل شده و با دعوت از مدیران عامل بانکها، جلسات منظمی در این خصوص برگزار میگردد.
سیف افزود: در این نشستها موضوع مطالبات معوق کلان و مشکوک الوصول بهعنوان یکی از مهمترین مشکلات نظام بانکی دنبال شده و بررسی میزان بدهی و آسیب شناسی علل درونی و بیرونی ایجاد این مطالبات، چالش ها و موانعِ پیش رویِ وصول مطالبات، مطرح و اقدامات و برنامه ریزی ها، برای وصول آنها تدبیر و تدارک میگردد.
وی در پاسخ به پرسشی پیرامون اینکه، در مورد لیست بدهکاران کلان و ارسال آن به مقامات قضایی توضیح دهید، گفت: در زمان شروع کار دولت، با توجه به سیاست بانک مرکزی، دستورالعمل هایی مبنی بر ضرورت برنامه ریزی و اقدام جدی برای وصول مطالبات به بانک ها ابلاغ و اطلاعات لازم در مورد پیشرفتهای حاصله از آنها مطالبه گردید، از جمله اطلاعات درخواست شده، پروندههایی بود که نسبت به آنها در مراجع قضایی اقامه دعوا شده بود.
وی افزود: در آن زمان دادستان کل کشور عنوان کرده بود بانک ها نسبت به طرح دعوا برای وصول مطالبات شان تعلل میکنند به همین دلیل ضمن تاکید به بانک ها نسبت به جدیت بیشتر در مورد اقدامات قانونی بر علیه بدهکاران بانکی، همکاران من در بانک مرکزی لیستی را شامل بیست بدهکار عمده در هر بانک که در مورد آنها طرح دعوا شده و در مراجع قضایی در جریان رسیدگی است تهیه کردند. لیست مذکور در مجموع ٥٧٥ بدهکار عمده نظام بانکی که میزان بدهی آنها در آن تاریخ یکسوم کل مطالبات لاوصول سیستم بانکی را تشکیل میداد، شامل میشد. هدف از ارسال این گزارش آن بودکه به موازات اقداماتی که برای تسریع در پیگیری وصول و طرح دعوا نسبت به پرونده های مطالبات مذکور در خود بانکها درجریان است، درمراجع قضایی نیز با توجه به تاکیدات مقامات ارشد دستگاه قضا بهویژه دادستان کلکشور، رسیدگی به پروندههای مورد نظر در مراجع مختلف قضایی تسریع شود.
وی تصریح کرد: البته متعاقبا در ملاقات حضوری خدمت ریاست قوه قضائیه گزارشی از کارهای انجام شده و در دست اقدام در مورد مطالبات لاوصول و لیست ارسالی ارایه و از وی درخواست شد، به منظور افزایش سرعت روند رسیدگی به پروندههای بانکی، دادگاههای تخصصی تشکیل شود که این امر مورد استقبال وی قرار گرفت و اخیرا نیز اطلاع پیدا کردم دستورشان در شرف انجام است لذا با استفاده از این فرصت از دستور مساعد رئیس قوه قضاییه قدردانی میکنم.
وی با بیان آنکه، البته بعدا معلوم شد نواقصی در بعضی اطلاعات ارائه شده در لیست مذکور وجود داشت که قاعدتا باید توسط بانک ها تکمیل شود و این کار در حال انجام است، اظهار داشت: در این رابطه اخیرا به بانکها اخطار داده شد در صورت تاخیر بیش از این، مراتب اطلاع رسانی شده و هرگونه خللی در این امر مستقیما متوجه مدیران بانک ها خواهد بود.
سیف در پاسخ به این پرسش که دلیل بوجود آمدن و انباشت مطالبات معوق را چه می دانید؟ گفت: انباشته شدن این حجم از مطالبات لاوصول، دلایل مختلفی دارد یکی از مهمترین عوامل مؤثر، شرایط اقتصادی، محدودیتهای بینالمللی، خصوصا جهش تورمی و نوسان شدید نرخ ارز در سالهای 91-1390 است.
وی ادامه داد: عامل دیگر، بدهی های انباشته بخش دولتی به بانک ها، تبصره های تکلیفی و استفاده نامناسب از منابع نظام بانکی در طرح ها و پروژههایی است که قاعدتا باید از طریق سایر منابع تامین مالی می شدند. همانطور که قبلا هم توضیح داده شده، اقتصاد ما بانک محور است و به دلیل نیاز شدید بخشهای مختلف اقتصادی به منابع بانکی و عدم امکان تامین مالی از سایر منابع، بانک ها مجبور شدهاند در پروژههایی سرمایهگذاری کنند که با ماهیت و نوع منابع آنها سازگاری نداشتهاند. تشدید تحریمها و مشکلات تامین مواد اولیه برای واحدهای تولیدی نیز مزید بر علت شده است، ضمن آنکه در بعضی موارد نیز احتمال تخلف و سوء جریان وجود دارد که بعد از رسیدگی مشخص خواهد شد.
رییس کل بانک مرکزی در پایان اظهار داشت: مطمئنا هماهنگی و همکاری بیشتر میان مسئولین قوه قضائیه و مدیران بانکهای کشور، در به ثمر رسیدن پرونده های موجود در محاکم قضایی و جلوگیری از رفتار سودجویانه برخی از بدهکاران بانکی نقش به سزایی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]
صفحات پیشنهادی
اخطار بانک مرکزی به بانک ها برای تکمیل لیست بدهکاران بانکی
رییس کل بانک مرکزی اخطار بانک مرکزی به بانک ها برای تکمیل لیست بدهکاران بانکی تهران- ایرنا- رییس کل بانک مرکزی با تاکید بر اهمیت هماهنگی و همکاری مسوولان قوه قضاییه و مدیران عامل بانک ها برای جلوگیری از سودجویی بدهکاران بانکی گفت لیست بدهکاران بانکی ارایه شده به قوه قضاییه دارااخطار رئیس کل بانک مرکزی به بانک ها / فهرست بدهکاران را هرچه زودتر اعلام کنید
اخطار رئیس کل بانک مرکزی به بانک ها فهرست بدهکاران را هرچه زودتر اعلام کنید اقتصاد > اقتصاد کلان - ایرنا نوشت ولی الله سیف در پاسخ به این پرسش که اخیرا معاون اول قوه قضاییه ضمن گلایه از اینکه در موضوع مطالبات معوق شبکه بانکی دستگاه های ذیربط وظایف خود را انجام نمیبانک مرکزی بخشنامه جدید نرخ سود بانکی را ابلاغ کرد
بانک مرکزی بخشنامه جدید نرخ سود بانکی را ابلاغ کرد بانک مرکزی دستورالعمل ناظر بر اجرای سیاستهای پولی و اعتباری در سال ۹۴ را به شبکه بانکی ابلاغ کرد آفتاب پیرو نشست اخیر شورای پول و اعتبار دستورالعمل ناظر بر سیاست های پولی و اعتباری در سال 1394 را به کلیه بانکها ابلدور زدن بانک مرکزی با ابتکارهای بانکی! |اخبار ایران و جهان
دور زدن بانک مرکزی با ابتکارهای بانکی در حالی که یک هفته از اجرای نرخهای جدید سود بانکی توسط بانکها نمیگذرد و به رغم تهدید و خط و نشانهای مکرر بانک مرکزی باز هم بانکهای مجوزدار و زیرنظر بانک مرکزی اینبار با ترفند تغییر نرخ سود سپردههای کوتاهمدت در صدد دور زدن نرخهای جنظارت بانک مرکزی، زیر ذرهبین/ اجرای کاهش نرخ سود بانکی از امروز
باشگاه خبرنگاران گزارش میدهد نظارت بانک مرکزی زیر ذرهبین اجرای کاهش نرخ سود بانکی از امروز اما نظارت جدی بانک مرکزی از امروز بر اجرای این نرخها زیر ذرهبین مردم و فعالین این عرصه است تا شاهد تکرار تجربیات قبلی نباشیم تا به اهداف واقعی این کاهش نرخ سودها دست یابیم به گزارشتوضیح بانک مرکزی در رابطه با چرایی تغییر نرخ سود بانکی
تراز بانک مرکزی اعلام کرد سلامت و شفافیت بانکی حمایت از تولید تامین سرمایه در گردش و کمک به اشتغال زایی از موارد مورد توجه این بانک برای کاهش نرخ سود بانکی و سپرده های قانونی و همچنین سایر مصوبات اخیر شورای پول و اعتبار است به گزارش تراز با تصمیم اخیر شورای پول و اعتبار دردور زدن بانک مرکزی با ابتکارهای بانکی!
دور زدن بانک مرکزی با ابتکارهای بانکی تاریخ انتشار چهارشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۰۱ به رغم تهدید و خط و نشانهای مکرر بانک مرکزی باز هم بانکهای مجوزدار و زیرنظر بانک مرکزی اینبار با ترفند تغییر نرخ سود سپردههای کوتاهمدت در صدد دور زدن نرختصمیم مهم بانک مرکزی درباره نرخ سود بانکی
تصمیم مهم بانک مرکزی درباره نرخ سود بانکی معاون اقتصادی بانک مرکزی از واگذاری تعیین نرخ سود سپرده های زیر یکسال به بانک ها خبر داد و گفت بانک ها می توانند نرخ سود سپرده ها را متناسب با محصولات برای دوره کمتر از یکسال تعیین کنند خبرگزاری ایرنا پیمان قربانی با تشریح جزییات مصوبهشکایات خود را در مورد نرخ های سود بانکی به بانک مرکزی اعلام کنید
شکایات خود را در مورد نرخ های سود بانکی به بانک مرکزی اعلام کنید مردم شریف ایران میتوانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بانکها از مفاد دستورالعمل ناظر بر سياستهاي پولي و اعتباري در سال 1394 مراتب را به بانک مرکزی گزارش نمایند به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل ازروکاهش نرخ سود بانکی، خواب بازار غیر رسمی را نپراند
گزارش کاهش نرخ سود بانکی خواب بازار غیر رسمی را نپراند برخلاف انتظارات کاهش اندک نرخ سود بانکی نتوانست سپردهها را از بانکها خارج کند تا برخی بازارها از خواب بیدار شوند و متاسفانه همجنان رکود بر این بازارها حاکم است به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران یکی از ارکانبانک مرکزی آماده طراحی شیوه نامه های جدید بر اساس مذاهب پنج گانه است
دبیر علمی شورای فقهی بانک مرکزی بانک مرکزی آماده طراحی شیوه نامه های جدید بر اساس مذاهب پنج گانه است زاهدان- ایرنا- دبیرعلمی شورای فقهی بانک مرکزی گفت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در راستای بانکداری اسلامی آماده طراحی شیوه نامه و قرارداد جدید براساس فقه مذاهب پنج گانه اسلامینرخهای جدید سود بانکی از چهارشنبه اجرایی میشود
ابلاغ دستورالعمل نرخهای جدید سود بانکی نرخهای جدید سود بانکی از چهارشنبه اجرایی میشود بانک مرکزی دستورالعمل ناظر بر اجرای سیاستهای پولی و اعتباری در سال ۹۴ را به شبکه بانکی ابلاغ کرد این در حالی است که وضعیت نرخهای سود کوتاه مدت بلاتکلیف است و نرخ سود سپرده ۹ ماهه و یک سالپرداخت تسهیلات خُرد بانکی قفل شد |اخبار ایران و جهان
پرداخت تسهیلات خُرد بانکی قفل شد درحالی طبق تصویب شورای پول و اعتبار سقف تسهیلات خرید کالا جعاله و خودرو افزایش یافته که بانکها به دلیل عدم دریافت شیوه نامه مربوطه از سوی بانک مرکزی از پرداخت این تسهیلات خودداری می کنند کد خبر ۴۹۹۲۲۰ تاریخ انتشار ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۴۳ - 1پرداخت تسهیلات ازدواج از امروز در شعبه های بانک مرکزی هرمزگان
پرداخت تسهیلات ازدواج از امروز در شعبه های بانک مرکزی هرمزگان بندرعباس- ایرنا - مدیر صندوق کارآفرینی و امید هرمزگان گفت تسهیلات وام ازدواج به متقاضیان از امروز 21 اردیبهشت ماه با نام نویسی در شعبه های بانک مرکزی استان و انتخاب این صندوق پرداخت می شود فرزاد میراب زاده دوشنبه درحرف بانکیها به کرسی نشست
تراز با وجود تمام ایستادگی و اما و اگرهای بانک مرکزی در برابر درخواست بانکی ها و حتی مدیران اقتصادی برای کاهش نرخ سپرده قانونی بانکها همچنین کاهش نرخ جریمه اضافه برداشت از بانک مرکزی مصوبات شورای پول و اعتبار حتی به طور مشروط هر دو نرخ را کاهش داد به گزارش تراز سپرده قانونانتقاد رئیس بورس از بانک مرکزی/ توصیهای به سهامداران ندارم
انتقاد رئیس بورس از بانک مرکزی توصیهای به سهامداران ندارم شناسهٔ خبر 2577815 - دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۳ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس رئیس سازمان بورس شاخص کل را به مثابه دماسنج اقتصاد تعبیر کرد و نسبت به اتخاذ سیاستهای پولی بانک مرکزی در تاثیرگذاری بر بازار سرمایه اننرخ اعلام شده سود بانکی به واقعیت تورم نزدیک است
نرخ اعلام شده سود بانکی به واقعیت تورم نزدیک است نرخ بانکی اعلام شده به واقعیت تورم نزدیک است بنابر این با سرمایهگذاری یکی از مشکلات تولید و اشتغال حل میشود ولی صرفا تنها مشکل سرمایهگذاری و اشتغال سود نیست ندیمی نایب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبر-
اقتصادی
پربازدیدترینها