واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: "ترزا می": انگلیس با سیاست اسکان مجدد پناهجویان مخالفت است لندن - ایرنا - "ترزا می" وزیر کشور دولت محافظه کار انگلیس ضمن مخالفت با برنامه اتحادیه اروپا برای اسکان پناهجویانی که از دریای مدیترانه عبور می کنند، مدعی شد که این روش باعث می شود افراد بیشتری جانشان را به خطر انداخته و درعین حال قاچاقچیان به تجارت شیطانی شان ادامه دهند.
به گزارش ایرنا، "ترزا می" در یادداشتی که روز چهارشنبه در روزنامه تایمز منتشر شد، نوشت: من با پیشنهاد مسوول سیاست خارجه اتحادیه اروپا خانم "موگرینی" که گفته بود "هیچ مهاجری برخلاف میل باطنی اش برگردانده نخواهد شد"، مخالفم. این روش باعث افزایش شاخص های تشویقی برای افرادی است که از دریای مدیترانه عبور می کنند [تا خودشان را به اروپا برسانند] و در این جریان جانشان را به خطر بیاندازند.
وی تصریح کرد: این رویکرد نه تنها باعث تقویت مشوق هایی می شود که قاچاقچیان به تجارت شیطانی شان ادامه دهند بلکه مشوق های سیستم پناهندگی کشورهای اروپایی را تحت تاثیر قرار داده و کاهش می دهد.
"می" در ادامه افزود: وضعیت فعلی مدیترانه غیر قابل تحمل شده است. قاچاقچیان انسان، از ناچاری همنوعانشان، با وعده های دروغین سود می برند و با سوار کردنشان بر کشتی های خطرناک آنها را -در اکثر اوقات- به میهمانی مرگ می فرستند.
وی با بیان اینکه این مشکل تازه ای نیست اما رو به افزایش است، نوشت: این مساله نیازمند پاسخی واضح از سوی ملت های اروپایی است و اگر ما بخواهیم آن را متوقف کنیم باید راهکار درستی را اتخاذ نمائیم.
وزیر کشور انگلیس با اشاره به اینکه کشورهای اروپایی مدتی است که برای حل این مشکل گرفتار شده اند، افزود: پس از آنکه صدها پناهجو در نزدیکی جزیره لامپدوسا (ایتالیا) در اکتبر سال گذشته جان باختند، کشور ایتالیا عملیاتی را تحت عنوان "نوسترام" و با حسن نیت آغاز کرد که با اقبال خوبی مواجه نشد.
وی افزود: بر اساس آمار منتشر شده از سوی کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهندگان در سال 2014 میلادی بالغ بر 3هزار و 500 نفر در جریان عبور از دریای مدیترانه جان باخته اند که نسبت به سال 2013 میلادی این رقم پنج برابر بیشتر بوده است و به همین دلیل اکتبر سال گذشته وزرای کشور 28 عضو اتحادیه اروپا با اتفاق خواستار پایان بخشیدن به این وضعیت شدند.
وزیر کشور انگلیس ادامه داد: بدنبال این جریان ما اکنون دو ناو بولوارک، سه هلیکوپتر و دو کشتی مرزبانی به منطقه مدیترانه ارسال کرده ایم. با این حال، به منظور حمایت از حل سریع این مشکل باید مطمئن شویم که کاری انجام نمی دهیم که مساله را دشوارتر کند.
وی با بیان اینکه "انگلیس به آن دسته از افرادی که نیازمند هستند پناه می دهد"، افزود: ما باید میان پناهجویانی که از ترس جانشان فرار کرده اند و مهاجرینی که برای مقاصد اقتصادی و زندگی بهتر پناه آورده اند، تفاوت قائل شویم. ما نباید مشوق هایی را ایجاد کنیم که افراد برای منافع اقتصادی به اینجا سفر کنند.
وزیر کشور انگلیس تصریح کرد: بر این اساس اولا باید عملیات جست و جو و نجات را با سازوکار اجازه اقامت در اروپا را از یکدیگر تفکیک کنیم. اروپا باید تلاش کند تا محلی را برای پناهچویان در شمال آفریقا ایجاد کند و به گونه ای فعال بدنبال برنامه ای برای بازگرداندن آنها باشد. در عین حال ما نیز نباید از تجهیزات نظامی، اطلاعاتی و مبارزه با جرائم صرفا در راستای عملیات جست وجو و نجات استفاده کنیم بلکه می بایست با قاچاقچیانی که جان مردم را به مخاطره می اندازند نیز مبارزه کنیم.
وی با بیان اینکه باید مشکل را باید در نطفه خفه کنیم، افزود: همه آنهایی که از دریای مدیترانه عبور می کنند مهاجر نیستند. اما ما باید به گونه ای سازمان یافته جریان عبور مردم را از کشورهای واسطه (ترانزیت) کاهش دهیم و آنها را تشویق کنیم تا یا به کشورشان بازگردند و یا به جای اینکه به سفر پر مخاطره شان به اروپا ادامه دهند، در کشورهای دیگری جویای زندگی بهتر باشند.
می ادامه داد: نکته سوم اینکه ما نیازمند برنامه ای قوی برای شناسایی و مبارزه با شبکه های جنایی هستیم که چنین تجارت خطرناکی را انجام می دهند. انگلیس تاکنون کادر مجربی را به پلیس بین المللی اروپا اعزام نموده و در عین حال آژانس جنایی ملی انگلیس با همتایانش در اروپا همکاری می کند.
وی در پایان با اعلام مخالفتش با برنامه اسکان دهی به پناهجویانی که از دریای مدیترانه عبور می کنند، خاطر نشان ساخت: ما نمی توانیم مسیری را انتخاب کنیم که مشوقی باشد برای مردمان بیشتری که این سفر خطرناک را طی کنند و یا اینکه راه را برای قاچاقچیان تسهیل کنیم؛ به این علت انگلیس در سیستم اسکان مجدد و یا جابجایی [معرفی شده از سوی اروپا] مشارکتی نخواهد داشت.
اروپام**5**ن** 1552
23/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]