تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831087968




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قوانين ضداشتغالي را چه كسي حذف مي‌كند؟


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: قوانين ضداشتغالي را چه كسي حذف مي‌كند؟
نویسنده : مهران ابراهیمیان 
1- اخذ مجوز و حمايت از سرمايه‌گذاران خرد مهم‌ترين مواردي است كه كشور ما در بررسي‌هاي بانك جهاني كمترين رتبه‌ها را كسب كرده، در نتيجه رتبه سهولت كسب و كار ما در سال 2015 از ميان 183 كشور 130 است. گفته مي‌شود يكي از مهم‌ترين عوامل اثر گذار وجود قوانين و مقررات دست وپا گير است به نحوي كه بنا به اظهار نظر مسئولان بيش از 1200 مجوز براي شروع كسب و كار شناسايي شده است.
2- كشور در حال خروج از پنجره جمعيتي است و فارغ‌التحصيلان زيادي در حال ورود به بازار كار هستند، به نحوي كه گفته مي‌شود تا چهار سال آينده 5/7 ميليون نفر وارد بازار كار مي‌شوند. اين درحالي است كه هم اكنون برخي افراد بيكار سنشان از 40 سال هم گذشته و عمر مفيد خود را بدون تأثيرگذاري در اقتصاد از دست داده‌اند و نه فقط نقشي در تأمين معيشت خود نداشته‌اند بلكه در وضعيت اقتصادي كشور نيز يك مصرف‌كننده صرف بوده‌اند.
3- به گفته وزير رفاه، كار و امور اجتماعي براي ايجاد اشتغال ناچار به راه‌اندازي كسب و كارهاي متوسط به پايين هستيم وگرنه براي ايجاد هر شغل در بخش پتروشيمي كه اين روزها بسيار مورد علاقه بخش وزارت صنعت، ‌معدن و تجارت است، بيش از يك ميليارد تومان و در شركت‌هاي تأمين اجتماعي بيش از 600 ميليون تومان اعتبار نياز است كه حتي بودجه‌هاي چند ساله امريكا نيز كفاف سركار گذاشتن جوانان متخصص كشور را هم نمي‌دهد.
4- يكي از مأموريت‌ها و راهبردهاي اساسي كه وزارت امور دارايي و اقتصاد بعد از تشكيل دولت يازدهم در دستور كار خود قرار داده بهبود فضاي كسب و كار است و براي اين منظور دفتر مقررات‌زدايي و تسهيل صدور مجوزهاي كسب و كار را راه اندازي كرده است.
5- با مراجعه به سايت اين دفتر و جست‌وجو در بخش‌هاي اصلي شامل «مجوزهاي بررسي شده» و «مجوزهاي حذف شده» كه همچنان خالي است، متوجه مي‌شويم هنوز اقدام عملي منتهي به نتيجه ملموس انجام نشده است، هر چند از بدو تشكيل سه جلسه و يك همايش هم برگزار شده است.  با عنايت به موارد پنجگانه مطرح شده به نظر مي‌رسد نه تنها نبايد انتظار ايجاد شغل را با شرايطي كه دولت درحال فعاليت است، داشت ‌بلكه مي‌توان گفت مقررات زدايي از فضاي كسب و كار نيز خود دچار بوروكراسي شده و بايد نسبت به اين موضوع اقدامي عاجل و جدي كرد زيرا اين كار شوخي بردار نيست.  در واقع اگر چه وزير اقتصاد علقه خاصي به رفع موانع كسب و كار دارد و دفتر مقررات زدايي و تسهيل صدور مجوز كسب و كار را راه‌اندازي كرده است اما به دليل نبود اراده كافي در دستگاه‌هاي بين بخشي (‌وزارتخانه‌ها و بين سه قوه) عمليات مقررات زدايي دچار نوعي رخوت است كه مغاير با نامگذاري امسال كشور است.
دولتمردان و مسئولان فعال در سه قوه بايد بدانند منظور از همدلي دولت و مردم تنها تمكين و درك مردم از شرايط موجود و عملكرد دستگاه‌هاي اجرايي نيست بلكه همدلي بايد نخست از بين دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها رواج يافته و آن را به سطح جامعه تسري بدهيم. همچنين مردم و خيل عظيم بيكاران فارغ‌التحصيل شده از دانشگاه‌ها انتظار دارند همدلي دولت با آنها در قالب درك شرايط سخت آنها نيز همراه شود و با تشكيل جلسات مؤثر نسبت به سهولت ايجاد كسب و كار در فضاي اقتصادي اقدام كنند.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن