واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور: خیرین مدرسه ساز 35 درصد کل مدراس کشور را احداث کرده اند بروجرد-ایرنا- رییس مجمع خیرین مدرسه ساز کشورگفت: خیرین مدرسه ساز 35 درصد کل مدراس کشور را احداث کرده اند.
به گزارش ایرنا رضا حافظی روز چهارشنبه در همایش تجلیل از دانش آموزان برتر بروجرد در سینما فلسطین این شهر افزود: 600 هزار خیر مدرسه ساز در داخل کشور و یکهزار نفر در خارج از کشور در امر مدرسه سازی، مجمع خیرین مدرسه ساز را یاری می کنند.
به گفته وی خیرین مدرسه ساز کشور به دور از مسایل سیاسی و جناحی برای توسعه و بالا بردن سطح علمی و آموزشی کشور گام بردارند.
رییس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور افزود اظهار داشت: آقای خسرو شاهی خیری که در کشور سوئد اقامت دارد تاکنون 428 مدرسه در کشور ساخته است.
وی اضافه کرد: شهر بروجرد از نظر امکانات رفاهی و دچار ضعف است و قرار است تا با سرمایه گذاری دراین هر هتلی بزرگ وبا سرمایه گذاری بیش از شش میلیارد ریال برای جذب سرمایه گذار ساخته شود.
وی با اشاره به بیانات رهبری در جمع خیرین مدرسه ساز گفت: رهبری فرمود خیرین پدیده ای مبارک برای کشور هستند و این کار بسیار ارزشمند می باشد.
حافظی افزود: در کنگره جهانی یونسکو که در توکیو برگزارشد فرهنگ سازی ملت ایران در اقدام خوب خیرین مدرسه ساز در ساخت مدرسه را به جهانیان اعلام کردیم.
رییس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور گفت: در کشوری زندگی می کنیم که سایه ولایت و رهبری امنیت و اسایش را برای ملت به ارمغان آورده و باید قدردان نعمت ولایت باشیم.
مدیر کل اموزش و پرورش لرستان نیز در این همایش معلمان را مهمترین عامل تحقق اهداف آموزشی عنوان کرد و گفت: معلم خلاق و خوب می تواند دانش آموزان خلاق تربیت کند.
گودرز کریمی فرد افزود: کشف استعدادهای دانش آموزان و جهت دهی به آنان از سیاست های کلی آموزش و پرورش لرستان است.
وی اظهار داشت: معلمی موفق است که اراده و امید و ابتکار و محبوبیت و مهارتهای علمی بالایی داشته باشد و بتواند دانش اموز خود را نیز اموزش دهد.
وی اضافه کرد: مدارس باید یادگیری های عمیق و با کیفیت مطلوب را جایگزین یادگیری های سطحی و موقت کنند و توجه به برپایی المپیادهای علمی قطعا میل یادگیری را در دانش آموزان تقویت می کند.
مدیر کل آموزش و پرورش لرستان گفت: اگر بخواهیم آموزش و پرورشی موفق داشته باشیم باید فرهنگ خوب کار کردن را جایگزین زیاد کار کردن کنیم و به جای اینکه هر روز یک برنامه را دنبال کنیم هر روز یک برنامه جدید را برنامه ریزی کنیم.
کریمی فرد گفت: توسعه مشارکتهای مردمی در آموزش و پرورش، تقویت پژوهش سراها و توجه به آزمونهای پیشرفت تحصیلی میتواند باعث ارتقا کیفیت آموزشی شود.
وی اظهار داشت: مدیران و معلمان در سند تحول بنیادین باید جایگاه خود را بشناسند و با به روز کردن علم و دانش و خود و استفاده از تجارب موفق دیگران و عمل گرایی به جای شعار گرایی توسعه اموزش و پرورش را رقم بزنند.
7190/3022
23/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]