واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استاندار کرمان: فضای موجود استان به برکت پیوند دولت و ملت است کرمان - ایرنا - استاندار کرمان گفت: فضایی که هم اکنون در استان وجود دارد به برکت پیوستگی و پیوند دولت و ملت است.

به گزارش ایرنا علیرضا رزم حسینی عصر چهارشنبه در آیین معرفی مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر سیرجان
به نامگذاری امسال توسط رهبر معظم انقلاب به نام دولت و ملت همدلی و همزبانی اشاره کرد و افزود: یکی از ضرورت های فعلی کشور ما همین شعار است.
وی بیان کرد: آنچه که می تواند ما را در بعد امنیت ملی و بین المللی با توجه به شرایطی که در صحنه بین المللی و منطقه داریم موفق کند انسجام داخلی است.
وی گفت: پیوستگی های دولت و ملت می تواند یکی از مولفه های مهم در راستای دفاع از کشور باشد.
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه روز به روز باید پیوستگی مسوولان با مردم را افزایش داد افزود: باید زمینه ای را فراهم کنیم که اعتماد عمیقی که در مردم به وجود آمده عمیق تر شود.
وی تصریح کرد: اگر دستگاه های دولتی و ارکان حکومت با یکدیگر متحد باشند می توان سرمایه گذاری هایی را در استان انجام داد.
رزم حسینی گفت: سال جاری برای کشور مهم است زیرا انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی را در پیش داریم.
وی تاکید کرد: تا جایی که می توانیم باید مردم را در صحنه داشته باشیم و پشتوانه آن را رصد کنیم.
وی خطاب به محمد جلال مآب مدیرعامل سابق شرکت گل گهر سیرجان گفت: یکی از انگیزه هایی که موجب شد در این آیین شرکت کنم تشکر از رزمنده ای است که امروز می خواهد سنگرش را تغییر دهد.
استاندار کرمان اضافه کرد: باید یاد بدهیم و یاد بگیریم که به خدمتگذاران احترام بگذاریم و فرهنگ قدرشناسی را نهادینه کرده و به بزرگان توهین نکنیم.
وی گفت: اصرار بر این دارم سنگری که جلال مآب باید برود بالاتر از گل گهر باشد اما این سنگر را فردی دیگر در شرایط دشوار تحویل می گیرد.
رزم حسینی افزود: امیدواریم کارهای دشواری را که جلال مآب انجام داده مدیرعامل جدید شرکت صنعتی معدنی گل گهر سیرجان نیز بتواند ادامه دهد و البته می تواند.
وی نماینده مردم سیرجان و بردسیر را در مجلس شورای اسلامی را فردی با تلاش معرفی کرد و گفت: این نماینده با تلاش خود سعی دارد سیرجان را بسازد که باید از وی هم تشکر کرد.
استاندار کرمان افزود: مثلث توسعه اقتصادی می گوید اگر استان قرار است ساخته شود نمایندگان مجلس و ائمه جمعه نیز باید به کمک بیایند.
وی تاکید کرد: امروز ما نیازمند حضور جدی سرمایه گذاران هستیم و ارکان حکومت باید تسهیل کننده توسعه باشند.
رزم حسینی گفت: اگرچه بروکراسی اداری ما را با ناامیدی مواجه می کند ولی باید دست به دست هم بدهیم و امور را اصلاح کنیم.
وی افزود: امروز در مسیری قرار گرفته ایم که امنیت بسیار بالایی داریم و باید از این امنیت برای اشتغال و سرمایه گذاری استفاده کنیم.
استاندار کرمان گفت: کشور را باید به جایی برسانیم که کشور بزرگ در منطقه باشیم و اینچنین کشوری نیز خواهیم شد.
وی اضافه کرد: مدیرعامل جدید گل گهر سیرجان سعی کند مسیر توسعه و سرمایه گذاری را فراهم کند.
رزم حسینی با بیان اینکه اگر می خواهیم سربلند باشید باید با هم باشیم گفت: مشترکات در استان آنقدر زیاد است که اختلافات در حد انتخاب یک نماینده از یک گروه خاص است.
در این آیین ناصر تقی زاده به عنوان مدیرعامل جدید شرکت گل گهر سیرجان معرفی شد.
7436/3028
23/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]