تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترين [مرتبه] ايمان آن است كه بدانى هركجا باشى خدا با تو است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816243516




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علت استفاده از کودهاي بي‌کيفيت در کشور


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۷:۲۴ب.ظ)
علت استفاده از کودهاي بي‌کيفيت در کشور موج - يک مقام مسوول در وزارت جهاد، کمبود کود و قيمت بالاي اين نهاده کشاورزي را از عوامل اصلي توليد، واردات و مصرف بي‌رويه کودهاي بي‌کيفيت دانست و گفت: امسال هيچ کودي بدون مجوز اين موسسه اجازه واردات ندارد.
به گزارش خبرگزاري موج، سعيد سعادت با اشاره به اينکه ورود عناصر آلاينده خاک و آفات از مخاطرات واردات بدون نظارت کود شيميايي است، افزود: بر اساس قانون کنترل و پايش کيفي انواع کودهاي توليد داخل و وارداتي، واردکنندگان بايد پيش از ثبت سفارش؛ شناسنامه و اطلاعات دقيقي از کود و موسسه تحقيقات خاک و آب ارائه دهند و پس از تأييد و صدور مجوز نسبت به ثبت سفارش و واردات اقدام کنند.
وي اظهار داشت: پيش از تصويب و ابلاغ اين قانون، نظارت و کنترل خاصي بر کيفيت و نوع کودهاي وارداتي نبود و مشکلات زيادي را متوجه سلامت خاک و کيفيت محصول کرده بود.
قائم‌مقام موسسه تحقيقات خاک و آب وزارت جهاد کشاورزي افزود: چنانچه واردکننده‌اي مراحل قانوني را رعايت نکند از ورود محموله کود وارداتي جلوگيري مي‌شود و محموله بازگردانده خواهد شد.
سعادت گفت: در قانون مجازات لازم براي برخورد با متخلفان پيش‌بيني‌شده است و براي اجراي آن هيچ محدوديت و مشکلي نداريم.
وي همچنين از تدوين استاندارد اجباري براي کود در سازمان ملي استاندارد خبر داد و افزود: تاکنون براي انواع کودها به‌ويژه کود شيميايي استاندارد اختياري داشتيم اما از سال گذشته بر اساس دستور و درخواست وزير جهاد کشاورزي؛ سازمان ملي استاندارد با همکاري کارشناسان موسسه تحقيقات خاک و آب کشاورزي تدوين استاندارد ملي اجباري کود را آغاز کرده است.
قائم‌مقام موسسه تحقيقات خاک و آب جهاد کشاورزي گفت: استاندارد اختياري که تاکنون وجود داشت ترجمه استانداردهاي کود در کشورهاي اروپايي و آمريکايي بود و از آنجا که شرايط آب و هوايي و خاک اين کشورها با ايران يکسان نيست، تدوين استاندارد ملي اجباري کود در سازمان ملي استاندارد در دست اجراست.
سعادت افزود: اجراي استاندارد ملي کيفيت و سلامت کود پس از تدوين و تأييد در سازمان ملي استاندارد انجام خواهد شد.
وي بابيان اينکه استفاده از کودهاي بي‌کيفيت براي کشاورزي ضرر اقتصادي دارد، اضافه کرد: علاوه بر اين استفاده از کودهاي غيراستاندارد، سلامت خاک را به خطر مي‌اندازد و با ورود موادي مانند فلزات سنگين به خاک سلامت محصول و جامعه را نيز تهديد خواهد کرد.
قائم‌مقام موسسه تحقيقات خاک و آب وزارت جهاد کشاورزي، کمبود کود و قيمت بالاي اين نهاده کشاورزي را از عوامل اصلي توليد، واردات و مصرف بي‌رويه کودهاي بي‌کيفيت دانست و افزود: کمبود و افزايش قيمت کود سبب شد تا عده‌اي سودجو با توليد و يا واردات کودهاي بي‌کيفيت و عرضه آن باقيمت پايين‌تر، سلامت خاک را تهديد کنند.
سعادت گفت: در ۲ تا ۳ سال اخير روند توليد واردات کودهاي بي‌کيفيت افزايش يافت و اين کودها به‌وفور در بازار وجود داشت و سبب شد وزارتخانه براي جلوگيري از تخريب اراضي حاصلخيز و تحميل هزينه سنگين به کشاورزي، شوراي راهبردي کود را با مشارکت انجمن‌ها و اتحاديه‌هاي توليدکننده کود تشکيل دهد که نتيجه مذاکرات اين اعضا تدوين آيين‌نامه قانوني پايش و کنترل کيفي کود در کشور شد.
وي همچنين از تدوين نقشه پراکنش مصرف کود در کشور خبر داد و افزود: اطلاعات مربوط به نياز خاک مناطق مختلف کشور پايش و استخراج‌ شده است و ازاين‌پس ميزان کود مورد نياز هر منطقه و نوع آن با استفاده از اطلاعات اين نقشه، برنامه‌ريزي خواهد شد.
قائم‌مقام موسسه تحقيقات خاک و آب جهاد کشاورزي گفت: بر اساس اين نقشه مشخص مي‌شود که کدام خاک منطقه به چه عنصر غذايي نيازمند است تا کود مناسب براي آن تهيه و اختصاص يابد و به‌اين‌ترتيب علاوه بر جلوگيري از هدر رفتن سرمايه از مسمويت خاک و کاهش کيفيت محصول جلوگيري مي‌شود.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن