تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853283728




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مقام مسوول در وزارت تعاون: نیازمند نشاط ملی هستیم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مقام مسوول در وزارت تعاون: نیازمند نشاط ملی هستیم کرمان - ایرنا - مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بیش از درآمد ملی به نشاط ملی نیاز داریم.


به گزارش ایرنا عبدالرحیم تاج الدین روز چهارشنبه در نشست کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان کرمان با موضوع کودکان خیابانی و فوریت های اجتماعی افزود: ما هر لحظه نیاز به ابتکار داریم و در این حوزه باید اختراع اجتماعی کنیم زیرا مدیریت در یک فضای بسته جواب نمی دهد.
وی گفت: مداخله در بحران با کار و روال عادی حل نمی شود.
وی ادامه داد: دوره ای که دولت قلک و دستگاه ها کارپرداز بودند، گذشته است.
مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بر انجام پروژه تحقیقاتی تاکید می کنیم که جای آن در استان کرمان خالی است.
وی افزود: در حال حاضر باید در برابر کار درست پول بگیریم که البته پول هم کم داریم و اقدامات پژوهشی و تحقیقاتی در بحث آسیب های اجتماعی می تواند بسیار کارساز باشد.
وی گفت: حوزه رفاه یک تحقیق را بر عهده می گیرد به شرطی که تحقیق محلی باشد و علت و علل مشخص شود و برای اقدام در صورت نیاز اعتبار آن را تامین می کنیم.
تاج الدین گفت: با یک نقشه راه خوب و علمی می توان این آسیب ها را کاهش داد.
وی اظهار کرد: مجموعه آسیب های اجتماعی مانند بخش جراحی یک بیمارستان است که تخصصی ترین کار در این بخش انجام می شود و ورود به این بخش چند ساز و کار نیاز دارد که مهمترین آن دغدغه است و در صحبت های اعضای این کارگروه وجود داشت.
تاج الدین گفت: آسیب های اجتماعی بحث آبروی یک خانواده، شهرستان و حتی در بعد ملی در میان است لذا افراد متخصص باید وارد شوند.
وی بیان کرد: مقدمه تخصص داشتن، تحلیل اجتماعی داشتن است که در نهایت اقدامی مدبرانه محصول آن است که امیدواریم چشم انداز شورا به این سمت باشد.
وی افزود: هشت سال این شورا تعطیل بود و در این دولت نیز تاکنون دو جلسه برگزار شده و در استان کرمان پنجمین شورای استانی برگزار شده است.
تاج الدین گفت: معاون اجتماعی وزارت کشور بر برگزاری این نشست ها تاکید ویژه دارد و این تکلیف علاوه بر انسانی، شرعی و اخلاقی بودنش یک تکلیف اداری نیز محسوب می شود.
وی به جامع ترین طبقه بندی یونیسف اشاره کرد و افزود: دو بحث کودکان در خیابان و کودکان خیابان مطرح شده است که با یکدیگر تفاوت دارند.
وی گفت: کودکان در خیابان که گروه بزرگتری است، کار و تحصیل می کنند و احساس تعلق به خانواده دارند اما کودکان خیابان به طور معمول جامانده از تحصیل هستند و تعلق آنها به خیابان و افراد خیابان که غیر از خانواده آنها هستند بیشتر است.
مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: تناقض در بحث آمارهای مربوط به آسیب های اجتماعی وجود دارد بطوری که گفته اند هفت میلیون کودک کار و خیابان در کشور وجود دارد در حالی که در آمار دیگری کل کودکان کار و خیابان را در آفریقا و خاورمیانه شش میلیون نفر عنوان کرده اند.
وی گفت: اما در سال 90 آماری ارایه شد مبنی بر اینکه 700 هزار کودک خیابانی دارای شغل وجود دارد.
وی تاکید کرد: ایستگاه اول کار علمی کردن و ارایه آمار درست است؛ ارائه آمارهای مختلف نشان دهنده تولی گری های متفاوت است و همه این دستگاه ها نام کودک را در سامانه خدمات خود ثبت می کنند و یک کودک چند بار شمرده می شود که باید آسیب شناسی این اتفاق در برنامه شورا باشد.
تاج الدین افزود: کرمان برخلاف یکسری مطالبی که گفته می شود یکی از استان های خوب است و در درون استان استعدادهای مادی، انسانی و سرمایه ای نهفته است که می توان با برنامه ریزی خوب آسیب های اجتماعی را کاهش داد.
وی گفت: اولین پیگیر در این زمینه استانداری است که با فراخوان دستگاه ها و تولی گری خوب کار را هدایت و جلو ببرد.
وی افزود: فرمانداری ها و بخشداری ها باید طبق مصوبات شورا پاسخگو باشند و باید در این مناطق کار با همان قدرت پیگیری شود.
مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: طراحی جدول زمانی از دیگر موارد مورد تاکید است که هر برنامه ای در قالب زمان انجام گیرد و گرنه پیگیری کارها کمرنگ می شود.
وی گفت: شاید این اعضا نیاز به استفاده از افراد فرهیخته و نخبه، عالم، مولف و محقق داشته باشند و در مسائل اجتماعی باید از آنها استفاده کنیم که با دعوت نامه در اول و تقدیر نامه در پایان می توان از آنها مشارکت و کمک فکری بگیریم.
تاج الدین افزود: اتصال شورا به تجارب و ایده های بین المللی مهم است و با وجود همه ایده ها باید به این تجارب وصل باشیم و قرار نباشد ما تجربه را تجربه کنیم که می توانیم با حداقل هزینه آن را بدست آوریم.
وی اظهار کرد: زمینه مشارکت اقشار باید توسط شورا فراهم شود و شوراهای اسلامی، سرای محله ها، کانون مساجد، هیات ها و مراکز دیگر می توانند کمک کنند و مشکل آسیب مشکل دولت و دستگاه ها نیست بلکه مشکل مردم هم هست و ما به تنهایی زورمان نمی رسد و باید در این زمینه کمک بگیریم.
تاج الدین گفت: در این رابطه وجود دبیرخانه خوب ضروری است تا کار رها نشود که بهزیستی در این رابطه می تواند چاره ساز باشد.
وی با اشاره به اینکه بیمه همگانی ایرانیان در کشور روی داده است افزود: باید کودکان آسیب دیده و در معرض آسیب بیمه شوند و بهزیستی و بیمه باید آن را پیگیری کنند.
وی بیان کرد: پرداخت مالی برای مشوق تحصیلی به شرط هزینه برای تحصیل این کودکان نیز از موارد دیگر است که با کمک آموزش و پرورش می توان کار را انجام داد.
این مقام مسوول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه وزیر بهداشت عنوان کرده که در هر استانی بیمارستانی برای درمان کودکان کار و خیابان داشته باشیم گفت: دانشگاه علوم پزشکی موضوع را پیگیری کند و گزارش دهد.
وی با تاکید بر اینکه پرداختن به مسائل آسیبی نباید ما را از برخی مسائل غافل کند افزود: باید نگاه ملی و عمیق تری در مورد مسائل اجتماعی داشته باشیم.
تاج الدین بیان کرد: یکی از این مسائل بحث دین است، خیلی ها سعی دارند در داخل و خارج این چند آیتم را ضعیف و ناقص کنند که آسیب پذیری بیشتر می شود.
وی گفت: انجام کار فرهنگی در بحث دین، خانواده و احساس بسیار مهم است.
وی افزود: یکی از مفاد درسی بین المللی که بویژه اسراییل از آن بسیار استفاده می کند هوش هیجانی است که عامل 75 درصد موفقیت هاست؛ مجموعه هیجان های ما باید مدیریت شود که یک نمونه آن خشم است چرا باید در جامعه اسلامی تعداد پرونده های خشم سه برابر کشور هندوستان با آن همه جمعیت باشد.
مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: حوزه اجتماعی بسیار وسیع است و هرچه سرمایه گذاری شود باز هم کم است.
7443/3028



23/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن