تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين شما كسى است كه براى زنان خود بهتر باشد و من بهترين شما براى زن خود هستم....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799158557




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آسیب شبکه های اجتماعی زیاد است/ به این ابزارها نیاز داریم/ ما قدرت منطقه ای هستیم


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: آسیب شبکه های اجتماعی زیاد است/ به این ابزارها نیاز داریم/ ما قدرت منطقه ای هستیم


تعامل و تقابل در شبکه های اجتماعی زیاد است و گروه های متفاوتی در این شبکه ها حضور دارند و اگر آسیب شناسی نشود، ممکن است آسیب های زیادی را به ویژه به نسل جوان وارد کند. شبکه های مجازی اجبار دنیای امروزی است و نمی توان با آنها انفعالی عمل کرد، بلکه باید از نظر محتوایی کارشناسی شود و با فرهنگ و ذائقه ایرانی هماهنگ شود تا به جامعه و به ویژه خانواده ها آسیبی وارد نکند.
برنامه تیتر امشب شبکه خبر در سه شنبه، 22 اردیبهشت 1394 درباره شبکه های اجنماعی
  گفتگوی «تیتر امشب» در این زمینه با حضور آقایان حافظیان و بیات، کارشناسان فضای مجازی؛ بخش های مهم این گفتگو به این شرح است:
  بیات:
بیات - کارشناس شبکه اجتماعی - آسیب و فرصت در شبکه های اجتماعی

*تیم های متفاوت در شبکه های اجتماعی وجود دارد. تعامل و تقابل در این شبکه ها وجود دارد و مجموعه ای این ساختار را طراحی می کند. این شبکه ها بر اساس نیاز روز جامعه طراحی شده است، اما مقاصدی در پشت آن وجود دارد.
حافظیان:
*کشورهایی که این ابزار را طراحی کرده اند، حتما منافع اقتصادی و سیاسی و فرهنگی را پیگیری می کنند.
حافظیان، کارشناس شبکه های اجتماعی/ برنامه تیتر امشب شبکه خبر
  البته بحث روی محتواست. هوشیاری، کار روی فرهنگ و غیره وجود دارد. اما این مصرف کننده است که می تواند هدایت کند که تا چه حدی این ابزارها می تواند وارد خانه اش شود.
بیات:
*نیاز امروز اجبار استفاده از این ابزارهاست، اما می شود با برنامه ریزی مشخص و منظر راهبردی، دارایی ها و توانمندی خود را بالا ببریم .این ساختار شبکه ای بودن بررسی شده است که این شبکه ای بودن با فرهنگ ایرانی بسیار عجین است .مثلا همین شبکه ها که گروه های فامیلی تشکیل داده است.
*دو دیدگاه می توان داشت؛ یک نگاه انفعالی که جواب نمی دهد؛ ما از منظر سیاست گذاری بیشتر انفعالی حرکت کرده ایم. اما کاربر هوشمند ایرانی کاملا در این فضا وارد شده است و دارد از آن استفاده می کند. پس اگر ادعا می کنیم که قدرت منطقه هستیم، باید از این ابزار قوی به سود خودمان استفاده می کنیم .
حافظیان:
*شبکه های خانوادگی، شبکه های بدی نیستند، نوع خوب آنها این است که به لحاظ خانوادگی بودن می بایست حریم ها را حفظ کنند و گفتار و رفتار مناسبی داشته باشند و این مثبت است. اما نوع بد آنها این است که هر یک از اعضای خانواده به نوعی خود را به تنهایی این شبکه ها را رصد می کنند و موجب گسست خانوادگی می شود؛ اما این گسست نمی تواند زمینه ساز تعطیلی این شبکه ها شود. یکی از جاهایی که وظیفه مهمی در این زمینه دارد، آموزش و پرورش است. باید دید این نهاد برای این ابزار که الان در کیف هر دانش آموز است، چه کرده است؟
بیات:
*این مسئله، مانند بسیاری از مسائل واجد فرصت و تهدید است. باید از این  فرصت ها استفاده کرد؛ اما این فرصت بالقوه است و بالفعلش دارد آسیب می زند؛ چون برنامه ریزی نشده است، محتوا کامل و گسترده نیست. یکی از فرصت ها ارتباط با اعضای خانواده و فامیل است. گاهی مشکل خیلی از آدم ها در کمترین زمان حل شده است. بحث همیاری ها نکته مثبت این شبکه هاست.
*قدرت جهانی امروزه از دست یک یا چند کشور گذشته است. در ساختار جدید قدرت جهانی شبکه های پیچیده ارتباطی است. اینجا جایی است که اگر برنامه ریزی شود می توانیم در این فضا وارد شویم وگرنه آسیب خواهد زد که البته امروز هم برای برنامه ریزی دیر شده است. ما باید نگران بی عملی خودمان باشیم.
حافظیان:
*بیش از صد سال است که خودرو به ایران آمده است؛ اما آیا فرهنگش منطبق شده است؟ این ابزار هم اگر بگوئیم بعدها فرهنگش می آید، این امکان ندارد.   *شبکه های اجتماعی بخش دیگری هم دارد که بخش تعاملات علمی است و خیلی خوب هم هست؛ اما این شبکه های اجتماعی که به دست عوام افتاده است، آسیب می زند.
بیات:
*به لحاظ ساختاری شورا بهترین جاست؛ چون مرجع سیاست گذاری است و مرجع راهبردی ومعماری و مهندسی این حوزه است، اما متاسفانه ما آخرین راه حل را گرفته ایم. اینجا بحث مهندسی نیست بحث محتوایی است واینجا شورا محروم از یک نگاه راهبردی است.
* کارشناسان حوزه ارتباطات و رسانه بایستی وارد عمل شود. امروز بدون سواد رسانه ای مشکل ایجاد می شود باید گروه هایی شکل بگیرند که در این زمینه کار کنند. شورای فضای مجازی مگر تا کنون کاری صورت داده است که حالا ادغام شود؟
  حافظیان:
کشورهایی که خیلی در این مقوله ها وارد شده اند، حالا کلینیک ها و درمانگاه هایی را ساخته اند که کاربران برای رفع اعتیاد در این مراکز بستری می شوند که بیشتر آنها هم نوجوانان و جوانان است.
این ابزارها اگر درست استفاده نشود اسیب می زند. ما برای کودکمان تلفن همراه می خریم، اما نحوه استفاده آن را یاد نمی دهیم؛ نوجوان و جوان ایرانی با این فناوری خوب ارتباط برقرار می کنند؛ اما با بخش نرم افزاری و سخت افزاری آن و با بخش محتوایی آن کاری انجام نشده است.
بیات:
ابتدا باید خانواده ها وارد عمل شوند و متناسب با جمعیت کاربر در اختیار قرار بگیرد.


سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن