تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما حق ندارد از هيچ يك از يارانم چيزى به من بگويد؛ زيرا دوست دارم در حال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804638604




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عرضه لبنيات سنتي باعث افزايش تب مالت شده است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۵:۴۶ب.ظ)
سازمان دامپزشکي خطاب به وزارت بهداشت: عرضه لبنيات سنتي باعث افزايش تب مالت شده است موج - مدير کل دفتر بيماري‌هاي دامي سازمان دامپزشکي تصريح کرد: يکي از عوامل انتقال تب مالت به انسان مصرف محصولات لبني سنتي و فله‌اي است که وزارت بهداشت مجوز عرضه آن را در مغازه‌هاي سطح شهر صادر کرده و از سوي ديگر مصرف شير پاستوريزه پرچرب را منع کرده است.
به گزارش خبرگزاري موج، داريوش جهان‌پيما، مدير کل دفتر بيماري‌هاي دامي سازمان دامپزشکي، اظهار کرد: در سال 1350 که قانون تشکيل سازمان دامپزشکي تدوين شد نقايصي در اين زمينه وجود داشت که تاکنون کسي به آن توجهي نکرده است؛ چراکه در آن قانون سازمان دامپزشکي متولي نظارت بر فرآورده‌هاي خام دامي و وزارت بهداشت متولي نظارت بر فرآورده‌هاي صنايع تبديلي با منشأ دامي مانند صنايع لبني، فرآورده‌هاي گوشتي و... شد در حالي که بايد مانند ديگر کشورهاي دنيا، سازمان دامپزشکي متولي نظارت بر همه فرآورده‌هاي دامي باشد و از سوي ديگر براي اجراي اين وظايف نيز نيروي انساني، اعتبارات و امکانات لازم در اختيار اين سازمان قرار گيرد.
وي افزود: به عنوان مثال وضعيت بيماري تب مالت و ابتلاي آن در کشور به گونه‌اي است که در سال‌هاي 1388 تا 1391 روند چشمگير کاهشي داشته و از حدود 90 هزار مورد به 11 هزار مورد ابتلا در ميان جمعيت انساني رسيد، اما؛ از سال 1391 تا کنون مجددا روند افزايش ابتلا به اين بيماري آغاز شده است.
مدير کل دفتر بيماري‌هاي دامي سازمان دامپزشکي ادامه داد: بودجه، نيروي انساني و امکانات سازمان دامپزشکي تنها امکان واکسيناسيون 30 تا 35 درصد جمعيت دامي کشور را مي‌دهد و اگر بودجه و اعتبار براي مبارزه با اين بيماري افزايش يابد مي‌توانيم به همان ميزان جمعيت تحت پوشش واکسيناسيون اين بيماري را افزايش دهيم، از سوي ديگر براي تست و کشتار جمعيت دامي آلوده به اين بيماري نيز به اعتبار کافي براي پرداخت غرامت به دامداران نياز داريم و اين در حالي است که سازمان دامپزشکي هم اکنون ميلياردها تومان به دامداران براي دام‌هاي معدوم ‌شده‌شان و موسسه رازي براي واکسيناسيون بدهکار است.
جهان پيما تصريح کرد: در زمينه ابتلا به بيماري تب مالت بايد گفت که يکي از عوامل ابتلا به اين بيماري ارتباط مستقيم انسان (دامدار، دامپزشک و...) با دام و ديگر عامل ابتلا مصرف محصولات لبني غيرپاستوريزه است، در حالي وزارت بهداشت بارها توصيه کرده که مردم از مصرف لبنيات پرچرب پاستوريزه خودداري کنند و از سوي ديگر نيز به توزيع‌کنندگان لبنيات سنتي و فله‌اي مجوز مي دهد.
وي در مورد اينکه چرا سازمان دامپزشکي دستورالعمل عرضه شير فله‌اي را صادر کرده است؟ گفت: اگر سازمان دامپزشکي اين دستور العمل را صادر کرد مي‌خواست براساس آيين‌نامه‌اي مشخص و تحت نظارت کامل ناظران خود، شير فله‌اي را آن هم با سخت‌ترين ضوابط بهداشتي و به صورت بسته‌بندي شده از مبدأ دامداري‌هاي عاري از بيماري عرضه کند؛ نه اينکه هر کس با هر شرايط و امکاناتي براي خود مغازه‌اي در گوشه‌اي از شهر راه بيندازد و مجوز عرضه فله‌اي شير دريافت کند.
مدير کل دفتر بيماري‌هاي دامي سازمان دامپزشکي با بيان اينکه اگر بودجه و امکانات سازمان دامپزشکي افزايش يابد مي‌توانيم به غير از پوشش دامداري‌هاي صنعتي و نيمه صنعتي، جمعيت دامي روستايي و عشايري را هم تحت پوشش مبارزه با اين بيماري قرار دهيم، گفت: سازمان دامپزشکي پيشنهادي ارائه کرد تا جمعيت دامي کشور از نظر چهار بيماري مشمشه، هاري، سل و بروسلوز (تب مالت) از سوي صندوق بيمه کشاورزي بيمه شوند و اين سازمان سهم دامداران را نيز از محل اعتبارات خود پرداخت کند، اما؛ صندوق بيمه کشاورزي با وجود موافقت وزير جهاد کشاروزي همچنان طفره مي‌رود.
وي با اشاره به اينکه کوچک‌سازي دولت به سازمان‌هاي تخصصي مانند سازمان دامپزشکي ضربه مهلکي وارد کرد، افزود: قانون منطقي شدن اندازه دولت به کوچک‌سازي تعبير شد و اجراي سبب شد تا سازمان‌هاي تخصصي مانند سازمان دامپزشکي نيروهاي تخصصي خود را از دست بدهند و اين در حالي است که سازمان دامپزشکي که در همه عرصه‌هاي روستايي حضور دارد به اين نيروي متخصص نياز دارد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن