تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821046733




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تفاهم، حلقه مفقوده خانواده های امروزی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش وپرورش: تفاهم، حلقه مفقوده خانواده های امروزی است تبریز- ایرنا - مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش گفت: امروزه تفاهم، حلقه مفقوده بین خانواده ها و فرزندان است.


مهناز احمدی دستجردی روز سه شنبه در همایش علمی خانواده و تعلیم و تربیت در تبریز با بیان اینکه یکی از مشکلات جامعه ما این است که حرف های همدیگر را نمی فهمیم، افزود: متاسفانه این مساله در بین خانواده ها بیشتر مشهود است.
وی راه حل تحکیم بنیان خانواده را مشارکت همه اعضای آن در اداره امور زندگی عنوان کرد و گفت: امروزه به واسطه اشتغال زنان، تربیت فرزندان فقط بر عهده زنان نبوده بلکه مردان نیز باید مشارکت فعال داشته و فرزندانی مسوولیت پذیر تربیت کنند.
احمدی بحث طلاق روانی حاکم بر خانواده ها را از چالش های اصلی جامعه نام برد و افزود: به دلیل اعتیاد به فضای مجازی و ورود بی رویه تکنولوژی به درون خانواده، با وجود حضور فیزیکی والدین در خانواده، هیچ ارتباطی بین فرزندان و والدین برقرار نمی شود.
وی خانواده را زیربنای تشکیل جامعه دانست و گفت: در ارزیابی رفتار فرزندان نوک حملات متوجه آموزش و پرورش است، اما بیش از 30 دستگاه فرهنگی داریم که مجلس اعتبارات خوبی هم بر آنان تصویب کرده است، بنابراین بقیه دستگاه های فرهنگی در پسرفت و پیشرفت رفتار اجتماعی سهیم هستند.
مدیر کل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش راه برون رفت از چالش ها و معضلات اجتماعی را داشتن بینش دینی، تاسی به بزرگان دین و نه صرفا دانش دینی عنوان و اظهارکرد: رفتار و گفتار ما مغایر با دانش دینی مان است که باید با تعامل، گفت و گو و ادبیات پیامبر گونه با مردم رفتار کنیم.
احمدی خاطرنشان کرد: هدف خلقت چیزی جز کوشیدن برای خوشبختی دیگران نیست، پس برای تزریق سعادتمندی در جامعه و توفیق خانواده ها برای تحقق تعلیم و تربیت اصولی بکوشیم.
456 اثر در دو بخش دانش آموزی و بخش معلمان در قالب گروهی و فردی به دبیرخانه همایش ارسال شده است که پس ازداوری دربخش فرهنگیان، هفت مقاله برای ارایه، 13 مقاله ارایه پوستر و 23 مقاله نیز برای درج در مجموعه مقالات انتخاب شد.
664 هزار دانش آموز با 45 هزار معلم در هشت هزار و 179 مدرسه استان آذربایجان شرقی در عرصه تعلیم و تربیت مشغول به کار هستند.
استان آذربایجان شرقی با 45 هزار و 491 کیلومتر مربع وسعت و سه میلیون و 724 هزار و 620 نفر جمعیت یکی از استان های بزرگ و پرجمعیت شمال غرب ایران است.
6132/1756/1352



22/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن