تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حکمت را هر کجا که یافتی فراگیر، زیرا حکمت گمشده هر مومن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843304632




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پس از طلاق از کودک خود به عنوان جاسوس استفاده نکنید |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: پس از طلاق از کودک خود به عنوان جاسوس استفاده نکنید
کد خبر: ۴۹۹۵۹۸
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۱ - 12 May 2015


مددکار انجمن حمایت از حقوق کودکان یکی از بزرگترین مشکلات ناشی از طلاق در جامعه را پیامدهای آن برای فرزندان طلاق دانست و گفت: در سال گذشته یکی از بیشترین مشکلاتی که در انجمن حمایت از حقوق کودکان شاهد آن بودیم، پیامدهای طلاق والدین در سرنوشت کودکان آنها بود.

به گزارش ایسنا، شیرین صدرنوری ضمن بیان اینکه مطابق با قانون پس از طلاق حضانت کودک تا هفت سالگی بر عهده مادر بوده و پس از آن حضانت دختران از 7 تا 9 سالگی و برای پسران از 7 تا 14 سال تمام قمری، به عهده پدر است و پس از آن خود کودک انتخاب می‌کند که با کدام یک از والدین زندگی کند، افزود: متاسفانه در این فاصله سنی حضانت، مسائل متعددی برای کودکان و والدین پیش می‌آید. شاهد آن هستیم که تنها تعداد کمی از کودکان پس از طلاق والدینشان احساس می‌کنند اوضاع و شرایط زندگی شان بهبود یافته است درحالی که در بیشتر مواقع کودکان ناراضی بوده و حتی ممکن است احساس گناه کرده و دائما خود را مقصر بدانند.

وی با تاکید براینکه جدایی و گسستگی خانواده برای کودکان بسیار دردناک است افزود: بیشترین و مهمترین وظیفه والدین پس از طلاق این است که تمام تلاششان را برای کمک به کودک خود به کاربرند تا کودک بتواند با موفقیت این بحران را پشت سر بگذارد.

مددکار انجمن حمایت از حقوق کودکان ادامه داد: در برخی از مواقع شاهد آن هستیم که والدین نه تنها توجهی به شرایط روحی کودک نکرده، حتی همکاری‌های لازم با یکدیگر را پس از طلاق برای بهبود شرایط کودکشان ندارند و بیشتر اقدام به ایجاد فضاهای جنگ طلبانه می‌کنند.

صدرنوری در ادامه با بیان اینکه همواره یکی از ترس‌های کودکان این است که والدینی را که با آن زندگی می‌کنند را نیز از دست بدهند و از دیدن آن محروم شوند، اظهار کرد: حس دوست نداشتنی بودن و طرد شدگی همواره با آنان همراه است.

وی تصریح کرد: والدین متاسفانه در چنین شرایطی تلاش می‌کنند تا کودک را نسبت به خود وفادار و نسبت به والد دیگر بی‌محبت کنند و این امر موجب ایجاد کشمکش میان والدین و کودک شده و درگیریهای روحی متعددی در کودک ایجاد می‌کند.

این مددکار ادامه داد: تلاش‌های هریک از والدین برای تخریب والد دیگر به موجب خشم و ناکامی که در روابطشان داشته‌اند باعث می‌شود بحران کودک تشدید شود؛ و حتی در موارد عینی به عنوان مددکار اجتماعی دیده‌ام گاهی اوقات مادران به دلیل خشمی که از پدر دارند کودک را وادار به فراموشی پدر کرده و یا گزارش‌های غیرواقعی از پدر به کودک می‌دهند و احساس‌های منفی و ناامنی را در کودک ایجاد می‌کنند.

وی در ادامه عنوان کرد: والدی که پس از طلاق عهده دار حضانت کودک می‌شود، استرس‌ها و فشارهای روانی، اجتماعی، اقتصادی و...زیادی را متحمل می‌شود، اما با این حال نمی‌توان این رفتارها را به خاطر متحمل شدن این فشارها توجیه کرد.

صدرنوری همچنین با بیان اینکه در برخی مواقع شاهد آن هستیم که والدین پس از طلاق از کودک خود به عنوان "جاسوس و پیام رسان" استفاده می‌کنند گفت: کودک درچنین شرایطی با گفتن هر حرف و یا ممانعت از دادن اطلاعات به هریک از والدین با برخوردهای منفی و سرکوب گرایانه از سوی آنها روبه رو می‌شود.

مددکار انجمن حمایت از حقوق کودکان افزود: والدین تنها به علت خشم و نفرتی که از یک دیگر پس از طلاق دارند اقدام به نزاع های انتقام جویانه می کنند و حتی در مواردی شرایط ملاقات کودک با والد دیگر را بسیار دشوار می‌کنند؛ برای مثال کودک را برای ملاقات هفتگی با والد دیگر خود به کلانتری برده و ....و این رفتارها به شدت آثار روانی منفی بر جای می‌گذارد.

وی در ادامه با بیان اینکه مطابق قانون، حق ملاقات مادر از فرزند را نمی‌توان سلب کرد و حتی اگر مادر اشتهار به فساد اخلاقی داشته باشد در حضور یک فرد امین می‌تواند کودک خود را ملاقات کند گفت: این درحالیست که در برخی مواقع پدر از ملاقات مادر و کودک ممانعت می‌کند و این مسئله باعث ایجاد خشم و ناکامی‌های گوناگون در کودک می‌شود.

صدر نوری ادامه داد: چگونگی برخورد و رفتار والدین با طلاق بسیار بر روند فکری و شخصیتی کودک تاثیر گذار بوده و این تاثیر پایدار است، زیرا اگر پدر و مادر بتوانند خود را به جای فرزندشان گذاشته و به شرایط از دریچه دید وی نگاه کنند بسیاری از مشکلات پیش نخواهد آمد.

مددکار انجمن حمایت از حقوق کودکان تصریح کرد: باید به کودک اجازه داده شود والد دیگر خود را دوست داشته باشد و حتی اگر کودک به هر دلیلی احساس خشم و ناراحتی نسبت به یکی از والدین دارد باید آنقدر شرایط توسط والد دیگر تلطیف شود تا وی قادر به برقراری ارتباط موثر با والد خود باشد اما فقط در شرایطی که پرخاشگری و مقاومت کودک از حد معمول تجاوز کند نیاز است تا به منظور ریشه یابی و حل مشکل به روان شناس مراجعه شود.

صدر نوری با تاکید براینکه والدین باید این نگاه را در کودک به وجود آورند که اگرچه ما نتوانستیم زوج خوبی برای یک دیگر باشیم اما والدین خوبی هستیم افزود: پدر و مادری در زمان طلاق خوب هستند که با یکدیگر همکاری کنند و هدف آن ها فقط رشد صحیح کودکشان باشد و باید همواره سعی در اصلاح احساسات منفی کودک خود داشته باشند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن