واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس گروههای آموزشی آموزش و پرورش گیلان خبر داد
حضور 30 هزار دانشآموز گیلانی در جشنواره جابر بنحیان
رئیس اداره تکنولوژی و گروههای آموزشی آموزش و پرورش گیلان از حضور بالغ بر 30 هزار دانشآموز در جشنواره جابر بنحیان این استان خبر داد.
سید کمال حسینپور امروز در آستانه برگزاری نمایشگاه استانی جابر بن حیان در گفتوگو با خبرنگار فارس در لنگرود اظهار کرد: جابر بنحیان از پدر و مادری ایرانی متولد شد و اهل خراسان و ساکن کوفه بود. وی ادامه داد: این دانشمند بزرگ از شاگردان امام صادق (ع) بود و در دوران کودکی پدرش عطاری خود را به مدت یک روز به وی سپرد که در آن روز بیماری به او مراجعه کرد و جابر بنحیان داروهایی برای درمان بیمار تجویز کرد که در نوع خود بینظیر بود. رئیس اداره تکنولوژی و گروههای آموزشی اداره کل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به طرح جابربن حیان گفت: این طرح برای نخستین بار در سال 90 در مدارس ابتدایی کشور برگزار شد و از همان سال اجرای طرح مذکور در گیلان با قوت، انرژی و استقبال چشمگیری همراه بود. وی با بیان اینکه استقبال از این طرح در دو سال اخیر در گیلان به اوج خود رسیده است، افزود: در دو سال اخیر با تلاشهای مدیران آموزش و پرورش گیلان و حمایتهای استاندار در زمینه در اختیار قرار دادن مکان نمایشگاه بینالمللی استان استقبال بسیار فوقالعاده بوده است. مسئول برگزاری نمایشگاه جابر بن حیان گیلان با بیان اینکه شرکت دانشآموزان شرکت کننده در این طرح افزایش چشمگیری داشته است، تصریح کرد: در سال تحصیلی 93-92 بیش از یکهزار اثر علمی دانشآموزان با 3 هزار نفر دانشآموز منتخب به معرض نمایش گذاشته شد. وی با اشاره به اینکه طرح مذکور مورد داوری قرار گرفت، تصریح کرد: بیش از 10 هزار نفر از طرحهای مذکور بازدید شد که معاون وزیر آموزش و پرورش یکی از بازدید کنندگان بود. حسینپور با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری بنا بر دستورالعمل وزارتی مقرر شده تا در 100 درصد مدارس گیلان طرح جابر بنحیان برگزار شود، اضافه کرد: با توجه به مدیریت و سرمایهگذاری سال گذشته، امسال اجرای این طرح با استقبال فوقالعادهای مواجه شد.
وی با اشاره به زیرپوشش بردن 100 درصد مدارس در اجرای طرح جابر بن حیان گیلان در سال جاری، خاطرنشان کرد: امسال بیش از 30 هزار دانشآموز گیلانی در جشنواره جابر بنحیان شرکت کردند و بالغ بر 9 هزار اثر تهیه شد که مطابق با سهمیهبندی مناطق بیش از یکهزار و 300 اثر علمی به مرحله استانی راه یافتند.
رئیس گروههای آموزشی اداره کل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه نمایشگاه استانی جابر بنحیان 22 اردیبهشت ماه آغاز بهکار کرده است، یادآور شد: در این نمایشگاه به مدت سه روز دانشآموزان شرکت کننده به دفاع از طرحهای خود میپردازند. وی تصریح کرد: 70 داور که هر کدام امسال بیش از 18 ساعت در کارگاه آموزشی داوری جابر بنحیان حضور داشتند به داوری آثار دانشآموزان میپردازند ضمن اینکه حداقل مدرک تحصیلی داوران لیسانس بوده و هر کدام حداقل یک مرحله معلم راهنمای جشنواره جابربن حیان بودهاند. حسینپور برگزاری جشنواره مذکور را با مشارکت اولیا و دانشآموزان دانست و خاطرنشان کرد: تقویت مهارتهای زندگی، ارتباط افقی و عمودی واحدهای درسی، تمرین عملی زندگی، آموزش کار و زندگی گروهی، از جمله اهداف برگزاری جشنواره جابر بنحیان است. وی متذکر شد: تعاون و همکاری، تقویت بنیان خانواده از طریق ارتباط والدین، معلم و دانشآموز، آموزش تفکر علمی و برطرف شدن مسئله علمی، ارتباط مفاهیم آموخته با مفاهیم زندگی «یادگیری معنادار»، تقویت ویژگیهای روانی دانشآموزان با فن سخنوری، دفاع علمی و بیان یک واقعه علمی به زبان ساده از دیگر اهداف برگزاری جشنواره جابر بنحیان است. انتهای پیام/2300/
94/02/22 - 08:02
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]