تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مردم اگر در يارى حق كوتاهى نمى كرديد و در خوار ساختن باطل سستى نمى نموديد، كسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813045504




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش کارایی پیل خورشیدی با نانو سیم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: افزایش کارایی پیل خورشیدی با نانو سیم تهران-ایرنا-یک شرکت سوئدی اقدام به ساخت پیل های خورشیدی با کارایی بالا از نانوسیم های گالیم آرسناید کرده که کارایی آن دو برابر بیشتر از مدل های پیشین خود است.


به گزارش ایرنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، سل ولتائیک (Sol Voltaics) یکی از شرکت های تولیدکننده نانومواد پیشرفته برای صنعت پیل خورشیدی است.
این شرکت اعلام کرده که با استفاده از آرایه نانوسیم های گالیم آرسناید موفق به افزایش کارایی پیل های خورشیدی شده است به طوری که بازده این پیل ها به دو برابر افزایش یافته است.
این ادعای شرکت سل ولتائیک از یک سازمان مستقل، Fraunhofer ISE، تأیید شده است. گزارش ها نشان می دهد که کارایی این پیل ها به 27 درصد رسیده است.
اریک اسمیت، از مدیران سل ولتائیک، می گوید: مشتاقانه منتظر همکاری با شرکت ها و صنایع مخلتف هستیم تا به آنها کمک کنیم با این فناوری کارایی پیل های خورشیدی خود را به 27 درصد برسانند.
این بالاترین رکورد کارایی پیل خورشیدی بوده به طوری که نسبت به پیل های نانوسیم ارسنید گالیم، افزایش دو برابری داشته است. کنترل دانسیته بالای حالات سطحی آرسنید گالیم برای پیل های خورشیدی از اهمیت بالایی برخوردار است.
این دستاورد جدید شرکت سل ولتائیک نشان می دهد که این شرکت موفق شده این چالش را رفع و به رشد بازار پیل های خورشیدی مبتنی بر نانوسیم کمک کند.
اسمیت می افزاید: کارایی نانوسیم های گالیم آرسنید یکی از مهمترین پارامترهای فیلم ارزان قیمت ماست. استفاده از عناصر گروه سوم جدول تناوبی همیشه یکی از اصلی ترین بخش های تولید پیل فتوولتائیک بوده است اما قیمت این عناصر مانع تجاری سازی این پیل ها می شود. با این فناوری جدید می توان هزینه تولید پیل های حاوی عناصر گروه سوم را کاهش داد.
سل ولتائیک در سال 2008 از دانشگاه لوند سوئد انشعاب یافت و تأسیس شد. هدف اصلی این شرکت تولید نانومواد پیشرفته برای پیل های خورشیدی است. نانوسیم های با نام تجاری Aerotaxy® از محصولات این شرکت است.
علمی **1354**1440



21/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن