تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد، هر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871504185




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نحوه اجرای مقررات کسر خدمت پروژه‌های تحقیقاتی در سال جدید به روایت سردار کمالی


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: نحوه اجرای مقررات کسر خدمت پروژه‌های تحقیقاتی در سال جدید به روایت سردار کمالی
در پی انتشار برخی خبرها پیرامون لغو مقررات احتساب پروژه تحقیقاتی به عنوان بخش یا توان طول مدت خدمت ضرورت و پیگیری‌های برخی از مخاطبان ایسنا در این خصوص، جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با تکذیب این شایعه جزئیات بهره‌مندی از این مقررات را تشریح کرد.
به گزارش نامه نیوز، سردار موسی کمالی، درباره مقررات احتساب پروژه تحقیقاتی به عنوان بخش یا تمام طول مدت خدمت دوره ضرورت و همچنین اظهاراتی مبنی بر اینکه این قانون در سال 94 اجرا نمی‌شود، گفت: این مقررات مصوبه فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است و تا زمانی که تغییر جدید در این خصوص اعمال نشود لازم‌الاجراست. بنابراین هیچ یک از اظهارات مبنی بر لغو این مقررات در سال 94 صحیح نیست و اجرای آن کما فی سابق ادامه دارد.


جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره شرایط بهره‌مندی از این مقررات برای متقاضیان نیز اظهار کرد: مشمولان دارای مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر می‌توانند با انتخاب پروژه تحقیقاتی در موضوعات منطبق با مسائل رفاهی و امنیتی کشور بین دو تا 19 ماه کسر خدمت دریافت کنند.

وی درباره اینکه چه ملاکی برای اعطای کسر خدمت وجود دارد، گفت: این پروژه‌ها در کمیته‌ای در بنیاد نخبگان نیروهای مسلح و با حضور کارشناسان و متخصصان ارزیابی شده و پس از آن با توجه به نظر کارشناسان، کسر خدمت به مشمولان متقاضی واجد شرایط داده می‌شود.

وی با تأکید دوباره بر اینکه این مقررات در سال جاری نیز اجرا خواهد شد، درباره شرایط اقدام برای بهره‌مندی از این کسر خدمت‌ها تصریح کرد: کسانی که قصد بهره‌مندی از این مقررات را دارند نگران نباشند. آنان می‌توانند با مراجعه به مراکز پژوهشی و تحقیقاتی نیروهای مسلح پروژه‌ منطبق با مسائل دفاعی و امنیتی را انتخاب کرده و کارخود را آغاز کنند.

کمالی با بیان اینکه در پایان به این دسته از افراد کارت پایان خدمت داده می‌شود، گفت: البته تمامی متقاضیان بایستی دوران آموزشی را طی کنند.

وی درباره آن دسته از مشمولانی که هم اکنون در حال خدمت نیز هستند، گفت: آن دسته از مشمولان دارای مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر که هم اکنون در حال انجام خدمت سربازی هستند نیز می‌توانند با ارائه پروژه تحقیقاتی کسر خدمت دریافت کنند.

کمالی درباره اینکه مدت کار روی پروژه چقدر باید باشد، خاطرنشان کرد: به نوع پروژه بستگی دارد، اما به طورکلی حدود یک سال و نیم باید این پروژه انجام شود و البته پژوهشگران باید مراحل مختلف تحقیقات را به نیروهای مسلح گزارش دهند و این‌طور نیست که بروند و یک سال و نیم دیگر پروژه‌ای را بیاورند؛ بلکه باید تمام مراحل زیر نظر کارشناسان انجام شود.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح شرط بهره‌مندی از این مقررات را نداشتن غیبت از سوی متقاضی دانست و افزود:‌ بدیهی است که اگر مشمولان وارد غیبت شده باشند امکان استفاده از این تسهیلات را نخواهند داشت.

کمالی درباره اینکه آیا امکان ارائه پروژه‌ای از قبل وجود دارد یا خیر؟ گفت: روند پروژه تحقیقاتی باید زیر نظر مشمولان و راهنمایی کارشناسان انجام شود و البته ممکن است موارد استثنایی نیز وجود داشته باشد که این‌ها جزء جزئیات است و شرایط کلی بهره‌مندی همان چیزی است که به آن اشاره کردم.



منبع: ایسنا


۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن