واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: نحوه اجرای مقررات کسر خدمت پروژههای تحقیقاتی در سال جدید به روایت سردار کمالی
در پی انتشار برخی خبرها پیرامون لغو مقررات احتساب پروژه تحقیقاتی به عنوان بخش یا توان طول مدت خدمت ضرورت و پیگیریهای برخی از مخاطبان ایسنا در این خصوص، جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با تکذیب این شایعه جزئیات بهرهمندی از این مقررات را تشریح کرد.
به گزارش نامه نیوز، سردار موسی کمالی، درباره مقررات احتساب پروژه تحقیقاتی به عنوان بخش یا تمام طول مدت خدمت دوره ضرورت و همچنین اظهاراتی مبنی بر اینکه این قانون در سال 94 اجرا نمیشود، گفت: این مقررات مصوبه فرمانده معظم کل قوا حضرت آیتالله خامنهای است و تا زمانی که تغییر جدید در این خصوص اعمال نشود لازمالاجراست. بنابراین هیچ یک از اظهارات مبنی بر لغو این مقررات در سال 94 صحیح نیست و اجرای آن کما فی سابق ادامه دارد.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره شرایط بهرهمندی از این مقررات برای متقاضیان نیز اظهار کرد: مشمولان دارای مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر میتوانند با انتخاب پروژه تحقیقاتی در موضوعات منطبق با مسائل رفاهی و امنیتی کشور بین دو تا 19 ماه کسر خدمت دریافت کنند.
وی درباره اینکه چه ملاکی برای اعطای کسر خدمت وجود دارد، گفت: این پروژهها در کمیتهای در بنیاد نخبگان نیروهای مسلح و با حضور کارشناسان و متخصصان ارزیابی شده و پس از آن با توجه به نظر کارشناسان، کسر خدمت به مشمولان متقاضی واجد شرایط داده میشود.
وی با تأکید دوباره بر اینکه این مقررات در سال جاری نیز اجرا خواهد شد، درباره شرایط اقدام برای بهرهمندی از این کسر خدمتها تصریح کرد: کسانی که قصد بهرهمندی از این مقررات را دارند نگران نباشند. آنان میتوانند با مراجعه به مراکز پژوهشی و تحقیقاتی نیروهای مسلح پروژه منطبق با مسائل دفاعی و امنیتی را انتخاب کرده و کارخود را آغاز کنند.
کمالی با بیان اینکه در پایان به این دسته از افراد کارت پایان خدمت داده میشود، گفت: البته تمامی متقاضیان بایستی دوران آموزشی را طی کنند.
وی درباره آن دسته از مشمولانی که هم اکنون در حال خدمت نیز هستند، گفت: آن دسته از مشمولان دارای مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر که هم اکنون در حال انجام خدمت سربازی هستند نیز میتوانند با ارائه پروژه تحقیقاتی کسر خدمت دریافت کنند.
کمالی درباره اینکه مدت کار روی پروژه چقدر باید باشد، خاطرنشان کرد: به نوع پروژه بستگی دارد، اما به طورکلی حدود یک سال و نیم باید این پروژه انجام شود و البته پژوهشگران باید مراحل مختلف تحقیقات را به نیروهای مسلح گزارش دهند و اینطور نیست که بروند و یک سال و نیم دیگر پروژهای را بیاورند؛ بلکه باید تمام مراحل زیر نظر کارشناسان انجام شود.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح شرط بهرهمندی از این مقررات را نداشتن غیبت از سوی متقاضی دانست و افزود: بدیهی است که اگر مشمولان وارد غیبت شده باشند امکان استفاده از این تسهیلات را نخواهند داشت.
کمالی درباره اینکه آیا امکان ارائه پروژهای از قبل وجود دارد یا خیر؟ گفت: روند پروژه تحقیقاتی باید زیر نظر مشمولان و راهنمایی کارشناسان انجام شود و البته ممکن است موارد استثنایی نیز وجود داشته باشد که اینها جزء جزئیات است و شرایط کلی بهرهمندی همان چیزی است که به آن اشاره کردم.
منبع: ایسنا
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]