تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):تلاوت کننده سوره حدید و واقعه و الرحمن در آسمانها و زمین اهل بهشت خوانده می شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870926229




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش سردار کمالي به احتمال "حذف شرط سربازي براي دريافت گواهينامه"


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: واکنش سردار کمالي به احتمال "حذف شرط سربازي براي دريافت گواهينامه"
واکنش به احتمال "حذف شرط تعيين تکليف سربازي براي دريافت گواهينامه"، تشريح فرصت ويژه براي مشمولان غايب، برنامه‌ريزي براي تشديد برخورد با غايبان سربازي و پاسخ به چند پرسش پيرامون جريمه ريالي سربازي از جمله محورهاي گفت‌وگوي ايسنا با سردار کمالي است.
ايسنا: سردار کمالي جانشين اداره منابع انساني ستاد کل نيروهاي مسلح در واکنش به صحبت‌هاي يکي از نمايندگان مجلس که گفته بود «احتمال حذف شريط تعيين تکليف سربازي براي دريافت گواهينامه» وجود دارد، گفت: چنين طرحي نه تنها مطرح نيست بلکه بيان آن نيز مورد هماهنگي نبوده و کار کارشناسي شده‌اي نيست و بنا نداريم به مشمولان غايب تسهيلات جديدي ارائه دهيم.

وي با اشاره به ماده 10 قانون خدمت وظيفه عمومي اظهار کرد: مشمولاني که مرتکب غيبت شوند، داراي يکسري محدوديت اجتماعي نظير ممنوعيت دريافت گواهينامه، ممنوعيت دريافت وام و هرگونه مستمري، ممنوعيت دريافت پروانه کسب، ممنوعيت خروج از کشور و استخدام در شرکت‌ها و مراکز دولتي و خصوصي، ممنوعيت ادامه تحصيل و... هستند و اين شرايط هيچ تغييري نکرده و تغييري نيز نخواهد کرد.

کمالي ادامه داد: البته براي مشمولان غايب يکسري تسهيلات پيش‌بيني شده که مهم‌ترين آن همين طرح جريمه ريالي سربازي است و همانطور که بارها گفته شده است مشمولاني که بيش از هشت سال غيبت از سربازي يا فرار مداوم از سربازي داشته باشند مي‌توانند با پرداخت مبالغي کارت معافيت دريافت کنند و بقيه مشمولان غايب نيز بايد خود را براي انجام خدمت سربازي معرفي کنند.

تشريح فرصت ويژه براي مشمولان غايب

جانشين اداره منابع انساني ستاد کل نيروهاي مسلح در ادامه به تشريح فرصت ويژه‌اي که براي مشمولان غايب فراهم شده پرداخت و گفت: آن دسته از مشمولاني که به هر دليل يا واجد شرايط پرداخت جريمه ريالي نيستند يا امکان پرداخت آن را ندارند تا پايان شهريورماه امسال فرصت دارند تا در صورتي که صاحب فرزند هستند به ازاي هر فرزند سه ماه و در مجموع به مدت يک سال کسر خدمت دريافت کنند.

وي با بيان اينکه مجموع کسر خدمت‌هاي مربوط به فرزند جمعا نبايد بيشتر از يک سال شود، گفت: اين شرايط تا پايان شهريورماه براي اين دسته از مشمولان غايب در نظر گرفته شده اما پس از آن تمديد نخواهد شد و آنان به سبب غيبتي که داشتند امکان بهره‌مندي هيچ گونه کسرخدمتي را نخواهند داشت.

کمالي در ادامه از برنامه‌ريزي براي تشديد برخورد با مشمولان غايب از اواسط امسال خبر داد و گفت: برنامه‌ريزي در اين خصوص در حال انجام است و با مراکزي مانند بانک‌ها، موسسات آموزشي و ديگر مراکز در حال رايزني هستيم که به زودي اين طرح نيز اجرا خواهد شد.

جانشين اداره منابع انساني ستاد کل نيروهاي مسلح ادامه داد: در زمان تشديد برخورد چنانچه هر يک از شرکت‌ها اقدام به استفاده از مشمولان غايب به عنوان نيروي کار خود کنند براي بار اول به ازاي هزينه يک سرباز و براي بار دوم و بيشتر از آن براي هر مشمول غايبي که به کار گرفته‌اند به ازاي هزينه سالانه هر سرباز ملزم به جريمه خواهند شد.

وي در پاسخ به انتقاد برخي از مخاطبان ايسنا درخصوص اينکه چرا با سرعت کمي به بررسي درخواست جريمه ريالي مشمولان رسيدگي شده است؟ گفت: در اين خصوص اجراي طرح از هفته قبل آغاز شده و طي اين هفته و هفته آينده با سرعت بيشتري به درخواست‌ها رسيدگي خواهد شد.

جانشين اداره منابع انساني ستاد کل نيروهاي مسلح ادامه داد: آن دسته از متقاضياني که پيامک تعيين تکليف برايشان ارسال شود، پنج روز فرصت دارند به دفاتر پليس 10+ مراجعه کرده و نسبت به تشکيل پرونده اقدام کنند. پس از آن نيز بايد ظرف مدت حداکثر 10 روز مبلغ جريمه را آماده کرده و به شماره حسابي که اعلام شده است واريز کنند در غيراينصورت به منزله فردي که از پرداخت جريمه منصرف شده محسوب خواهد شد و مي‌بايست خدمت سربازي خود را سپري کنند.

پيش‌بيني درآمد 3000 ميليارد توماني از اجراي طرح جريمه مشمولان غايب

کمالي درباره اينکه اين زمان براي باردوم نيز قابل تمديد است يا خير؟ خاطرنشان کرد: در رقم بودجه براي جريمه ريالي مشمولان غايب پيش‌بيني درآمد سه هزار ميليارد توماني شده بود. بنابراين در حال حاضر ما منتظر هستيم تا به درخواست 288 هزار نفري که ثبت‌نام کرده‌اند به طور کامل رسيدگي شود و پس از آن درخصوص اينکه آيا اين طرح براي بار دوم تمديد خواهد شد يا خير؟، تصميم‌گيري شده و اطلاع‌رساني خواهيم کرد.

وي تصريح کرد: بنابراين در حال حاضر هيچ تاريخي براي تمديد يا فرصت دوباره به جاماندگان در نظر گرفته نشده و زمان‌هايي که در اين خصوص اعلام شده، مورد تاييد نيست.

جانشين اداره منابع انساني ستاد کل نيروهاي مسلح در پاسخ به پرسش برخي از مخاطبان ايسنا درخصوص اينکه آيا امکان اعتراض به عدم تاييد صلاحيت براي بهره‌مندي از طر جريمه ريالي وجود دارد يا خير؟، گفت: آن دسته از متقاضياني که در پيامک به آنان اعلام شده که واجد شرايط نيستند مي‌توانند با مراجعه به دفاتر پليس 10+ اعتراض خود را ثبت کرده و اگر مدارکي دال بر اينکه واجد شرايط هستند را به همراه دارند در کنار ثبت اعتراض ارائه کنند.

کمالي در پاسخ به پرسش ديگر مخاطبان درخصوص اينکه آيا امکان تجميع سنوات فرار از سربازي يا غيبت وجود دارد يا خير؟ نيز گفت: در اين خصوص بارها گفته شده اما آن دسته از متقاضياني که شايد به هر دليلي از آن بي‌اطلاع هستند بايد بدانند که مبناي محاسبه ما هشت سال غيبت يا هشت سال فرار مداوم از سربازي است و بايد به اين موضوع نيز توجه شود که اين دو به هيچ وجه قابل تجميع با يکديگر نيستند. به عنوان مثال اگر فردي 9 سال غيبت از سربازي داشته و پس از آن به سربازي اعزام شده و در حال حاضر سه سال از تاريخ فرارش گذشته باشد، اين فرد نمي‌تواند با پرداخت جريمه از سربازي معاف شود.

وي درباره متقاضيان انصرافي از دانشگاه نيز خاطرنشان کرد: درخصوص ترک تحصيل و موضوع دانشجويان انصرافي آنچه که مهم است اين است که اين افراد مي‌بايست تا پايان شهريور 93 از تحصيل انصراف داده باشند و پس از آن نيز مي‌بايست تا پايان سال 94، هشت سال از اخذ آخرين مدرک تحصيلي‌شان مي‌گذشت. به عنوان مثال اگر فردي هشت سال پيش مشغول تحصيل در مقطع کارشناسي بوده باشد و در حال حاضر تا قبل از شهريور 93 از ادامه تحصيل انصراف داده باشد آخرين مدرک تحصيلي‌اش يعني ديپلم براي وي محاسبه خواهد شد.

به گفته جانشين اداره منابع انساني ستاد کل نيروهاي مسلح، مدرک پيش‌دانشگاهي جزو مدارک تحصيلي محسوب نشده و آخرين مدرک تحصيلي براي آنها ديپلم است.

15 درصد ثبت‌نام کنندگان جريمه سربازي واجد شرايط نيستند

کمالي در پاسخ به سوال ايسنا مبني بر اينکه چند درصد از ثبت‌نام کنندگان براي بهره‌مندي از طرح جريمه ريالي سربازي واجد شرايط بودند؟ گفت: برابر بررسي‌هايي که تاکنون انجام گرفته، 15 درصد از متقاضيان واجد شرايط نبودند.

جانشين اداره منابع انساني ستاد کل نيروهاي مسلح از کليه مشمولان و نيز مشمولان غايب نيز خواست هرچه سريع‌تر نسبت به تعيين تکليف سربازي خود اقدام کرده و مشمولان غايب نيز از فرصتي که تا پايان شهريور امسال برايشان در نظر گرفته شده، استفاده کنند.




شنبه, 19 ارديبهشت 1394 ساعت 21:30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 283]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن