تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835919430
شیوههای جستجوی بهترین دانشگاه ها در اینترنت
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: هزار نکته برای تحصیل رایگان در خارج از ایران
شیوههای جستجوی بهترین دانشگاه ها در اینترنت
پیدا کردن اطلاعات رشته و دانشگاه مورد نظر، یکی از مهم ترین مراحل در فرآیند اخذ بورسیه و پذیرش تحصیلی در دانشگاه های اروپا می باشد.
برترین ها: قصد دارد سلسله مقالاتی درباره فرآیند اخذ پذیرش در مقاطع عالی تحصیلی در کشورهای مختلف جهان را برای مخاطبان خود ارائه کند. این مقالات تلاش دارد تا به صورت عملی و مصور، اصول و مبانی فرآیند اقدام برای اخذ پذیرش تحصیلی در مقاطع فوق لیسانس و دکترا در دانشگاه های مختلف جهان را آموزش دهد. با توجه به اشتیاق گسترده جامعه جوان ایران برای کسب تجربه تحصیل و تحقیق در مقاطع عالی در دانشگاه های آسیا، اروپا و آمریکا و تخصصی بودن این موضوع، بخش سبک زندگی برترین ها هر هفته موضوعات مختلف مربوط به این فرآیند را به جامعه مخاطبان عزیز سایت ارائه می کند. امیدواریم مخاطبان برترین ها و کلیه عزیزانی که این محتواها را مشاهده می کنند، به راحتی بتوانند خود و دیگران را در امر پذیرش تحصیلی و اخذ بورسیه یاری دهند.
تا کنون 18 گفتار در فرآیند اخذ پذیرش تحصیلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این بخش، شیوه های جست و جوی دانشگاه ها در فضای مجازی اشاره میشود که موضوع بسیار مهمی است.
پیدا کردن اطلاعات رشته و دانشگاه مورد نظر، یکی از مهم ترین مراحل در فرآیند اخذ بورسیه و پذیرش تحصیلی در دانشگاه های اروپا می باشد. صدها دانشگاه در بیش از 30 کشور اروپایی که هر یک دارای صدها رشته و فرصت های علمی و تجربی کوتاه مدت و بلند مدت می باشند، علاوه بر ان که حق انتخاب متقاضیان را افزایش می دهند، می تواند برای تازه کارها فضایی پیچیده و سخت را بستر سازی کند. فضایی که با حجم زیادی از اطلاعات به زبانی غیر فارسی و حتی غیر انگلیسی، آگاهی از بهترین گزینه های انتخابی را با توجه به قابلیت های دانشجویان دشوار می کند. در این گفتار، به تاملی بر روی شیوه های جست و جوی دانشگاه های اروپا پرداخته شده است. بنابراین همواره نکات بیست گانه زیر را در نظر داشته باشید:
نکته 314: اول تکلیف خود را روشن کنید. رشته و دانشگاه برای شما مهم است، یا تحصیل در کشوری خاص در اروپا یا آمریکا یا آسیا. اگر مثلا علاقمند به معماری ایتالیایی هستید یا کارشناسی ارشد صنایع غذایی در فرانسه را دوست دارید یا به دنبال انرژی های تجدید پذیر فقط در کشور هلند هستید، نباید وقت خود را به بررسی کشورهای دیگر اختصاص دهید. داوطلبان زیادی هستند که بخاطر مسائل فرعی زیاد که معمولا از جایگاه مهمی هم برایشان برخوردار است، علاقمندند تا حتما در کشوری خاص تحصیل و تجربه زندگی داشته باشند. حتی اگر از بهترین دانشگاه های اروپا بورس تحصیلی دریافت کنند. مثلا فردی که هیچ علاقه ای به سرما و یخبندان و کولاک ندارد، بهترین بورس تحصیلی در شمال نروژ هم نمی تواند وی را راضی و ترغیب کند. اگر در این حال، علاقمند به تحصیل در کشوری خاص هستید و کشور مورد نظر را انتخاب کردید، به منابعی که شما را به کسب اطلاعات تحصیلی و بورس درباره آن کشور رهنمون می کند، مراجعه کنید. مانند سفارتخانه های اروپایی، دانشجویان ایرانی شاغل، اداره کل امور دانش آموختگان وزارت علوم و امثالهم. حتی سفارت ایران در کشور مقصد نیز می تواند یک رااهنمای خوب برای دریافت اطلاعات باشد.
نکته 315: اگر رشته تحصیلی برای شما جایگاه نخست را در مقایسه با اولویت های دیگر دارد، دیگر نباید به چالش های تحصیل در یک کشور خاص و یک منطقه جغرافیایی خاص فکر کنید. مثل هر که فیل خواهد.... است ! قطعا تحصیل در رشته های پزشکی یا فنی و مهندسی، دشوار تر از تحصیل در رشته های تربیت بدنی و هنر است که خلاقیت و تنوع در کنار سیر آفاق و انفس ! جز لاینفک این رشته ها می باشد! اما مهم هدف شما و علاقه تان به موضوع تخصصی هست که به دنبال آن قصد جلای وطن را برای مدتی محدود دارید. در این حالت که رشته تحصیلی برای شما از همه چیز مهم تر است، نام این رشته را در موتورهای جست و جو وارد کرده و به دنبال اطلاعات تکمیلی باشید. بعضا، مولفان مقالات علمی در حوزه تخصصی تان که کارشناس و مدرس رشته مورد نظر شما نیز می باشند، منبع دریافت اطلاعات مطلوبی محسوب می شوند. با ارتباط با این افراد، از آن ها بخواهید در رشته و گرایشی که علاقمند به تحصیل هستید، دانشگاه ها و مراکز آموزشی معتبر و قابل قبول را در قاره سبز به شمار معرفی کنند. معمولا انتخاب هایی که بر اساس توصیه های فعالان و اساتید رشته ها صورت می پذیرد، دانشجو را با دید و درک بهتری به سمت مقصود رهنمون می کند.
نکته 316: شما قطعا بر اساس رزومه و تجربیات و مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد خود، حق انتخاب محدودی جهت تحصیل در رشته های مختلف علمی در قاره اروپا دارید. یعنی اگر لیسانس معماری و فوق لیسانس طراحی داخلی دارید، نمی توانید به دنبال دکترای اقتصاد، دکترای فلسفه یا حتی دکترای مهندسی متالوژی باشید! مگر این که این سه رشته نامرتبط با تجربه و سابقه علمی خود را از مقطع کارشناسی آغاز کنید. بنابراین نیازی ندارید که لیست های طولانی و بلند بالای رشته های تحصیلی در دانشگاه ها را مطالعه و بررسی کنید. فقط به اطلاعاتی که مستقیم یا غیر مستقیم به حوزه تخصصی شما مربوطه می شوید، مراجعه کنید و ذهن خود را آشفته و خسته نکنید.
نکته 317: 47 کشور در قاره اروپا وجود دارد که دارای بیش از 4000 دانشگاه و موسسه آموزش عالی خصوصی یا دولتی می باشند. آشنایی با این مجموعه ها و پیدا کردن اطلاعات ان ها و یافتن نیازهای اطلاعاتی مورد نیاز ما، اصلا کار دشواری نیست. پهنه جهانی وب، کار را بر شما آسان کرده است. حتی اگر حوصله جست وجو در اینترنت را ندارید از روش ساده و سریع زیر استفاده کنید.
این آدرس اینترنتی که از سایت ویکی پدیا اقتباس شده است را در نظر بگیرید. آ درس : http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_universities_in_Germany در واقع فهرست جامعی از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در کشور آلمان را نشان می دهد که با کلیک بر روی نام هر دانشگاه، سایت اینترنتی و اطلاعات جامعی از دانشگاه مربوطه به زبان های مختلف در اختیار شما قرار می گیرد. اگر به جای نام آلمان در این آدرس اینترنتی ،نام هر یک از46 کشور اروپایی را به زبان انگلیسی وارد کنید، فهرست دانشگاه های مربوطه نمایش داده می شود. مثلا برای گشور سوئد، این نشانی به http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_universities_in_Sweden تغییر می باید. یا برای کشور مجارستان، این آدرس به نشانی : http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_universities_in_Hungary تبدیل می شود. آسان ترین و سریع ترین کانال دسترسی به لیست جامعی از هزاران دانشگاه در اروپا بر اساس نام کشور، روشی است که در نکته 317 به آن اشاره شد. این فهرست ها به شما کمک می کند تا دانشگاه هایی که زبان آن ها انگلیسی نیست را شناسایی کرده و آن را از دستور کار بعدی خود خارج کنید.
نکته 318: پایگاه هایی مانند مطالعه در اروپا1 ، دانشگاه های اروپا2 ، منابع معتبر دیگری برای دسترسی به فهرست جامعی از هزاران دانشگاه در کشورهای اروپایی بر اساس طبقه بندی نام کشور می باشند.
نکته 319: استناد به این موضوع که فلان دوست یا عضوی از خانواده یا خویشاوندان دور و نزدیگ شما در فلان دانشگاه اروپایی تحصیل می کند و رضایت همه جانبه دارد، تنها یکی از ده ها المانی است که می تواند شما را به انتخاب این دانشگاه ترغیب و تشویق کند. همواره المان های دیگر را در نظر بگیرید و قابلیت های فردی، علمی و تجربی خود را در کنار همه موضوعات در انتخاب یک دانشگاه یا کشور در نظر بگیرید و به جمع بندی نهایی برسید. به دنبال فرصت هایی باشید که بتواند بر اساس مقتضیات روحی و فردی و علمی شما، حداکثر اثربخشی و بازدهی را به ارمغان بیاورد. خواه در ژنو سویس باشد یا در کیف اکراین و یا آتن یونان.
نکته 320: انجمن های اینترنتی زیادی درباره مشاوره جهت انتخاب دانشگاه یا رشته تحصیلی خاص در قاره اروپا وجود دارد که می تواند به عنوان ابزاری برای یافتن اطلاعات و تعامل با کاربران صاحب اطلاعات و تجربه، مفید باشد. همواره این پایگاه های اینترنتی را نیز در فرآیند انتخاب دانشگاه و رشته تحصیلی در نظر داشته باشید.
نکته 321: در صورتی که انتخاب خود را محدود به یک کشور کردید، از فهرست مندرج در ویگی پیدا استفاده کنید و با بررسی پرتال دانشگاه های فهرست شده، به بررسی رشته و گرایش مد نظر خود بپردازید. از این طریق سریع تر به هدف می رسید و دیگر نیازی به جست و جو در موتورهای جست و جو گر فضول! نیست.
نکته 322: قدمت یک دانشگاه و تاریخ تاسیس آن، دلیل ممتازی برای مطلوب بودن ان دانشگاه و قرار گرفتن ان در فهرست ده دانشگاه مورد نظر شما نیست. مثلا دانشگاه ورشو لهستان3، بیش از 200 سال قدمت دارد، اما دانشگاه شناخته شده ای در زمینه های پزشکی، مهندسی و هنر در اروپا نیست. اما دانشگاه کارستاد سوئد4 که شاید کم تر از 35 سال قدمت داشته باشد، یکی از مراکز ممتاز اروپا جهت تحصیل در زمینه صنعت خدمات5 می باشد. این گونه اطلاعات دقیق و تخصصی نیازمند حوصله و تامل می باشد که از طریق افراد با صلاحیت و زبده به دست می آید.
نکته 323: یک دانشگاه ممکن است به هر قیمتی، مورد نظر و علاقه شما باشد و شما قید خیلی از المان ها را بخاطر ورود به این دانشگاه بزنید. اما باید به دو نکته مهم توجه کنید: یکی این که شاید در دانشگاه مورد نظر شما، زبان تحصیل و تدریس انگلیسی نباشد و دوم آن که شانس پذیرش شما در این دانشگاه کم باشد. بنابراین اگر به هر دلیلی قصد تحصیل در دانشکاه خاصی را دارید، باید حداقل از یکسال قبل به مطالعه بر روی نیازمندی های پذیرش و حداقل های لازم برای ورود به دانشگاه و رشته مورد نظر بپردازید.
نکته 324: اگر به دنبال بورسیه تحصیلی در رشته ای خاص هستید، دانشکاه و کشور مقصد خاصی نباید مد نظر شما باشد. چرا که دیگر شما نیستید که دانشگاه و مکان تحصیل و تحقیق را انتخاب می کنید و باید بر اساس مقتضیات مکانی و زمانی اعلامی در مشخصات بورسیه، نسبت به پیگیری فرآیند پذیرش اقدام کنید.
نکته 325: همواره بر اساس هدفی که در آینده دنبال می کنید، به جست وجو درباره دانشگاه و رشته مورد نظر در کشور یا کشور خاص بپردازید. بعضی ها فقط برای مطالعه درباره تاریخ هنر و موسیقی، به دنبال وین و میلان و فلورانس هستند و نه جای دیگر. برای علاقمندان به پتروشیمی نیز نروژ و فرانسه و انگلیس انتخاب اول و آخر است. حتی اگه فرصت های بهتری در سوئد و دانمارک و اسلوونی برایشان فراهم باشد.
نکته 326: هیچ سایتی در اینترنت، فهرست جامعی از رشته ها و گرایش های تحصیلی را بر اساس نام دانشگاه و کشور مورد نظر طبقه بندی و ارائه نکرده است. مثلا نمی توانید فهرست کاملی از دانشگاه های ارائه کننده رشته مهندسی مکانیک با گرایش سیالات را در اروپا بیابید و اگر چنین فهرستی هم پیدا شود، قطعا کامل نخواهد بود. بنابراین در یافتن رشته و گرایش های مختلف، همواره از لیست دانشگاه ها بر اساس کشور مورد نظر استفاده کرده و سپس بر اساس موضوع کاری دانشگاه، به بررسی دپارتمان های مختلف آن بپردازید. مثلا دانشگاه سلطنتی فنی استکهلم6 ، اصلا رشته های پزشکی را تدریس نمی کند یا دانشگاه پورتو پرتغال7، رشته های هوا فضا ندارد. این اطلاعات را می توانید از سایت های عمومی و دائره المعارفی مانند ویکی پدیا پیدا کنید و وقت خود را برای چست وجوی بیش تر بر روی دانشگاه هایی که تخصص مورد نظر شما را ارائه نمی دهند، تلف نکنید.
نکته 327: همه اطلاعات لازم و ضروری درباره رشته ها و گرایش های مختلف تحصیلی در یک دانشگاه، بر روی پرتال اینترنتی آن دردسترس علاقمندان نیست. برای کسب اطلاعات بیش تر بر اساس نیاز اطلاعاتی خود، با رئیس گروه یا مسئولان دپارتمان مربوطه تماس حاصل کرده و از آن ها برای ارسال فایل های الکترونیکی حاوی اطلاعات تکمیلی، مشورت کنید. مثلا این موضوع که کدام اساتید فلان درس را در فلان گرایش تدریس می کنند، از طریق جست وجو در سایت دانشگاه به آسانی قابل وصول نیست یا اصلا یافت می نشود. گشته ایم ما... ! اما از آن جا که آن چه یافت می نشود آنم آرزوست !، با تعامل با مسئولان دانشگاه اطلاعات مربوطه برای شما ارسال می شود. آگاهی از اطلاعات اساتید واحدهای مختلف، این فایده را برای شما خواهد داشت که بدانید در صورتی که در فلان رشته و گرایش پذیرفته شدید، در پلن درسی استاد مربوطه، چه کتاب ها و موضوعاتی برای تدریس مورد تاکید قرار می گیرد تا نسبت به آمادکی ابتدایی خود، قبل از عزیمت به دانشگاه اقدام کنید.
نکته 328: اگر به دانشگاهی پست الکترونیک ارسال کردید و پاسخی دریافت نکردید ظرف یک هفته، حتما از کانال های دیگر مانند تلفن، ارسال نمابر و نامه نگاری مکتوب یا درخواست از دوستان و آشنایان برای پیگیری درخواست های خود به صورت حضوری، استفاده کنید. هیچ گاه خود را در تعامل با دانشگاه، معطل یک کانال ارتباطی نکنید.
نکته 329: در موتورهای جست وجو برای کسب اطلاعات بهتر و دقیق تر درباره دانشگاه و رشته مورد نظر خود، همواره از کلید واژه ها8 ی مناسب و تخصصی استفاده کنید و بعضا، از گزینه های جست وجوی پیشرفته9 غافل نشوید. مثلا اگر می خواهید ببینید که درباره یک موضوع علمی در فلان دانشگاه، چه مقالاتی نوشته شده است یا چه ارائه هایی صورت گرفته است، با مراجعه به بخش جست وجوی پیشرفته موتورهای جست و جو10، گزینه جست وجو میان فایل های PDF –PPT را انتخاب کنید. اکنون تنها نتایجی نمایش داده می شود که در این دو قالب قرار گرفته باشد. بی شک، فایل های ارائه11 و مقالات منتشر شده نیز در این دو قالب در سایت های دانشگاهی منتشر می شوند.
نکته 330: برای جست وجوی اطلاعات درباره موضوعی در یک دانشگاه، استفاده از موتور جست وجوی مستقر در پرتال دانشگاه مورد نظر نیز می تواند گزینه خوبی باشد. اما تنها یک گزینه از ده ها یا صدها گزینه ای است که شما می توانید در اختیار داشته باشید.
نکته 331: در جست وجوی اطلاعات در سایت های دانشگاهی، همواره به تاریه به روز رسانی صفحه و اطلاعات مندرج در آن توجه کنید و اعتبار ان را برای زمان حال یا آینده از مسئول صفحه یا سایت جویا شوید.
نکته 332: اگر اطلاعات مندرج در سایت دانشگاه مورد نظر شما، نسخه انگلیسی ندارد، از سایت های ترجمه آنلاین برای ترجمه استفاده کنید یا مسئولان دانشگاه بخواهید نسخه انگلیسی زبان مطالبی که نیاز دارید را برای شما ارسال کنند. در صورتی که باز موفق نشدید، از دوستان یا دانشجویان فعال در آن دانشگاه بخواهید تا برگردان انگلیسی این اطلاعات را به شما ارائه کنند تا در تصمیم گیری های شما لحاظ شود.
نکته 333: همواره در فرآیند جست و جوی دانشگاه برای رشته مورد علاقه خود در اروپا، به توانمندی و تاریخچه یک کشور نیز توجه کنید. مثلا اگر به دنبال تحصیل در رشته معماری یا طراحی داخلی12در هر حوزه ای هستید، ایتالیا، اتریش و فرانسه میتواند انتخاب های خوبی برای شما باشد. اما فنلاند و ایرلند جنوبی، گزینه های خوبی برای تحصیل در این رشته ها نیستند. یا نروژ می تواند برای متقاضیان به تحصیل و تحقیق در حوزه نفت و پتروشیمی گزینه خوبی باشد، در حالی که پرتغال و مجارستان چنین ظرفیت هایی در این رشته ها کلا ندارند. یا خواندن دندانپزشکی در لهستان یا حقوق و علوم سیاسی در لیتوانی توصیه نمی شود. به هر حال ظرفیت های هر کشور در زمینه های صنعتی و علمی، می تواند نقش بسزایی در توسعه محیط های آکادمیک در فیلدهای مختلف داشته باشد که باید در تصمیم گیری نهایی شما این فاکتورها لحاظ شود. اکنون خیلی رسم شده است که ایرانیان، اسلواکی را برای تحصیل در رشته دندان پزشکی با هزینه های ارزان در دستور کار قرار میدهند. همواره، گفتار مربوط به ارزشیابی مدارک و دانشگاه های خارج از کشور را مطالعه کنید.
نکته 334: هیچ کاه در جست وجوی دانشگاه و انتخاب کشور و رشته مورد نظر، تنها به فاکتور خارج رفتن و ورود به محیط جدید بسنده نکنید. همان طور که قبلا هم گفتیم، انتخابی که از روی آگاهی و برنامه ریزی منطقی و مستدل صورت نگرفته باشد، حتی اگر در بهترین کشور اروپا و بهترین دانشگاه هم باشید، شما را به مقصود نمی رساند. در انتخاب دانشگاه و رشته مورد نظر، به قابلیت های علمی و فردی، ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی خود و برنامه بلندمدتی که تبیین کردید تمرکز کنید تا انتخاب شما، بهترین انتخاب باشد. این موضوع برای متقاضیانی که برای نخستین باز وطن را ترک می کنند، جدی تر است. بنابراین جست و جوی دانشگاه و انتخاب آن، فقط گزینه ای نیست که از طریق جست وجوی اینترنتی و بررسی پرتال مربوطه حاصل شود، ملاحظات دیگری نیز باید در دستور کار شما قرار بگیرد.
این ویدئو را در زیر ببینید:
1- http://www.studyineurope.eu
2- http://www.universitiesineurope.org
3- http://www.uw.edu.pl
4- www.KAU.se
5- Service industry
6- www.kth.se
7- Wwww.up.pt
8- Key words
9- Advanced search
10- Search engine
11- presentation
12- Interior design
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]
صفحات پیشنهادی
معاون جهاد دانشگاهی: دانشجو بهترین مبلغ تفکرات شهیدمطهری است
دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۰ ۴۴ معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی دانشجو را بهترین بلندگو و مبلغ تفکرات شهید مطهری دانست به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه چهارمحال و بختیاری دکتر مهدی فیض 20 اردیبهشتماه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره فرهنگی دانشجویی حیات مطمديران حراست بهترين مشاوران مسئولان دانشگاه ها هستند
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۱۰ ۶ق ظ وزير علوم تحقيقات و فناوري مديران حراست بهترين مشاوران مسئولان دانشگاه ها هستند موج- وزير علوم تحقيقات و فناوري ضمن تاکيد براهميت بالاي وظيفه حراست دانشگاه ها گفت مديران حراست بهترين مشاوران مسوولان دانشگاه ها هستند به گزارش خبرگزاري موج دکتر محمدیک استاد دانشگاه: اعتکاف بهترین فرصت تسویهحساب و محاسبه نفس است
یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷ ۱۱ مسئول ﻧﻬﺎد ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﯽ ﻣﻘﺎم ﻣﻌﻈﻢ رﻫﺒﺮی در داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﮑﯽ ﺑﯿﺮﺟﻨﺪ گفت اعتکاف بهترین فرصت تسویه حساب و محاسبه نفس است حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن سیدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان جنوبی گفت اعتکاف از جمله سقدردانی از فعالیت های آموزشی نوآورانه،بهترین روش ارتقاء آموزش در دانشگاه
یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۳ رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه برنامه ریزی در حوزه آموزش درسی دانشجویان پزشکی بلند مدت است افزود آموزش شالوده پیشرفت دانشگاه کشور و حل تمام مسائلی است که با آن روبرو هستیم به همین جهت دانشگاه ما نیز به عنوان یک نهاد پیشرو در عر- امام جمعه تبریز: تهذیب و تزکیه حلقه مفقوده دانشگاه هاست
امام جمعه تبریز تهذیب و تزکیه حلقه مفقوده دانشگاه هاست تبریز - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت تهذیب و تزکیه حلقه مفقوده دانشگاه هاست به گزارش روز شنبه روابط عمومی دانشگاه هنر اسلامی تبریز آیت الله محسن مجتهدشبستری در دیدار با جمعی از مسپسر، سارق اینترنتی پولهای مادر
پسر سارق اینترنتی پولهای مادر رئیس پلیس فتا استان فارس گفت در پی برداشت غیرقانونی از حساب یکی از شهروندان و شکایت وی ماموران پسر شاکی را بهعنوان متهم شناسایی و دستگیر کردند به گزارش نامه نیوز سرهنگ موسی حسینی گفت متهم مورد نظر با سوءاستفاده از اطلاعات حساب مادرشآخرین رتبه بندی کشورها در اینترنت
آخرین رتبه بندی کشورها در اینترنتتاریخ انتشار چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۹ ۵۰ آخرین رتبه بندی جهانی کشورها از وضعیت اینترنت از رتبه ۱۴۷ ایران در میان ۲۰۰ کشور از حیث سرعت دانلود اینترنت پهنباند و جایگاه ۹۸ از میان ۱۱۴ کشور جهان از نظر سرعت دانلود اینترنت موبایل حکای- دانشگاه برای رسیدن به کمال نیازمند فراهم کردن بستر آزاد اندیشی است
دانشگاه برای رسیدن به کمال نیازمند فراهم کردن بستر آزاد اندیشی است تهران- ایرنا- معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت دانشگاه برای رسیدن به نقطه کمال نیازمند فراهم کردن بستر آزاد اندیشی است به گزارش خبرنگارایرنا حجت الاسلام سید طه هاشمی روز چهارشنبه در آیین تجلیل از مقا- شناخت دانشگاهیان نسبت به آثار و اندیشه های شهید مطهری ضعیف است
شناخت دانشگاهیان نسبت به آثار و اندیشه های شهید مطهری ضعیف است یاسوج - ایرنا- مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های آزاد اسلامی کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد براساس برخی بررسی ها شناخت دانشگاهیان نسبت به آثار و اندیشه های شهید مطهری ضعیف است به گزارش ایرنا حجت الاسلام محمد غفاری روبهترین رنگ برای عینک آفتابی
بهترین رنگ برای عینک آفتابی دبیر انجمن چشمپزشکی ایران به عینکهای آنتیرفلکس در بازار اشاره کرد و گفت این عینکها هر دو حسن را دارند هم آفتابی اند و هم آنتی رفلکس یعنی هم اشعه ناراحتکننده آفتاب را برطرف میکنند و هم به چشم آرامش بیشتری می بخشند به گزارش فرهنگ نیوز دکتر حسن- انتقاد فرماندار از نبود ثبات مدیریتی در دانشگاه پیام نور بناب
انتقاد فرماندار از نبود ثبات مدیریتی در دانشگاه پیام نور بناب تبریز - ایرنا - فرماندار بناب با انتقاد از نبود ثبات مدیریتی در دانشگاه پیام نور این شهرستان گفت این امر مانع توسعه علمی دانشگاه شده است ولی اله فرج الهی عصر یکشنبه در آیین تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور بناب اظهارجهتگیری دانشگاه به سمت حل مشکلات کشور است | خبرگزاری ایلنا
ایلنا رئیس دانشگاه صنعتیامیرکبیر گفت بنا داریم جهتگیری دانشگاه را به سمت حل مشکلات کشور از جمله در حوزه نفت انرژی آب و محیط زیست سوق دهیم به گزارش خبرنگار ایلنا معتمدی رئیس دانشگاه صنعتیامیرکبیر در مراسم بزرگداشت مقام استاد که صبح امروز با حضور آیت الله هاشمی- امسال بیش از 25 هزار روستای کشور به اینترنت تجهیز می شوند
وزیر ارتباطات امسال بیش از 25 هزار روستای کشور به اینترنت تجهیز می شوند کرمانشاه - ایرنا - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تجهیز بیش از 25 هزار روستای کشور به اینترنت پرسرعت خبر داد و گفت این کار تا پایان سال جاری انجام خواهد شد به گزارش خبرنگار ایرنا محمود واعظی ظهر جمعه دطوطی سخنگو، بهانه کلاهبرداری اینترنتی |اخبار ایران و جهان
طوطی سخنگو بهانه کلاهبرداری اینترنتی رییس پلیس فتا استان چهارمحال و بختیاری از دستگیری فردی که با انتشار آگهی فروش طوطی سخنگو در فضای مجازی 15 میلیون ریال کلاهبرداری کرده بود خبر داد کد خبر ۴۹۵۳۸۸ تاریخ انتشار ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹ ۵۷ - 27 April 2015 رییس پلیس فتا استان چهار- اساتید برتر دانشگاه حضرت معصومه (س) قم تجلیل شدند
اساتید برتر دانشگاه حضرت معصومه س قم تجلیل شدند قم- ایرنا - همزمان با هفته بزرگداشت مقام معلم جمعی از اساتید برتر دانشگاه حضرت معصومه س قم روز سه شنبه در مراسمی با حضور فرزند شهید مطهری در سالن اجتماعات امام علی ع این دانشگاه مورد تجلیل قرار گرفتند به گزارش ایرنا معاون نسهمیه حج دانشگاهیان محفوظ است
رئیس ستاد عمره دانشگاهیان سهمیه حج دانشگاهیان محفوظ است خبرگزاری پانا رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان اعلام کرد 5600 نفر از دانشگاهیان در قالب ۴۲ کاروان از سراسر کشور به سرزمین وحی اعزام شدند ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ ارديبهشت ساعت 10 30 به گزارش خبرگزاری پانا حجت الاسلام والمسلمین سیدمعاون پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان خبر داد حمایت دانشگاه فرهنگیان از طرحهای پژوهشی در حوزه تربیت معلم
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان خبر دادحمایت دانشگاه فرهنگیان از طرحهای پژوهشی در حوزه تربیت معلممعاون پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان در نخستین همایش ملی تربیت معلم گفت از طرحهای پژوهشی و اقداماتی که دانشگاهها در حوزه تربیت معلم انجام میدهند حمایت میشود به گزارش خ-
سبک زندگی
پربازدیدترینها