تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سزاوار است كه عاقل ، از مستى ثروت، قدرت ، دانش ، ستايش و مستى جوانى بپرهيزد، چرا ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

«مهاجرت به آلمان»

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835919430




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شیوه‌های جستجوی بهترین دانشگاه ها در اینترنت


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: هزار نکته برای تحصیل رایگان در خارج از ایران
شیوه‌های جستجوی بهترین دانشگاه ها در اینترنت




پیدا کردن اطلاعات رشته و دانشگاه مورد نظر، یکی از مهم ترین مراحل در فرآیند اخذ بورسیه و پذیرش تحصیلی در دانشگاه های اروپا می باشد.











برترین ها: قصد دارد سلسله مقالاتی درباره فرآیند اخذ پذیرش در مقاطع عالی تحصیلی در کشورهای مختلف جهان را برای مخاطبان خود ارائه کند. این مقالات تلاش دارد تا به صورت عملی و مصور، اصول و مبانی فرآیند اقدام برای اخذ پذیرش تحصیلی در مقاطع فوق لیسانس و دکترا در دانشگاه های مختلف جهان را آموزش دهد. با توجه به اشتیاق گسترده جامعه جوان ایران برای کسب تجربه تحصیل و تحقیق در مقاطع عالی در دانشگاه های آسیا، اروپا و آمریکا و تخصصی بودن این موضوع، بخش سبک زندگی برترین ها هر هفته موضوعات مختلف مربوط به این فرآیند را به جامعه مخاطبان عزیز سایت ارائه می کند. امیدواریم مخاطبان برترین ها و کلیه عزیزانی که این محتواها را مشاهده می کنند، به راحتی بتوانند خود و دیگران را در امر پذیرش  تحصیلی و اخذ بورسیه یاری دهند.


نکات مهم در ترجمه رسمی مدارک تحصیلی



تا کنون 18 گفتار در فرآیند اخذ پذیرش تحصیلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این بخش، شیوه های جست و جوی دانشگاه ها در فضای مجازی اشاره میشود که موضوع بسیار مهمی است.

پیدا کردن اطلاعات رشته و دانشگاه مورد نظر، یکی از مهم ترین مراحل در فرآیند اخذ بورسیه و پذیرش تحصیلی در دانشگاه های اروپا می باشد. صدها دانشگاه در بیش از 30 کشور اروپایی که هر یک دارای صدها رشته و فرصت های علمی و تجربی کوتاه مدت و بلند مدت می باشند،  علاوه بر ان که حق انتخاب متقاضیان را افزایش می دهند، می تواند برای تازه کارها فضایی پیچیده و سخت را بستر سازی کند. فضایی که با حجم زیادی از اطلاعات به زبانی غیر فارسی و حتی غیر انگلیسی، آگاهی از بهترین گزینه های انتخابی را با توجه به قابلیت های دانشجویان دشوار می کند. در این گفتار، به تاملی بر روی شیوه های جست و جوی دانشگاه های اروپا پرداخته شده است. بنابراین همواره نکات بیست گانه زیر را در نظر داشته باشید:

نکته 314: اول تکلیف خود را روشن کنید. رشته و دانشگاه برای شما مهم است، یا تحصیل در کشوری خاص در اروپا یا آمریکا یا آسیا. اگر مثلا علاقمند به معماری ایتالیایی هستید یا کارشناسی ارشد صنایع غذایی در فرانسه را دوست دارید یا به دنبال انرژی های تجدید پذیر فقط در کشور هلند هستید، نباید وقت خود را به بررسی کشورهای دیگر اختصاص دهید. داوطلبان زیادی هستند که بخاطر مسائل فرعی زیاد که معمولا از جایگاه مهمی هم برایشان برخوردار است، علاقمندند تا حتما در کشوری خاص تحصیل و تجربه زندگی داشته باشند. حتی اگر از بهترین دانشگاه های اروپا بورس تحصیلی دریافت کنند. مثلا فردی که هیچ علاقه ای به سرما و یخبندان و کولاک ندارد، بهترین بورس تحصیلی در شمال نروژ هم نمی تواند وی را راضی و ترغیب کند. اگر در این حال، علاقمند به تحصیل در کشوری خاص هستید و کشور مورد نظر را انتخاب کردید، به منابعی که شما را به کسب اطلاعات تحصیلی و بورس درباره آن کشور رهنمون می کند، مراجعه کنید. مانند سفارتخانه های اروپایی، دانشجویان ایرانی شاغل، اداره کل امور دانش آموختگان وزارت علوم و امثالهم. حتی سفارت ایران در کشور مقصد نیز می تواند یک رااهنمای خوب برای دریافت اطلاعات باشد.

نکته 315: اگر رشته تحصیلی برای شما جایگاه نخست را در مقایسه با اولویت های دیگر دارد، دیگر نباید به چالش های تحصیل در یک کشور خاص و یک منطقه جغرافیایی خاص فکر کنید. مثل هر که فیل خواهد.... است ! قطعا تحصیل در رشته های پزشکی یا فنی و مهندسی، دشوار تر از تحصیل در رشته های تربیت بدنی و هنر است که خلاقیت و تنوع در کنار سیر آفاق و انفس ! جز لاینفک این رشته ها می باشد! اما مهم هدف شما و علاقه تان به موضوع تخصصی هست که به دنبال آن قصد جلای وطن را برای مدتی محدود دارید. در این حالت که رشته تحصیلی برای شما از همه چیز مهم تر است، نام این رشته را در موتورهای جست و جو وارد کرده و به دنبال اطلاعات تکمیلی باشید. بعضا، مولفان مقالات علمی در حوزه تخصصی تان که کارشناس  و مدرس رشته مورد نظر شما نیز می باشند، منبع دریافت اطلاعات مطلوبی محسوب می شوند. با ارتباط با این افراد، از آن ها بخواهید در رشته و گرایشی که علاقمند به تحصیل هستید، دانشگاه ها و مراکز آموزشی معتبر و قابل قبول را در قاره سبز به شمار معرفی کنند. معمولا انتخاب هایی که بر اساس توصیه های فعالان و اساتید رشته ها صورت می پذیرد، دانشجو را با دید و درک بهتری به سمت مقصود رهنمون می کند.

نکته 316: شما قطعا بر اساس رزومه و تجربیات و مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد خود، حق انتخاب محدودی جهت تحصیل در رشته های مختلف علمی در قاره اروپا دارید. یعنی اگر لیسانس معماری و فوق لیسانس طراحی داخلی دارید، نمی توانید به دنبال دکترای اقتصاد، دکترای فلسفه یا حتی دکترای مهندسی متالوژی باشید! مگر این که این سه رشته نامرتبط با تجربه و سابقه علمی خود را از مقطع کارشناسی آغاز کنید. بنابراین نیازی ندارید که لیست های طولانی و بلند بالای رشته های تحصیلی در دانشگاه ها را مطالعه و بررسی کنید. فقط به اطلاعاتی که مستقیم یا غیر مستقیم به حوزه تخصصی شما مربوطه می شوید، مراجعه کنید و ذهن خود را آشفته و خسته نکنید.

نکته 317: 47 کشور در قاره اروپا وجود دارد که دارای بیش از 4000 دانشگاه و موسسه آموزش عالی خصوصی یا دولتی می باشند. آشنایی با این مجموعه ها و پیدا کردن اطلاعات ان ها و یافتن نیازهای اطلاعاتی مورد نیاز ما، اصلا کار دشواری نیست. پهنه جهانی وب، کار را بر شما آسان کرده است. حتی اگر حوصله جست وجو در اینترنت را ندارید از روش ساده و سریع زیر استفاده کنید.

این آدرس اینترنتی که از سایت ویکی پدیا اقتباس شده است را در نظر بگیرید. آ درس : http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_universities_in_Germany در واقع فهرست جامعی از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در کشور آلمان را نشان می دهد که با کلیک بر روی نام هر دانشگاه، سایت اینترنتی و اطلاعات جامعی از دانشگاه مربوطه به زبان های مختلف در اختیار شما قرار می گیرد. اگر به جای نام آلمان در این آدرس اینترنتی ،نام  هر یک از46 کشور اروپایی را به زبان انگلیسی وارد کنید، فهرست دانشگاه های مربوطه نمایش داده می شود. مثلا برای گشور سوئد، این نشانی به  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_universities_in_Sweden تغییر می باید. یا برای کشور مجارستان، این آدرس به نشانی : http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_universities_in_Hungary  تبدیل می شود. آسان ترین و سریع ترین کانال دسترسی به لیست جامعی از هزاران دانشگاه در اروپا بر اساس نام کشور، روشی است که در نکته 317 به آن اشاره شد. این فهرست ها به شما کمک می کند تا دانشگاه هایی که زبان آن ها انگلیسی نیست را شناسایی کرده و آن را از دستور کار بعدی خود خارج کنید.

نکته 318: پایگاه هایی مانند مطالعه در اروپا1 ، دانشگاه های اروپا2 ، منابع معتبر دیگری برای دسترسی به فهرست جامعی از هزاران دانشگاه در کشورهای اروپایی بر اساس طبقه بندی نام کشور می باشند.
 

شیوه های جست و جوی دانشگاه ها در اینترنت



نکته 319: استناد به این موضوع که فلان دوست یا عضوی از خانواده یا خویشاوندان دور و نزدیگ شما در فلان دانشگاه اروپایی تحصیل می کند و رضایت همه جانبه دارد، تنها یکی از ده ها المانی است که می تواند شما را به انتخاب این دانشگاه ترغیب و تشویق کند. همواره المان های دیگر را در نظر بگیرید و قابلیت های فردی، علمی و تجربی خود را در کنار همه موضوعات در انتخاب یک دانشگاه یا کشور در نظر بگیرید و به جمع بندی نهایی برسید. به دنبال فرصت هایی باشید که بتواند بر اساس مقتضیات روحی و فردی و علمی شما، حداکثر اثربخشی و بازدهی را به ارمغان بیاورد. خواه در ژنو سویس باشد یا در کیف اکراین و یا آتن یونان.

نکته 320: انجمن های اینترنتی زیادی درباره مشاوره جهت انتخاب دانشگاه یا رشته تحصیلی خاص در قاره اروپا وجود دارد که می تواند به عنوان ابزاری برای یافتن اطلاعات و تعامل با کاربران صاحب اطلاعات و تجربه، مفید باشد. همواره این پایگاه های اینترنتی را نیز در فرآیند انتخاب دانشگاه و رشته تحصیلی در نظر داشته باشید.

نکته 321: در صورتی که انتخاب خود را محدود به یک کشور کردید، از فهرست مندرج در ویگی پیدا استفاده کنید و با بررسی پرتال دانشگاه های فهرست شده، به بررسی رشته و گرایش مد نظر خود بپردازید. از این طریق سریع تر به هدف می رسید و دیگر نیازی به جست و جو در موتورهای جست و جو گر فضول! نیست.

نکته 322: قدمت یک دانشگاه و تاریخ تاسیس آن، دلیل ممتازی برای مطلوب بودن ان دانشگاه و قرار گرفتن ان در فهرست ده دانشگاه مورد نظر شما نیست. مثلا دانشگاه ورشو لهستان3، بیش از 200 سال قدمت دارد، اما دانشگاه شناخته شده ای در زمینه های پزشکی، مهندسی و هنر در اروپا نیست. اما دانشگاه کارستاد سوئد4 که شاید کم تر از 35 سال قدمت داشته باشد، یکی از مراکز ممتاز  اروپا جهت تحصیل در زمینه صنعت خدمات5 می باشد. این گونه اطلاعات دقیق و تخصصی نیازمند حوصله و تامل می باشد که از طریق افراد با صلاحیت و زبده به دست می آید.

نکته 323: یک دانشگاه ممکن است به هر قیمتی، مورد نظر و علاقه شما باشد و شما قید خیلی از المان ها را بخاطر ورود به این دانشگاه بزنید. اما باید به دو نکته مهم توجه کنید: یکی این که شاید در دانشگاه مورد نظر شما، زبان تحصیل و تدریس انگلیسی نباشد و دوم آن که شانس پذیرش شما در این دانشگاه کم باشد. بنابراین اگر به هر دلیلی قصد تحصیل در دانشکاه خاصی را دارید، باید حداقل از یکسال قبل به مطالعه بر روی نیازمندی های پذیرش و حداقل های لازم برای ورود به دانشگاه و رشته مورد نظر بپردازید.

نکته 324: اگر به دنبال بورسیه تحصیلی در رشته ای خاص هستید، دانشکاه و کشور مقصد خاصی نباید مد نظر شما باشد. چرا که دیگر شما نیستید که دانشگاه و مکان تحصیل و تحقیق را انتخاب می کنید و باید بر اساس مقتضیات مکانی و زمانی اعلامی در مشخصات بورسیه، نسبت به پیگیری فرآیند پذیرش اقدام کنید.

نکته 325: همواره بر اساس هدفی که در آینده دنبال می کنید، به جست وجو درباره دانشگاه و رشته مورد نظر در کشور یا کشور خاص بپردازید. بعضی ها فقط برای مطالعه درباره تاریخ هنر و موسیقی، به دنبال وین و میلان و فلورانس هستند و نه جای دیگر. برای علاقمندان به پتروشیمی نیز نروژ و فرانسه و انگلیس انتخاب اول و آخر است. حتی اگه فرصت های بهتری در سوئد و دانمارک و اسلوونی برایشان فراهم باشد.

نکته 326: هیچ سایتی در اینترنت، فهرست جامعی از رشته ها و گرایش های تحصیلی را بر اساس نام دانشگاه و کشور مورد نظر طبقه بندی و ارائه نکرده است. مثلا نمی توانید فهرست کاملی از دانشگاه های ارائه کننده رشته مهندسی مکانیک با گرایش سیالات را در اروپا بیابید و اگر چنین فهرستی هم پیدا شود، قطعا کامل نخواهد بود. بنابراین در یافتن رشته و گرایش های مختلف، همواره از لیست دانشگاه ها بر اساس کشور مورد نظر استفاده کرده و سپس بر اساس موضوع کاری دانشگاه، به بررسی دپارتمان های مختلف آن بپردازید. مثلا دانشگاه سلطنتی فنی استکهلم6 ، اصلا رشته های پزشکی را تدریس نمی کند یا دانشگاه پورتو پرتغال7، رشته های هوا فضا ندارد. این اطلاعات را می توانید از سایت های عمومی و دائره المعارفی مانند ویکی پدیا پیدا کنید و وقت خود را برای چست وجوی بیش تر بر روی دانشگاه هایی که تخصص مورد نظر شما را ارائه نمی دهند، تلف نکنید.

نکته 327: همه اطلاعات لازم و ضروری درباره رشته ها و گرایش های مختلف تحصیلی در یک دانشگاه، بر روی پرتال اینترنتی آن دردسترس علاقمندان نیست. برای کسب اطلاعات بیش تر بر اساس نیاز اطلاعاتی خود، با رئیس گروه یا مسئولان دپارتمان مربوطه تماس حاصل کرده و از آن ها برای ارسال فایل های الکترونیکی حاوی اطلاعات تکمیلی، مشورت کنید. مثلا این موضوع که کدام اساتید فلان درس را در فلان گرایش تدریس می کنند، از طریق جست وجو در سایت دانشگاه به آسانی قابل وصول نیست یا اصلا یافت می  نشود. گشته ایم ما... ! اما از آن جا که آن چه یافت می نشود آنم آرزوست !، با تعامل با مسئولان دانشگاه اطلاعات مربوطه برای شما ارسال می شود. آگاهی از   اطلاعات اساتید واحدهای مختلف، این فایده را برای شما خواهد داشت که بدانید در صورتی که در فلان رشته و گرایش پذیرفته شدید، در پلن درسی استاد مربوطه، چه کتاب ها و موضوعاتی برای تدریس مورد تاکید قرار می گیرد تا نسبت به آمادکی ابتدایی خود، قبل از عزیمت به دانشگاه اقدام کنید.

نکته 328: اگر به دانشگاهی پست الکترونیک ارسال کردید و پاسخی دریافت نکردید ظرف یک هفته، حتما از کانال های دیگر مانند تلفن، ارسال نمابر و نامه نگاری مکتوب یا درخواست از دوستان و آشنایان برای پیگیری درخواست های خود به صورت حضوری، استفاده کنید. هیچ گاه خود را در تعامل با دانشگاه، معطل یک کانال ارتباطی نکنید.

نکته 329: در موتورهای جست وجو برای کسب اطلاعات بهتر و دقیق تر درباره دانشگاه و رشته مورد نظر خود، همواره از کلید واژه ها8 ی مناسب و تخصصی استفاده کنید و بعضا، از گزینه های جست وجوی پیشرفته9 غافل نشوید. مثلا اگر می خواهید ببینید که درباره یک موضوع علمی در فلان دانشگاه، چه مقالاتی نوشته شده است یا چه ارائه هایی صورت گرفته است، با مراجعه به بخش جست وجوی پیشرفته موتورهای جست و جو10، گزینه جست وجو میان فایل های PDF –PPT را انتخاب کنید. اکنون تنها نتایجی نمایش داده می شود که در این دو قالب قرار گرفته باشد. بی شک، فایل های ارائه11 و مقالات منتشر شده نیز در این دو قالب در سایت های دانشگاهی منتشر می شوند.

نکته 330: برای جست وجوی اطلاعات درباره موضوعی در یک دانشگاه، استفاده از موتور جست وجوی مستقر در پرتال دانشگاه مورد نظر نیز می تواند گزینه خوبی باشد. اما تنها یک گزینه از ده ها یا صدها گزینه ای است که شما می توانید در اختیار داشته باشید.

نکته 331: در جست وجوی اطلاعات در سایت های دانشگاهی، همواره به تاریه به روز رسانی صفحه و اطلاعات مندرج در آن توجه کنید و اعتبار ان را برای زمان حال یا آینده از مسئول صفحه یا سایت جویا شوید.

نکته 332: اگر اطلاعات مندرج در سایت دانشگاه مورد نظر شما، نسخه انگلیسی ندارد، از سایت های ترجمه آنلاین برای ترجمه استفاده کنید یا مسئولان دانشگاه بخواهید نسخه انگلیسی زبان مطالبی که نیاز دارید را برای شما ارسال کنند. در صورتی که باز موفق نشدید، از دوستان یا دانشجویان فعال در آن دانشگاه بخواهید تا برگردان انگلیسی این اطلاعات را به شما ارائه کنند تا در تصمیم گیری های شما لحاظ شود.

نکته 333: همواره در فرآیند جست و جوی دانشگاه برای رشته مورد علاقه خود در اروپا، به توانمندی و تاریخچه یک کشور نیز توجه کنید. مثلا اگر به دنبال تحصیل در رشته معماری یا طراحی داخلی12در هر حوزه ای هستید، ایتالیا، اتریش و فرانسه میتواند انتخاب های خوبی برای شما باشد. اما فنلاند و ایرلند جنوبی، گزینه های خوبی برای تحصیل در این رشته ها نیستند. یا نروژ می تواند برای متقاضیان به تحصیل و تحقیق در حوزه نفت و پتروشیمی گزینه خوبی باشد، در حالی که پرتغال و مجارستان چنین ظرفیت هایی در این رشته ها کلا ندارند. یا خواندن دندانپزشکی در لهستان یا حقوق و علوم سیاسی در لیتوانی توصیه نمی شود. به هر حال ظرفیت های هر کشور در زمینه های صنعتی و علمی، می تواند نقش بسزایی در توسعه محیط های آکادمیک در فیلدهای مختلف داشته باشد که باید در تصمیم گیری نهایی شما این فاکتورها لحاظ شود. اکنون خیلی رسم شده است که ایرانیان، اسلواکی را برای تحصیل در رشته دندان پزشکی با هزینه های ارزان در دستور کار قرار میدهند. همواره، گفتار مربوط به ارزشیابی مدارک و دانشگاه های خارج از کشور را مطالعه کنید.

نکته 334: هیچ کاه در جست وجوی دانشگاه و انتخاب کشور و رشته مورد نظر، تنها به فاکتور خارج رفتن و ورود به محیط جدید بسنده نکنید. همان طور که قبلا هم گفتیم، انتخابی که از روی آگاهی و برنامه ریزی منطقی و مستدل صورت نگرفته باشد، حتی اگر در بهترین کشور اروپا و بهترین دانشگاه هم باشید، شما را به مقصود نمی رساند. در انتخاب دانشگاه و رشته مورد نظر، به قابلیت های علمی و فردی، ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی خود و برنامه بلندمدتی که تبیین کردید تمرکز کنید تا انتخاب شما، بهترین انتخاب باشد. این موضوع برای متقاضیانی که برای نخستین باز وطن را ترک می کنند، جدی تر است. بنابراین جست و جوی دانشگاه و انتخاب آن، فقط گزینه ای نیست که از طریق جست وجوی اینترنتی و بررسی پرتال مربوطه حاصل شود، ملاحظات دیگری نیز باید در دستور کار شما قرار بگیرد.


این ویدئو را در زیر ببینید:




1-  http://www.studyineurope.eu

2-  http://www.universitiesineurope.org

3-  http://www.uw.edu.pl

4-  www.KAU.se

5-  Service industry

6-  www.kth.se

7-  Wwww.up.pt

8-  Key words

9-  Advanced search

10-  Search engine

11-  presentation

12-  Interior design







تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن