محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829936188
همه دلواپس دولت شدهاند
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
کیهان
همه دلواپس دولت شدهاند مشی بخشهایی از برخی وزارت خانههای فرهنگی و سیاسی و اقتصادی، حاکی از بیمبالاتی در برابر شبیخون دشمن با بیتدبیری و رهاشدگی مسئولیتهاست.
به گزارش فرهنگ نیوز ، «کیهان» در سرمقاله شماره امروز خود به قلم«محمد ایمانی» نوشت:
1- میان نامه 22 اسفند شهید بهشتی و 25 بهمن آقای هاشمی به امام در سال 1359 کمتر از یک ماه فاصله است. در نامه هاشمی «سلام» از صدر و «احترام» از مضمون جا افتاده است تا آنجا که حضرت روحالله(ره) را متهم به بیخط بودن، آسایش طلبی، تحت تأثیر تبلیغات قرار گرفتن و قاطعیت نداشتن میکند! و نظرات امام از جمله درباره «مخالفت با ورود افراد متظاهر به فسق و تارک الصلوهْ در کارهای مهم را «نظرات نسبتاً سخت مکتبی» که «با تعدیلهایی اجرا میکردیم» میخواند. اما نامه آیتالله بهشتی که آن نیز از سر دلواپسی است، مالامال از ادب و احترام و حوصله است. این نامه پس از 35 سال همچنان تازه است. شهید بهشتی از دو جریان عمده در کشور سخن میگوید؛ دو جریانی که پس از 35 سال همچنان وجود دارد اما گویا برخی از همراهان جریان حزباللهی و انقلابی آن روز اکنون در طیف مقابل ایستادهاند.
2- بهشتی خطاب به «استاد و رهبر بزرگوار» مینویسد: «السلام علیکم و رحمهْالله و برکاته. سنگینی وظیفه،فرزندتان را بر آن داشت که این نامه را به حضورتان بنویسد و حقایقی را به عرضتان برساند. دوگانگی موجود میان مدیران کشور بیش از آن که جنبه شخصی داشته باشد، به اختلاف دو بینش مربوط میشود. یک بینش معتقد و ملتزم به فقاهت و اجتهاد، اجتهادی که در عین زنده و پویا بودن باید سخت ملتزم به وحی و تعبد در برابر کتاب و سنت باشد؛ بینش دیگر در پی اندیشهها و برداشتهای بینابین، که نه به کلی از وحی بریده است و نه آن چنان که باید و شاید در برابر آن متعبد و پایبند، و گفتهها و نوشتهها و کردهها بر این موضع بینابین گواه است. بینش اول در برابر بیگانگان و هجوم تبلیغاتی و سیاسی و اقتصادی و نظامی آنها سخت به توکل بر خدا و اعتماد به نفس و تکیه بر توان امت اسلامی و پرهیز از گرفتار شدن در دام داوریها یا دلسوزی بیگانگان معتقد و ملتزم؛ بینش دیگر هر چند دلش همین را میخواهد و زبانش همین را میگوید و قلمش همین را مینویسد اما چون همه مختصات لازم برای پیمودن این راه دشوار را ندارد، در عمل لرزان و لغزان. بینش اول به نظام و شیوهای برای زندگی امت ما معتقد است که در عین گشودن راه به سوی همه نوع پیشرفتها و ترقی، مانع حل شدن مسلمانها در دستاوردهای شرق یا غرب باشد و آنان را به فرهنگ و نظام ارزش اصیل و مستقل اسلام استوار دارد؛ بینش دیگر با حفظ نام اسلام و بخشی از ارزشهای آن، جامعه را به راهی میکشاند که خود به خود درها را به روی ارزشهای بیگانه از اسلام و بلکه ضد اسلام میگشاید. بینش اول روی شرایطی در گزینش مسئولان تکیه میکند که جامعه را به سوی امامت متقین و گسترش این امامت بر همه سطوح راه میبرد بینش دیگر، بیشتر روی شرایطی تکیه میکند که خود به خود راه را برای نفوذ بیمبالاتها یا کم مبالاتها در همه سطوح مدیریت امت اسلامی و حاکم شدن آنها بر سرنوشت انقلاب هموار میسازد...».
3- 35 سال بعد از این نامه، همچنان میتوان 2 جریان را رصد کرد. دو جریانی که رهبر معظم انقلاب اول فروردین امسال در حرم مطهر رضوی، به شکلی دیگر مورد اشاره قرار دادند. «در نگاه کلان به اقتصاد کشور و رونق و پیشرفت اقتصادی دو جور نگاه وجود دارد. یک نگاه میگوید که ما پیشرفت اقتصاد را باید از ظرفیتهای درون کشور و درون مردم تأمین کنیم. ظرفیتهای بسیار زیادی در کشور وجود دارد که از این ظرفیتها استفاده نشده است یا درست استفاده نشده است؛ از این ظرفیتها استفاده کنیم؛ یعنی اقتصاد درونزا... نگاه دوم به اقتصاد کشور، نگاه به پیشرفت اقتصاد با استفاده از کمک بیرون مرزهاست. میگوید سیاست خارجیمان را تغییر دهیم تا اقتصاد ما درست بشود، با فلان مستکبر کنار بیاییم تا اقتصاد رونق پیدا کند، تحمیل قدرتهای مستکبر را در بخشهای گوناگون و مسائل گوناگون بپذیریم تا اقتصادمان رونق پیدا کند. امروز شرایط کشور به ما نشان داده که این نگاه دوم، یک نگاه کاملاً غلط و عقیم و بیفایده است. همین تحریمهایی که امروز علیه ملت ایران اعمال میشود دلیل محکم و متقنی است برغلط بودن این نگاه؛ یعنی وقتی شما به امید قدرتهای خارجی نشستید تا آنها بیایند اقتصاد شما را رونق بدهند و یا زیربار آنها رفتن، اقتصاد را رونق بدهند، آنها به حد کم قانع نیستند. وقتی شما نگاه میکنید به بیرون، مواجه میشوید با یک مسئلهای مثل کاهش قیمت نفت... امروز خارجیها و رؤسای قدرتهای مستکبر میخواهند همین نگاه دوم را در مردم ما تقویت کنند».
4- خیلی تفاوت دارد که مسئولان ناظر به عرصه، ماهیت جنگطلب و متعدّی و متخاصم آمریکا و دیگر مستکبران عالم را ببینند یا درست در بحبوحه فزونی خصومتها و تهدیدها و گستاخیها، خیال کنند شرایط موجود شرایط صلح و مسالمت و مدارا و آشتیکنان با دشمن است. 35 سال پیش آن رجل سیاسی به قدری دلواپس بازیگری مهرههای دشمن بود که حتی سلام و احترام را در نامه به امام جا انداخت اما امروز چه؟! آیا آن دلواپسی درست جای خود را به دل آرامی و راحتباشی و بالش نرم زیر افکارعمومی گذاشتن نداده است؟ بدترین وضعیت در هنگامه کمین و دست درازی خصم آن است که به جای آرایش رزم، احساس بزم و آسوده خیالی و خواب را پیدا کنید یا به دیگران القا نمایید. «انّ أخا الحرب الأرق و من نام لم ینم عنه. مرد جنگی بیدار است و هر کس به خواب رفت، دشمن او نمیخوابد». (نامه 62 نهجالبلاغه به مالک اشتر). مؤدب پنداشتن امثال دولتمردان جنایتکار آمریکا و بیهیچ ضمانتی به آنها اعتماد کردن - در حالی که به صراحت میگویند ایران متهم است و باید تضمینها و امتیازهای سخت بدهد و آنگاه مطالبات باید به حوزههای غیرهستهای تسرّی پیدا کند- نشانه روشنی از غفلت و سُر خوردن در تله دشمن است. چالش و مذاکرات هستهای در این میان، تنها بخش کوچکی از جنگ بزرگ است. به تعبیر رهبر انقلاب «امروز خوشبختانه کشور درگیر جنگ نظامی نیست اما درگیر جنگ سیاسی است، درگیر جنگ اقتصادی است، درگیر جنگ امنیتی است و بالاتر از همه درگیر جنگ فرهنگی است؛ یعنی این را اگر کسی نداند، آن وقت خواب خواهد ماند. همینقدر که ندانید دشمن درصدد حمله است و این حمله از کجاست و چگونه است، باید مطمئن باشید که شکست میخورید... اینکه ما میگوییم جنگ فرهنگی، جنگ اقتصادی هیچ منافاتی ندارد با اینکه احساس آرامش هم در کشور بشود. ما طرفدار احساس امنیتیم ... این منافات ندارد. با آن حرفی که گفتیم دشمن دارد به شکل ویژه با ما مبارزه میکند... منتها حالا بعضیها نمیخواهند این را بفهمند، نمیخواهند باور کنند چون اگر چنانچه باور کنند تکلیف به گردنشان میگذارد؛ بعضیها هم کشش آن را ندارند».
5- برخی اجزای مهم دولت، امروز به نحوی رفتار میکنند یا سخن میگویند که نگرانی بزرگ شهید بهشتی درباره دینداری بینابینی، لرزانی و لغزندگی، بیثباتی در برابر فشار بیگانگان، گشودن راه ارزشهای ضداسلامی و هموار کردن راه نفوذ عناصر بیمبالات را تداعی میکند. مشی بخشهایی از برخی وزارت خانههای فرهنگی و سیاسی و اقتصادی، حاکی از بیمبالاتی در برابر شبیخون دشمن با بیتدبیری و رهاشدگی مسئولیتهاست. در این میان میتوان پرسید اگر قرار باشد مذاکرات هستهای- آن هم غالبا با آمریکا- را از سبد وزارت خارجه برداریم، چه چیز دیگری در این سبد برای ارزیابی باقی میماند؟ یا اگر همین موضوع را از سبد دولت و سیاستگذاری آن بگیریم، آیا چیز دیگری به عنوان کارنامه و وجهه همت دولت محترم - جز یکی دو مورد در حوزه مثلا سلامت و بهداشت- باقی خواهد ماند؟ امروز تنها منتقدان نیستند که نسبت به این بیبرنامگی کاریکاتوری نگرانند بلکه احساس و ابراز دلواپسی در میان حامیان دولت نیز رو به گسترش است. اکنون کمتر کسی توافق ژنو را «فتحالفتوح بزرگ» و بیانیه لوزان را «پیروزی مشعشع تاریخی» میخواند. اکنون از سیروس ناصری عضو تیم اسبق مذاکرات گرفته تا مسعود نیلی دبیر ستاد اقتصادی دولت و بیژن زنگنه وزیرنفت و غلامحسین کرباسچی دبیرکل کارگزاران و طیفی از اقتصاددانان و روزنامههای اصلاحطلب، نسبت به مسائلی نظیر سوءاستفادههای آمریکا از توافق مبهم و پر ایراد ژنو، عملی نشدن برخی تعهدات در زمینه لغو تحریمها، ایجاد توقعات بیجا نسبت به مذاکرات، و از دست رفتن بسیاری از فرصتهای 2 ساله دولت به امید توافق ابراز نگرانی میکنند.
آقای زنگنه بود که گفت «بند مربوط به وصول درآمد نفتی و بیمه نفتکشها عملیاتی نشد» و آقای کرباسچی بود که در مصاحبه با روزنامه شرق گفت «در شرایط تحریم نباید اینگونه باشد که مسئولیتها را از دوش خودمان برداریم و تا بگویند چرا فلان کار را نکردید، بگوییم تحریم هستیم! این تجربه در دنیا وجود دارد. کشورهایی که در بدترین شرایط رکود و اقتصاد ضعیف و تنگناهای مختلف مثلا بعد از جنگ جهانی دوم قرار داشتهاند، راهحلهایی پیدا کردهاند... مثلا اگر عملکرد وزارت راه را بخواهیم بررسی کنیم، بعضی از بخشها را نباید به تحریم گره زد... دلمان باید برای اداره کشور شور بزند. نمیشود فلان وزیر یا مسئول فلان بخش باشیم اما استدلال ما این باشد که اگر بودجه دادند کار میکنیم و اگر ندادند کار نمیکنیم! من البته وزارت راه را مثال زدم اما بقیه وزارتخانهها هم همینگونه است... بالاخره بعد از 60 سالگی سن بازنشستگی مدیران است... اینکه یک تعدادی آدم خسته و سالخورده بنشینیم و بلند شویم که نمیشود! اصلا فرض کنید مناقشه هستهای هم حل شد. بعد از آن چه؟ این بیتحرکیها آدم را برای دولت نگران میکند. چشم بر هم گذاشتیم نصف مهلت این دولت گذشت. وزرا و شخص رئیسجمهور باید فکر کنند... بالاخره هر وزیر و مدیری باید فکر کند اگر او نبود چه اتفاقی میافتاد، نباید که بیخاصیت باشد»؟! بر همین سیاق رسانههای اصلاحطلب به تواتر از قول اقتصاددانان حامی دولت (نظیر آقایان مومنی و راغفر و مظاهری و دیگران) نوشتند «روحانی با وجود خطاهای بزرگ به تذکرات دلسوزان توجه نمیکند» (جمهوریاسلامی)، «در ارکستر دولت، هر کس ساز خود را میزند» (تعادل)، «هیجان خام فروشی مدیران نفتی نگرانکننده است» و «بیشتر مشکل اقتصادی داخلی است اما دولت اراده جدی ندارد» (خبر آنلاین)، «هزینه اقتصادی بیبرنامگی دولت، هنگفت و نگران کننده است» (شرق)، «فعالیت تجاری برخی مدیران دولتی، تهدید سلامت نظام اقتصادی است» (آرمان) و «چرا دولت از ابتدا تا به امروز همه مشکلات را به تحریم گره زده است؟ گویا قرار نیست در دولت کسی برای اقتصاد کاری بکند در حالی که برخی مشکلات ناشی از سوءمدیریت است»(شرق).
آیا به جای زمزمه جا به جایی وزرا- که در جای خود امر لازمی است- نباید فکری به حال راهبرد کلان دولت در نسبت با ملت و نظام و دوستان و دشمنان آن کرد؟!
94/2/21 - 10:15 - 2015-5-11 10:15:48
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]
صفحات پیشنهادی
همه دلواپس دولت شدهاند |اخبار ایران و جهان
همه دلواپس دولت شدهاند خیلی تفاوت دارد که مسئولان ناظر به عرصه ماهیت جنگطلب و متعدّی و متخاصم آمریکا و دیگر مستکبران عالم را ببینند یا درست در بحبوحه فزونی خصومتها و تهدیدها و گستاخیها خیال کنند شرایط موجود شرایط صلح و مسالمت و مدارا و آشتیکنان با دشمن است کد خبر ۴۹۹۱۵۹نادران:متهمان کرسنت در دولت منصوب شدهاند
نادران متهمان کرسنت در دولت منصوب شدهاند نایبرئیس کمیسیون بودجه مجلس با بیان اینکه یکی از دلایل محکومیت ایران در دادگاه لاهه اعاده به کار مدیران متخلف در پرونده کرسنت است این سوال را مطرح کرد که چرا این متهمان محاکمه نمیشوند به گزارش فرهنگ نیوز الیاس نادران نماینده مربرخی متهمان نفتی در دولت منصوب شدهاند
برخی متهمان نفتی در دولت منصوب شدهاند نائبرئیس کمیسیون بودجه مجلس با بیان اینکه یکی از دلایل محکومیت ایران در دادگاه لاهه اعاده به کار مدیران متخلف در پرونده کرسنت است این سوال را مطرح کرد که چرا این متهمان محاکمه نمیشوند به گزارش جام نیوز الیاس نادران نماینده مردم تتلاش برای رسیدن به توافق جامع پیش از ۱۰ تیرماه/ شورای امنیت در فاصله کوتاهی، توافق جامع را تایید خواهد کرد/ اج
تختروانچی در گفتگوی مشروح با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد تلاش برای رسیدن به توافق جامع پیش از ۱۰ تیرماه شورای امنیت در فاصله کوتاهی توافق جامع را تایید خواهد کرد اجرای توافق جامع برای همه دولتهای فعلی و آینده 1 5 لازمالاجرا است عضو تیم هستهای کشورمان گفت تمام تلاش خود را مبرخی متهمان «کرسنت» و «استاتاویل» در دولت منصوب شدهاند
برخی متهمان کرسنت و استاتاویل در دولت منصوب شدهاندتاریخ انتشار چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۱ ۱۶ نائبرئیس کمیسیون بودجه مجلس با بیان اینکه یکی از دلایل محکومیت ایران در دادگاه لاهه اعاده به کار مدیران متخلف در پرونده کرسنت است این سوال را مطرح کرد که چرا این متهباهنر: اختلاف مجلس با دولت به خاطر یک جور دلگرمی و دلواپسی است /طرحی داریم که میتواند مذاکرات را متوقف کند /ب
باهنر اختلاف مجلس با دولت به خاطر یک جور دلگرمی و دلواپسی است طرحی داریم که میتواند مذاکرات را متوقف کند بیانصافی است بگوییم برخی مخالف لغو تحریمها هستند چون کاسب تحریم بودند کسانی که در زمان تحریم به کشور کمک کردند تا زندگی مردم نیز بچرخد نباید اجرشان را با برخی سخنان ضای«همه دلواپس دولت شده اند»
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۱ ۴۰ق ظ کيهان همه دلواپس دولت شده اند موج - به گزارش خبرگزاري موج همه دلواپس دولت شده اند يادداشت روز کيهان است که در آن مي خوانيد 1- ميان نامه 22 اسفند شهيد بهشتي و 25 بهمن آقاي هاشمي به امام در سال 1359 کمتر از يک ماه فاصله است در نامه هاشمي سلام ازبرخی متهمان «کرسنت» و «استاتاویل» در دولت منصوب شدهاند/ چرا متهمان پرونده نفتی محاکمه نمیشوند؟
برخی متهمان کرسنت و استاتاویل در دولت منصوب شدهاند چرا متهمان پرونده نفتی محاکمه نمیشوند نایبرئیس کمیسیون بودجه مجلس با بیان اینکه یکی از دلایل محکومیت ایران در دادگاه لاهه اعاده به کار مدیران متخلف در پرونده کرسنت است این سوال را مطرح کرد که چرا این متهمان محاکمه نمیوزیر اطلاعات: دولت یازدهم به دنبال حاشیه بردن هیچ جریانی نیست/همه فرزندان نظام اسلامی زیر چتر واحد قرار میگیر
وزیر اطلاعات دولت یازدهم به دنبال حاشیه بردن هیچ جریانی نیست همه فرزندان نظام اسلامی زیر چتر واحد قرار میگیرند وزیر اطلاعات مهمترین سیاست دولت یازدهم را قرار دادن کلیه جریانهای سیاسی زیر پرچم واحد ولایت فقیه دانست به گزارش نامه نیوز حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمود علوی در جلنادران: برخی متهمان «کرسنت» و «استاتاویل» در دولت منصوب شدهاند/ چرا متهمان پرونده نفتی محاکمه نمیشوند؟
نادران برخی متهمان کرسنت و استاتاویل در دولت منصوب شدهاند چرا متهمان پرونده نفتی محاکمه نمیشوند نایبرئیس کمیسیون بودجه مجلس با بیان اینکه یکی از دلایل محکومیت ایران در دادگاه لاهه اعاده به کار مدیران متخلف در پرونده کرسنت است این سوال را مطرح کرد که چرا این متهمان محگفتوگوی فارس با نادران درباره پروندههای نفتی برخی متهمان «کرسنت» و «استاتاویل» در دولت
گفتوگوی فارس با نادران درباره پروندههای نفتیبرخی متهمان کرسنت و استاتاویل در دولت منصوب شدهاند چرا متهمان پرونده نفتی محاکمه نمیشوند نائبرئیس کمیسیون بودجه مجلس با بیان اینکه یکی از دلایل محکومیت ایران در دادگاه لاهه اعاده به کار مدیران متخلف در پرونده کرسنت است این سوالنوبخت: برگزاری میتینگ سیاسی مسئولان دولتی مانعی ندارد/ همه باید نسبت به پولهای کثیف ناشی از قاچاق حساس باشیم
نوبخت برگزاری میتینگ سیاسی مسئولان دولتی مانعی ندارد همه باید نسبت به پولهای کثیف ناشی از قاچاق حساس باشیم سخنگوی دولت از تشکیل ستاد تدوین برنامه ششم توسعه در دولت از ابتدای امسال خبر داد و گفت دولت مخالف افزایش قیمتها به ویژه در بخش خودرو است به گزارش نامه نیوز محمدباقر ندولت یازدهم همه جریانهای سیاسی را زیر چتر ولایت فقیه قرار داد
دولت یازدهم همه جریانهای سیاسی را زیر چتر ولایت فقیه قرار دادتاریخ انتشار سه شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۵ ۲۳ وزیر اطلاعات مهمترین سیاست دولت یازدهم را قرار دادن تمام جریانهای سیاسی زیر چتر ولایت فقیه دانست به گزارش خبرگزاری فارس از کرج حجتالاسلام والمسلمینوزیر اطلاعات: دولت یازدهم همه جریانهای سیاسی را زیر چتر ولایت فقیه قرار داد
وزیر اطلاعات دولت یازدهم همه جریانهای سیاسی را زیر چتر ولایت فقیه قرار داد وزیر اطلاعات مهمترین سیاست دولت یازدهم را قرار دادن تمام جریانهای سیاسی زیر چتر ولایت فقیه دانست به گزارش نامه نیوز حجتالاسلام والمسلمین سید محمود علوی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای اداری استان کهدولت برای حفظ آثار باستانی، همه اقدامات لازم را انجام میدهد/ پیام تخت جمشید، ما میتوانیم است
روحانی در بازدید از مجموعه جهانی تخت جمشید دولت برای حفظ آثار باستانی همه اقدامات لازم را انجام میدهد پیام تخت جمشید ما میتوانیم است رییس جمهوری با اشاره به اینکه پیام تخت جمشید ما میتوانیم است گفت ملت بزرگ ایران میتواند هر کار بزرگی را انجام دهد پیام این آثار پبانک: دولت قبل کینه و عداوت را پشتوانه خود قرار داد/ دلواپسان کاری نکنند که بجای دلواپس، دلزده شوند
بانک دولت قبل کینه و عداوت را پشتوانه خود قرار داد دلواپسان کاری نکنند که بجای دلواپس دلزده شوند یک عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه به دلواپسان توصیه کرد که کاری نکنند که بجای دلواپس دلزده شوند زیرا مردم از این نوع رفتارها گریزان شدهاند به گزارش نامه نیوز مرتضی بانک طیتدابیر جدید دولت برای مهار بیکاری/ روحانی:بیکاران فراموش نشدهاند
دستورات جدید اشتغالی رئیسجمهور تدابیر جدید دولت برای مهار بیکاری روحانی بیکاران فراموش نشدهاند شناسهٔ خبر 2564347 چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸ ۵۲ اقتصاد > کار و تعاون رئیس جمهور در تازه ترین اظهارات خود با اعلام برخی رویکردهای جدید دولت به منظور مقابله با بحران بیکاری جو-
سیاسی
پربازدیدترینها