واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۰:۱۳ق.ظ)
معرفي تمدن ايراني با بهره مندي از ظرفيت هاي جاده ابريشم موج - معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بهره مندي از ظرفيت هاي اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي نهفته در پروژه بين المللي جاده ابريشم را راهکاري جهت معرفي تمدن غني و داشته هاي فرهنگي کشورمان عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، مرتضي رحماني موحد در نشست با «کوواک»، دبير کل سازمان جهاني شهروندان جهاني و مدير برگزاري اجلاس هاي شهرهاي جاده ابريشم، گفت: تاريخ و تمدن غني کشور ايران همواره از زمان هاي دور تا به کنون در سطح بين الملل تاثيرگذار بوده است و در هيچ دوره تاريخي فروغ و روشنايي دارايي هاي ريشه دار اين ملت نه با تحريم ها و نه با فشارهاي سياسي کاسته نشده است.
وي با بيان اينکه ريشه هاي مستحکم اين امر دو دليل عمده دارد؛ افزود: وجود ميراث فرهنگي، آثار و تمدن تاريخي و همه آنچه به عنوان تمدن بشري شناخته مي شود در کنار حمايت علاقه مندان اين فرهنگ باستاني به معرفي ظرفيت هاي متعدد اين سرزمين در سرتاسر جهان بوده که در تداوم و استحکام جريان فرهنگي موجود تاثيرگذار بوده است.
رحماني موحد با اشاره به اينکه صنعت گردشگري نتيجه تعامل مردمي است؛ اظهار کرد: پيوند غناي فرهنگي ذکر شده در کنار پايه هاي ارتباطات مردمي و تعاملات قابل اتکا، چشم انداز روشني پيش روي صنعت گردشگري کشور ترسيم نموده است.
وي خاطرنشان کرد: تا کنون برنامه ها و اقدامات متعددي در راستاي بازاريابي و تبليغات گردشگري کشور به عنوان مجموعه اي از ظرفيت هاي تاريخي و فرهنگي انجام گرفته است که مشارکت در پروژه بين المللي جاده ابريشم و شرکت با تمام توان در اجلاس هاي مربوطه نمونه اي از اين اقدام به شمار مي آيد.
اين مقام مسوول با اشاره به اينکه سال 2016 ايران ميزبان ششمين اجلاس تخصصي جاده ابريشم خواهد بود؛ گفت: ما در بستر همکاري پروژه جاده ابريشم از موقعيت بالاي تاريخي برخوردار هستيم و در تلاش خواهيم بود ضمن تقويت تعاملات فرابخشي داخلي حضوري شايسته در کنار ساير کشورهاي مطرح در اين مسير داشته باشيم.
همچنين در اين ديدار «کوواک»، دبير کل سازمان جهاني شهروندان جهاني و مدير برگزاري اجلاس هاي شهرهاي جاده ابريشم، نيز در اين نشست ضمن تمجيد از ظرفيت هاي فرهنگي، تاريخي و طبيعي کشورمان و همچنين وجود بسترهاي اجتماعي مطلوب و ارتباطات مردمي گفت: مجمع شهرداران آسيايي از سال 1387 آغاز به کار کرده و در اين مدت چهار اجلاس در شهرهاي تهران، استانبول، بانکوک و هايکوي چين برگزار کرده است.
وي با اشاره به وجود تعامل و ارتباط ميان شهرهاي آسيايي با سازمان شهروندان جهاني (wco) که دفتر آن در شهر سئول کره جنوبي واقع شده است، گفت: ارائه لوح يادبود از طرف مجمع مذکور به برادران اميدوار در مجموعه فرهنگي و تاريخي سعدآباد نيز بر مبناي اين ارتباط در روز شنبه هفته جاري انجام گرفته است.
کوواک افزود: يکي از محورهاي اصلي فعاليت مجمع شهرداران آسيايي همکاري در پروژه جاده ابريشم است که ضمن برگزاري اجلاس امسال در شهر بورسا ترکيه، ايران ميزبان اجلاس سال آينده، 2016 مجمع شهرهاي جاده ابريشم خواهد بود.
وي افزود: بايد تلاش کرد پيوند مستحکمي ميان کليه ابعاد پروژه جاده ابريشم با دستاوردهاي اقتصادي ايجاد شود تا بر مبناي آن کشورهاي عضو وفعال در اين زمينه بتوانند ضمن معرفي ظرفيت هاي فرهنگي و تاريخي کشورشان در راستاي ارتقاي وضعيت صنعت گردشگري نيز تلاش کنند.
مدير کل برگزاري اجلاس شهرهاي جاده ابريشم ادامه داد: ما در موفقيت و دستيابي به اهداف کلان جاده ابريشم مصمم هستيم و در همين راستا تا کنون موفق شده ايم مقامات عاليرتبه کشورهاي چين، تايلند، مغولستان، کره، تايلند و ترکيه را با خود همراه کنيم.
«کوواک» در پايان اظهار اميدواري کرد: بي شک اين ديدار افق روشني پيش روي تعاملات با کشور ايران در راستاي توسعه صنعت گردشگري بر مبناي ظرفيت هاي اقتصادي جاده ابريشم گشود که به زودي در اقدامات آتي نمايان خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]