تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820048993




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راه‌های طبیعی برای دفع مورچه ها از آشپزخانه


واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:



کاهش مورچه ها,موادی برای از بین بردن مورچه ها
تکنیک های از بین بردن مورچه   آشنایی با موادی که نقش مؤثری در کاهش جمعیت مورچه‌های خانه شما دارند:

دارچین: دارچین آسیاب شده، روغن دارچین یا ترکیب دارچین با ادویه‌های دیگر همگی خانه‌تان را با رایحه‌های گرم و فصلی پر می‌کند و اگر در مسیر آن‌ها بپاشیدشان مورچه‌ها را خواهد ترساند.
آب لیمو: اسپری کردن آب‌لیموی خالص در ورودی‌ها یا اطراف آن‌ها از ورود آفات به داخل جلوگیری می‌کند. آن‌ها از آب‌میوه‌های ترش و طبیعی بدشان می‌آید.
دانه قهوه: برخی افراد از قرار دادن دانه‌های استفاده شده قهوه در شکاف‌های نزدیک راه ورود مورچه‌ها استقبال می‌کنند. قهوه آن‌ها را نمی‌کشد بلکه می‌ترساند و وادارشان می‌کند تا بساط خود را جای دیگری پهن کنند!

گچ: کشیدن یک خط با گچ در اطراف پنجره‌ها یا ورودی درها مورچه‌ها را عاجز می‌کند.   فلفل: فلفل را نیز مثل دارچین چه به‌تنهایی یا در ترکیب با آب می‌توانید در یک بطری بریزید و مستقیماً در راه عبور مورچه‌ها در امتداد مسیرشان اسپری کنید.
جوش‌شیرین و پودر قند: مخلوط جوش‌شیرین و پودر قند در سرپوش‌های شیشه‌های دهن‌گشاد و قرار دادن آن‌ها در کنج‌های خانه می‌تواند جمعیت مورچه‌ها را کاهش دهد.

سرکه: مخلوط سرکه و آب نه‌تنها برای پاک کردن پیشخوان و کف آشپزخانه مفید است بلکه برای کشتن حشرات ناخواسته هم بسیار مؤثر است. این محلول را درجایی بریزید که مورچه‌ها لانه دارند. برای گرفتن سریع‌تر جواب می‌توانید فلفل را هم به سرکه اضافه کنید.

خاک دیاتومه: نوعی خاک است که از بقایای فسیلی جلبک‌های تک سلولی پوسته‌سخت دیاتوم بوجود آمده است. از این خاک در تصفیه، ساخت حشره‌کش‌ها، جذب مایع، پوشش‌های پلاستیک و لاستیک، کاتالیزور، و عایق حرارتی استفاده می‌شود. این ماده که برای انسان سمی نیست کشنده خوبی برای مورچه‌هاست اما مراقب باشید که مرطوب نشود.   آب جوش و مایع ظرف‌شویی: اسپری کردن آب داغ و صابون نیز می‌تواند بسیار مؤثر باشد. همچنین می‌توانید غذاهایی مثل عسل که مورچه را جذب می‌کنند در یک نعلبکی کوچک پر از آب قرار دهید. ریختن آب جوش روی محل تجمع مورچه‌ها هم آن‌ها را می‌کشد و هم برای انسان سمی نیست.

منبع : persianpersia.com






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 143]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن