تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 21 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند از نادانان پيمان نگرفته كه دانش بياموزند، تا آنكه از عالمان پيمان گرفته كه به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828209006




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از گفتن این حرفها به کودکان اجتناب کنید


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: از گفتن این حرفها به کودکان اجتناب کنید
در صحبت کردن با کودک تان باید دقت بیشتری کرده و از گفتن حرف های ممنوعه به کودک تان اجتناب کنید.
به گزارش نامه نیوز، این حرف های ممنوعه عبارتند از :

شما مطمئنا از این جمله های قدیمی نظیر «صبرکن پدرت به خانه بیاید» یا «ای کاش کمی مثل خواهرت بودی» نمی خواهید به بچه هایتان بگویید. غیر از این موارد، چیزها و جملات زیادی هستند که بهتر است از گفتن آنها به بچه ها اجتناب کنید.

 
1 - کاری که کردی حرف نداشت

تحقیقات نشان داده هر بار که بچه شما مهارتی را با موفقیت انجام می دهد، استفاده از جملاتی نظیر «دختر خوب» و تعریف های دیگر، به جای ایجاد انگیزه در او، بچه را به تائیدهای شما وابسته تر می کند. این تعریف و تمجیدها را برای وقتی که واقعا لازم هستند نگه دارید و تا جایی که می توانید در تعریف کردن های خود دقیق نظر دهید. به جای گفتن «چه بازی بزرگی» به بچه خود بگویید «چه پاس خوبی به هم تیمی ات دادی»


2 - تمرین کردن تو را عالی و بی نقص می کند

درست است که هر چه بچه شما بیشتر تمرین کند، مهارت های او بهتر می شوند. با این حال گفتن این جمله باعث می شود که فشاری که آنها برای پیروز شدن یا بهتر شدن احساس می کنند، بالاتر رود. این پیام را به آنها ارسال می کند که اگر اشتباه کند، به معنای این است که تمرین کافی نداشته است. خیلی از بچه ها بعد از شکست از خودشان می پرسند که مشکل آنها چیست. آنها که کلی تمرین کرده اند. به جای گفتن این حرف بچه هایتان را تشویق به سخت کار کردن کنید. در این صورت او پیشرفت کرده و به خودش افتخار می کند.


3 - هیچ چیزی نشده است

وقتی بچه شما زمین می خورد و زانویش خراش برمی دارد و از شدت درد به گریه می افتد، شما به طور غریزی می خواهید به او اطمینان دهید که خیلی هم بد آسیب ندیده است. ولی گفتن اینکه حالش خوب است، او را بیشتر ناراحت می کند. اگر بچه گریه می کند به این دلیل است که حالش خوب نیست. کار شما کمک به او برای فهم قضیه و کنار آمدن با هیجان است، نه اینکه او را دلسرد کنید. او را در آغوش گیرید و به او این طور بگویید: «خیلی خطرناک افتادی.» بعد از او بپرسید آیا می خواهد پای او را باند بندید و او را ببوسید.


4 - عجله کن!

بچه در حال خوردن صحبانه چرت می زند و می خواهد خودش بند کفش هایش را ببندد و ممکن است دوباره دیر به مدرسه برسد. با تاکید بیشتر برای اینکه عجله کند، فقط استرس او را بیشتر می کنید. لحن صدایتان را ملایم تر کنید و بگویید: «می توانیم کمی عجله کنیم» که نشان دهد هر دو نفر شما در یک تیم هستید. حتی می توانید حاضر شدن را به یک بازی تبدیل کنید و بگویید: «چرا مسابقه نمی دهیم ببینیم چه کسی زودتر شلوارش را می پوشد؟»


5 - من رژیم گرفته ام!

نگران وزن خود هستید؟ آن را برای خودتان نگه دارید. اگر بچه ببینید که شما هر روز روی ترازو می روید و بشنود که راجع به چاق شدن حرف می زنید، ممکن است تصویری از یک بدن ناسالم را در ذهن خود پرورش دهد. بهتر است بگویید: «من غذای سالم می خورم برای اینکه این طور احساس بهتری می کنم.» جمله «احتیاج دارم که ورزش کنم» بیشتر شبیه یک شکایت به نظر می رسد. اما گفتن: «بیرون هوای خوبی است و من می روم راه بروم» می تواند الهام بخش بچه شما باشد.


6 -nپول خریدن فلان چیز را نداریم

استفاده از این جمله کلیشه ای وقتی بچه شما برای خریدن یک اسباب بازی التماس می کند، ساده و راحت است. اما با گفتنش، این پیام را ارسال می کنید که کنترلی روی شرایط مالی خود ندارید و این می تواند برای بچه نگران کننده باشد. البته اگر هم چنین ادعای کنید و چیزهای گران قیمتی بخرید، ممکن است مدیران مدرسه شما را صدا کنند و توضیح بخواهند. جملات دیگری نظیر«ما قصد خرید فلان چیز را نداریم برای اینکه داریم برای چیزهای مهم تر پول جمع می کنیم» بکار ببرید. اگر بچه باز هم اصرار کرد، با او در مورد بودجه و نیاز کنترل پول حرف بزنید.


7 - با غریبه ها حرف نزن!

این برای یک بچه کم سن موضوع پیچیده ای است. حتی اگر یک آدم آشنا نباشد و با بچه شما مهربان باشد، او ممکن است آن را غریبه نداند. ضمن اینکه ممکن است بچه ها چنین قانونی را اشتباه برداشت کنند و حتی مقابل کمک پلیس یا مامور آتش نشانی هم که آنها را نمی شناسند، مقاومت نشان دهند. به جای اینکه در مورد غریبه ها به او هشدار دهید، از او سوال کنید «اگر یک غریبه که او را نمی شناسی به تو آب نبات بدهد چه کار می کنی؟» و توضیح او را بشنوید و سپس او را راهنمایی کنید. از آنجایی که در بیشتر بچه دزدی ها وقتی رخ می دهد که بچه فرد رباینده را می شناسد، بهتر است این نکته را به او تکذر دهید: «اگر شخصی تو را ناراحت کرد یا ترساند یا حواست را پرت کرد، باید بلافاصله به من بگویی»


8 - مواظب باش

گفتن این جمله وقتی بچه در حال بازی است، خیلی اوقات بیشتر احتمال افتادن او را بیشتر می کند. جملات شما حواس او را از کاری که در حال انجام ان است، پرت می کند و تمرکزش را از دست می دهد. اگر احساس تنش و استرس دارید، به او نزدیک تر شوید تا اگر افتاد، بتوانید او را در آغوش بگیرید و تا جای ممکن آرام باشید.


9 - تا شام را نخوری از دسر خبری نیست

گفتن این جمله با حالت تهدیدی امکان لذت بردن بچه از غذا را از بین می برد و این دقیقا خلاف خواسته شماست. پیام خود را این طور به او بفهمانید «اول غذا می خوریم و بعد دسر داریم.» تغییر واژه ها تاثیر مثبت تری روی بچه خواهد گذاشت.


10 - بگذار کمکت کنم

وقتی بچه در حال درست کردن یک پازل است طبیعی است که می خواهید به او کمک کنید. این کار را نکنید. دخالت سریع شما ممکن است استقلال بچه را از بین ببرد برای اینکه او همیشه منتظر می ماند تا بقیه مشکل او را حل کنند. به جای آن از او سوالاتی با هدف راهنمایی کردن بپرسید: «فکر نمی کنی تکه کوچک باید پایین پازل برود؟ بگذار امتحان کنیم.»

منبع: سلامت نیوز


۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن