محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844820590
همدان جزو استانهای کم شیوع تالاسمی است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: همدان جزو استانهای کم شیوع تالاسمی است همدان- ایرنا- رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های غیر واگیر استان همدان گفت: این استان با توجه به کنترل های انجام شده هم اکنون جزو مناطق کم شیوع عارضه تالاسمی در کشور است.
دکتر راضیه سادات میر معینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: استانهای مازندران، گیلان، هرمزگان، خوزستان، کهکیلویه و بویراحمد، فارس، بوشهر، سیستان و بلوچستان، کرمان و اصفهان 10 استان پر شیوع کشور در بیماری تالاسمی می باشند و همدان در این طبقه بندی جزو استان های کم شیوع تالاسمی است.
وی اظهار کرد: تالاسمی نوعی کم خونی ارثی است که به علت اختلال در کارایی گلبول های قرمز خون پدید می آید.
وی ادامه داد: گلبولهای قرمز حاوی هموگلوبین هستند که اکسیژن را از ریه ها به سایر بافتهای بدن منتقل می کنند و در بیماری تالاسمی، هموگلوبین به میزان لازم ساخته نمی شود در نتیجه اکسیژن کافی به بافت های بدن نمی رسد.
وی عنوان کرد: بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی، چهار درصد از جمعیت کشور ما ناقل تالاسمی(تالاسمی مینور) هستند و این بیماری به واسطه درمان های طولانی مدت هزینه های زیادی را بر خانواده و جامعه تحمیل می کند.
وی با بیان اینکه طبق برآوردهای انجام شده برای هر بیمار در طول عمر خود (میانگین برای 15 سال زندگی) حدود یک میلیارد ریال هزینه می شود گفت: دو نوع عمده تالاسمی شامل آلفا تالاسمی و بتا تالاسمی است که تالاسمی شایع در ایران بتا تالاسمی است که خود به دو نوع تالاسمی ماژور و تالاسمی مینور تقسیم می شود.
وی افزود: تالاسمی ماژور یک بیماری جدی است که فرزند مبتلا دو ژن معیوب را از پدر و مادر به ارث برده است و در این نوع تالاسمی اختلال خونی بسیار شدید وجود دارد به گونه ای که کودکان مبتلا قادر به ساختن هموگلوبین به مقدار کافی نیستند لذا نیازمند تزریق خون مکرر و سایر درمان های طبی خواهند بود.
دکتر میر معینی بیان کرد: تالاسمی مینور حالتی است که در آن شخص ناقل ژن تالاسمی است و می تواند آن را به نسل های بعد انتقال دهد در این حالت تغییری جزیی در خون فرد پدید می آید بدین صورت که گلبول های قرمز کمی کوچکتر از حالت عادی هستند اما به مقدار کافی وجود دارند و به طور طبیعی کار می کنند.
وی اضافه کرد: افراد تالاسمی مینور به طور معمول کم خون نیستند اما ممکن است زنان مبتلا در زمان حاملگی دچار کم خونی شوند و به طور کلی افراد تالاسمی مینور بیمار نیستند و بسیاری از این وضعیت خود بی اطلاع هستند.
وی بیان کرد: تالاسمی مینور زمانی پر اهمیت می شود که دو فرد مبتلا به تالاسمی مینور (ناقل) با یکدیگر ازدواج کنند که در این صورت احتمال تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی ماژور از این افراد وجود خواهد داشت.
*علایم تالاسمی از شش ماهگی کودک بروز می کند
وی با اشاره به علایم تالاسمی ماژور ادامه داد: علایم این بیماری از شش ماهگی به بعد ظاهر می شود به این صورت که کودک مبتلا، دچار علایمی مانند رنگ پریدگی، اختلال خون، ضعف و بی حالی می شود و با افزایش سن بیمار، سایر علایم بیماری مثل بزرگ شدن کبد و طحال، بزرگی سر، پهن شدن استخوان های صورت و تغییر چهره بروز خواهد کرد.
وی افزود: با یک آزمایش خون ساده که در آزمایشگاه انجام می شود این بیماری قابل شناسایی است و با انجام آزمایش های مربوطه و آزمایش های ژنتیک می توان تشخیص داد که آیا یک فرد ناقل تالاسمی هست یا خیر، به علاوه با انجام آزمایش های دوران بارداری در زوجین ناقل تالاسمی ( با استفاده از نمونه گیری از جفت یا مایع آمنیون) می توان بیماری تالاسمی را در جنین تشخیص داد.
* تالاسمی ماژور درمان قطعی ندارد
وی اضافه کرد: فردی که مبتلا به تالاسمی ماژور می باشد هموگلوبین کافی برای ادامه حیات ندارد بنابراین هر چهار هفته یک بار نیاز به تزریق خون برای رشد و زندگی طبیعی دارد.
وی اضافه کرد: استفاده از تزریق های مکرر خون، امید به تداوم زندگی را در کودکان مبتلا به تالاسمی بهبود داده است و کودکانی که تالاسمی خفیف تری دارند اغلب نیاز به تزریق های مکرر خون ندارند اگر چه ممکن است گاهی این کار ضرورت پیدا کند.
وی عنوان کرد: با این روش به آنها کمک می شود که سطح هموگلوبین شان در حد طبیعی باقی مانده و از بروز عوارض تالاسمی جلوگیری شود و این نوع درمان رشد کودک را افزایش داده و سبب بهبود حال عمومی وی می شود و اغلب از نارسایی قلبی و تغییر استخوان ها جلوگیری می کند.
دکتر میرمعینی بیان کرد: امروزه درمان تالاسمی با استفاده از پیوند مغز استخوان پیشرفت های چشمگیری داشته است، ولی این نوع درمان فقط برای تعداد کمی از بیماران که دهنده مناسب مغز استخوان دارند میسر است همچنین مراحل پیوند هنوز با خطر همراه بوده و بسیار پر هزینه می باشد.
* نارسایی قلبی مهمترین عارضه درمان نشدن بیماری تالاسمی است
وی اضافه کرد: در صورتی که افراد مبتلا به این بیماری شناسایی و درمان نشوند، فرد به شدت زرد و کم خون شده و به مرور زمان طحال و کبد و قلب بیمار از حالت نرمال بزرگتر می شود.
وی عنوان کرد: استخوان های آنها نازک و شکننده شده و استخوان های صورت تغییر شکل پیدا می کنند و علل اصلی مرگ کودکان مبتلا به این بیماری در صورت درمان نشدن کم خونی شدید، نارسایی قلب و عفونت می باشد.
* تالاسمی قابل پیشگیری است
وی اضافه کرد: با انجام غربالگری تالاسمی در کشور که از سال 1376 به صورت سراسری انجام می شود به شدت از بروز تالاسمی کاسته شده است.
وی گفت: برای انجام غربالگری تالاسمی برای شناسایی زوجین ناقل تالاسمی بایستی تمامی زوجین متقاضی ازدواج در آزمایشگاه های ویژه تالاسمی بررسی شوند و در صورتی که هر دو نفر ناقل تالاسمی باشند توسط تیم مشاوره ژنتیک در همان مرکز تحت مشاوره ویژه تالاسمی قرار می گیرند که در نهایت دو راه برای این زوج وجود دارد که انتخاب آن در اختیار زوجین است.
وی انصراف از ازدواج را اولین گزینه برای این افراد دانست و گفت: اگر این افراد حاضر به انصراف از این ازدواج نشدند به مرکز بهداشتی درمانی منطقه تحت پوشش خود برای انجام مراقبتهای ویژه بر اساس دستورالعمل کشوری معرفی می شوند.
وی اضافه کرد: زوجین ناقل تالاسمی که تصمیم به ازدواج دارند لازم است با مشاوره مناسب در مراکز مشاوره استان، آزمایشات ژنتیک قبل و هنگام بارداری را انجام داده تا در صورت ابتلای جنین به تالاسمی ماژور به سقط آن اقدام کنند.
رییس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر استان همدان ادامه داد: زوجینی که دارای بیمار تالاسمی هستند نباید تصور کنند چون یک فرزند مبتلا به تالاسمی دارند، سایر فرزندانشان سالم خواهند بود چرا که این تصور غلط باعث شده تا بعضی از والدین صاحب دو یا سه فرزند مبتلا به تالاسمی شوند.
در دو سال گذشته با مراقبتهای انجام شده در استان همدان هیچ کودک مبتلا به تالاسمی در این استان متولد نشده است.
تاکنون 126 فرد مبتلا به تالاسمی ماژور در استان همدان شناسایی شده است.
18 اردیبهشت ماه روزجهانی تالاسمی نامگذاری شده است.
7530/6993
19/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]
صفحات پیشنهادی
- همدانی ها همچنان جزو بالاترین مصرف کنندگان سیگار در کشور هستند
همدانی ها همچنان جزو بالاترین مصرف کنندگان سیگار در کشور هستند همدان- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت همدانی ها همچنان با مصرف زیاد سیگار سومین استان مصرف کننده سیگار در کشور هستند حبیب الله موسوی بهار روز شنبه در جمع اصحاب رسانه استان همدان گفت افزایش میزان ابتلا بهمازندران جزو استانهای برتر کشور از نظر عمللکرد است
برکچیان خبرگزاری مهر مازندران جزو استانهای برتر کشور از نظر عمللکرد است شناسهٔ خبر 2567156 - یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰ ۴۸ استانها > مازندران ساری - مدیرکل اخبار استانهای خبرگزاری مهر با اشاره به عملکرد مطلوب خبرگزاری مهر در مازندران از این استان به عنوان سه استان برتر کشو- استاندار:کهگیلویه وبویراحمدجزواستانهای دارای ناامنی غذایی درکشوراست
استاندار کهگیلویه وبویراحمدجزواستانهای دارای ناامنی غذایی درکشوراست یاسوج - ایرنا - استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت این استان جزو استانهای دارای ناامنی غذایی در کشور است که باید هر چه سریعتر چنین معضل مهمی برطرف شود به گزارش خبرنگار ایرنا سید موسی خادمی روز دوشنبه در آیین تجلتوضیح سازمان غذا و دارو درباره داروهای بیماران تالاسمی
توضیح سازمان غذا و دارو درباره داروهای بیماران تالاسمی مدیر کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو با رد ادعاهایی مبنی بر کاهش پوشش بیمهای داروهای بیماران تالاسمی در خصوص دسترسی این بیماران به داروهای مورد نیازشان توضیح داد آفتاب دکتر مهدی پیر صالحی در خصوص دارتشریح وضعیت داروهای بیماران تالاسمی/مشکل تامین «سل سپت» حل شد
تشریح وضعیت داروهای بیماران تالاسمی مشکل تامین سل سپت حل شد شناسهٔ خبر 2571646 - پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷ ۵۳ سلامت > درمان مدیر کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو به تشریح آخرین وضعیت داروهای بیماران تالاسمی پرداخت و گفت داروی سل سپت بزودی قابل به دست بتوضیح سازمان غذا و دارو درباره داروهای بیماران تالاسمی/ پوشش بیمه ای کاهش نیافته است
توضیح سازمان غذا و دارو درباره داروهای بیماران تالاسمی پوشش بیمه ای کاهش نیافته است جامعه > سلامت - مدیر کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو با رد ادعاهایی مبنی بر کاهش پوشش بیمهای داروهای بیماران تالاسمی در خصوص دسترسی این بیماران به داروهای مورد نیازشدبیرششمین کنگره بین اللملی هپاتیت اعلام کرد: شیوع بالای هپاتیتB در دو استان/کم تحرکی عامل کبد چرب
دبیرششمین کنگره بین اللملی هپاتیت اعلام کرد شیوع بالای هپاتیتB در دو استان کم تحرکی عامل کبد چرب جامعه > سلامت - ایران به عنوان کشور برتر در زمینه تحقیقات و درمان بیماریهای کبد معذفی شده است و قرار است در زمینه 2035 بیماری هپاتیت C در کشور نداشته باشیم به گزارش خبرتهدید تالاسمی برای نوزادان
والدینی که دارای نشانه های خفیفی از تالاسمی هستند باید بلافاصله پس از تولد نوزادشان یک سری آزمایشات روی نوزادشان انجام دهند تا از سلامت خونی وی مطمئن شوند محمد جلیلی کارشناس مبارزه با بیماریهای مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین منطقه قزوین اظهار کرد این بیماری خود را به صشیوع گسترده نازایی در زنان مبتلا به «آندومتریوز»
شیوع گسترده نازایی در زنان مبتلا به آندومتریوز جام جم سرا- به گفته یک جراح و متخصص زنان و زایمان درد مزمن لگنی یکی از شایعترین نشانههای ابتلا به بیماری آندومتریوز است و مبتلایان به آن ۲۰ برابر بیش از زنان دیگر دچار ناباروری و نازایی میشوند دکتر الهامالسادات هاشمیان نا- 38 مرکز و پایگاه سلامت در همدان راه اندازی می شود
38 مرکز و پایگاه سلامت در همدان راه اندازی می شود همدان- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت از اواسط اردیبشهت ماه سالجاری 10 مرکز و 28 پایگاه سلامت فعالیت خود را در سطح استان همدان آغاز می کنند حسین عرفانی روز شنبه در جمع خبرنگاران گفت این تعداد مرکز و پایگاه سل1.4 میلیون مبتلا به هپاتیت B در کشور/وضعیت شیوع هپاتیت C
1 4 میلیون مبتلا به هپاتیت B در کشور وضعیت شیوع هپاتیت C شناسهٔ خبر 2564862 چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۵۳ سلامت > درمان رئیس شبکه هپاتیت کشور گفت یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر مبتلا به هپاتیت B و ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار نفر مبتلا به هپاتیت C در کشور وجود دارند به گزارش خبرگزاری مهرتغییرات اقلیمی عامل تسریع شیوع آسم
تغییرات اقلیمی عامل تسریع شیوع آسم شناسهٔ خبر 2571992 - پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶ ۴۰ سلامت > بهداشت گرم شدن زمین موجب تغییر در نحوه و زمان شروع گرده افشانی گیاهان که عامل بروز آسم است می شود به گزارش خبرنگار مهر غالباً علائم و نشانه های بیماری آسم آلودگی هوا و انواع- شیوع بیماری سالک در 17 استان کشور
وزیر بهداشت خبرداد شیوع بیماری سالک در 17 استان کشور تهران - ایرنا - وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی از شیوع بیماری سالک در 17 استان کشور خبرداد و گفت بیماری سالک به دلیل افزایش کاشت صیفی جات در برخی شهرها و نیز نابسامانی وضعیت نخاله های ساختمانی افزایش یافته است به گزارش خبشیوع ناباروری در مبتلایان به «آندومتریوز»
شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۲ یک جراح و متخصص زنان شایعترین نشانه آندومتریوز را درد مزمن لگنی دانست و گفت مبتلایان به آندومتریوز 20 برابر بیش از زنانی که مبتلا به این بیماری نیستند دچار ناباروری میشوند دکتر الهامالسادات هاشمیان نایینی در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزمدیرعامل انجمن تالاسمی ایران: هزینه دارویی بیماران تالاسمی افزایش یافته است/ماهی ۴۰۰ هزار تومان برای داروی خور
مدیرعامل انجمن تالاسمی ایران هزینه دارویی بیماران تالاسمی افزایش یافته است ماهی ۴۰۰ هزار تومان برای داروی خوراکیمدیرعامل انجمن تالاسمی ایران از سیاستهای دارویی وزارت بهداشت در خصوص بیماران مبتلا به تالاسمی انتقاد کرد و خواستار تغییر این سیاست شد محمدرضا مشهدی در گفت و گو با خبردستاوردهای سازمان انتقال خون در ارایه خدمت به بیماران تالاسمی
چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۴ مدیرعامل سازمان انتقال خون دستاوردهای این سازمان در ارایه خدمات به بیماران تالاسمی را تشریح کرد به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا دکتر علی اکبر پورفتحالله در پیامی به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی تالاسمی آورده است ابرهای سی- زایمان طبیعی در همدان افزایش یافته است
معاون دانشگاه علوم پزشکی همدان زایمان طبیعی در همدان افزایش یافته است همدان- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت با اجرای طرح تحول نظام سلامت و رایگان شدن زایمان طبیعی در بیمارستان های دولتی زایمان به شیوه طبیعی در استان همدان افزایش یافته است حسین عرفانی ش-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها