تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در عمل مؤمن يقين ديده مى‏شود و در عمل منافق شك.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832781220




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسعه بیمه کشاورزی در اولویت تقابل با بحران های این بخش قرار گیرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر کشور: توسعه بیمه کشاورزی در اولویت تقابل با بحران های این بخش قرار گیرد تویسرکان- ایرنا- معاون وزیر کشور و رییس سازمان مدیریت بحران گفت: توسعه بیمه کشاورزی باید در اولویت تقابل با بحران های این بخش در صورت بروز احتمالی حوادث آسیب زا در آینده قرار گیرد.


به گزارش ایرنا اسماعیل نجار شامگاه جمعه در نشست بررسی خسارات وارده بر باغات و مزارع شهرستان تویسرکان بر اثر سرمازدگی افزود: کشور ما اکنون به دلیل تغییر اقلیم با مشکلاتی نظیر خشکسالی، کاهش میزان و تغییر نوع بارش و سرما زدگی باغات و مزارع روبه رو شده است.
وی بیان کرد: اکنون 20 سال است که ایران با مشکل خشکسالی روبه رو شده به طوری که در سال جاری 520 شهر، 13 مرکز استان و هفت هزار روستا در سطح کشور با کمبود و یا تنش آبی مواجه هستند.
نجار بارش باران های سیل آسا و سهمگین و برداشت بی رویه از منابع آبی زیر زمینی را از دیگر عوامل ایجاد حوادث و خسارات در کشور عنوان و اذعان کرد: در مدیریت بحران در بخش های مختلف، اثر گذاری و نقش مشارکت مردم غیر قابل انکار است.
وی اظهار کرد: اکنون در زمینه چاره جویی برای حوادثی نظیر سرما زدگی گسترده باغات و مزارع شهرستان تویسرکان دو محور گسترش بیمه باغات و استمهال تسهیلات بخش کشاورزی و زیر مجموعه های آن در دستور کار قرار دارد.
نجار تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی نیز باید پیش بینی های قانونی را برای مقابله با این گونه حوادث غیر مترقبه در مصوبات خود لحاظ کند.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: در حال حاضر هم باید تدابیر لازم برای شرایط کنونی با مشاوره و کارشناسی های دقیق اندیشیده شود و هم برای جلوگیری از ایجاد چنین بحران هایی در آینده برنامه ریزی شود.
وی خواستار ایجاد طرح های عمرانی در مناطق و روستاهای خسارت دیده از سرما زدگی با هدف تامین معیشت و درآمد روزمره مردم شد و خاطر نشان کرد: سازمان مدیریت بحران کشور از همه توان و ظرفیت خود برای جبران خسارت در باغ ها و مزارع تویسرکان استفاده می کند.
نجار متذکر شد: در مناطقی که با شرایط تک محصولی روبه رو هستند باید به سمت تغییر الگوی کشت و استفاده از ارقام باغی و زراعی رفت که با نیاز به آب کم از مقاومت بالا در برابر حوادث برخوردار باشند.
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: از همان دقایق اولیه بروز سرمازدگی گسترده و عمیق در باغات و مزارع تویسرکان،جلب توجه مسوولان بلند پایه کشور با تذکر در صحن علنی مجلس در دستور کار قرار گرفت.
محمد مهدی مفتح افزود: از رییس سازمان مدیریت بحران کشور برای مشاهده نزدیک از عمق و گستردگی خسارات وارده با باغات و مزارع تویسرکان نیز دعوت شد که ایشان به رغم حجم کاری بالا این خواسته را اجابت کرد.
وی از برقراری ارتباط موثر بین رییس سازمان مدیریت بحران کشور با مردم شهرستان تویسرکان در جریان بازدید از باغات و مزارع خبر داد و اظهار کرد: با این دیدار بخشی از نگرانی های مردم کاهش یافت.
نماینده مردم تویسرکان در خانه ملت بیان کرد: با توجه به ظرفیت های قانونی برای چاره اندیشی در مواقع بروز بحران، قانون مدیریت بحران در کمیسیون ویژه خود در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است تا برکارآیی آن افزوده شود.
وی خاطر نشان کرد: همچنین با در پیش رو بودن برنامه ششم توسعه کشور، اصلاح مواردی از قوانین مربوط به مدیریت بحران کشور ضروری به نظر می رسد.
مفتح با اشاره به حادثه خیز بودن کشور ایران گفت: مجلس آمادگی دارد تا در این زمینه همکاری ها و تعامل لازم را با دولت لحاظ کند اما اکنون باید برای حل مشکل معیشتی مردم در مناطق مختلف شهرستان تویسرکان، تمهیدات فوری و اثر گذار اندیشیده شود.
***تسهیلات کشاورزی برای باغات خسارت دیده تویسرکان استمهال می شوند
رییس سازمان مدیریت بحران کشور پس از این نشست در جمع خبرنگاران گفت: تسهیلات بخش کشاورزی و زیر مجموعه های آن برای باغات و مزارع خسارت دیده از سرما زدگی در شهرستان تویسرکان استمهال می شوند.
اسماعیل نجار افزود: باید برای مقابله بهتر و گسترده تر با خسارات ناشی از بحران در بخش کشاورزی، گسترش بیمه این حوزه در دستور کار قرار گیرد.
وی اضافه کرد: هم بیمه گذاران باید نسبت به اجرای دقیق تعهدات خود اقدام کنند و هم مردم بیشتر به بیمه باغات و مزارع خود رغبت نشان دهند.
وی خسارات ناشی از بلایای طبیعی در بخش کشاورزی را ناشی از تغییر اقلیم در کشور دانست و خاطر نشان کرد: تغییر اقلیم، مشکلاتی مانند خشکسالی، سرما زدگی و تگرگ زدگی را برای حوزه کشاورزی ایجاد کرده است.
نجار همچنین از پیگیری ویژه مساله سرما زدگی گسترده باغات و مزارع تویسرکان با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور خبر داد و افزود: باید برای جلوگیری از ایجاد خسارات گسترده توسط بلایای طبیعی، طرح های پیشگیرانه در این بخش را تامین اعتبار کنیم.
وی تصریح کرد: بی شک اعتبارات دولتی به تنهایی نمی تواند پاسخگوی جبران تمام خسارات به هنگام بروز بحران های مختلف در کشور باشد.
به گفته وی فرآیند وقوع بحران از اختیارات ما خارج است و مسوولان و مردم فقط می توانند برای کاهش خسارات وارده تدابیری بیندیشند.
وی بیان کرد: از مجموع کل اعتبارات عمرانی کشور، پنج درصد برای مقابله با بحران اختصاص داده شده که از این میزان سه درصد به طرح های پیش بینی و پیشگیری و دو درصد به مقابله با خسارات تعلق دارد.
نجار تصریح کرد: حداقل اعتباری که وزارت نیرو در سال جاری از سازمان مدیریت بحران کشور درخواست کرده رقمی معادل 150 هزار میلیارد ریال است در حالی که کل اعتبارات سازمان در صورت تحقق حدود 50 تا 60 میلیارد ریال است.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور روز جمعه به همراه استاندار همدان و مسوولان استانی و شهرستانی از باغات گردو و مزارع خسارت دیده شهرستان تویسرکان بازدید کردند.
تویسرکان با جمعیتی بالغ بر 103 هزار نفر در 90 کیلومتری مرکز استان همدان قرار دارد که از مجموع 17 هزار و 800 هکتار باغات گردوی استان همدان، پنج هزار و 300 هکتار را به خود اختصاص داده است.
در پی سرمای شدید شامگاه پنجم اردیبهشت ماه سال جاری نزدیک به چهار هزار و 200 هکتار از این باغات با سرمازدگی شدید مواجه شدند.
7524/1181/1352



19/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن