تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):برترین ایمان آن است که معتقد باشی هر کجا هستی خداوند با توست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820908477




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عدالت مبنای سیاست های اسلامی است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: عدالت مبنای سیاست های اسلامی است خبرگزاری پانا: احمد گلپریان، فرمانده بسیج ادارات و کارخانجات سپاه ناحیه همدان، گفت: در دیدگاه شهید مطهری عدالت در اسلام به عنوان یک فلسفه اجتماعی مورد توجه است و ازهر چیز بالاتر بوده و مبنای سیاست های اسلامی است.
۱۳۹۴ شنبه ۱۹ ارديبهشت ساعت 08:31

خبرگزاری پانا+


به گزارش خبرگزاری پانا، احمد گلپریان در جمع مسئولین عقیدتی و سرگروه‌های شجره طیبه صالحین پایگاه‌ها اظهار داشت: در دیدگاه شهید مطهری عدالت در اسلام به عنوان یک فلسفه اجتماعی مورد توجه است و ازهر چیز بالاتر بوده و مبنای سیاست های اسلامی است.
وی افزود: در دیدگاه شهید مطهری به خاطر هیچ منظور و هدفی کوچکترین انحراف از عدالت جایز شمرده نمی‌شود و مطابق نظریه عدلیه، در واقع اسلام دستورات خود را به گونه ای تنظیم کرده که تمام افراد حقوق خود را نسبت به استعداد و توانایی‌هایشان دریافت می‌کنند.
فرمانده بسیج ادارات و کارخانجات سپاه ناحیه همدان تصریح کرد: مفهوم عدالت اجتماعی یکی از ابعاد وجودی عدل در نظام هستی است که برگرفته از عدل الهی بوده بنابراین عدالت اجتماعی در نظام هستی و حوزه بشری باید با معیارهای درونی بشر یعنی فطرت سازگاری داشته باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه اصل عدالت با وجود تفاوت بر دانسته‌ها و سلایق مورد قبول بوده، عنوان کرد: از دیدگاه استاد مطهری معیار اسلامی بودن جامعه حاکمیت عدل است و گستره آن از نظر اسلام محدود به امور عادی نیست بلکه ایجاد توازن و تعادل دراجتماع، تحقق عدالت در تمام دایره انسانیت و ارزشهای انسانی است نه محدود به ارزش‌های اقتصادی.
گلپریان اضافه کرد: استاد مطهری در دوره‌ای زندگی می‌کرد که مکتب‌های لیبرالیستی و سوسیالیستی، هر یک برداشت خاص خود را از عدالت ارائه می‌کردند و ایشان با اختلاط دیدگاه‌های دینی و غیر دینی مبارزه کرد.
وی ادامه داد: شهید مطهری با برداشت دیدگاه سوسیالیستی که معتقد بود انسان‌ها در هر وضع و شرایطی که هستند و زندگی می کنند باید تفاوتی در زندگی نداشته باشند مخالف بود و معتقد بود که در این دیدگاه انگیزه فعالیت از انسان‌ها سلب می‌شود و معتقد بود همه باید به اندازه استعدادها فعالیت داشته باشند و هر کس متناسب با نیاز و فعالیت اقتصادی خود بتواند از حاصل آن استفاده کند.
فرمانده بسیج ادارات و کارخانجات سپاه ناحیه همدان ضمن پاسداشت مقام شامخ معلم تصریح کرد:عدالت از مقدسات بشر است به گونه‌ای که آزادی و دموکراسی و... در زیر مجموعه ای جای می گیرند که هدف همه آنها برقراری عدالت است.
وی خاطرنشان کرد: از نگاه استاد شهید مطهری عدالت، از اصول و مبادی اجتماعی است، اما از آنجا که از روح عدالت‌خواهی سرچشمه می گیرد ریشه در اخلاق دینی دارد و در خارج به قرائت و تعریف دینی محتاج است.
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 7]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن