محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827573119
- تجاوز به حقوق مولفان و پدیدآورندگان آثار هنری یک فاجعه است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون دبیرکل سازمان جهانی مالکیت فکری: تجاوز به حقوق مولفان و پدیدآورندگان آثار هنری یک فاجعه است تهران-ایرنا- معاون دبیر کل سازمان جهانی مالکیت فکری گفت: نقض قوانین بین المللی و تجاوز به حقوق مولفان و پدیدآورندگان آثار فرهنگی و هنری یک فاجعه بزرگ است که در بسیاری از کشورهای جهان روی می دهد.
به گزارش روز پنج شنبه گروه فرهنگی ایرنا، خانم آنه لیر، در نخستین کارگاه آموزشی حمایت بین المللی از آثار ادبی و هنری در فرهنگسرای نیاوران افزود: وظیفه ما این است که از حقوق این افراد دفاع کنیم و در این مسیر باید چالش ها و مشکلات موجود را به دقت مورد بررسی قرار دهیم و ببینیم در مقابل این پدیده می توانیم چه اقداماتی صورت دهیم.
وی اضافه کرد: باید تاکید کنم که من سیاست مدار نیستم. ما تنها کارشناسان تخصصی در این بخش هستیم و درمورد اجرای این قوانین و حمایت از حقوق مولفان در زمینه فعالیت های فرهنگی و هنری تلاش می کنیم.
آنه لیر افزود: کپی رایت مهمترین موضوع مورد بحث ما است و قوانینی که باید در همه جای جهان به آن احترام گذاشت. ما از اعضای خودمان با این قوانین در سراسر جهان حمایت می کنیم و امیدواریم بتوانیم زمینه اجرای صحیح این قوانین را در همه کشورها فراهم کنیم.
وی گفت: سمینارهای آموزشی زیادی در این بخش برگزار می شود و تاثیر زیادی در حمایت از حقوق مولفین دارد.
وی افزود: افرادی که در این سمینارها حضور پیدا می کنند از بخش های مختلف و در رده های سنی گوناگون هستند و هیچ تفاوتی در این زمینه وجود ندارد. ما برای جلوگیری از نقض حقوق مالکیت معنوی با سیاستمداران و مسئولین بخش های مختلف رایزنی می کنیم و می بینیم در این بخش چه اقداماتی را می توان به درستی انجام داد.
معاون دبیرکل سازمان جهانی مالکیت فکری افزود: آموزش یکی از مهمترین بخش ها در زمینه گسترش قوانین و طبیعتا حمایت از هنرمندان و مولفان است. شما باید بدانید که برای خرید هر کالایی حتی از یک سوپرمارکت باید هزینه آن را بپردازید و طبیعتا این فرهنگ باید در جامعه هم وجود داشته باشد و همه از این مسئله آگاه باشند که حق مالکیت معنوی برای مولفان و آفرینندگان آثار فرهنگی و هنری نیز وجود دارد.
** مقابله با یک فاجعه فرهنگی
معاون دبیرکل سازمان جهانی مالکیت فکری در بخش فرهنگ و صنایع خلاق، ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این نشست گفت: بسیار خوشحالم که به ایران سفر کردم و در این برنامه حضور دارم. همچنین خوشحالم این برنامه در مکان زیبایی و با حضور هنرمندان و کارشناسان فرهنگی و هنری ایرانی برگزار می شود.
آنه لیر افزود: کشورهای زیادی عضو کنوانسیون برن هستند و در حال حاضر 180 کشور به عضویت این کنوانسیون درآمده اند. بر خلاف تصور نادرستی که وجود دارد این کنوانسیون اختصاص به کشورهای خاصی از جهان نداشته و همه کشورها می توانند بخشی از آن باشند. این کنوانسیون قصد دارد از حقوق هنرمندان و خالقان آثار ادبی و هنری در سراسر جهان حمایت کند.
** این مبارزه در مسیر حمایت از سرمایه گذار است
ویلانگادو باکام کارشناس حوزه مالکیت ادبی از هندوستان در ادامه این نشست با اشاره به گستردگی فعالیت های فرهنگی و هنری در هند گفت: همانطور که می دانید من از کشور هندوستان هستم ، یک کشور بزرگ و پهناور که فعالیت های فرهنگی زیادی در آن صورت می گیرد. هندوستان یکی از بزرگ ترین کشورهای جهان در زمینه نشر و تالیف کتاب به شمار می رود و نیازی نیست که بگویم بزرگ ترین صنعت چاپ و نشر در هند فعالیت می کند. همچنین در زمینه آثار فرهنگی بعد از سینمای هالیوود دومین سازنده فیلم هندوستان است و فعالیت های رسانه ای در این کشور با وسعت زیادی انجام می شود.
وی افزود: به طور طبیعی موضوع کپی رایت و مالکیت معنوی هم در این کشور از اهمیت بالایی برخوردار است و این مسئله با جدیت از سوی کارشناسان و فعالان حوزه فرهنگ و هنر دنبال می شود.
باکام ادامه داد: قوانین مالکیت معنوی نه تنها از تولید کننده بلکه از سرمایه گذار و پخش کننده حتی از مصرف کننده نیز در جای خودش به درستی حمایت می کند. این قوانین در واقع حامی واقعی خلاقیت، هنر و استعدادها را به همراه دارند.
وی افزود: توزیع کننده و سرمایه گذار نقش مهمی در گسترش و پیشرفت فعالیت هنری بر عهده دارد. وقتی کسی در یک اثر هنری یا فرهنگی سرمایه گذاری می کند باید از سرمایه او حمایت شود. در واقع این شخص یک ریسک مهم انجام داده و در صورتی که قوانین الزام آور لازم وجود نداشته باشد حقوقش را از دست می دهد. به همین دلیل مقابله با نقض مالکیت معنوی یکی از اهداف بزرگ ما است.
به گفته وی، از سال 2012 در هندوستان به شکل جدی مابرزه با نقض قوانین چرا که سرمایه گذار ریسک و ضرر می کند اما این مبارزه در مسیر حمایت از سرمایه گذار است و موجب توسعه و گسترش فعالیت های فرهنگی و هنری در بخش های مختلف می شود.این قوانین همچنین حامی هنرمندان است. مثلا در موسیقی آهنگساز نوازنده و همه کسانی که در ساخت یک اثر هنری نقش دارند باید مورد حمایت قرار بگیرند. حتی نوازنده های سنتی هندوستان که در کنار خیابان برای مارها می نوازند هم باید مورد حمایت قرار بگیرند و به حقوق آنها هم احترام گذاشته شود.
** آگاهی و آموزش اهمیت زیادی دارد
در ادامه نشست رامین صدیقی از فعالان حوزه موسیقی نیز در خصوص قوانین مالکیت معنوی و اهمیت حمایت از حقوق هنرمندان گفت: در این بخش همیشه نگرانی هایی برای هنرمندان وجود داشته اما حفاظت از حقوق هنرمندان یکی از اولویت های اصلی ما است. حقیقت این است که حقوق هنرمند ، مولف و ناشر آثار فرهنگی و هنری به راحتی ضایع می شود و از دست می رود.
وی افزود: در این بخش آموزش و فرهنگسازی از اهمیت بالایی برخوردار است. حتی لازم است که بعضی از تولید کنندگان و ناشران هم در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کنند و با آگاهی از حقوق خودشان فعالیت کنند. مسئله مالکیت معنوی و کپی رایت جدی گرفته نمی شود و سرمایه گذار در این بخش سرمایه خودش را از دست می دهد اما باید در این بخش شاهد بازنگری و فعالیت جدی باشیم.
صدیقی ادامه داد: نباید اهمیت هنر و خلاقیت را فراموش کنیم.باید بدانیم که در این بین حقوق زیادی از بین می رود و هنرمند یا مولف همچنین ناشر آثار فرهنگی و هنری به حق واقعی خودش نمی رسد. من فکر می کنم ما و همه همکارانمان باید نسبت به حق واقعی خود در این بخش آگاهی پیدا کنیم. در حال حاضر این حوزه طیف وسیعی از فعالان عرصه فرهنگ و هنر را در بر می گیرد که اگر آگاهی لازم را داشته باشند حقوق خودشان را از دست نمی دهند. باید با قوانین جهانی خصوصا کپی رایت به خوبی همراه شویم و از حقوق خودمان به درستی استفاده کنیم.
** من قربانی نقض حق مالکیت معنوی هستم
علیرضا شجاع نوری بازیگر، تهیه کننده و یکی از چهره های سرشناس حوزه سینمای ایران نیز در ادامه نشست ابتدا از برگزارکنندگان این جلسه قدردانی کرد و گفت: زمانی که در ژاپن بودم در یکی از رستوران های این کشور یک نوازنده آهنگ های جان لنون را می نواخت. پس از مدتی تلویزیون ژاپن گزارش داد خانواده لنون از این فرد شکایت کرده اند که چرا بدون اجازه آهنگ های این آهنگساز صاحب نام را می نوازد. آن نوازنده یک چیز بسیار ساده می نواخت و اصلا چنین تصوری نداشت اما در نهایت محکوم شد چرا که باید به حق قانونی مولف یک اثر هنری احترام می گذاشت.
وی افزود: در این سو اگر بخواهم تجربه ای از خودم مطرح کنم باید بگویم زمانی که اولین فیلم خودم به نمایش گذاشته شد در مقابل همان سینما در هفته اول اکران فیلم شاهد بودم که یک دستفروش سی دی کار را می فروشد و مردم با خرید سی دی می روند تا فیلم را در خانه تماشا کنند. حتی وقتی اعتراض کردم موفق نشدم از حق خودم دفاع کنم و کاری از من ساخته نبود. حالا باید بگویم خود من قربانی این مسئله هستم و حق مالکیت معنوی و کپی رایت هنوز هم به صورت جدی دنبال نمی شود که این بسیار تلخ است.
شجاع نوری افزود: باید جلوی قاچاق آثار هنری گرفته شود و بالاخره این اتفاق روزی خواهد افتاد. نباید وقت خودمان را تلف کنیم و باید خیلی زود به فکر اجرای صحیح قوانین در این بخش باشیم.
وی افزود: البته در سینما موضوع فقط بحث فیلم های ایرانی نیست.حتی فیلم های خارجی هم قبل از اینکه در سینماهای آن کشور به نمایش گذاشته شود به سی دی تبدیل می شود و خیلی ها یک کلکسیون کامل از همه این فیلم ها را در اختیار دارند.آموزش و فرهنگسازی در این بخش از اهمیت زیادی برخوردار است اما فراموش نکنیم آموزش به تنهایی کافی نیست و باید اقدامات جدی در این بخش صورت پذیرد.
در ادامه، حاضران سوالاتی در این زمینه از میهمانان خارجی مطرح نمودند و کارشناسان سازمان جهانی مالکیت فکری نیز به این سوالات پاسخ دادند.
نخستین کارگاه آموزشی حمایت بین المللی از آثار ادبی و هنری با حضور خانم آنه لیر معاون دبیرکل سازمان جهانی مالکیت فکری در بخش فرهنگ و صنایع خلاق، ویلانگادوباکام کارشناس حوزه مالکیت ادبی از هندوستان و خانم کندی لانگ کارشناس حقوقی در فرهنگسرای نیاوران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران در این برنامه که توسط بنیاد آفرینش های هنری نیاوران برگزار شد؛ رامین صدیقی، علیرضا شجاع نوری و فریندخت زاهدی به عنوان کارشناسان و فعالان حوزه های گوناگون فرهنگی و هنری از ایران حضور داشتند و به گفت و گو با نمایندگان سازمان جهانی مالکیت فکری پرداختند.
همچنین علی مرادخانی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و لادن حیدری مدیرکل دفتر حقوقی و مالکیت معنوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این نشست حضور یافتند.
پنجمین همایش ملی حقوق مالکیت ادبی، هنری و حقوق مرتبط 14 اردیبهشت با حضور آنه لیر معاون دبیرکل سازمان جهانی مالکیت فکری، وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و دادگستری و جمعی از حقوقدانان ملی و بین المللی در تالار وحدت گشایش یافت.
فراهنگ**1027**
17/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]
صفحات پیشنهادی
هدف همايش حقوق مالکيت ادبي، هنري، تعميم فرهنگ احترام به حقوق پديدآورندگان آثار است
۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۹ ۵۱ق ظ رئيس اتحاديه ناشران و کتابفروشان تهران هدف همايش حقوق مالکيت ادبي هنري تعميم فرهنگ احترام به حقوق پديدآورندگان آثار است موج - رئيس اتحاديه ناشران و کتابفروشان تهران گفت هنگاميکه توليد انبوه کتاب ممکن شد ضرورت حقوق مؤلفين و مجموعه درگير فرايند خلق ا- حقوق مالکیت ادبی، هنری موضوعی برای مبارزه با تهاجم فرهنگ غرب است
سخنگوی وزیر ارشاد حقوق مالکیت ادبی هنری موضوعی برای مبارزه با تهاجم فرهنگ غرب است تهران- ایرنا- رییس پنجمین همایش ملی حقوق مالکیت ادبی هنری وحقوق مرتبط از کپی رایت به عنوان یک مساله اساسی یاد کرد که برای تداوم فرهنگ ایران اسلامی و مبارزه با تهاجم فرهنگ غرب ضروری است به گزارشآثار هنري پيشكسوتان رسانه ملي
۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۱۳ ۴ب ظ آثار هنري پيشكسوتان رسانه ملي موج - گروهي از بازنشستگان سازمان صدا و سيما آثار هنري خود را در نمايشگاهي در فرهنگسراي انديشه به نمايش گذاشتند به گزارش خبرگزاري موج اين نمايشگاه به مناسبت فرارسيدن ايام ميلاد حضرت علي ع روز پدر و روز معلم برپاشده است با- پنجمین همایش حقوق مالکیت ادبی،هنری برگزار می شود
پنجمین همایش حقوق مالکیت ادبی هنری برگزار می شود تهران-ایرنا-رییس همایش حقوق مالکیت ادبی هنری و حقوق مرتبط و معاون پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری پنجمین همایش حقوق مالکیت ادبی هنری و حقوق مرتبط روز دوشنبه 14 اردیبهشت خبر داد حسین نوش آبادی روز یکشنبه به خبرنگارجنتی در همایش حقوق مالکیت ادبی، هنری: درباره الحاق یا عدم الحاق به کنوانسیون برن نظری نمیدهیم
جنتی در همایش حقوق مالکیت ادبی هنری درباره الحاق یا عدم الحاق به کنوانسیون برن نظری نمیدهیموزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت ما امروز نسبت به مسئله الحاق یا عدم الحاق به کنوانسیون برن که اصلیترین مرجع بینالمللی در حوزه کپیرایت محسوب میشود اثباتاً نظری نمی دهیم و هدف اصلی این همرگ یک هنرمند مرگ آثار هنری است
سهشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۱۴ محمدرضا اصلانی گفت برای اینکه یک هنرمند هنرمند شود جامعه تلاش زیادی میکند پس مرگ یک هنرمند مرگ آثار هنری است به گزارش ایسنا به مناسبت ۷ اردیبهشت ماه که روز تولد زاون قوکاسیان است صدمین برنامه سینما تک که در خانه هنرمندان برگزار شد به نمای- امین زاده: تحریم های ظالمانه به پدیدآورندگان آثار ادبی، هنری و صنعتی صدمه زد
امین زاده تحریم های ظالمانه به پدیدآورندگان آثار ادبی هنری و صنعتی صدمه زد تهران – ایرنا – وضع تحریم های ظالمانه علیه ایران باعث شد ایرانیان نه بتوانند ابداعات و آثار خود را در جهان عرضه کنند و نه کشورهای خارجی قادر بودند با ایران تبادل علم کنند و پدیدآورندگان آثار ادبی هنری و- قوانین صیانت از منافع پدیدآورندگان آثار وجود ندارد
رییس اتحادیه ناشران قوانین صیانت از منافع پدیدآورندگان آثار وجود ندارد تهران - ایرنا- رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران گفت سلسله قوانینی برای صیانت از منافع پدیدآورندگان آثار در کشور وجود ندارد به گزارش روز یکشنبه گروه فرهنگی ایرنا محمود آموزگار اظهار کرد وزارت فرهنگ وآخرین فرصت ارسال آثار به "اولین جشنواره سراسری ادبی و هنری مهدویت"
چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۵۲ اولین جشنواره سراسری ادبی و هنری مهدویت توسط دبیرخانه دانشجویی انتظار موعود جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران برگزار می شود علاقه مندان تا 20 اردیبهشت ماه جاری فرصت دارند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند به گزارش ایسنا منطقه علوم پزشکیتعظیم تابلوهاي تبليغاتي دربرابر آثارهنري |اخبار ایران و جهان
تعظیم تابلوهاي تبليغاتي دربرابر آثارهنري براساس قراردادي كه سازمان زيباسازي با شركتهاي برنده درمناقصه بيلبوردهايي دارد اين شركتها موظف هستند سهمي مشخص را براي معرفي محصولات و فرآيندها و برنامههاي فرهنگي در نظر بگيرند کد خبر ۴۹۷۷۶۴ تاریخ انتشار ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۰۳ - 06پنجمین همایش ملی حقوق مالکیت ادبی، هنری و حقوق مرتبط فردا برگزار میشود
پنجمین همایش ملی حقوق مالکیت ادبی هنری و حقوق مرتبط فردا برگزار میشودپنجمین همایش ملی حقوق مالکیت ادبی هنری و حقوق مرتبط صبح فردا چهاردهم اردیبهشت با حضور آنه لیر معاون دبیر کل سازمان جهانی مالکیت فکری وایپو وزاری فرهنگ و ارشاد اسلامی و دادگستری و جمعی از حقوقدانان ملی وبيانيه «بنياد حفظ آثار» به مناسبت «شکست آمريکا در تجاوز به طبس»
۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۱۰ ۳ق ظ بيانيه بنياد حفظ آثار به مناسبت شکست آمريکا در تجاوز به طبس موج - بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاعمقدس به مناسبت سالروز شکست آمريکا در تجاوز نظامي به طبس بيانيهاي صادر کرده است به گزارش خبرگزاري موج بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاعمقدس به مننگارخانه ای به وسعت یک شهر مخاطبین آثار هنری را افزایش میدهد
طراح پارک ساعی نگارخانه ای به وسعت یک شهر مخاطبین آثار هنری را افزایش میدهد شناسهٔ خبر 2571471 - چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸ ۱۷ جامعه > شهری حسین محجوبی نقاش پیشکسوت گفت نمایش آثار هنری در سطح شهر میتواند در افزایش توجه عمومی نسبت به میراث هنری نقش مهمی ایفا کند و آشوزیر دادگستری: لایحه جامع حقوق مالکیت ادبی و هنری در حال تکمیل است
وزیر دادگستری لایحه جامع حقوق مالکیت ادبی و هنری در حال تکمیل است جامعه > قضایی - حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری از حقوق مالکیت فکری و ادبی به عنوان مهم ترین موضوع توسعه کشور یاد کرد که بر اساس اقتصاد دانش بنیان شکل می گیرد پورمحمدی روز دوشنبه در مراسم ا- لایحه حقوق مالکیت ادبی و هنری تا مهر در دستور کار مجلس قرار می گیرد
نماینده مجلس لایحه حقوق مالکیت ادبی و هنری تا مهر در دستور کار مجلس قرار می گیرد تهران - ایرنا - سخنگوی فراکسیون فرهنگ هنر و رسانه مجلس شورای اسلامی اظهار امیداوری کرد که لایحه جامع حمایت از حقوق مالکیت ادبی و هنری تا پایان نیمه اول امسال در دستور کار مجلس قرار بگیرد ابوذر ندیمزین شدن بیش از هزار و 500 بیلبورد به آثار فاخر هنری
موسوی در نشست خبری نگارخانه ای به وسعت یک شهر مطرح کرد مزین شدن بیش از هزار و 500 بیلبورد به آثار فاخر هنری مشاوره هنری مدیر عامل سازمان زیبا سازی شهر تهران گفت با توجه به اینکه انتخاب آثار تابلوهای تجاری و تبلیغاتی یکی از دغدغههای تیم سیاستگذاری بوده است توانستیم در یک برهمایش ملی حقوق مالکیت ادبی و هنری
همایش ملی حقوق مالکیت ادبی و هنریپنجمین همایش ملی حقوق مالکیت ادبی هنری صبح امروز دوشنبه با حضور حجتالاسلام پورمحمدی وزیر دادگستری و علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تالار وحدت برگزار شد عکس اشرف طباطبایی1394 02 14 - 13 07 دریافت کل گزارش تصویری-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها