واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: همايش IST 2008، در مركز تحقيقات مخابرات برگزار ميشود
همايش دو سالانه IST 2008 در روزهاي پنجم تا هفتم شهريورماه در محل مركز تحقيقات مخابرات ايران برگزار ميشود.
احمد خادمزاده ـ مدير دفتر آموزش، همكاريهاي علمي و بينالمللي مركز تحقيقات مخابرات ايران ـ در گفتوگو با ايسنا با اعلام اين خبر گفت: International Symposium Telecommunication) IST 2008) همايش دو سالانهاي است كه هدف اصلي برگزاري آن ايجاد گردهماييهاي بينالمللي توسط متخصصان تراز اول حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات است.
او ادامه داد: در اين همايش نتايج آخرين تحقيقات و پيشرفتهاي علمي در حوزه ICT مطرح ميشود. بنابراين متخصصان داخلي در اين حوزه ميتوانند علاوه بر اطلاع از تحقيقات داخلي به طور حضوري و در گفتوگو با متخصصان خارجي به تبادل آخرين دستاوردهاي علمي، تحقيقاتي و راهكارهاي اجرايي و راهبردي براي بهينهسازي تحقيقات بپردازند.
وي افزود: براي هرچه بهتر و پرثمرتر برگزار شدن همايش، با همكاري وزارت ICT اطلاعرساني بينالمللي انجام گرفته است كه در اين ارتباط تشكيل كميته بينالمللي مركب از 50 متخصص تراز اول از كشورهاي مختلف با مديريت اين همايش همكاري ميكنند. علاوه بر آن كميته علمي داخلي متشكل از متخصصان و اعضاي هيات علمي برجسته دانشگاهها و مراكز علمي و پژوهشي عضو كميته علمي داخلي هستند.
وي با بيان اين كه از اغلب كشورها همچون كانادا، آمريكا، كشورهايي از اروپا و خاور دور در جهت ارايه مقاله و سخنرانيهاي تخصصي پيشنهاد دريافت كرديم، اظهار كرد: اين تعداد تاكنون به حدود 50 مقاله ميرسد كه پس از بررسي در كميته علمي براي ارايه انتخاب ميشوند.
خادمزاده با اشاره به زمان برگزاري همايش IST 2008 در محل مركز تحقيقات مخابرات ايران تصريح كرد: روز اول همايش مختص برگزاري كارگاههاي آموزشي و در روز دوم و سوم ارائه مقالات، ميزگرد و نشستهاي تخصصي خواهد بود.
او گفت: در فواصل نشستهاي تخصصي از متخصصان داخل و خارجي دعوت به عمل آمده است كه به عنوان سخنرانان كليدي به ايراد سخنراني بپردازند. او با بيان اين كه سمپوزيم با پشتيباني شعبه ايران انجمن مهندسين برق و الكترونيك آمريكا (IEEE) و انجمن مهندسين برق و الكترونيك (IAEEE) ايران برگزار خواهد شد، تعداد مقالات داخلي كه تاكنون به دبيرخانه همايش رسيده را 400 مقاله عنوان كرد و اذعان داشت: آقاي توره دبير كل اتحاديه جهاني مخابرات (ITU) به عنوان سخنران افتتاحيه در همايش حضور خواهند داشت و از وزيران ICT و نيرو نيز براي حضور و ايراد سخنراني دعوت به عمل آمده است.
خادمزاده در پايان تاثير نتايج سمپوزيم را فراگير و غير قابل اندازهگيري عنوان و خاطر نشان كرد: هركس بنا بر نياز خود با افراد مربوط حاضر در سمپوزيم تعامل داشته و دستاوردهاي حاصل از اين بحث و گفتوگوي علمي را وارد كار خود كرده و استفاده ميكند و به اين ترتيب در سطح ملي ارتقاء دانش فني و علمي و پژوهشي ايجاد ميشود.
سه شنبه 31 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايتنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 299]