تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بهترين علم آن است كه مفيد باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803715965




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- نماینده مجلس: مواد مخدر اصلی ترین آفت جامعه بشری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده مجلس: مواد مخدر اصلی ترین آفت جامعه بشری است تهران-ایرنا - سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: مواد مخدر اصلی ترین آفت امروز جامعه بشری و حتی از بلایای گسترده طبیعی نیز خطرناک تر است.


به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از ستاد مبارزه با موادمخدر، قاسم جعغری افزود: مواد مخدر روح، فکر و اندیشه آدمی را نشانه گرفته و انسان را از درون تهی کرده و با فروپاشی وحشتناک، کشورها را دچار خلل می سازد.
نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر رویکردی بسیار ارزنده است، افزود: باید ارگان های مسوول و متولیان امور اقدامات لازم را جهت اجتماعی شدن مبارزه با مواد انجام دهند و اراده عمومی نیز وارد عمل شود و این مساله میان همه مردم نهادینه سازی شود.
وی ادامه داد: احساس مسوولیت در مبارزه اجتماعی با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد باید میان خانواده ها، مردم، رسانه ها، قانونگذران و اساتید دانشگاه پررنگ تر شود ولی مکانیزم های آن همزمان در جامعه توسط متولیان امور ایجاد شود تا شاهد کاهش گرایش به مواد مخدر به ویژه میان جوانان و نوجوانان باشیم.
جعفری در بخش دیگری اظهار کرد: گاهی هنرمندان هم الگوی مناسبی برای پیشگیری از اعتیاد نیستند و با سیگار کشیدن به گونه ای برای جوانان و طرفداران خود مشکل ایجاد می کنند.
به گفته وی، گویا کشیدن سیگار نه تنها هنرمندان بلکه دیگر افراد را به شهرت می رساند و نوعی امتیاز محسوب می شود، در حالی که گروه های الگو در عمق آموزش تاثیرگذارند و بهترین بهره را می توانند در جهت سالم سازی جامعه ارائه دهند.
وی با بیان اینکه جامعه باید نگاه پذیرنده توام با درایت به معتادان بهبود یافته داشته باشد، گفت: آموزش های پیشگیری از اعتیاد نیز باید به روز رسانی شود.

** باید موضوع گرایش جوانان به سمت محرک های صنعتی آسیب شناسی شود
وی ادامه داد: اسلام و مبانی دینی هرگز جلوی شادی را نگرفته است بلکه توجه جدی نسبت به این مساله دارد ولی اینکه چرا برخی جوانان به سمت محرک های صنعتی به دلیل کسب شادی سوق یافته اند، باید آسیب شناسی شود و در راستای این مساله لازم است، اقدامات پژوهشی انجام گیرد.
جعفری اظهار کرد: به لحاظ علمی این مساله قابل پژوهش است ولی نباید نگاه اتهامی نسبت به این موضوع داشت که چون کمبود شادی بوده، فرد به سمت روان گردان روی آورده است.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: باید آموزش های لازم برای پیشگیری از اعتیاد به روزرسانی شود؛ بسیاری از خانواده ها و جوانان اطلاعات کافی در مورد مخدرهای صنعتی نداشته و گاهی ناخودآگاه و به بهانه های لاغری، زیبایی و با پیشنهاد دوستان این مواد را استفاده کرده و زمانی متوجه می شوند به این مواد معتاد شده اند.
وی با بیان اینکه عوارض روحی، جسمی و اجتماعی مواد مخدر صنعتی چندین برابر نوع مخدرهای سنتی بوده و ترک آن یا غیرممکن یا بسیار پیچیده است، اظهار کرد: جامعه پذیر شدن معتادان بهبود یافته و خانواده های آنها بسیار پیچیده است و بخش از آن به اراده فرد و بخشی به جامعه و مسوولان بازمی گردد.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: باید قوانین در این زمینه اصلاح و زمینه اشتغال این افراد در جامعه فراهم شود تا معتادان بهبود یافته جهت اداره زندگی مجبور به بازگشت به چرخه اعتیاد جهت امرار معاش و فروش مواد مخدر نشوند.
جعفری افزود: دولت باید طرح های لازم را در این زمینه به صورت لایحه ارائه تا مجلس شورای اسلامی هم همکاری لازم را انجام داده و جهت تصویب آن اقدام کند.
اجتمام**7268**1027



17/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن