واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر: رتبه بندی معلمان گام آغازین بهینه سازی نیروی انسانی درآموزش و پرورش است بوشهر- ایرنا - معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: اجرای طرح رتبه بندی معلمان گام آغازین بهینه سازی نیروی انسانی در این وزارتخانه است.
به گزارش ایرنا، سید محمد بطحایی روز پنجشنبه در گردهمایی فرهنگیان در استان بوشهر افزود: این طرح با هدف ارتقای مهارتها و تقویت انگیزه معلمان برای انجام کار تخصصی و ارتقای بهره وری نیروی انسانی درآموزش و پرورش اجرا می شود.
وی اضافه کرد: درصورتی که این طرح خوب اجرا و منابع کافی وجود داشته باشد ضمن بهسازی نیروی انسانی بسیاری از مسایل معلمان نیز حل می شود.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: دولت یازدهم با وجود همه مشکلات بودجه 13 هزارو 500 میلیارد ریالی برای سال 94 و 35 هزار میلیارد ریالی برای سال 95 طرح رتبه بندی معلمان تصویب کرده است.
وی افزود: مرحله اول طرح رتبه بندی معلمان در سال جاری اجر و احکام این طرح از اول مهر صادر می شود.
بطحایی یادآورشد: آموزش و پرورش 50 هزار میلیارد ریال معادل 25 درصد اعتبارات مصوب در سال 93 کسری اعتبار داشته است.
وی بیان کرد: کسری بودجه اختلال جدی و پنهان درساختار بودجه آموزش و پرورش است که طی سال های گذشته بویژه از سال 88 تا 92 به وجود آمده است.
وی گفت: دراین شرایط سهم اعتبارات غیرپرسنلی که شامل امور رفاهی معلمان بود، کاهش یافت.
بطحایی اضافه کرد: آموزش و پرورش با بحران منابع روبرو است و در این وزارتخانه خیلی کم در تصمیم گیرها به شاخص بهره وری توجه شده است.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: در آموزش و پرورش همه بودجه به حقوق اختصاص می یابد و پولی برای ارتقای کیفیت نداریم با این حال حقوقی هم که معلم می گیرد بسیار ناچیز است طوری که آنان ناراضی هستند.
وی در باره استخدام ها در آموزش و پرورش اظهار کرد: از سال 88 تا 92 حدود 230 هزار نفر در آموزش و پرورش استخدام شده اند و این کار باعث شده امروز به ازای هر 11 دانش آموز یک نیروی انسانی داشته باشیم.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش گفت: مقام معلم بالاست هرچند نتوانسته ایم درعمل این جایگاه را به خوبی تکریم و قدرشناسی کنیم.
عبدالکریم جمیری افزود: هر توسعه و پیشرفتی در کشور در گرو تلاش معلمان است زیرا آنان زمینه شکوفایی استعدادها را فراهم تا جامعه را به سوی پیشرفت سوق دهند.
وی اضافه کرد: آن چیزی که می تواند این معنا را محقق کند رضایتمندی معلم در میدان تعلیم و تربیت است و این رضایتمندی حاصل نشود نمی تواند به کار انسان سازی خود توجه داشته باشد.
وی یادآور شد: به گونه ای عمل کرده ایم که امروز خواسته های اولیه فرهنگیان درجامعه مطرح می شود و معلمان به جای بیان دغدغه هایشان در مورد کیفیت آموزشی، باید پیگیر مسایل اولیه صنفی خود باشند.
جمیری گفت: امروز هر سه قوه پیگیر حقوق معلمان هستند. ک/2
6047/6043/6016
17/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]