تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 28 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان، با نيّت خوب و اخلاق خوب، به تمام آنچه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امني...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806929066




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- همسان گزینی، ورود دولت 
به حریم خصوصی افراد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: همسان گزینی، ورود دولت 
به حریم خصوصی افراد اصفهان -ایرنا-روزنامه نسل فردا در شماره امروز پنجشنبه 17 اردیبهشت، همسان گزینی وورود دولت به حریم خصوصی افراد را نقد کرد.


این روزنامه در صفحه جامعه با تیتر " همسان گزینی، ورود دولت 
به حریم خصوصی افراد"نوشت:حضور و دخالت دولت در برخی موارد می تواند مسبب تشکیل، تحکیم و تداوم خانواده باشد، اما در برخی موارد عدم دخالت دولت در امور خانواده راهگشاتر خواهد بود.

به عنوان مثال در ایران مطابق با قانون مدنی خانواده، مرد نان آور محسوب می شود و این قانون به واسطه استطاعت مالی و درآمد حاصل از اشتغال مرد تدوین شده است. تدوین چنین قانونی متعاقبا ضمانت اجرایی آن را به دنبال می آورد که در این ارتباط و در بخش اجرا حضور دولت به عنوان نهاد اجرایی، موضوعیت می یابد.دولت برای تحقق و اجرایی شدن این قانون وظیفه دارد امکان اشتغال هر چه سریع تر مردان را فراهم کند.این دخالت دولت،امری طبیعی و مطلوب به حساب خواهد آمد.
همچنین دولت ها با ارایه خدمات بهداشتی و خدماتی به زوجین می توانند زمینه های سلامت روحی، جسمی و جنسی آنان را در جهت قوام بخشی به بنیان خانواده فراهم آورند. بنابراین در چنین مواردی دخالت دولت به عنوان امری مثبت ارزیابی می شود، اما اینکه دولت تصمیم بگیرد با ارایه طرح همسان گزینی، به مسئله ازدواج جوانان -که خصوصی ترین مسئله است- ورود پیدا کند یا اینکه با گزینش و معرفی جوانان به یکدیگر تعیین سلیقه کند، در واقع نوعی دخالت کردن قلمداد خواهد شد.
از سوی دیگر سوالی که در این میان مطرح می شود این است که آیا افراد به واقع بایست با افرادی همسان به لحاظ شکلی، طبقه ای، فکری و ... ازدواج کنند یا در مواردی ازدواج های ناهمسان نیز می تواند ازدواج هایی موفق باشد؟ مسئله دیگر این است که امروزه به دلیل تغییراتی که در سطح اجتماع به وقوع پیوسته، شیوه آشنایی افراد جهت تشکیل خانواده نیز تغییرات عمده ای داشته است. اگر در گذشته روابط خویشاوندی عامل مهم و اساسی در آشنایی افراد با یکدیگر بوده؛ امروزه مکان و فضاهای مختلف تحصیلی، اشتغال و ... فرصت آشنایی افراد را با یکدیگر ایجاد می کند.
مکان هایی که فرصت معاشرت های چهره به چهره را برای دختران و پسران جوان و آشنایی شان فراهم می آورد؛ بنابراین اینکه در چنین شرایطی و با وجود این تغییرات بخواهیم گریزی به روش های آشنایی سنتی که در آن شخص ثالث مسبب آشنایی افراد است بزنیم، خصوصا شخص ثالث از نوع دولتی آن، قطعا چندان معقول نخواهد بود؛ چرا که در دنیای شهری و صنعتی امروز این انسان ها هستند که انتخاب می کنند و می پسندند و مورد پسند قرار می گیرند نه دولت ها! 
البته باید گفت طرح همسان گزینی در نوع سنتی اش در گذشته بر عهده بنیاد ازدواج بوده که متولیان آن را مردم و خیرین تشکیل می دادند که در امر ازدواج به صورت همه جانبه و از ابعاد گوناگون اقتصادی، فرهنگی، مشاوره ای و ... حضور فعال داشتند و صرفا به آشنایی افراد با یکدیگر اکتفا نمی کردند. این در حالی است که طرح همسان گزینی چنین ویژگی هایی را ندارد. ازدواج، امری خصوصی است که نباید سیستماتیک شود و درگیر روابط بوروکراتیک اداری گردد. در هیچ نقطه ای از جهان چنین تدبیری برای امر ازدواج اندیشیده نمی شود. دولت و وزارت جوانان اگر قرار است اقدامی در این راستا انجام دهند، باید هماهنگی های لازم را برای حل و فصل مشکلات اقتصادی و معیشتی آنان انجام دهند؛ وگرنه با چنین طرح هایی جوانان به سوی ازدواج سوق داده نخواهند شد. در کشور فرانسه دولت از محل اخذ مالیات از مردم، صندوق ویژه ای را تحت عنوان "صندوق کمک معاش خانواده" راه اندازی کرده است که از محل اعتبارات این صندوق، کمک هایی به خانواده ها جهت رفع مشکلات معیشتی و شغلی آنان می شود. اختلافات خانوادگی آنان با ارایه خدمات مشاوره دهی حل و فصل می شود.
طرح همسان گزینی اضافه شدن یک سیستم عریض و طویل به سیستم های دولتی دیگر است. دولت باید دلایل بحران ها و طوفان های اقتصادی و فرهنگی که بنیان خانواده را متزلزل می سازد و مانع ازدواج جوانان است را برطرف کند؛ وگرنه با چنین طرح هایی مشکل ازدواج جوانان حل نخواهد شد.
دولت مدرن و پست مدرن بایست به کلیت جامعه خدمات رسانی کند در حوزه خانواده نیز بایست امکان تشکیل خانواده و تداوم و بقای آن را تسهیل کند. با تبلیغات مناسب و الگودهی شایسته و قابل لمس و نه الگوهای اتوپیایی!
گ/7141/ 6022



17/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن