تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درهاى گناهان را با استعاذه (پناه بردن به خدا) ببنديد و درهاى طاعت را با بسم اللّه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868417482




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- حدود 40 هکتار از اراضی ملی قشم رفع تصرف شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: حدود 40 هکتار از اراضی ملی قشم رفع تصرف شد قشم - ایرنا - مدیرکل حقوقی و امور قراردادهای سازمان منطقه آزاد قشم گفت: حدود 40 هکتار از اراضی ملی و دولتی قشم حد فاصل انتهای بندرگاه صیادی شهر درگهان تا جاده درگهان به کووه ای آزاد سازی شد.


به گزارش روز پنج شبنه روابط عمومی منطقه آزاد قشم، احمد رضا هاشمی اظهار کرد: این اقدام با دستور صریح مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و با کسب دستور مقام قضایی برای جلوگیری از زمین خواری توسط افراد سودجو انجام شد.
وی با بیان اینکه متصرفان این اراضی سه نفر هستند، افزود: این افراد بدون اسناد معتبر این اراضی را تصرف کرده بودند و اقدام آنها مصداق بارز تصرف اراضی دولتی است.
هاشمی یادآوری کرد: پی کنی، سیم کشی و سد و بند در این محدوده و انتقال نخل های آماده از نقاط دیگر به اراضی تصرف شده با هدف نشان دادن قدمت فعالیت آنان بر روی این اراضی از ترفندهای متصرفان به شمار می رود.
به گفته هاشمی، از این پس با دستور مقام قضایی با هرگونه تصرف غیرقانونی اراضی ملی در جزیره قشم به نحو جدی برخورد می شود.
وی گفت: رفع تصرف اراضی ملی و دولتی در جهت تحقق دستور جلسه نشست شورای حفاظت از اراضی ملی قشم با جدیت تمام دنبال می شود.

* 300 پرونده تخلف اراضی ملی به دادسرای قشم ارسال می شود

قاضی ویژه رسیدگی به تصرفات اراضی ملی قشم گفت: به زودی حدود 300 پرونده تصرف اراضی ملی و دولتی قشم به دادسرای عمومی و انقلاب این شهرستان ارسال می شود.
حسین اسماعیل زاده افزود: این تعداد پرونده از سوی اداره کل حقوقی و امور قراردادهای سازمان منطقه آزاد قشم با هدف رفع تصرف از اراضی ملی و دولتی توسط زمین خواران حرفه ای به شعبه ویژه دادسرای قشم ارسال خواهد شد.
وی آزاد سازی حدود 40 هکتار زمین از اراضی ملی و دولتی قشم را گام مهمی در جهت رفع تصرفات اراضی ملی در قشم ارزیابی کرد.
اسماعیل زاده به تصرف بیش از یک میلیون و 213 هزار متر مربع اراضی ملی قشم در سال گذشته اشاره کرد و گفت: تاکنون بیش از یک میلیون و 45 هزار متر مربع آن از چنگال زمین خواران حرفه ای رفع تصرف شده است.
وی اضافه کرد: با تعیین قاضی ویژه رسیدگی به اراضی ملی و دولتی در قشم، رسیدگی به این پرونده ها با جدیت، سرعت و قاطعیت دنبال می شود.
اسماعیل زاده گفت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری برای جلوگیری از تصرفات اراضی ملی و دولتی و دستور صریح رییس قوه قضا مبنی بر برخورد سریع، قاطع و قانونی با زمین خواران حرفه ای، دادگستری شهرستان قشم نیز با تعامل اداره کل حقوقی و امور قراردادهای سازمان منطقه آزاد قشم، نیروی انتظامی و دیگر ارگان های مرتبط با هدف حفظ بیت المال با جدیت از روند زمین خواری در این شهرستان جلوگیری می کند.
2077/2090/6048



17/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 170]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


حوادث

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن