تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834606653
دولت فضای کسب و کار را آماده کند/ در آمد تولید کننده به جیب بانکها می رود
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
آل اسحاق :
دولت فضای کسب و کار را آماده کند/ در آمد تولید کننده به جیب بانکها می رود در اولین قدم دولت باید فضای کسب و کار برای تولید را آماده کند و فضای کسب و کار باید بهبود یابد و با فضای فعلی رشد تولید امکان پذیر نیست. دولت اول باید فضای کسب و کار را به صورت مطلوب آماده کند .
به گزارش فرهنگ نیوز ، دکتر یحیی آل اسحاق از چهره های شناخته شده عرصه اقتصادی است که در طول تاریخ انقلاب دارای سمتهای وزارت بازرگانی و معاون وزیر و سالها در اتاق بازرگانی و صنایع و معادن مشغول به فعالیت بوده است. با وی در باره تولید ملی و حمایت از کالای ایرانی گفت و گو کردیم.
یکی از مسائلی که مقام معظم رهبری بارها بر روی ان تاکید کردند تولید در کشور و تولید ملی است. اخیرا ایشان بار دیگر در جمع کارگران به این موضوع اشاره کردند. چرا تولید در کشور و حمایت از تولید به شکل مطلوبی صورت نگرفته است؟
مساله حمایت از تولید یک مجموعه ای است که یکی از مولفه های در این مجموعه دولت و یک مولفه دیگر تولید کنندگان و مولفه دیگر آن مصرف کنندگان هستند و همچنین فضایی که این سه مولفه در آن استنشاق می کنند و نفس می کشند.
ما فضایی داریم که بازیگرانی در ان حضور دارند . اینکه تولید ملی ضرورت دارد و اینکه حمایت شود، هم بحث عقلی است و هم امنیتی و هم اعتقادات دینی و هم ضرورتی ملی و از هر زاویه ای به آن نگاه کنیم هیچ کسی با تولید در کشور مخالف نیست بلکه بر ضرورت آن نیز تاکید می کند.
هیچ کس نمی تواند از این موضوع عدول کند که حمایت از تولید ضرورت دارد و اگر به درآمد سرانه هر فردی نگاه کنیم و یا توسعه و شاخص آن نگاه کنیم می بینیم که باید تولید رشد پیدا کند و راه دیگری نداریم.
چرا تولید رونق نمی گیرد با اینکه یک فهم عمومی وجود دارد؟ چرا هنوز کالای خارجی در بازارهای ما فراوان است؟
ما نیازهایی در کشور داریم اینکه این نیازها از خارج تامین شود موجب وابستگی به خارجی ها می شود و مهمتر از وابستگی اینکه الان که در شرایط سخت اشتغال هستیم و با بیکاری زیادی در جامعه که با فاصله ای که ممکن است اتفاق بیفتند ۵ میلیون فارغ التحصیل خواهیم داشت که بیکار خواهند ماند و در هر خانواده ای نگاه می کنیم از برادر و خواهر و فرزند و حتی پدر بیکار دیده می شود.بیکاری هم تبعات زیادی دارد که مشخص است.
اگر قرار است که نیازهای بسیاری وجود دارد از خارج از کشور تامین کنیم یعنی می خواهیم یکی از اعضای خانواده و یا یکی از هم وطنان خود را بیکار کنیم .
باید دست به دست هم داد تا تولید ملی را حمایت کرد و هزار و یک دلیل برای حمایت از تولید وجود دارد که همه آن را می دانند.
چرا این مساله ای که اینقدر روشن است اما باز هم مقام معظم رهبری بر روی آن تاکید می کنند، چرا این موضوع در کشور با مشکل مواجه است و می بینیم واردات کالاهای مصرفی اینقدر زیاد صورت می گیرد؟
حمایت از تولید ملی یک مجموعه است که همه باید دست در دست هم دهند تا شکل بگید. در این مجموعه دولت و ملت هر دو وظایفی بر عهده دارند.
وظیفه دولت در حمایت از تولید چیست؟ آیا دولت سیاستهای حمایتی کافی برای افزایش تولیدات با کیفیت دارد؟
دولت سیاست های مختلفی را می تواند در موضوع فضای کسب و کار و سیاستگذاری برای حمایت از تولید به کار برد. دولت می تواند پشتیبانی مالی و و پشتیبانی های مختلفی حتی در زمینه بانکی از تولید کنندگان داشته باشد و در کل قوانین و مقررات و سیاستگذاری ها با دولت است.
در اولین قدم دولت باید فضای کسب و کار برای تولید را اماده کند و فضای کسب و کار باید بهبود یابد و با فضای فعلی رشد تولید امکان پذیر نیست. دولت اول باید فضای کسب و کار را به صورت مطلوب آماده کند .
آماده کردن فضای کسب و کار به چه معناست؟
یعنی هزینه تمام شده تولید کاهش یابد تا بتوانیم با رقبای دیگر رقابت کنیم. دولت باید از تولید کننده در زمینه اطلاعات و فناوری پشتیبانی کند و امنیت تولید، تولید کننده را در نظر بگیرد و تامین کند.
دولت باید به عنوان مصرف کننده عمده در کشور است و اگر خود دولت کالای ایرانی را مصرف می کرد، فرهنگسازی می شد. مصرف دولت آنقدر بالا است که در حمایت از تولید تاثیر گذار است. به همین دلیل مقام معظم رهبری استفاده از کالای خارجی توسط دولت را حرام اعلام می کنند. چیزی بالاتر از این مساله وجود ندارد.
دولت باید همین الان مساله استفاده از کالای ایرانی را در دستور کار قرار دهد. متاسفانه در آگهی روزنامه ای دیدم که یک بخش دولتی در یکی از استانها آگهی داده برای مناقصه و می توان آگهی را ببینید. برای سنگ قبر آگهی داده که کسی که می خواهد پیروز مناقصه باشد باید دارای مجورز واردات سنگ خارجی باشد. عنوان کرده سنگ چینی باشد. سنگ قبر را به صراحت اعلام می کند چینی باشد. چرا باید سنگ قبر از چین وارد کرد؟ ایراد کار همین جاست .
از سوی دیگر وقتی وارد ساختمان دولتی می شویم از ابتدای ورود می بینیم همه کالاهای آن ساختمان از سنگ و شیشه و شیر آلات و فلز خارجی است. دولت جلوی این مساله را بگیرد. دولت که واقعا می توان اینکار را انجام داهد.دولت می تواند قوانین و مقررات را درست اش بگیرد و همچنین نظام بانکی را اصلاح کند.
یکی از مشکلات در کشور که همواره مطرح شده موضوع نظام بانکی است که با سودهای خود مانع تولید در کشور می باشد، چرا دولت نظام بانکی را اصلاح نمی کند؟
در حال حاضر تولید کننده و سرمایه گذار برای تولید و سرمایه در گردش و ثابت خود و هم در معوقات خود دچار مشکل هستند زیرا هرچه دست می آورند دو دستی به بانکها می دهند. روابط بانکی و تولید کننده باید به شکلی باشد که تولید رونق گیرد و قیمت تمام شده برای تولید کننده پائین باشد . الان بخش تولید کننده هر چه تلاش می کنند برای نظام بانکی است .
تولید کننده اگر ۱۰ درصد سود ببرد در حال حاضر تامین کننده سود ۴۰ درصدی بانکها است و این یکی از مشکلاتی است که دولت باید آن را بر طرف کند.
حتی در یارانه ها هم قرار بود بخشی از آن برای حمایت از تولید مصرف شود که چنین اتفاقی توسط دولت نیفتاده است.
موضوعاتی مانند این و قوانین و مقررات باید توسط دولت درست شود. یکی از مشکلات تولید کنندگان مساله اطلاعات است که باید دولت این اطلاعات به روز را به تولید کنندگان در حرفه های مختلف بدهد.
به روز شدن اطلاعات و فناوری با نظام جهانی مساله بسیار مهمی است که دولت باید آن را انجام دهد . دولت باید زمینه ارتباط با بازارهای جهانی را فراهم کند یعنی زمینه ارتباط به شکلی باشد که بازار ایران در خارج از کشور رونق بگیرد، دولت باید اینکار را انجام دهد .
وظیفه تولید کننده در کشور چیست؟
تولید کننده هم باید توجه کند اگر می خواهد حمایت از تولید صورت گیرد محصو اش باید با کیفیت و قیمت تمام شده اش پائین باشد و خدمات پس از فروش اش کامل و کالای تولید شده اش قابل رقابت باشد یعنی در جنگ بین کالا ها برنده شود و ذهنیت تولید کننده نباید استفاده سود سودایی و زیاد و کوتاه مدت باشد.
تولید کننده نباید جنس بی کیفیت تولید کند و از نظامی که دولت و ملت در اختیاراش قرار داده سوء استفاده نکند و اگر فضایی آماده برای تولید کننده آماده است نباید از آن سوء استفاده کند. بلکه کیفیت کالای خود را بالا برده و قیمت محصول خود را پایین آورد. اگر می خواهد پایدار بماند و روز به روز پایدار بماند نباید به فکر سود کوتاه مدت باشد و بتواند تولید خود را پایدار در کشور دنبال کند و تولید با کیفیت و مرغوب ارائه دهد.
تولید با کیفیت در کشور شدنی است زیرا ماشین آلاتی و تجهیزاتی که در کشور وجود دارد به روز است و تکنولوژی نسل جدید را در اختیار داریم. من در سفر به برخی از کشور ها می بینم که ماشین آلات انها چند مرحله پایین تر از ماشین آلات ما است ، باید در تولید خود دقت کنیم که جنس با کیفیت باشد.
متاسفانه یکی از مشکلات بخش تولید و موانعی که بر سر راه تولید در کشور است موضوع واردات است، چرا دولت جلوی واردات بی رویه را نمی گیرد؟
مدیریت واردات بسیار مهم است زیرا واردات باید باید بر اساس یک خط مشی و استراتژی باشد یعنی واردات برای تولید و در جهت صادرات باشد اما واردات برای مصرف ضربه اساسی می زند.
ما سه نوع واردات داریم، اول واردات کالای سرمایه ای مانند ماشین آلات ، کالاهای واسطه ای و کالاهای مصرفی. آنچه خطرناک است واردات کالاهای مصرفی به خصوص کالاهای لوکس است، بیشترین واردات ما ما در بخش کالاهای واسطه ای و ماشین آلات است اما در کالاهای واسطه ای هم باید دقت کرد زیرا همین کالاهای واسطه ای را می شود در کشور تولید کرد منتها باید کیفیت اینها خوب باشد. اگر کیفیت و قیمت محصول خوب باشد دیگر نیازی به واردات حتی کالای واسطه ای هم نداریم.
فرهنگ تولید ، دقت ، انضباط تعهد بسیار مهم است زیرا اگر کسی ملی و یا اسلامی فکر می کند و یا هر فکری دارد می داند که ما نیاز به تولید در داخل کشور داریم. امروز سرمایه اجتماعی بزرگترین سرمایه تولید کننده است و باید به فکر اجتماع بود زیرا اگر تولید با کیفیت رخ دهد دیگر حتی کالای قاچاق هم ارزشی نخواهد داشت.مثلا در لوازم خانگی در داخل تولیدات ما با بی دقتی همراه است و بی انضباطی داریم در صورتی که واقعا می توانیم کالای قابل رقابت با دنیا تولید کنیم و در آن زمان می بینیم دیگر لوازم قاچاق فروش نخواهد رفت.
وظیفه مصرف کننده چیست؟ آیا مردم نیز می توانند با خرید کالای ایرانی از تولید داخلی حمایت کنند تا واردات کالاهای مصرفی پائین بیاید؟
مصرف کننده هم وظایفی دارد، مصرف کننده باید فرهنگ مصرف را در زوایای مختلف نگاه کند . باید بداند با مصرف کالای غیر ایرانی به دست خوداش خانواده و هم وطنان اش را بیکار می کند، به جای کالای خارجی ایرانی بخرد، هر قلم خرید خارجی یعنی تعطیلی یک کارخانه و بیکاری عده ای از هموطنان. متاسفانه این مساله هنوز در کشور لمس نشده است.حتی به داشتن محصول خارجی فخر می فروشند.
مقام معظم رهبری به همین دلیل فخر فروشی را در جامعه مذموم دانستند. الان می بینیم عده ای به مارک و برند خارجی فخر فروشی می کنند.
متاسفانه تفاخر به جنس خارجی وجود دارد و این مشمئز کننده است، طرف به کفش خود اشاره می کند می گوید این ایتالیایی است، برند روی آستین کت خود را نشان می دهد و به آن فخر می فروشد، این متاسفانه فرهگ شده است. متاسفانه یکی از واردات عمده در کشور مارک است، حتی عده ای مارک خارجی می خرند و بر روی کالای خود می زنند، زیرا فرهنگ فخر فروشی در کشور به برند خارجی باب شده است.
وارد یک خانه می شویم می بینیم دلال می گوید در این خانه هیچ وسیله ایرانی کار نشده است، از کاشی و سرامیک و وسایل بهداشتی را خارجی اعلام می کند، الان که اینها را به بهترین شکل و با کیفیت ترین محصول در داخل تولید می کنیم، چرا این محصولات خارجی وارد می شود و مصرف می شود، متاسفانه به خریدار تفاخر می کند و خریدار هم به همسر و دوست و فامیل خود تفاخر می کند. این فرهنگ خیلی بد است.
خدا را خوش نمی آید وقتی بهترین کاشی ها را در اختیار داریم از اسپانیا کاشی وارد کنیم و کاشی ساز ما بیکار بماند. فرهنگ فخر فروشی را باید عوض کرد. باید به کسانی که فخر فروشی می کنند ترش رویی کرد تا بدانند با این کار خود چه زیانی به کشور می رسانند.
نکته بعدی اینکه مصرف کننده به دنبال کالای خوب و با دوام است و حق او مصرف کالای با کیفیت است اما اگر کالای ایرانی که مشابه خارجی وجود دارد اما ۵ درصد کیفیت کمتر دارد محصول ایرانی را بخرد و با این حمایت خود به تولید کننده کمک کند تا تولید کننده بتواند جنس و محصول اش را با کیفیت تر کند. مجموعه کل کشور باید دست به دست هم دهند تا رشد تولید ملی را بالا ببریم.
ایران شرایط بسیار خوبی از لحاظ موقعیت و نیروی انسانی و ماشین آلات دارد و فقط نیاز به عزمی ملی است تا تولید در کشور رونق بگیرد. باید با عزمی ملی فرهنگ فخر فروشی را در کشورعوض کرد.
منبع: افکار نیوز
94/2/16 - 18:22 - 2015-5-6 18:22:29
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]
صفحات پیشنهادی
روحانی باید به وعدههایش عمل کند/بیتحرکی دولت نگران کننده است/گیریم مناقشات هستهای حل شودبعد از آن چه؟
کرباسچی روحانی باید به وعدههایش عمل کند بیتحرکی دولت نگران کننده است گیریم مناقشات هستهای حل شودبعد از آن چه دبیر کل حزب کارگزارن گفت دولت نباید تمام عملکرد خود را وابسته به مذاکرات هستهای کند به گزارش حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزارن بدولت نباید در کار احزاب دخالت کند / رقابت احزاب امری ضروری است
کمالی در نشست هماندیشی معاون سیاسی وزیر کشور با احزاب دولت نباید در کار احزاب دخالت کند رقابت احزاب امری ضروری است دبیر کل حزب اسلامی کار گفت دولت در کار احزاب دخالت کند امر خوبی نیست و رقابت بین احزاب امر خوبی بوده و بنده با تشکیل خانه احزاب مخالف هستم به گزارش خبرنگار حوزسروری: اظهارات نوبخت در خصوص کار انتخاباتی دولتمردان نگرانکنندهتر از اظهارات جهانگیری است/دولتهای قبلی حدا
سروری اظهارات نوبخت در خصوص کار انتخاباتی دولتمردان نگرانکنندهتر از اظهارات جهانگیری است دولتهای قبلی حداقل در ظاهر کار انتخاباتی خود را نفی میکردند قائممقام جمعیت رهپویان گفت اگر در دولتهای قبلی تحرکات جناحی و حزبی میشد به صورت پنهان صورت میگرفت و همه آن را نهی و رددر نطق میاندستور صورت گرفت تذکر نماینده مجلس به دولتیها در خصوص بیکاری، تولید داخل و حقوق معلمان
در نطق میاندستور صورت گرفتتذکر نماینده مجلس به دولتیها در خصوص بیکاری تولید داخل و حقوق معلماننماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم کردن کشتار وحشیانه ۲۷ روزه مردم مظلوم یمن توسط آلسعود گفت به سازمان ملل و یونیسف تأکید میکنیم ارسال مواد غذایی و دارویی را به یمندوقشر کارگر و معلم نقش کلیدی در جامعه دارند/ دولت به این دو قشر توجه کند
در حال بروز رسانی عارف در دانشگاه آزاد دوقشر کارگر و معلم نقش کلیدی در جامعه دارند دولت به این دو قشر توجه کند عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت دانشگاه آزاد اسلامی باید در دهه چهارم سیاست های خود را با سیاستهای کشور تنظیم کند به گزارش خبرنگار حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران٬ محمد- امام جمعه شیراز:رییس جمهوری به فراهم شدن فضای کار و تلاش در فارس کمک کند
امام جمعه شیراز رییس جمهوری به فراهم شدن فضای کار و تلاش در فارس کمک کند شیراز- ایرنا- نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز گفت رییس جمهوری به شناسایی استعدادها و قابلیت های استان خصوصا توانمندی های بخش خصوصی و فراهم شدن فضا برای فعالیت آنها کمک کند به گزارش خبرنگار ایرنادولت راهکاری قانونی برای مقابله با پولهای کثیف ارائه کند
دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۸ یک فعال سیاسی اصولگرا گفت دغدغههای وزیر کشور درباره ورود پولهای کثیف در عرصه انتخابات باید با ارائه یک لایحه به مجلس همراه شود تا با تصویب قانون از ورود چنین پولهایی به عرصه انتخابات جلوگیری شود حمیدرضا ترقی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگرییس جمهور در جلسه هیات دولت: «استفاده از کالای داخلی به فرهنگ جامعه تبدیل شود»/ تشکیل کارگروه رفع م
رییس جمهور در جلسه هیات دولت استفاده از کالای داخلی به فرهنگ جامعه تبدیل شود تشکیل کارگروه رفع موانع تولید در استانهاحسن روحانی با بیان اینکه استفاده از کالای تولید داخل به فرهنگ جامعه تبدیل شود گفت که یکی از مصادیق امر به معروف حمایت از تولید داخلی است به گزارش حوزه دولت خبربیانیه حزب موتلفه به مناسبت روز کارگر دولت با اجرای سیاستهای اصل 44 رفاه کارگر ایرانی را فراهم کند
بیانیه حزب موتلفه به مناسبت روز کارگردولت با اجرای سیاستهای اصل 44 رفاه کارگر ایرانی را فراهم کنددر بیانیه حزب موتلفه آمده است دولت بخش خصوصی و دانشگاه باید در اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و نیز تسریع در تولید علوم بومی مورد نیاز راه را برای رفاه کارگر ایرانی بگشاینددیانی در گفتوگو با فارس: هنوز برنامه مشخص و مدونی برای بسط فضای تولید در دولت یازدهم شاهد نبودهایم
دیانی در گفتوگو با فارس هنوز برنامه مشخص و مدونی برای بسط فضای تولید در دولت یازدهم شاهد نبودهایمدبیر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل با بیان اینکه هنوز برنامه مشخص و مدونی برای بسط فضای تولید در دولت یازدهم شاهد نبودهایم گفت بیکاری برای مردم مشکلات روحی و روانی ایجپرویز سروری: اظهارات نوبخت در خصوص کار انتخاباتی دولتمردان نگرانکنندهتر از اظهارات جهانگیری است/دولتهای قب
پرویز سروری اظهارات نوبخت در خصوص کار انتخاباتی دولتمردان نگرانکنندهتر از اظهارات جهانگیری است دولتهای قبلی حداقل در ظاهر کار انتخاباتی خود را نفی میکردندقائممقام جمعیت رهپویان گفت اگر در دولتهای قبلی تحرکات جناحی و حزبی میشد به صورت پنهان صورت میگرفت و همه آن را نهی وکلید حل مشکلات اقتصادی در لوزان و ژنو و نیویورک نیست/دولت مصرف کالاهای خارجی را برخود حرام کند/تقویت تولید داخ
رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از کارگران سراسر کشور کلید حل مشکلات اقتصادی در لوزان و ژنو و نیویورک نیست دولت مصرف کالاهای خارجی را برخود حرام کند تقویت تولید داخلی ستون فقرات حل مشکلات کشور است حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از کارگران سراسر- هدف دولت گسترش فضای کسب و کار وایجاد بسترمناسب برای سرمایه گذاری است
معاون استاندار کرمانشاه هدف دولت گسترش فضای کسب و کار وایجاد بسترمناسب برای سرمایه گذاری است کرمانشاه - ایرنا - معاون سیاسی و امنیتی استانداری کرمانشاه گفت هدف اصلی دولت تدبیر و امید گسترش فضای کسب و کار و ایجاد بستر مناسب برای سرمایه گذاری در سال دولت و ملت هم دلی و هم زبانیدر آمد تولید کننده به جیب بانکها می رود
تراز یحیی آل اسحاق گفت در اولین قدم دولت باید فضای کسب و کار برای تولید را آماده کند و فضای کسب و کار باید بهبود یابد و با فضای فعلی رشد تولید امکان پذیر نیست دولت اول باید فضای کسب و کار را به صورت مطلوب آماده کند به گزارش تراز دکتر یحیی آل اسحاق از چهره های شناخته شده عرصمهم ترين کارويژه دولت براي دوره بعد از رفع تحريم هاي هسته اي
۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۱۵ ۰ب ظ موج گزارش مي دهد مهم ترين کارويژه دولت براي دوره بعد از رفع تحريم هاي هسته اي موج - گروه اقتصاد سياسي توافق موقت ژنو ميان ايران و گروه ۱ ۵ در نوامبر گذشته که با هدف رفع ابهام از برنامه هستهاي ايران به دست آمد عاملي بسيار مهم براي ايجاد خوشبيني در ادر اجلاس جاکارتا، موضوع مبارزه با تروریسم بر همه مباحث سایه افکنده بود
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸ ۱۱ رییسجمهور با تاکید بر اهمیت همکاریهای جنوب - جنوب و کشورهای آسیایی و آفریقایی در شرایطی کنونی جهانی تصریح کرد همکاریهای کشورهای این دو قاره در برابر یکجانبه گرایی اقدامی بسیار با اهمیت و بزرگ در عرصه جهانی است به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا حجترئیس جمهور:در اجلاس جاکارتا، موضوع مبارزه با تروریسم بر همه مباحث سایه افکنده بود
رئیس جمهور در اجلاس جاکارتا موضوع مبارزه با تروریسم بر همه مباحث سایه افکنده بود سیاست > دولت - رییسجمهور با تاکید بر اهمیت همکاریهای جنوب - جنوب و کشورهای آسیایی و آفریقایی در شرایط کنونی جهانی تصریح کرد همکاریهای کشورهای این دو قاره در برابر یکجانبه گرایی اقدا-
سیاسی
پربازدیدترینها