محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831430506
- آمریکا و مساله نژادپرستی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: در گفت و گو با کارشناسان بررسی شد آمریکا و مساله نژادپرستی تهران- ایرنا- برخی کارشناسان مسایل بین المللی، اعتراض های گسترده علیه برخورد خشونت بار پلیس آمریکا با سیاه پوستان را دارای ریشه در تاریخ و هویت این کشور می دانند و بر این باورند که جامعه و دولت آمریکا هنوز نتوانسته بر این مشکل ساختاری غلبه کند.
قتل مشکوک به عمدِ شماری از سیاه پوستان به دست نیروهای پلیس طی یک سال گذشته بارها در شهرهای مختلف آمریکا رخ داده و در پی آن اعتراض های خیابانی به راه افتاده است. پس از شهرهای «فرگوسن»، «چارلستون شمالی»، «نیویورک» و «کلیولند»، حال نوبت به شهر «بالتیمور» در ایالت «مریلند» رسیده که شاهد این خشونت ها و اعتراض ها باشد.
اعتراض های بالتیمور پس از مراسم خاکسپاری «فردی گری» کلید خورد. گریِ سیاه پوست که تنها 25 سال داشت، هفته ی گذشته دستگیر و هنگام انتقال به خودروی پلیس در ستون فقرات دچار آسیب دیدگی شد و در مسیر انتقال به بیمارستان درگذشت.
از نگاه برخی صاحبنظران، رخدادهای اینچنینی در دوره ی «باراک اوباما» نخستین رییس جمهوری رنگین پوست آمریکا نمود و فراوانی آشکارتری یافته به شکلی که مقام های ارشد این کشور را نیز به واکنش واداشته است. رخدادهای یک هفته ی گذشته شهر بالتیمور را شاید بتوان از جمله رخدادهایی نام برد که در همسنجی با خشونت های چند سال گذشته حادثه ی کوچکی محسوب نمی شود؛ رخدادی که کابوس بحران و ورود گارد ملی آمریکا برای کنترل این شهر را در پی داشت و حتی با دستگیری عوامل اصلی مرگ گری، اعتراض های خیابانی فروکش نکرد.
در این ارتباط، برای آگاهی از چیستی اعتراض های گسترده به نحوه ی برخورد با سیاه پوستان در آمریکا و نیز بررسی چرایی و دورنمای تحولات کنونی پژوهشگر ایرنا با «فواد ایزدی» و «مهدی مطهرنیا» مدرسان دانشگاه و تحلیلگران مسایل بین المللی گفت وگو کرد.
** آمریکا با یک تحول جدی روبرو است
پس از یک هفته تظاهرات شهر بالتیمور در اعتراض به رفتارهای تبعیض آمیز و خشونت بار نیروهای پلیس آمریکا، ایزدی مدرس دانشکده ی مطالعات جهان دانشگاه تهران در گفت وگو با گروه پژوهش و تحلیل خبری ایرنا تصریح کرد رخدادهای این شهر، یک موضوع تازه در جامعه ی آمریکا نیست یعنی پیش از این، رخدادهایی در شهرهای دیگر و موارد گوناگون تنش ها و مشکلات نژادی وجود داشته است.
وی درباره ی ریشه ها و دلیل های این رخدادها گفت: در آمریکا اکنون سه مشکل اصلی در ارتباط با موضوع نابرابری نژادی وجود دارد. مشکل نخست موضوع نژادپرستی و برده داری است که بحث آن نیز در آمریکا موضوع تازه یی محسوب نمی شود چرا که پیشینه ی این بحث در آمریکا بیشتر از تاریخ خود دولت آمریکا است یعنی پیش از آنکه ما چیزی به نام دولت آمریکا داشته باشیم، برده دارها از آفریقا جمعیت های میلیونی از برده ها را به آمریکا می بردند. بنابراین بحث برده داری چند سال پیش از تشکیل دولت در منطقه ی آمریکای شمالی رواج داشته است. مشکل دوم نحوه ی برخورد و کارکرد پلیس آمریکا است. اگر شما مشکلی به اسم برده داری داشته اید، اتفاقی که قرار است بیافتد این خواهد بود که پلیس هایی جذب شوند که مشکل نژادپرستی نداشته باشند. این در حالی است که در عمل و به صورت واضح نظام قضایی و انتظامی آمریکا هنوز نتوانسته نیروی پلیسی تربیت کند که خودش باری بر موضوع نژادپرستی در این کشور نباشد و از سفید و سیاه به یک گونه حمایت کند. به این شکل مشکل دوم، مشکل ساختار پلیس است. مشکل سوم فقر است. در روزهای اخیر «مارتین مورنو» شهردار سفیدپوست پیشین بالتیمور در مصاحبه با شبکه ی «ان.بی.سی» بحث فقر را در فرایند اعتراض ها بسیار برجسته کرد. بنابراین، از نگاه بسیاری از شخصیت های آمریکایی مشکل اصلی فقر در آمریکا است. در آمریکا جمعیت زیادی از سیاه پوستان از شغل و درآمد مناسبی برخوردار نیستند و این موضوع می تواند در ایجاد درگیری و تنش با پلیس بسیار تاثیرگذار باشد.
این کارشناس مسایل آمریکا درباره ی چرایی حل نشدن این مشکل در جامعه ی آمریکا گفت: مشکل نژادپرستی یک مشکل فکری- هویتی محسوب می شود و مشکل فکری نیاز به کار فرهنگی دارد اما دولت آمریکا با وجود اینکه می تواند در این حوزه ها ورود پیدا کند تاکنون اقدامی انجام نداده است. به عنوان نمونه این اقدام ها می تواند در سطح مدرسه ها، محیط های رسانه یی و هالیوود صورت گیرد. مشکل اینجا است که بسیاری از این حوزه ها دولتی نیستند و بیشتر در پی فروش هستند. در هالیوود اگر فیلمی مزه ی نژادپرستی داشته باشد فروش آن افزایش پیدا می کند. پس مساله ی نخست چون مساله ی فکری و ایده و جهان بینی است، دولت ها خیلی نمی توانند موفق باشند به ویژه در نظام آمریکا که مباحث فرهنگی خیلی در اختیار دولت آمریکا نیست. نکته ی دوم اینکه از نظر دولت های آمریکا اگر با پلیس برخود قضایی شود، پلیس محتاط می شود و اگر پلیس در برخوردها محتاط عمل کند به دلیل گستردگی نارضایتی در سطح جامعه ی آمریکا، پلیس نمی تواند انتظار دولت برای مدیریت نظم جامعه را برآورده کند. موضوع بالتیمور یکی از موارد نادری بود که 6 پلیس دستگیر و به نوعی با آنها برخورد شده است. در موارد پیشین هیچ گونه برخوردی با پلیس صورت نگرفت.
ایزدی درباره ی مساله ی فقر در آمریکا اظهار کرد: مشکل سوم یعنی فقر نیز در جامعه ی آمریکا قابل حل است. سازمان ملل متحد در تازه ترین آمار خود از وضعیت گرسنگی در جهان اعلام کرد که ریشه کنی این مشکل نیاز به 30 میلیارد دلار هزینه دارد. هزینه ی نظامی آمریکا سالانه هزار میلیارد دلار است. دولت آمریکا با بخش کوچکی از این بودجه می تواند مشکل گرسنگی در کل جهان را حل کند. در سطح آمریکا در موارد بودجه یی اختلاف های گسترده یی وجود دارد. در مورد مساله ی فقر در آمریکا نیروهایی وجود دارند که خواهان حل این موضوع نیستند. چند روز پیش روزنامه ی «وال استریت ژورنال» اقدام به نظرسنجی از مخاطبان خود در مورد نابرابری و تبعیض نژادی در آمریکا کرد که 94 درصد از مخاطبان اعلام کردند درگیری های نژادی آمریکا در تابستان افزایش خواهد یافت. این موضوع نشان می دهد حتی اگر اعتراض های بالتیمور سرکوب شود مشکل حل نمی شود بلکه مسایل تازه یی از درون جامعه ی آمریکا سربر خواهد آورد. دغدغه ها و نارضایتی ها در سطح جامعه ی آمریکا وجود دارد و منتظر یک جرقه است.
کارشناس مسایل آمریکا در مورد نگاه نخبگان سیاسی این کشور به مساله ی نژادپرستی گفت: در نظام سیاسی آمریکا در کنگره 2 بخش مجلس نمایندگان و سنا وجود دارد. در مجلس نمایندگان تعدادی نماینده ی سیاه پوست فعالیت می کنند. این نمایندگان از مناطقی هستند که اکثریت با سیاه پوستان است. برای نمونه شهر بالتیمور و بخش غربی آن 80 درصد سیاه پوست دارد و هرکسی از آنجا نماینده شود، سیاه پوست خواهد بود. با این حال، از میان 435 نماینده ی مجلس آمریکا، نماینده های سیاه پوست بیش از 30 یا 40 نفر نیستند. در سنا نیز چون 2 نفر از هر ایالت انتخاب می شوند و هیچ ایالتی اکثریت جمعیت سیاه پوست ندارد، هیج سناتور سیاه پوستی در این دوره انتخاب نشده است پس برای اکثریت نمایندگان کنگره اینکه بخواهند در حوزه های نژادپرستی ورود پیدا کنند، از نظر سیاسی مزیتی وجود ندارد. افزون بر این مساله، در حوزه ی قانونگذاری، به بودجه های نظامی بیش از مباحث عدالت اجتماعی توجه می شود و این ها مشکلات ساختاری محسوب می شود. همچنین شما طیف بزرگی از جمعیت را دارید که این گروه، نگاه نژادپرستی دارند. در فرجام اگر نماینده ی مجلس در این حوزه ها بخواهد خیلی فعالیت داشته باشد، ممکن است رای نیاورد.
ایزدی ادامه داد: از دهه ی 60 میلادی که تنش های نژادی تبدیل به تظاهرات گسترده ی خیابانی شد، تصور غالب سیاستمداران آمریکایی این بوده که ما تنش نژادی داریم و باید این مشکل را مدیریت کنیم. این مشکل در این چند سال مدیریت هم شده اما مشکلات ساختاری و ریشه یی مانند آموزش هنوز در نظام سیاسی آمریکا حل نشده باقی مانده است.
ایزدی در مورد دورنمای تنش های نژادی در آمریکا گفت: این وضعیت در دوره ی کنونی بهتر نشده که بدتر شده است به ویژه اینکه اگر بخواهیم تنش های اخیر را با 10 سال پیش همسنجی کنیم متوجه می شویم درگیری های خیابانی در حال افزایش است. در مورد دورنما این نکته را می توان مطرح کرد که اعتراض های خیابانی ادامه یافته و در برخی موارد حتی گسترش خواهد یافت. به نظر نمی رسد دولت آمریکا هم در این حوزه حرکت ویژه یی انجام دهد زیرا ما نشانه یی از آن نمی بینیم. زمانی که خود اوباما انتخاب شد انتظار می رفت که از موقعیتش برای کاهش نابرابری نژادی بهره گیری کند اما چنین اتفاقی نیفتاد و انتظارها برآورده نشد.
این کارشناس مسایل آمریکا در پایان تاکید کرد همه ی این مسایل می تواند موجب روبرو شدن آمریکا با یک تحول جدی شود. ما زمان این تحول را نمی دانیم اما آمریکا در حال حرکت به چنین سمت و سویی است.
** آمریکا باید هزینه های گزافی را در ارتباط با برخورد با نژادپرستی بپردازد
مطهرنیا دیگری کارشناسی بود که در مورد رویدادهای اخیر آمریکا به پرسش های پژوهشگر ایرنا پاسخ گفت و تاکید کرد بالتیمور آمریکا از مناطقی است که رویکردهای نژادپرستانه در آن پیشینه ی تاریخی دارد.
این کارشناس مسایل بین المللی در پاسخ به پرسشی در مورد وضعیت نژادپرستی در آمریکای معاصر گفت: به طور کلی، ایالات متحده ی آمریکا زیر پوست حیات اجتماعی خود «کو کلاکس کلان» (سازمان های همبسته ی آمریکایی برای پشتیبانی از برتری نژاد سفید و پراکنش نفرت و خشونت علیه دیگر نژادها) و نژاد پرستی افراطی را تجربه کرده است به گونه یی که در صحنه ی سیاست در رقابت های ایالتی و فراایالتی هنوز کلید واژه ی معروف «کابوس برادلی» مطرح است. برادلی نام شهردار سیاه پوست «لس آنجلس» است که با وجود اعلام آخرین نظرسنجی ها به نفع وی در انتخابات فرمانداری ایالت کالیفرنیا (1978 میلادی)، نام وی به دلیل های نژادپرستانه از صندوق رای خارج نشد. چنین وضعیتی در آمریکا مشهور به کابوس برادلی شد چراکه نژادپرستی در زیرپوست حیات اجتماعی آمریکا پیشینه ی تاریخی دارد و این پیشینه ی تاریخی گاه و بیگاه در رفتارها و کنش های اجتماعی سیاسی این کشور تکرار می شود.
مطهرنیا ادامه داد: اگر روی کار آمدن اوباما در مقام رییس جمهوری را محصول نیم قرن تلاش سیاه پوستان در آمریکا بدانیم، این تلاش ها با ساختاری انتظامی و امنیتی درآمیخته با خشونت روبرو است. در این ساختار اگر بخواهید ناظمی قدرتمند برای جایی پر آشوب انتخاب کنید باید آشوبگر اصلی را در مقام مدیریت نظم قرار دهید. همین نگاه موجب شده پلیس آمریکا مملو از انسان هایی باشد که خود در زمینه ی شرارت پیشینه ی تاریخی داشته اند. به بیانی دیگر، زیر پوست پلیس مدرن آمریکا که تلاش دارد در چارچوب های دمکراتیک در حوزه ی قانونی ایالت ها به ویژه دولت فدرال عمل کند، سوگیری های نژادپرستانه جریان یابد. این سوگیری های نژادپرستانه موجب اختلالاتی می شود که امروز در عمل در منطقه یی مانند بالتیمور خودش را نشان می دهد و از این منطق پیروی می کند. کشته شدن سیاه پوستان ناشی از برخورد خشونت بار پلیس در آمریکا در بعضی از شهرها مانند فرگوسن و حال بالتیمور را نمی توان یک وضعیت اتفاقی دید بلکه باید پذیرفت که یک جناح قدرتمند نژادپرست در پلیس آمریکا نفوذ دارد که در بازی های سیاسی وارد می شود و از آن بهره برداری صورت می گیرد.
این استاد دانشگاه در پاسخ به پرسشی در مورد انگیزه های روانی بروز خشونت در برابر سیاه پوستان گفت: رادیکالیسم به طور اساسی یک خودافزایی درونی و یک انتشار بیرونی دارد. وقتی یک انسان رادیکال و تندرو وارد عمل می شود، درد عصیان درونی خود را ممکن است به شکل خشونت های نژادپرستانه بروز دهد.
مطهرنیا در مورد وجود شکاف های اقتصادی- اجتماعی در جامعه ی آمریکا به عنوان ریشه های نژادپرستی تاکید کرد: نظم اجتماعی سه بنیان اساسی دارد. یکی سازمان زور و اجبار و خشونت، دیگری منافع اقتصادی و سوم ایدئولوژی است و ترکیبی از این سه در بافت های موقعیتی متفاوت، یک نظم اجتماعی ایجاد می کند. این نظم اجتماعی زمانی خدشه در آن وارد می شود که هرکدام از این مولفه ها، به دلیل ضعف درونی نتواند کارکرد بیرونی خود را به انجام برساند. این منطق موجب شده هم اکنون این پرسش پیش بیاید که آیا دولت فدرال یا نظام ایالتی در کنترل نژادپرستی زیرپوستی آمریکا ناتوان است؟ پاسخ به این پرسش مسایل بسیاری را مشخص می کند.
این کارشناس مسایل بین المللی افزود: جامعه ی آمریکا از جنگ های استقلال و سپس داخلی تاکنون درگیر نژادپرستی بوده است. این امری است که رسوب های کهن آن بر تاریخ و اندیشه ی آمریکایی نشسته و همانگونه که عرض کردم یک تحرک زیرپوستی را در امتداد تاریخی دارا بوده است. امروز که ما به حدود 230 سال حکومت آمریکا به عنوان میراث «جورج واشنگتن» و «توماس جفرسون» بر مبنای قانون اساسی این کشور نگاه می کنیم می بینیم هنوز آمریکا با چالش نژادپرستی روبرو است. تلاش هایی که جفرسون برای اضافه کردن 10 بند حقوق بشر به قانون اساسی آمریکا انجام داد، اگرچه تاکنون توانسته است بسیاری از معیارهای دموکراتیک را در قالب همگانی و بدون توجه به نژادی خاص به نمایش بگذارد اما به طور مطلق نتوانسته است وضعیت کنونی را به گونه یی مدیریت کند که این نژادپرستی به طور کامل در حوزه ی رسمی و غیررسمی آن در آمریکا از متن به حاشیه برود. نمونه ی بارز آن نیز نوع برخوردهایی است که پلیس آمریکا در اعمال خشونت نسبت به سیاه پوست مجرم و غیرمجرم انجام می دهد.
این مدرس دانشگاه در پایان تصریح کرد مشکل نژادپرستی فراز و نشیب های فراوانی در تاریخ آمریکا داشته است که این کشور در چارچوب ذات درونی نگرش های لیبرال دموکراتیک به دنبال فایق آمدن بر آن است اما باید بگوییم که حل مطلق این مشکل به راحتی امکان ندارد و آمریکا باید هزینه های گزافی را در ارتباط با چهره ی دموکراسی در این کشور بپردازد.
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
پژوهشم**2040** 9279**2054
16/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
نژادپرستی در آمریکا نظام مند است/برابری وجود ندارد
نژادپرستی در آمریکا نظام مند است برابری وجود ندارد معترضان آمریکایی همچنان با وجود برقراری مقررات منع آمد و شد به خیابان های شهر بالتیمور در ایالت مریلند ریختند صدها پلیس ضدشورش با استقرار در خیابان های آشوب زده بالتیمور برای پراکندن معترضان از نارنجک های دودزا و گاز اشک آور استاعتراض های گسترده مردم آمریکا به نژادپرستی در پلیس این کشور
اعتراض های گسترده مردم آمریکا به نژادپرستی در پلیس این کشور خبرگزاری پانا تظاهرکنندگان روز کارگر جمعه به وقت محلی در شهرهای آمریکا از جمله سیاتل و پورتلند در حاشیه شمال غربی اقیانوس آرام به خشونت و بی رحمی پلیس علیه رنگین پوستان اعتراض کردند ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ ارديبهشت ساعت 12 48 ب- ادامه تظاهرات ضد نژادپرستی در آمریکا
ادامه تظاهرات ضد نژادپرستی در آمریکا ادامه تظاهرات ضد نژادپرستی در آمریکا عکس ایرنا-آ اف پ کد خبر 2849948 تاریخ خبر 8 27 07 02 1394 8 27 07 02 1394- خشم مردم از خشونت و نژادپرستی پلیس آمریکا، بالتیمور را به آتش کشید
خشم مردم از خشونت و نژادپرستی پلیس آمریکا بالتیمور را به آتش کشید تهران – ایرنا – اعتراضات به خشونت مرگبار و نژادپرستانه پلیس آمریکا بار دیگر در شرق آن کشور شعله ور شد و شهر بالتیمور واقع در ایالت مریلند را در آتش و غارت فرو برد رسانه های تصویری سی ان ان یورونیوز و فرانس24 روزمعترضان به نژادپرستی، پرچم آمريکا را سياه و سفيد کردند + فیلم
معترضان به نژادپرستی پرچم آمريکا را سياه و سفيد کردند فیلم معترضان آمریکایی در اعتراض به نژادپرستی پرچم کشورشان را سیاه و سفید کردند به گزارش گروه صوت و فیلم باشگاه خبرنگاران تظاهرات مردمی در اعتراض به کشته شدن فردی گری جوان سیاهپوست در شهر بالتیمور آمریکا همچنان اتظاهرات علیه نژادپرستی پلیس آمریکا+ عکس
تظاهرات علیه نژادپرستی پلیس آمریکا عکس تظاهرات گسترده در برخی مناطق آمریکا در اعتراض به قتل یک شهروند سیاهپوست دیگر همچنان ادامه دارد به گزارش فرهنگ نیوز دادستان ایالتی "مریلند" در کنفرانسی مطبوعاتی در شهر "بالتیمور" اعلام کرد که پزشکی قانونی تشخیص داده کهوکیل فردی گری: فرهنگ پلیس آمریکا نژادپرستی است
وکیل فردی گری فرهنگ پلیس آمریکا نژادپرستی است بیلی مورفی وکیل خانواده فردی گری جوان سیاهپوست آمریکایی که به دست پلیس کشته شد در گفتگو با سی ان ان گفت فرهنگ پلیس آمریکا فرهنگ نژاد پرستی و رفتارهای خشونت بار است به گزارش سرویس بین الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از سی ان ان وکیل خرسوبات فرهنگ نژادپرستی همچنان در آمریکا وجود دارد
ایلنا آنچه از حوادث بالتیمور به چشم میآید نوعی کنش اجتماعی رو به گسترش میان پلیس ایالات متحده آمریکا و سیاهپوستان است که سابقه در تاریخ این کشور دارد «مهدی مطهرنیا» کارشناس مسائل بینالملل درباره حوادث بالتیمور آمریکا به خبرنگار ایلنا گفت از حوادث بال- نژادپرستی نوین جامعه نامتعادل آمریکا
نژادپرستی نوین جامعه نامتعادل آمریکا تهران-ایرنا- تلاش گروهی نژادپرست در آمریکا برای نصب آگهی تبلیغاتی ضد اسلامی و به نفع یهود بر اتوبوس های عمومی شهری در چند شهر این کشور و بهره گیری آن از حکم قضایی برای تضمین اجرای این خواسته و تلاش نشان داد که جامعه آمریکا تا چه اندازه نامتعا-آمریکا؛صحنه اعتراضات مردمی علیه نژادپرستی+عکس
آمریکا صحنه اعتراضات مردمی علیه نژادپرستی عکس شب گذشته شهر فیلادلفیا مانند بسیاری دیگر از مناطق در آمریکا شاهد اعتراضات مردم به نژادپرستی حاکم بر ادارات پلیس و ساختار حاکمیتی آمریکا بود تظاهرات فیلادلفیا که در اعتراض به نژادپرستی پلیس به صورت مسالمتآمیز در جریان بود با دخالت نانتقاد دیپلمات روس از نژادپرستی در آمریکا
چهارشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۱ ۱۵ یک مقام وزارت امور خارجه روسیه حوادث شهر بالتیمور را نشاندهنده عمق و ابعاد نژادپرستی در آمریکا دانست به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا کنستانتین دولگوف معاون امور حقوق بشر وزارت خارجه روسیه اعلام کرد به گفته فعالان حقوقی آمریکایی درپایان نشست سهجانبه معاونان وزرای ایران، آمریکا و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
نشست سهجانبه معاونان وزرای خارجه ایران و آمریکا و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پایان یافت به گزارش خبرنگار ایلنا نشست سهجانبه سیدعباس عراقچی و مجید تختروانی معاونین وزیر امور خارجه کشورمان و وندی شرمن معاون وزیر امور خارجه آمریکا و هلگا اشمید معاون مسئول سیظریف: آمدهایم درباره تعهدات آمریکا بیشتر بشنویم
دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۰۹ وزیر امور خارجه کشورمان در بدو ورود به نیویورک گفت علاوه بر شرکت در اجلاس بازنگری معاهده عدم اشاعه سلاحهای هستهای آمدهایم تا از طرف آمریکایی توضیح بیشتری درباره آثار توافق احتمالی بر وضع داخلی تعهدات این کشور بشنویم به گزارش خبرگزاری دانشجویان- لاریجانی: با مذاکره موارد ابهام در مساله هسته ای رفع می شود
لاریجانی با مذاکره موارد ابهام در مساله هسته ای رفع می شود شاهرود - ایرنا - رییس مجلس شورای اسلامی گفت بیش از 10 سال در مقابل ماجراجویی غربی ها در مساله هسته ای قرار داریم در حالیکه ایران می خواهد از طریق مذاکره در صورت وجود ابهام موارد رفع شود علی لاریجانی پنجشنبه شب در مراسمآمریکاییها با هر ترفندی در مقابل ایران شکست میخورند
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۲ ۱۲ یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه آمریکاییها در حادثه طبس در آتش خشم خدا سوختند گفت که حادثه طبس نشان داد که آمریکاییها به هر ترفندی نیز دست بزنند در نهایت در مقابل ایران شکست میخورند محمدصالح جوکار در گفتوگو با خبرنگار پاحمله به طبس خوی تجاوزگرایانه آمریکاییها را نشان داد
جمعه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۰ ۵۸ نماینده مردم فردوس طبس و سرایان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مناسبت پنجم اردیبهشت سالروز حمله نظامی آمریکا به طبس این اقدام آمریکا را موجب روشن شدن خوی تجاوزگرایانه آمریکا برای ملت ایران دانست محمدعلی عبدالله زاده در گفتوگو با خبرنگار پارلمان- مقام آمریکایی: وزیران خارجه ایران و آمریکا امروز دیدار می کنند
مقام آمریکایی وزیران خارجه ایران و آمریکا امروز دیدار می کنند تهران- ایرنا- یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد جان کری و محمد جواد ظریف وزیران خارجه ایران و آمریکا امروز دوشنبه در نیویورک با یکدیگر دیدار می کنند به گزرش روز دوشنبه خبرگزاری فرانسه از واشنگتن این م-
سیاسی
پربازدیدترینها