تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سه چیز از نشانه های یقین هستند: کوتاهی آرزو، اخلاص در عمل، بی رغبتی به دنیا
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833927224




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون وزارتخانه ها و سازمان های ستاد احیا کشور: پاشنه آشیل نظام اداری کشور، غفلت از امر به معروف و نهی از منکر است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون وزارتخانه ها و سازمان های ستاد احیا کشور:
پاشنه آشیل نظام اداری کشور، غفلت از امر به معروف و نهی از منکر است
معاون وزارتخانه ها و سازمان های ستاد احیا کشور پاشنه آشیل نظام اداری کشور را غفلت از امر به معروف و نهی از منکر دانست.

خبرگزاری فارس: پاشنه آشیل نظام اداری کشور، غفلت از امر به معروف و نهی از منکر است



به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی ستاد احیاء مرکز، سید مهدی هاشمیان معاون وزارتخانه ها و سازمان های ستاد احیاء کشور گفت: ما نمی پذیریم در سال 94 در نظام اداری کشور، کسی به واسطه نقد کردن و امر به معروف توبیخ شود و همه چیزباید در خدمت تشویق آمران به معروف در نظام اداری کشور باشد.
وی در اولین همایش دبیران شوراهای امر به معروف و نهی از منکر وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و سایر دستگاه‌ها با اشاره به طرح شعار همدلی و همزبانی مردم و مسئولان از سوی مقام معظم رهبری در طلیعه امسال، گفت: بیایید با هم‌اندیشی یکدیگر، فرهنگ علوی امر به معروف و نهی از منکر را پرورش دهیم و این پرچمی که امام حسین (ع) برافراشت و امروز به دست ما افتاده است را در نظام اداری کشور به اهتزاز در آوریم چرا که پاشنه آشیل نظام اداری کشور، غفلت از امر به معروف و نهی از منکر است.
هاشمیان با تاکیدبر اینکه غفلت از اصل 8 قانون اساسی بسیار برای نظام هزینه داشته است اظهار داشت، شانی که امروز به واسطه این فریضه برای ما بوجود آمده را نباید دست کم بگیریم و تک تک ما باید پرچم دار اصلاح در نظام اداری کشور باشیم
معاون وزارتخانه ها و سازمان های ستاد احیاء کشور با بیان اینکه در سال گذشته همه این اهتمام را داشتند و تلاش کردند این فریضه را به سرعت بتوانند در نظام اداری کشور احیا کنند گفت: امسال را باخیر و برکت زیادی شروع کردیم و چرا که مقام معظم رهبری فرمودند: نماز، زکات، امربه معروف و نهی از منکر، 4 رکن از نظام اجتماعی اسلام است.
وی تصریح کرد: ما، سربازان این فریضه الهی هستیم اما با اینکه قانون امربه معروف و نهی از منکر از حمایت ولایت برخوردار است، ما برخی اوقات احساس کمبود می کنیم.
معاون وزارتخانه‌ها و سازمان‌های ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر در ادامه افزود: در سال گذشته با همت و همکاری و هم اندیشی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر، این شوراها در نظام اداری کشور باز‌سازی شد و ارتقا یافت و همچنین با حمایت و پشتیبانی دولت یازدهم و نامه‌ای که معاونت اجرایی رئیس جمهور به وزارتخانه‌ها و استانداری‌ها ابلاغ کرد و این مساله جدی‌تر گرفته شد. هاشمیان با بیان اینکه در سال 93 امربه معروف در ادارات جدی گرفته شد گفت: امسال مقدماتش فراهم شد که جهشی در اجرای این فریضه بوجود آید و در این رابطه از دبیران شوراهای امربه معروف و نهی از منکر و کارگاه‌های تخصصی تشکر و تقدیر می‌کنم.
وی تصریح کرد: قانون امر به معروف و نهی از منکر را بخوانید و به عنوان دبیران شوراهای امربه معروف و نهی از منکر بدانید در چه حوزه‌ای از آن می‌توانید به اصلاح نظام اداری ورود یابید، چرا که شوراها مشاور امینی برای رئیس دستگاه‌ها و دولت هستند با احصاء منکرات و معروفات به دولت مشورت و طرح و برنامه دهیم.
معاون وزارتخانه‌ها و سازمان‌های ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر افزود: باید دید چطوری می‌توان فرهنگ صرفه جویی در حوزه آب و برق را نهادینه کنیم و اسراف در آب و برق، منکری است که نظام و ملت را آزار می‌دهد و شورای امر به معروف وزارت نیرو در این رابطه به کمک وزارت نیرو برود و با ایجاد تشکل‌های مردمی در مساجد که به سرعت تکثیر می‌شوند حتما می‌توان به این موضوع کمک کرد.
وی با طرح این سوال در چه جایی سراغ دارید که امر به معروف موثر نبوده باشد تصریح کرد: در هر موضوع اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و بین المللی، امر به معروف جایگاه دارد و می‌تواند موثر باشد و شوراهای امر به معروف و نهی از منکر این جایگاه‌ها را می‌توانند پیدا کنند.
هاشمیان با بیان اینکه اولین گام در این راستا، یاوران معروف هستند خاطر نشان کرد: همواره3 موضوع فرهنگ سازی، الگو سازی و رفتار سازی را در امر به معروف و نهی از منکر مطرح کرده‌ایم، و امسال با طرح یاوران معروف می‌خواهیم رفتار سازی کرده و تمرینات خود را در حوزه اجرای امر به معروف و نهی از منکر آغاز کنیم.
این مقام مسئول در ستاد احیا امربه معروف و نهی از منکر با تاکید بر اینکه در هیچ گوشه‌ای از نظام اداری کشور نباید از اجرای امر به معروف غفلت ورزید گفت: اولین مجریان امربه معروف و نهی از منکر، مدیران پیشقدم هستند و شورا‌ها هم برنامه‌هایی طراحی کنند که مدیران عالی و میانی نسبت به این 3 حوزه (فرهنگ سازی، الگو سازی و رفتار سازی) آشنا شوند.
وی خاطر نشان کرد: برای اینکه یاوران معروف بتوانند به راحتی نقادی و نقد پذیری را اجرایی کنند باید بستر را آماده کرد و در این رابطه همه مدیران مسئولند که در حوزه امر به معروف ورود یابند چرا که مدیران در صف مقدم نقادی و نقد پذیری و ایجاد فرهنگ امر به معروف هستند.
هاشمیان تصریح کرد: ما نمی پذیریم در سال 94 در نظام اداری کشور، کسی به واسطه نقد کردن و امر به معروف توبیخ شود و همه چیز باید در خدمت تشویق آمران به معروف در نظام اداری کشور باشد. اگر می‌خواهیم نظام اداری سالمی داشته باشیم باید با قدرت و قوت فریضه امربه معروف و نهی از منکر را پیاده‌سازی کنیم.
معاون وزارتخانه‌ها و سازمان‌های ستاد احیاء کشور با اشاره به هسته‌های تذکر لسانی در گروه‌های 30 نفره گفت: تدبیر را در شوراهای امر به معروف و نهی از منکر بومی و محلی کنید و هر شورا، مصلحت وزارتخانه و سازمان متبوع خود را انجام دهد،یاوران معروف باید شکل بگیرد و با تدبیر و آموزش کار خود را پیش ببرد.
وی با بیان اینکه هر 15 روز یکبار یاوران معروف با امام جماعت که عضو شورا نیز هست جلسه داشته باشند، اظهار داشت: هر 15 روز یکبار با دبیر شورا جلسه بگذارند که ابهامات و سوالات برطرف شود و در تذکر لسانی با دبیر هماهنگی داشته باشند.
وی با تاکید بر اهمیت تبلیغات در این مورد گفت: برای فرهنگ سازی امر به معروف در نظام اداری، تبلیغات انجام شود  و روابط عمومی ادارات که اعضای شورا نیز هستند باید فعالان عرصه امر به معروف را تقدیر کنند که در این رابطه انتخاب نویسندگان و قاریان ممتاز نمونه‌ای از این تقدیر‌ها است چرا که اینها سربازان امربه معروف هستند.
وی در پایان با بیان اینکه کلاس اخلاق مدیران با رویکرد قرآنی در حوزه مدیریتی بسیار تاثیر گذار است گفت: سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها و حتی بانک‌ها بیایند و یک چیزی را برای امر به معروف وقف کنند( مثلا زمین) تا این فریضه معنی اقتصادی و فرهنگی در وزارتخانه‌ها داشته باشد. انتهای پیام/

94/02/16 - 13:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن