واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: به دلیل بی توجهی به خواسته ها ناجیان غریق هلال احمر در نقاط ممنوعه شنا در سواحل مازندرانی خزر امسال پوشش امداد و نجات نخواهد داشت ساری - ایرنا - مدیر عامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: به دلیل تامین نشدن اعتبارات لازم برای حتی تغذیه ناجاین غریق ، هلال احمر در نقاط ممنوعه شنا امسال پوشش امداد ونجات را در سواحل مازندرانی خزر نخواهد داشت.
به گزارش ایرنا، مهدی ولی پور عصر سه شنبه در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران افزود: به رغم اینکه پارسال با تلاش ناجیان ، آمار غریق شدگان در خزر تا 52 درصد نسبت به سال ما قبل ( 92) کاهش داشته است، اما به برخی از نیازها و خواسته های اولیه امدادگران هلال احمر که در نقاط ممنوعه نیز حضور داشته اند، بی توجهی شده است.
وی با بیان اینکه امسال داوطلبان امداد و نجات هلال احمر نقاط ممنوعه شنا در سواحل دریای خزر در استان مازندران را تحت پوشش قرار نخواهند داد، بیان داشت: مساله تغذیه، حق و حقوق و اسکان ناجیان در نقاط ممنوعه باید حل و فصل شود.
به گزارش ایرنا، استان مازندران 338 کیلومتر ساحل در دریای خزر دارد که براساس آمار کارشناسان بیش از 200 نقطه از این مجموعه ساحلی حادثه خیز و برای شنا کردن نامناسب است و بطور یقین عاقبت شنا کردن در مناطق ممنوعه فقط مرگ است.
مدیر جمعیت هلال احمر مازندران این جمعیت را پشتیبانی کننده دیگر دستگاههای در امر امداد و نجات دانست و گفت: در حالی هلال احمر استان ماموریت های امداد و نجات جاده ای ، کوهستانی ، جنگل و سواحل دریا را انجام می دهد که این استان سالانه بیشترین حوادث و سوانح را تجربه می کند.
وی با بیان اینکه هر چند امکانات و تجهیزات هلال احمر مازندران جوابگوی سوانح و حوادث مختلف طبیعی و غیر طبیعی است، ادامه داد: به دلیل درگیر بودن دائمی نیروهای انسانی و تجهیزات و امکانات با فرسودگی امکانات و خستگی نیروهای انسانی مواجه هستیم.
ولی پور در گزارشی از عملکرد سال گذشته هلال احمر مازندران به ارایه خدمات مختلف امدادی و درمانی 45 هزار و 822 نفر در سال پیش اشاره کرد و گفت: 23 هزار نفر ازاین افراد مصدوم بودند که چهار هزار و 700 نفر به مراکز درمانی منتقل شدند.
وی با بیان اینکه پارسال 10 هزار و 314 نفر از حادثه دیده های برف و کولاک بودند، ادامه داد: پنج هزار و 643 نفر حادثه دیده سیل و آبگرفتگی و پنج هزار و 320 نفر نیز حادثه دیده جاده ای بودند.
وی محور سوادکوه ، هراز و محور کیاکلا بهشهر به دامغان را پرحادثه ترین محور های سال پیش استان مازندران عنوان کرد و گفت: این محورها به ترتیب 517،453 و 353 حادثه را داشتند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر مازندران به وجود هفت پروژه عمرانی در حال ساخت در استان اشاره کرد و گفت: این پروژه ها که 50 تا 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارند، تا پایان شهریور ماه سال جاری به بهره برداری می رسند.
وی به وجود مناطق جنگلی و کوهستانی تفریحی و گردشگری استان مازندران اشاره کرد و گفت: در حالی مردم و مسوولان از جمعیت هلال احمر مازندران انتظار امداد رسانی کوهستانی در پیدا کردن مفقودین گردشگران در جنگل و کوهستان را دارند که وظایفی برای این جمعیت تعیین شده نیست.
وی خاطر نشان کرد: سال گذشته تیم 17 نفر گردشگری خارجی از کشور آلمان در ارتفاعات البرز و قله دماوند ناپدید شدند که با کمک داوطلبان امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان نجات پیدا کردند.
وی ادامه داد: حساسیت ناپدید شدن این گروه خارجی به حدی بوده است که جمعیت را زیر سوال بردند در حالیکه ورود این گروه خارجی به مناطق کوهستانی را هیچ یک از دستگاههای امنیتی و اجرایی در جریان نبودند.
وی زلزله و حوادث زیست محیطی را خطر پذیرترین حوادث در مازندران عنوان کرد و بیان داشت: آتش سوزی جنگل ، غرق شدن در سواحل دریای خزر، حوادث جاده ای ، گم شدن در جنگل و سیل از دیگر حوادث در استان است.ک/3
6990/6097
15/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]