تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):به امام سجّاد عليه‏السلام عرض كردم: مرا از تمام دستورهاى دين آگاه كنيد، امام عليه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870922785




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- واحد تولید کاشی و سرامیک منطقه ویژه اقتصادی سرخس در انتظار برق و گاز


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: واحد تولید کاشی و سرامیک منطقه ویژه اقتصادی سرخس در انتظار برق و گاز مشهد - ایرنا - مدیرعامل یک کارخانه تولید کاشی و سرامیک در منطقه ویژه اقتصادی سرخس گفت: این کارخانه که بزرگترین واحد تولیدی کاشی و سرامیک شرق کشور به شمار می رود برای راه اندازی خط تولید در انتظار تامین برق و گاز از سوی دستگاه های متولی است.


احمد محمدیان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: ساخت این کارخانه به عنوان بزرگترین طرح صنعتی شهرستان سرخس و نصب ماشین آلات آن به پایان رسیده و برای راه اندازی خط تولید خود نیازمند زیرساخت های لازم می باشد.
وی بیان کرد: این کارخانه در زمینی به مساحت 20 هکتار با سرمایه گذاری بیش از 600 میلیارد ریال و تسهیلات ارزی 22 میلیون یورو برای تولید انواع کاشی و سرامیک کف و دیوار با بهترین کیفیت و استانداردهای روز دنیا ساخته شده است.
وی گفت: ظرفیت تولید این کارخانه در صورت راه اندازی سالانه 14 میلیون مترمربع کاشی و سرامیک است و برای 500 نفر به طور مستقیم و دو هزار نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد می کند.
محمدیان افزود: مواد اولیه تولیدات این کارخانه از معادن کائولن و فلدسپات سرخس و نیشابور تامین می شود.
مدیرعامل کارخانه کاشی و سرامیک تندیس ابریشم ادامه داد: وجود معادن غنی از مواد اولیه برای ساخت کاشی و سرامیک، وجود نیروی کار جوان و ماهر و نزدیک بودن این منطقه به بازارهای برون مرزی از جمله روسیه، افغانستان و ترکمنستان از اهداف راه اندازی این کارخانه بوده است.
وی تامین زیرساخت ها از جمله فرودگاه و راه آهن، حمل و نقل ارزان و سریع در کنار مرز آسیای میانه برخورداری از معافیت های مالیاتی و گمرکی و ارزش افزوده بسیار برای کالاهای صادراتی را از مشوقهای سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی سرخس برشمرد.
وی گفت: مسوولان دستگاه های اجرایی برای رفع مشکل برق و گاز این کارخانه قول مساعد داده اند که به محض تامین این دو بخش آزمایشات ماشین آلات این کارخانه آغاز می شود.
منطقه ویژه اقتصادی سرخس با محدوده قانونی پنج هزار و 269 هکتار در سال 1375 به تصویب هیات وزیران رسید و آستان قدس رضوی به عنوان سازمان مسوول منطقه تعیین شد.
سه هزار و 320 میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش خصوصی از زمان راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی سرخس در این منطقه انجام گرفته که از این مبلغ یک میلیون و 485 هزار و 714 دلار سرمایه گذاری خارجی بوده است.
مسوولان و دست اندرکاران بخش تولید در خراسان رضوی مهمترین مشکل اقتصادی استان را کمبود زیرساخت ها و بروکراسی اداری در صدور مجوزها اعلام می کنند.
7489 / 6053



15/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 187]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن