تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيرت از ايمان است و بى بند و بارى از نفاق.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816647152




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- متن و حاشیه میزبانی «امیرکبیر» از «آیت الله»


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/سه شنبه 15 اردیبهشت 1394 متن و حاشیه میزبانی «امیرکبیر» از «آیت الله» تهران-ایرنا- حضور آیت الله «اکبر هاشمی رفسنجانی» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای سخنرانی به مناسبت بزرگداشت مقام استاد و معلم، با حاشیه هایی همراه بود که این حاشیه ها بازتاب های متفاوتی در روزنامه های امروز داشت.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز سه شنبه 15 اردیبهشت 1394 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

*** بازتاب متفاوت حاشیه های حضور هاشمی رفسنجانی در دانشگاه امیرکبیر
آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیروز دوشنبه چهاردهم اردیبهشت، به مناسبت گرامیداشت روز استاد و معلم، با وجود برخی مخالفت ها و کارشکنی ها در دانشگاه امیر کبیر حضور یافت و در مراسمی در جمع دانشجویان به سخنرانی پرداخت.
بر اساس مطالب منتشر شده در روزنامه ها، مهم ترین محور سخنان دیروز آیت الله هاشمی رفسنجانی، تاکید بر لزوم اعتدال، منطق و پذیرش نظر اکثریت در اختلاف ها و تصمیم گیری های سیاسی بوده است.
روزنامه ی «آرمان» در گزارش خبری خود در این زمینه نوشت: «باید با آزادی، ادب، منطق و با پذیرش نظر اکثریت، وحدت خود را حفظ کنیم.» این جملات مرهمی بر 8 سال گذشته دانشجویان و اساتید میانه روی دانشگاه امیرکبیر بود که آیت ا... هاشمی با بیان آن لبخند را به آنها هدیه داد. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیروز برای آنها از شرایطی گفت که پس از رای مردم در 24 خرداد در کشور پدیدار شد، برای آنها از لزوم صبوری در برابر مشکلات گفت و البته می دانست میزانی از آن را در سال های قبل امتحان کرده اند. برایشان از پرونده هسته ای صحبت کرد که اعتدال آن را در مسیر پیروزی قرار داد و مهم تر از همه از وحدت گفت که باید علاوه بر کشور در منطقه و جهان هم حاکم شود.
روزنامه ی «اطلاعات» هم به نقل از آیت الله هاشمی رفسنجانی در عنوان خبری خود نوشت: «در اختلاف نظرها باید منطق حاکم شود»
به نوشته ی این روزنامه، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حوادث اخیر منطقه و اهمیت ایران به عنوان تنها لنگر مطمئن منطقه در شرایط کنونی بر هوشیاری و حفظ وحدت به عنوان یک نیاز واقعی تاکید کرد.
سخنرانی دیروز رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با حاشیه هایی نیز همراه بود که روزنامه های صبح امروز بیش از همه در گزارش ها و یادداشت های خود به بازتاب آنها پرداختند.
روزنامه ی «ایران» در گزارش خبری خود در این ارتباط ضمن اشاره به ناکام ماندن تلاش ها برای لغو سخنرانی هاشمی رفسنجانی، نوشت: روز استاد و معلم با حضور رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دانشگاه امیرکبیر گرامی داشته شد. اما حتی جایگاه آیت الله هاشمی رفسنجانی نیز سبب نشد که برخی تشکل های منتقد او برای برهم زدن برنامه حضور رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دانشگاه تلاش نکنند. اما روز گذشته حضور پرتعداد دانشجویان موافق حضور هاشمی در کنار تدبیر مسئولان برگزاری مراسم موجب شد تلاش برای لغو برنامه ناکام بماند.
روزنامه ی «اعتماد» هم در گزارش خبری نخست خود با عنوان «شور و فریاد پلی تکنیک برای هاشمی» حال و هوای روز گذشته ی دانشگاه امیر کبیر را اینگونه توصیف کرد: دیروز دانشگاه امیرکبیر تا آستانه التهاب پیش رفت؛ هاشمی رفسنجانی در جمع اساتید دانشگاه از «هوشیاری» برای «حفظ وحدت» حرف می زد و بیرون درهای بسته سالن، موافقان و مخالفانش علیه هم شعار می دادند. تقابل شان از یک ساعت قبل از حضور هاشمی رفسنجانی در دانشگاه شروع شده بود و تا نیم ساعت بعد از آنکه او دانشگاه را ترک کرد ادامه داشت.
«به یاد امیرکبیر» هم یکی از عنوان های نخست روزنامه ی «شرق» بود که به فضای پیرامون سخنرانی روز گذشته ی هاشمی رفسنجانی در دانشگاه امیرکبیر اختصاص داشت.
در این گزارش خبری آمده است: شعارها متنوع است؛ از «حزب الله، حزب الله» و «مرگ بر فتنه گر» گرفته تا «درود بر هاشمی» و «دلواپس-اسراییل پیوندتان مبارک». عده ای نیز آن سوی حیاط دانشگاه پلی تکنیک سرود «یار دبستانی من» سر داده اند. پیامک های تهدید و توقف سخنرانی آیت الله هاشمی رفسنجانی از همان روز گذشته روانه گوشی همراه مسئولان دانشگاه شده است؛ با این حال، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام سخنرانی اش را آهسته و پیوسته پیش می برد.
در ادامه در خصوص حاشیه های لحظه ی خروج هاشمی رفسنجانی از دانشگاه امیر کبیر آمده است: خروج هاشمی از دانشگاه نیز بی حاشیه نبود و صدای اعتراض برخی دانشجویان به گوش می رسید که «هاشمی در رفت!». آن سوی ماجرا دانشجویان با سردادن شعارهایی از هاشمی حمایت کرده و خواسته هایی ازجمله رفع حصر را مطرح می کردند.
روزنامه ی «فرهیختگان» هم در گزارش خبری خود با عنوان «استقبال از حضور هاشمی در امیرکبیر»، از ناکام ماندن تلاش عده یی برای ایجاد اختلال در سخنرانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشت.
به نوشته ی این روزنامه، حدود یک ساعت از زمان مقرر شده گذشته بود که دانشجویان مخالف حضور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز به محوطه وارد شدند و با سر دادن برخی شعارها و بلند کردن چند پلاکارد تلاش کردند فضا را متشنج کنند. با این حال حضور پرشمار حامیان سخنرانی آیت الله هاشمی عملا موجب شد که منتقدان به اهداف خود نرسند و فضایی متعادل در حیاط دانشگاه به وجود آید.
روزنامه ی «آفتاب یزد» هم از حضور «پرشور» آیت الله در دانشگاه علیرغم مخالفت های گروهی که این روزنامه آنها را «اندک» توصیف کرد خبر داد و در گزارش خود در همین ارتباط با اشاره به تجمع همزمان موافقان و مخالفان هاشمی رفسنجانی در محل سخنرانی وی نوشت: عده ای از پیام روشن خود برای حل برخی مسائل صحبت می کردند و از سویی برخی دیگر عده ای در برابر آن شعار می دادند. همچنین تعدادی از دانشجویان که به اتهامات مهدی هاشمی اعتراض داشتند، در پلاکاردهای خود از هاشمی خواستند که به باغ پسته خود بازگردد!در این میان حضور پر رنگ دانشجویان حامی هاشمی در حلقه انسانی که شعر یار دبستانی را می خواند، بیشتر به چشم می آمد.
آفتاب یزد همچنین در سرمقاله ی خود با عنوان «پیام حضورهاشمی در پلی تکنیک» به قلم «صادق زیبا کلام» استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران، با اشاره به اینکه حضور آقای هاشمی در دانشگاه پلی تکنیک از چند جهت معنادار است، نوشت: نباید فراموش کنیم که دانشگاه پلی تکنیک، دانشکده فنی دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی شریف پیشاهنگ مبارزات دانشجویی علیه استبداد و دیکتاتوری پیش از انقلاب بودند. مع الوصف حضور و سخنرانی آقای هاشمی در دانشگاه پلی تکنیک و استقبال دانشجویان از ایشان، یک ارزش معنوی و تاریخی دارد.
این روزنامه افزود: اظهارات اصلی آقای هاشمی در این دانشگاه عمدتا در جهت خطی بود که همواره ایشان آن را دنبال می کنند؛ یعنی تقویت و تاکید بر خط اعتدال، میانه روی، پرهیز از خشونت و رادیکالیسم. رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در حقیقت با این سخنان خود خواستار بازگشت به ارزش های واقعی، اولیه و اصیل انقلاب اسلامی شدند.
به نوشته ی آفتاب یزد، به نظر می رسد تلاش آقای هاشمی رفسنجانی این است که نگذارد انقلاب از ریل اصلی خارج شود؛ ریلی که میلیون ها نفر در سال 57 به خاطر آن انقلاب کردند و دارای اهداف متعالی بودند.
در این میان روزنامه ی «کیهان» بر خلاف روزنامه های یاد شده، در یکی از تیترهای نخست خود که با انتشار عکسی همراه بود که در آن عده یی از جوانان، شعارگو و خشمگین اتومبیل حامل هاشمی رفسنجانی را محاصره کرده بودند، نوشت: امیرکبیر به هاشمی خوش آمد نگفت!
به نوشته ی کیهان، دانشجویان که به حضور هاشمی در دانشگاه معترض بودند با تشکیل زنجیره انسانی در محل ورود هاشمی و با در دست داشتن پلاکاردهایی نسبت به سیاسی کاری ریاست دانشگاه در دعوت از سایر شخصیت های سیاسی، نقش موثر هاشمی در فتنه 88 و سخنان حاشیه ساز اخیر او اعتراض کردند و فریاد می زدند: سیاست فرمایشی و سفارشی جایگزین برنامه های دانشگاه شده است.
کیهان در ادامه مدعی شد: دفتر هاشمی تنها و به بهانه مقابله با تنش به خبرنگاران همسو با خود اجازه حضور در محل سخنرانی هاشمی را داده بود و تلاش های دیگر رسانه ها برای حضور در این برنامه ناکام ماند.
روزنامه ی «سیاست روز» هم در خبری در همین ارتباط، موافقت با حضور هاشمی رفسنجانی در دانشگاه امیرکبیر را به «آغوش باز مسوولان دانشگاه برای باشگاه سیاسی آشوب» تعبیر کرد و نوشت: جدای از حاشیه سازی های گذشته و حال و روزهای اخیر آقای هاشمی، دانشجویان معترض دانشگاه امیرکبیر، یک خط سیر مشکوک را در مدیریت دانشگاه خود یافته اند که شاید اعتراض واقعی و اصلی خود را خطاب به این جریان مشکوک و خطرناک وارد می دانند. آنها به درستی اتاق عملیات بسترسازی آشوب ها و فتنه ها را یافته اند. دانشگاهی که طی ماه های اخیر نشان داده، برای تبدیل شدن به یک باشگاه سیاسی و به نفع یک جریان مطرود در حال تلاش است.

*** تاکید دوباره ی روحانی بر لزوم قانون مداری پلیس
«حسن روحانی» رییس جمهوری ایران، دیروز در آیین نکوداشت مقام معلم که در سالن شهید بهشتی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، به ایراد سخنانی پرداخت که این سخنان بازتاب های متفاوتی در روزنامه ها داشت.
در این میان به نظر می رسد تاکید دوباره روحانی بر لزوم قانون مداری نیروهای انتظامی و توجه بیشتر پلیس به محدوده ی اختیارهای خود، بیش از همه مورد توجه روزنامه ها قرار گرفت.
«اجتهاد کار مجریان قانون نیست» عنوان خبری روزنامه ی ایران به نقل از روحانی در مراسم روز گذشته است. ایران این سخنان را پاسخ روحانی به برداشت های نادرست از گفته های اخیر او درباره ی اختیارها و محدودیت های نیروی انتظامی و پلیس توصیف کرد.
ایران همچنین در یادداشتی در همین زمینه در ستون «اول دفتر» خود با عنوان «تفسیرهای غریب از یک سخن بدیهی» با اشاره به برداشت های ناصحیح از سخنان تازه ی روحانی درباره وظایف و اختیارهای پلیس نوشت: آنچه از سخنان ریاست محترم جمهوری استنباط می شود توصیه به بی اعتنایی پلیس نسبت به اجرای اسلام نیست. این، نوعی قشریت در لفظ است که کسی گمان کند مراد دکتر روحانی تجویز بی اعتنایی به اصول شریعت است. به نظر می رسد گوهر مراد رییس جمهوری آن است که اجرای اسلام برای یک مامور در ذیل انجام وظیفه قانونی اش محقق می شود. به بیان دیگر، برای یک ضابط انتظامی در نظام جمهوری اسلامی اجرای قوانین، عین اجرای اسلام است و مقابل هم قرار دادن این دو، مراد گوینده هم نبوده است.
روزنامه ی اعتماد هم در عنوان گزارش خود در همین ارتباط، تاکید دوباره ی روحانی بر لزوم قانون مداری پلیس را برجسته کرد و به نقل از وی نوشت: «نمی توان به قوه قهریه که دستبند و کلت دارد گفت اجتهاد کن»
در متن گزارش این روزنامه آمده است: رییس جمهور در حضور فرهنگیان و رسانه ها از فرصت استفاده کرد تا گذری کوتاه داشته باشد بر آنچه هفته گذشته در خصوص نیروی انتظامی گفته بود. روز گذشته روحانی تلاش کرد که ضمن تاکید بر موضعش حرف خود را روشن تر بیان کند.
«نمی توان به قوه قهریه که دستبند و کلت دارد گفت تو هم اجتهاد کن» نیز عنوان خبری در همین ارتباط به نقل از روحانی در روزنامه ی «خراسان» است.
روزنامه ی «شهروند» هم در عنوان خبری خود در این زمینه نوشت: «قوه قهریه ای که دستبند و کلت دارد نباید اجتهاد کند»

*** اجرای نرخ جدید سود بانکی از فردا
بعد از مدتها چانه زنی بانک ها و بانک مرکزی، سرانجام مدیران عامل بانک ها با اعلام چند شرط موافقت خود را برای کاهش نرخ سود بانکی اعلام کردند و در جلسه اخیر شورای پول و اعتبار کاهش نرخ سود بانکی مصوب شد و این مصوبه جدید از امروز لازم الاجراست. این موضوع یکی از محورهای خبری روزنامه های امروز بود.
روزنامه ی ایران در مطلبی در همین ارتباط با عنوان «اجرای نرخ جدید سود بانکی از فردا» نوشت: تمام قراردادهای سپرده گذاری بلند مدت تا پایان موعد قرارداد همچنان نرخ سود 22 درصدی را دریافت خواهند کرد. برخی اظهار نظرها گویای این است که احتمال دارد تعیین نرخ های سود کوتاه مدت و روزشمار به بانک ها واگذار شود. با توجه به تغییرات نرخ تورم و همچنین شرایط اقتصادی کشور هر سه ماه یک بار نرخ های سود اعلامی مورد تجدید نظر قرار می گیرد. با کاهش نرخ سود سپرده برخی سپرده ها از بانک ها خارج می شود که موسسات غیرمجاز تلاش خواهند کرد با ترفندهایی این سپرده ها را با نرخ سود بیشتر جذب کنند.
روزنامه ی خراسان هم در مطلبی با عنوان «شمشیر دو لبه نرخ سود» نوشت: تجربیات جهانی نشان می دهد افزایش نرخ سود بانکی برای پیشگیری از تورم یکی از متداول ترین سیاست های مورد استفاده دولت ها بوده است. همچنین کاهش نرخ سود همواره ابزاری برای تشویق کارآفرینان به سرمایه گذاری جدید و ایجاد اشتغال و تولید جدید به کار رفته است. هرچند نرخ سود در بسیاری از اوقات به عنوان یک ابزار سیاستگذاری در اختیار دولتمردان عمل کرده است اما بسیاری از اقتصاددانان با تعیین دستوری نرخ سود مخالفند و معتقدند تعیین تکلیف برای بانک ها که با توجه به شرایط عرضه و تقاضا عمل می کنند باعث انحراف بازار و ایجاد اختلال در عملکرد بانک ها و صنایع می شود.
خراسان در ادامه آورد: بررسی چند تجربه در کشورهای مختلف جهان نشان می دهد که در برخی موارد ادعای فوق صحیح نبوده است بلکه با اقدام به موقع و سنجیده دولت و بانک مرکزی اقتصاد به شرایط بهتری دست یافته است.
به نوشته ی این روزنامه، در حالی که بعد از بالا بودن نرخ سود در یکی دو سال اخیر نرخ تورم کاهش پیدا کرد به نظر می رسد شرایط مناسب برای اعمال کاهش نرخ سود فرارسیده است.

*** سفر هیات نفتی آمریکایی به ایران
سفر هیات های نفتی آمریکایی و اروپایی به ایران به دنبال بهبود فضای مذاکرات هسته یی میان ایران و گروه 1+5 پس از بیانیه ی سوییس یکی از محورهای خبری مهم در روزنامه های امروز بود.
روزنامه ی شرق در یکی از عنوان های خبری نخست خود از سفر هیات نفتی آمریکا به تهران خبر داد و نوشت: هنوز مانده تا توافق هسته ای میان ایران و غرب نهایی شده و تحریم ها لغو شود، اما فعالان اقتصادی دنیا منتظر اعلام نتیجه ننشسته اند و تلاش برای ارتباط با ایران را آغاز کرده اند. ظاهرا این روزها سرمایه گذاران زیادی از اقصی نقاط جهان بی سر و صدا برای انجام مراودات تجاری و توسعه همکاری با ایران، به محض رفع تحریم ها به شهرهای بزرگی، مانند تهران سفر می کنند. قرار است یک هیأت نفتی آمریکایی نیز هفته جاری به تهران سفر کند و با تعدادی از مسئولان و سازندگان صنعت نفت ایران دیدار و گفت وگو داشته باشد.
در این میان روزنامه ی «جام جم» در یادداشتی با عنوان «سنگ های بسته بر پای صنعت نفت را بازکنیم» بر لزوم رفع چالش های موجود در مسیر رشد صنعت نفت ایران در آستانه ی رفع احتمالی تحریم ها تاکید کرد و نوشت: صنعت نفت به عنوان صنعت پیشرو در اقتصاد کشور، در آستانه رفع احتمالی تحریم های اقتصادی با چالش ها و محدودیت های زیادی دست به گریبان است. بخشی از این چالش ها ناشی از کند شدن روند ایجاد و توسعه زیرساختی است که در پرتو تحریم های اقتصادی و ضعف مدیریت در یک دهه گذشته ایجاد شده است.
جام جم در ادامه به چالش های گریبان گیر صنعت نفت کشور اشاره کرد و افزود: در برهه ای تغییر مداوم مدیریت کلان این صنعت و حاکم شدن نگاه سلیقه ای و بخشی بر آن، زمینه چوب حراج زدن بر منابع و فرصت های بی بدیل این صنعت را موجب شد. فرصت هایی که در صورت بهره مندی درست، می توانست به عنوان متغیر و عامل قدرت و امنیت کشور و دست برنده اقتصادی به شمار آید. اما هم اکنون و درحالی که همه چشم به صنعت نفت و نقش آفرینی آن برای رقم زدن دوران گشایش پس از تحریم ها و خروج از رکود و ایجاد رونق اقتصادی دوخته اند، این صنعت در سخت ترین شرایط اقتصادی و مالی گرفتار است به گونه ای که به گفته مقامات ارشد آن برای تامین امور جاری در تنگنا به سر می برد.

*** زنان کجای سیاست ایران هستند؟
«زنان کجای سیاست ایران هستند؟» عنوان یادداشتی قابل تامل در روزنامه ی آرمان به قلم «فریده غیرت» حقوقدان و فعال حوزه ی زنان است که در آن به بررسی جایگاه زنان در عرصه ی سیاست ایران از جمله انتخابات پرداخته شده و آمده است: بحث سهمیه بندی جنسیتی در انتخابات ایران در سال گذشته در حالی از سوی خانم مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده مطرح شد که به راستی این سوال مطرح است که زنان کجای سیاست ایران قرار دارند؟
سپس می خوانیم: از انقلاب اسلامی، 9 دوره مجلس شکل گرفته است اما زنان در تمامی این دوره ها سهمی ناچیز از کرسی های مجلس را به دست آورده اند. بیشترین تعداد نماینده زن متعلق به مجلس پنجم با 14 نفر است که متاسفانه همین تعداد محدود هم در دوره های بعد کاهش پیدا کرده و در مجلس نهم به 9 نماینده زن رسیده است.
در ادامه با اشاره به مخالفت های صورت گرفته با اجرای طرح سهمیه بندی جنسیتی در انتخابات آمده است: این مخالفت ها در داخل کشور و از سوی زنان صورت می گیرد! و از مغایرت این طرح با شایسته سالاری سخن به میان می آید در حالی که این طرح یک طرح جهانی است که در اغلب کشورهای دنیا پیاده شده و نتایج مثبت آن در اجرای عدالت در انتخابات اثبات شده است. طبعا با توجه به اینکه نیمی از جمعیت کشورها را زنان تشکیل می دهند این سهمیه باید نصف، نصف باشد. بنابراین، زمانی می توان از مغایرت این طرح با شایسته سالاری و دموکراسی سخن به میان آورد که میزان مشارکت زنان بیشتر از حد معمول شده و حقی از مردان ضایع شود در حالی که در فضای فعلی و با نگاهی اجمالی به وضعیت مشارکت سیاسی زنان در کشور می توان به خلا این قانون پی برد.
به نوشته ی آرمان، مخالفت و مغایرت این طرح با قانون اساسی در حالی از سوی منتقدان مطرح می شود که باید گفت در هیچ کجای قوانین ما ذکر نشده زنان نباید و نمی توانند در پست های کلیدی حاضر شوند و قانون دست مجریان را در این زمینه بازگذاشته است اما تجربه این سال های برگزاری انتخابات های مختلف ثابت کرده است زنان مجال نسبتاً کمتری در مقایسه با مردان برای حضور در سیاست را می یابند. مردان هم قدرت چانه زنی بیشتری دارند و هم توان بالاتری برای مقابله با توهین، درگیری و تمام حواشی؛ درحالی که زنان به دلیل حیا و نجابت در بسیاری از موارد از استیفای حقشان سر باز می زنند. نسبت و درصد حضور زنان در دانشگاه ها و مراکز علمی در سال های اخیر نشان می دهد زنان کارآزموده و متخصص زیادی در این سال ها با بودجه و هزینه دولت تربیت شده اند که اگر به آنها مجالی داده شود این توانایی را عرضه می کنند.
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
پژوهشم**9282**2054



15/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن