محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842130783
نگرانیهای کارشناسی از مصرف بالای آنتیبیوتیک در مرغ
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: نگرانیهای کارشناسی از مصرف بالای آنتیبیوتیک در مرغ
"روند فعلی واکسیناسیون مرغهای گوشتی نه تنها سبب بهبود حداقلی در وضعیت بهداشتی و سلامت صنعت طیور نمیشود بلکه باعث موتاسیون در این نوع ویروسها شده و آنها را متنوعتر و بعضا قویتر میکند؛ بنابراین بهتر است مسئولان ذی ربط ضمن حذف واکسیناسیون در صنعت مرغ گوشتی، واکسیناسیون موثر را در صنعت مرغ مادر گوشتی انجام دهند".
به گزارش نامه نیوز، سید محمود ابراهیمی - استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله تهران - ضمن بیان مطلب فوق، با بیان اینکه رویه غلط واکسیناسیون در صنعت مرغ گوشتی امنیت غذایی را تضعیف و چرخش ایزولههای مختلف ویروس را تقویت می کند، اظهار کرد: صنعت پرورش دام و طیور از بعد اشتغالزایی و تضمین امنیت غذایی برای هر کشوری به عنوان صنعتی استراتژیک و بسیار حساس شناخته میشود. اهمیت این صنایع تولیدی به اندازهای است که با هر گونه تهدید احتمالی و در کوتاهترین زمان ممکن می تواند امنیت روانی، اقتصادی، غذایی و بهداشتی هر کشور را مختل کند و نارضایتیهای عمومی را سبب شود.
وی افزود: بنابراین با توجه به نقش سازمان دامپزشکی در تضمین سلامت صنعت دام و طیور که همان آمادگی در برابر تهدیدات معمول (بیماریهای ناشی از عوامل شناخته شده) و احتمالی (بیوتروریسم) است بسیار خطیر به نظر میرسد.
ابراهیمی گفت: سنتی بودن پرورش دام و عدم آشنایی مرغداران صنعتی به مسائل علمی مرتبط از فاکتورهایی است که بر تامین امنیت غذایی کشور از طریق اختلال در سلامت و اقتصاد صنعت دام و طیور تاثیر منفی گذاشته است؛ با این حال ضروری است که سازمان دامپزشکی به عنوان عضو موثر پدافند غیرعامل، تغییراتی در برنامه واکسیناسیون مرغداریهای گوشتی کشور اعمال کند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله تهران تصریح کرد: وضعیت بغرنج امروزی صنعت طیور که مغلوب انواع ویروسهای جاری در ایران شده است، متعاقب مصرف مستمر و طولانی مدت (بالغ بر دو دهه) انواع واکسنهای ویروسی وارداتی و حتی داخلی است. بی شک تنوع ایزولههای ویروسی از جمله آنفلوآنزا، نیوکاسل، برونشیت و گامبورو که مشکل عمده صنعت طیور کشور بوده، نتیجه بی توجهی در برنامه واکسیناسیون و حتی نوع واکسن مصرفی است.
وی ادامه داد: روند واکسیناسیون جاری نه تنها باعث بهبود حداقلی در وضعیت بهداشتی و سلامت صنعت طیور نشده است، بلکه اینگونه واکسنها با ایجاد فشار ایمنی در میزبان باعث موتاسیون در این نوع ویروس ها شده و آنها را متنوع تر و بعضاً پرحدتتر میکند، چرا که این نوع ویروسها به دلیل ژنوم شان که از نوع RNA است مستعد هر گونه تغییر ژنتیکی هستند و جالب اینکه عمده خسارات صنعت طیور ناشی از همین ویروسهاست.
به گفته این استاد دانشگاه خسارات اقتصادی از جمله تلفات بالا، ضریب تبدیل پایین و مصرف بالای انواع آنتی بیوتیکهاست که عمدتا به دلیل برنامهریزی نادرست در امر واکسیناسیون و ضعف مدیریت بهداشتی است و برای کشوری مانند ایران که عمده خوراک صنعت دام و صد در صد خوراک طیور آن و همچنین آنتی بیوتیکها، مکملها، ویتامینها و حتی ضد عفونی کنندههای مصرفی وابسته به واردات است، بسیار نگران کننده است.
وی اظهار کرد: با توجه به آمار سالانه پرورش حدود یک میلیارد قطعه مرغ گوشتی در کشور و با احتساب پنج کیلوگرم دان برای هر جوجه می توان گفت که سالانه باید برای خرید حداقل چهار میلیون تن ذرت و کنجاله سویا ارز از کشور خارج شود. ضمن اینکه واکسنهای ویروسی وارداتی و حتی واکسنهای ساخت داخل به دلیل نوع سویههای بکار رفته در آنها که با سویههای در چرخش ایران چندان سازگار نیست؛ بنابراین استفاده از واکسنهای زنده در صنعت مرغ گوشتی می تواند عفونت زا باشد.
ابراهیمی عنوان کرد: واکسنهای زنده تخفیف حدت یافته یا زنده غیر بیماریزای نیوکاسل و برونشیت که در هفته اول و حتی هفته دوم زندگی جوجههای گوشتی برای ایمن کردن، مصرف میشود، غیر علمی و آسیبرسان است، چرا که بخاطر عدم تکامل سیستم ایمنی در هفتههای اول و دوم دوره زندگی جوجهها، این واکسنهای زنده حتی اگر توسط آنتی بادیهایی که از مادر به جنین انتقال می یابد خنثی هم نشوند باز هم نمی توانند در کنترل عفونتها نقش موثری داشته باشند.
وی اعلام کرد: شواهد حکایت از این دارد که متعاقب استفاده از واکسنهای زنده برونشیت و نیوکاسل که باعث ایجاد عفونت در جوجهها شده است. به تبع آن مرغدار به استفاده از آنتیبیوتیکهای وسیع الطیف و مولتی ویتامینها مجاب میشود.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله تهران گفت: بسیاری از کارشناسان ایجاد عفونت متعاقب واکسن زنده را جهت تحریک بهتر سیستم ایمنی طیور امری طبیعی و حتی مثبت قلمداد می کنند. این در صورتی است که سیستم ایمنی جوجه در هفته اول و حتی هفته دوم هنوز ناقص است. عفونتهای ایجاد شده در جوجهها متعاقب اینگونه واکسنهای زنده خود دلیلی است بر ناکارآمد بودن واکسنهای مشابهی که به منظور ایمن کردن مرغ مادر گوشتی مورد استفاده قرار میگیرد و به این امید که جوجههای تولیدی را تا تکمیل شدن سیستم ایمنی در برابر میکروارگانیسمهای مهاجم بصورت غیر فعال محافظت کند.
ابراهیمی افزود: عفونتهایی که پس از تجویز واکسنهای زنده در جوجه ایجاد میشود به راحتی باعث تخریب مژههای مجاری تنفسی جوجهها می شود که به همراه سایر موارد معمول نظیر تهویه بد که منجر به افزایش گاز آمونیاک موجود در مرغداریها میشود در هفته اول دستگاه تنفسی طیور را معیوب و غیر کارا می کند که کاهش رشد جوجه ها، افزایش تلفات و به تبع آن افزایش استفاده از آنتی بیوتیکهای مختلف در پی دارد. افزایش بی رویه و خودسرانه آنتی بیوتیکها در صنعت دام و طیور نیز به دلیل ایجاد "مقاومت آنتی بیوتیکی" خود به نوعی مخل امنیت بهداشتی کشور قلمداد میشود.
وی ادامه داد: بین صفات تولیدی و پاسخهای سیستم ایمنی و صفات مربوط به مقاومت به بیماریها همبستگی منفی وجود دارد. پس نژادهای مختلف مرغهای گوشتی و تخم گذار امروزی اصلاح نژاد شده بخاطر سیستم ایمنی ضعیفتر در برابر بیماریها نیز حساس تر هستند. در واقع با اصلاح نژاد مرغهای گوشتی (بدون تقویت و اصلاح دستگاه تنفسی و عروقی طیور) تنها رشد عضلات ارتقاء پیدا کرده است؛ بنابراین در شرایط عادی نیز بر دستگاه تنفسی و عروقی طیور به تبع رشد سریع عضلات، فشار چند برابر ظرفیت طبیعی وارد میشود.
این استاد دانشگاه اظهارامیدواری کرد مسئولان ذی ربط به حذف واکسیناسیون در صنعت مرغ گوشتی متقاعد شوند و ایمنی جوجه گوشتی را از طریق واکسیناسیون موثر در صنعت مرغ مادر گوشتی مد نظر قرار دهند که البته مستلزم این است که برای ایمنسازی صنعت مرغ مادر گوشتی یا حتی صنعت مرغ تخمگذار، واکسنهای ویروسی را بر پایه ایزولههای موجود در کشور به نحوی که بتواند سیستم ایمنی هیومرال و سلولی طیور را تحریک نماید تولید شود.
منبع: ایسنا
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]
صفحات پیشنهادی
معاون اول رئیس جمهور: 7 درصد جامعه بالای 50 متر مکعب آب مصرف میکنند/ لزوم انتقال آب از کشورهای دیگر برای استا
معاون اول رئیس جمهور 7 درصد جامعه بالای 50 متر مکعب آب مصرف میکنند لزوم انتقال آب از کشورهای دیگر برای استان خراسان رضویمعاون اول رئیس جمهور با اشاره به کمبود منابع آب در کشور گفت باید نسبت به انتقال آب از کشورهای دیگر برای استان خراسان رضوی اقدامات لازم صورت گیرد به گزارش خبآیا مصرف بالای آب در بخش کشاورزی توجیح اقتصادی لازم را دارد؟
آیا مصرف بالای آب در بخش کشاورزی توجیح اقتصادی لازم را دارد بخش کشاورزی با ۹۲ درصد مصرف آب بزرگترین و مهمترین مصرف کننده آب در کشور است اما آیا این میزان مصرف ما به ازای اقتصادی لازم را دارد بخش کشاورزی با 92 درصد مصرف آب بزرگترین و مهمترین مصرف کننده آب در کشور است اما آینرخ بالای تسهیلات،جوری که مصرف کننده میکشد
دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۵۷ معاون اعتبارات و تجهیز منابع بانک مهر اقتصادگفت در حال حاضر نرخ بالای تسهیلات از سوی بنگاههای تولیدکننده به مردم بار میشود و در واقع جور نهایی این نرخ را مصرفکننده نهایی میکشد حمیدرضا نجف پور در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به این که بارئیس سازمان غذا و دارو: داروهای ایرانی امسال گران نمیشوند/استامینوفن پر مصرفترین دارو در ایران/آنتیبیوتیک ب
رئیس سازمان غذا و دارو داروهای ایرانی امسال گران نمیشوند استامینوفن پر مصرفترین دارو در ایران آنتیبیوتیک بی اثر میشودرئیس سازمان غذا و دارو در خصوص آمار داروهای پر مصرف ادامه حمایت از بیماران صعب العلاج و عدم افزایش قیمت دارو های تولید داخل توضیح داد به گزارش خبرگزاری فارسنگرانیها از آمار بالای تلفات پلنگ در کشور ۳۰ دقیقه ابتکار را صدا زدیم اما نیامد!+فیلم و عکس
نگرانیها از آمار بالای تلفات پلنگ در کشور۳۰ دقیقه ابتکار را صدا زدیم اما نیامد فیلم و عکسجمعی از فعالان حیات وحش در تجمعی مقابل سازمان حفاظت محیط زیست نگرانیهای خود را نسبت به مرگ ۷ قلاده پلنگ ایرانی طی یک ماه اعلام کردند اما ابتکار رئیس سازمان محیط زیست علیرغم حضور در تجمع- ادارات با اشاعه فرهنگ مصرف بهینه خدمت رسانی را به مردم توسعه دهند
فرماندار ویژه شهرستان ری ادارات با اشاعه فرهنگ مصرف بهینه خدمت رسانی را به مردم توسعه دهند شهر ری - ایرنا - معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری گفت دستگاههای اجرایی شهرستان با اشاعه فرهنگ مصرف بهینه ضمن یاری رساند به دولت خدمت رسانی به آحاد مختلف مردم را بدین طریق توسعهبستنیهایی که نباید مصرف شوند... |اخبار ایران و جهان
بستنیهایی که نباید مصرف شوند کد خبر ۴۹۳۴۱۸ تاریخ انتشار ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۵۶ - 21 April 2015 مدیر کل استاندارد تهران ضمن اعلام توقیف 36 هزار بستنی غیراستاندارد طی سال گذشته نسبت به خرید و مصرف بستنیهای بدون نشان استاندارد هشدار داد و گفت چنانچه بستنی هرچند کوتاه مدتچگونه برق مصرفی یخچال و فریزر را کم کنیم؟
روشهای بسیاری برای کم کردن برق مصرفی یخچال و فریزر وجود دارد این روش ها عبارتند از یخچال و فریزر از جمله لوازم خانگی است که سهمی بسیار در مصرف برق و افزایش هزینههای ناشی از برق در خانوارها دارد با این حال به نظر بسیاری از دستاندرکاران استفاده از یخچالها و فریزرهایمیزان مصرف روزانه آب هر تهرانی+ نمودار
تراز با متوسط مصرف روزانه ۲ ۶ میلیون مترمکعبی آب شرب در استان تهران در چهارمین هفته فروردین متوسط مصرف روزانه آب هر تهرانی به ۲۰۸ لیتر رسید به گزارش تراز در چهارمین هفته بهار 22 تا 28 فروردین متوسط مصرف آب شرب اندازه گیری شده در استان تهران 2 میلیون و 602 هزار و 857 مترمکعبذائقه مردم در حال تغییر به مصرف مواد غذایی پر نمک است
ذائقه مردم در حال تغییر به مصرف مواد غذایی پر نمک است رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود گفت ذائقه عمومی جامعه در حال تغییر به سمت مصرف مواد غذایی پر نمک است دکتر سید عباس موسوی به مناسبت هفته سلامت در تجلیل از هفت کارشناس فنی و تولید کننده برتر شهرستان شاه- 709 تن گوشت غیر قابل مصرف سال 93 در همدان کشف شد
709 تن گوشت غیر قابل مصرف سال 93 در همدان کشف شد همدان- ایرنا- مدیر کل دامپزشکی استان همدان گفت سال گذشته با بازرسی های انجام شده از مراکز عرضه گوشت قرمز مرغ و ماهی در استان همدان 709 تن گوشت غیر قابل مصرف کشف و ضبط شده است محمود رضا رسولی روز شنبه در جمع خبرنگاران گفت اگر ایمخالفت با خشککردن هورالعظیم/ مصرف روزانه ۲۰ میلیون متر مکعب CNG
وزیر نفت در مراسم روز زمین پاک عنوان کرد مخالفت با خشککردن هورالعظیم مصرف روزانه ۲۰ میلیون متر مکعب CNG خبرگزاری پانا وزیر نفت با بیان اینکه مخالفت خشک شدن هورالعظیم برای استخراج نفت است گفت هورالعظیم سرمایه ای ملی و زیست محیطی است که بایستی برای نسل های آینده حفظ شود و نباهزینههای مالی و اجتماعی بالای آسیبهای ناشی از اعتیاد
یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۱۲ یک کارشناس آسیبهای اجتماعی گفت هزینههای مالی و اجتماعی آسیبهای اجتماعی ناشی از اعتیاد و جرائم مربوطه فقط محدود به شخص معتاد نمیشود بلکه خسارتهای بهداشتی درگیر شدن نیروی انتظامی و قضایی بالا رفتن نرخ بیمه و تامین اجتماعی آزار و اذیت بستگان- مصرف مانع از برملاشدن نابرابری های اجتماعی نیست
مصرف مانع از برملاشدن نابرابری های اجتماعی نیست تهران -ایرنا- روزنامه شرق در صفحه اندیشه نوشت ایدئولوژی مصرف که به موجب آن مقوله مصرف از سرحد برآوردن نیاز مادی شهروندان فراتر است در ایران گرچه از مدل های اروپای غربی فاصله دارد بیشتر به الگوی کشورهای حاشیه خلیج فارس نزدیک اس- کمیته امداد مسوولیت جمع آوری و مصرف زکات را بر عهده دارد
رییس کمیته امداد کمیته امداد مسوولیت جمع آوری و مصرف زکات را بر عهده دارد تهران- ایرنا- رییس کمیته امداد امام خمینی ره گفت این نهاد به عنوان دبیرخانه شورای زکات وظایف اجرایی جمع آوری و مصرف زکات را بر عهده دارد به گزارش خبرنگار ایرنا پرویز فتاح در هجدهمین جلسه شورای مرکزیمردم تهران هفته گذشته چقدر آب مصرف کردند؟
مردم تهران هفته گذشته چقدر آب مصرف کردند در چهارمین هفته بهار 22 تا 28 فروردین متوسط مصرف آب شرب اندازه گیری شده در استان تهران 2 میلیون و 602 هزار و 857 مترمکعب بوده که با توجه به جمعیت 12 میلیون و 500 هزار نفری استان تهران متوسط مصرف هر تهرانی در این 7 روز 208 لیتر در شبانايران چهارمين مصرفكننده بزرگ نان در جهان
ايران چهارمين مصرفكننده بزرگ نان در جهان ايران چهارمين مصرفكننده بزرگ نان در جهانبررسيها نشان میدهد ايران پس از بنگلادش مصر و تركيه به عنوان چهارمين مصرفكننده بزرگ نان در جهان شناخته ميشود به گزارش نامه نیوز حجم بازار مصرف نان دنيا مطابق با آمار موسسه Insead سالانه حدود-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها