محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843610514
بیمه مرکزی: سالی 1160 میلیارد تومان ضرر بیمه شخص ثالث را می دهیم/ سود میلیاردی خودروسازان از بیمه
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
بیمه مرکزی: سالی 1160 میلیارد تومان ضرر بیمه شخص ثالث را می دهیم/ سود میلیاردی خودروسازان از بیمه اقتصاد > صنعت - بزرگترین مشکلات بیمه شخص ثالث موضوعی بود که مهمانان گفتگوی ویژه خبری دوشنبه شب درباره آن گفتگو کردند و گفتند این بیمه سالانه 1160 میلیارد تومان ضرر می دهد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دو مهمان امشب 14 اردیبهشت 94 در برنامه گفتگوی ویژه خبری از شبکه 2 سیما، رحیم مصدق معاون طرح و توسعه بیمه مرکز و ابوطالب، کارشناس بیمه بود و کامران نجف زاده نیز اجرای این گفتگو را بر عهده داشت. در ابتدای این نشست مجری از معاون بیمه مرکزی پرسید بزرگترین مشکل بیمه شخص ثالث در کشور چیست؟
رحیم مصدق در پاسخ گفت: شاید بزرگترین مشکل بیمه ای، نداشتن فرهنگ بیمه ای و آگاهی و اطلاعات مردم از حقوق خود و قوانین بیمه ای است. به نظر می رسد، فرهنگ بیمه، بزرگترین مشکل است. مجری در ادامه پرسید: چرا برقراری بیمه شخص ثالث همواره محل مناقشه است؟ این بیمه آنطور که باید و شاید عملکرد ندارد یا ضرر و زیان دارد؟
مصدر در پاسخ گفت: واقعیت این است که بیمه شخص ثالث به دلایل مختلف که شاید مهمترینش آمار بالای تصادفات در کشور است ضرر می دهد. ما در سال 93، 18 هزار نفر فوتی و 320 هزار نفر مجروح داشتیم. برای شرکتهای بیمه، ارائه بیمه ثالث اجباری است و آمار عملکرد که بر اساس نمونه سود و زیان مصوب دولت است، در آخرین سال، نشان داد بیمه شخص ثالث بالغ بر 1100 میلیارد تومان ضرر و زیان داشته.
چرا بیمه های ضرر ده، تخفیف می دهند و تبلیغ می کنند؟
مجری پرسید اگر بیمه ها زیان ده هستند، پس چرا تخفیف می دهند و تبلیغ می کنند؟
مصدق گفت: آنها برای پرداخت تعهدات شان نیاز به نقدینگی دارند که نقدترین بیمه، فروش بیمه شخص ثالث است. اتفاقا وقتی می گوییم این بیمه زیان ده است، مردم این سئوال را دارند که چرا تبلیغ می کنید؟ مجری از مصدق پرسید: دئر شرایط فعلی 20 درصد مردم درگیرند. آیا رویکردشرکتها، به این نوع بیمه، مسئله ای اجتماعی است یا با دید اقتصادی به آن نگاه می کنند؟
معاون بیمه مرکزی گفت: اینها بیمه بازرگانی است و نگاه حاکمیت و ما به عنوان بیمه مرکزی ممکن است بیمه بازرگانی باشد ولی ابعاد اجتماعی اش خیلی مهم است. اگر این بیمه نباشد، سالی 18 هزار نفر از دنیا می روند و این ضرر و زیان بالایی برای مردم دارد. این بیمه می آید خسارتها را پرداخت می کند. نگاه اصلی این است که این بیمه برای سیاستگذاران و تصمیم گیران بیمه اجتماعی است
ابوطالب کارشناس بیمه در این بخش از گفتگو وارد شد و گفت: ما اگر بگوییم فرهنگ بیمه در جامعه نیست، مسئول فرهنگسازی بیمعه، بیمه مرکزی است. این یعنی بیمه مرکزی وظایف فرهنگسازی خود را خوب انجام نمی دهد. بیمه شخص ثالث به ظاهر زیان ده است، ولی تخفیف ها نشان می دهد اینطور نیست. ما عکس این مسئله را نیز در صنعت می بینیم. نجف زاده از معاون بیمه مرکزی پرسید: بحث تخفیف ها شد که شرکتهای خودروسازی، با نوعی رانت این بیمه را در بدو ورود به خریداران خودروها تحمیل می کنند. چرا اینطور است؟
مصدق در پاسخ گفت: این یکی از ایرادات ما به شرکتهای خودروساز است که چرا شما خریدار خودرو را برای خودروهای صفر کیلومتر وادار می کنید بیمه خاصی بخرند. این حق انتخاب را الان برای خریداران گذاشته اند. ولی ما اعتقاد داریم اصولا بیمه گذار باید بتواند بیمه خود را انتخاب کند. نظارت بر شرکتهای بیمه بر عهده ماست. ولی نظارت بر خودروسازی بر عهده وزارت صنعت و معدن و سازمان حمایت از مصرف کننده است.
سود 140 میلیاردی خودروسازان از بیمه شخص ثالث
ابوطالب در این بخش وارد گفتگو شد و گفت: اما بیمه مرکزی می تواند ساز و کار صدور بیمه در خودروسازان را تعیین کند. شما می توانید حواله شناور را برای خودروسازان تعیین کنید.
مصدق گفت: یعنی چی بیمه شناور تعیین کنیم؟ باید بیمه گر و بیمه گذار و وسیله مشخص باشد. اگر راه حل عملی و اجرایی باشد، استقبال می کنیم.
ابوطالب گفت: اگر قرار باشد به صرف وجود قوانین پامان را جابجا نذاریم، همین وضعیت می شود. این نشان می دهد الان ایراد داریم. طراحی بیمه شناور قابل انجام است. اتفاقا بحث خودروهای صفرکیلومتر هم هست. سود عملیاتی بیمه شخص ثالث چقدر است؟
مصدق گفت: سود بیمه شخص ثالث منقی 1160 میلیارد تومان است
ابوطالب گفت: یک خودروساز در این مورد، 140 میلیارد تومان سود ایجاد کرده. اینجا نقش بیمه مرکزی برای از بین بردن این رانت چیست؟ طرح باید داد که این رانتها برداشته شود. امرز این رانتها وجود داردو امروز سود بیمه یک خودروساز، از همه صنعت بیمه بالاتر است. عده ای برای 100 میلیون تومان به زندان می روند و عده ای میلیاردها سود می کنند.
مصدق گفت: خودروسازان باید این را جواب بدهند. ما باید امکان رانت را از بین ببریم و شرایطی را مهیا کنیم که خریدار خودرو باید بتوانیم بیمه خود را انتخاب کند. برای شرکتهای بیمه اعلام کردیم هیچ یک نمی توانند به مشتری اجبار کنند. با سازمان حمایت از مصرف کننده ، وزارت صنعت و معدن و خودروسازان این بحث ها را داشتیم. ما هم قبول داریم که حق انتخاب بیمه گر موقع خرید خودرو به خریدار بدهیم. ابوطالب گفت: اصلا بیمه شخص ثالث، اعتیاد بیمه یافته است.
جزئیاتی از قانون جدید بیمه
مجری پرسید: چرا پرونده بیمه با خودرو جابجا می شود و برای فرد صاحب بیمه نمی ماند؟
مصدق گفت: ما سوابقی را مهیا کرده ایم که در بیمه بدنه، سوابق طبق نام خریدار بیمه به خودروی جدید انتقال یابد. در بیمه شخص ثالث نیز می شود سابقه عدم خسارت را مشروط به اینکه خریدار در جریان باشد، به خودروی جدید خود منتقل کند. این در آیین نامه های مصوب هیات وزیران هم هست و در اصلاحیه قانون بیمه شخص ثالث که در مجلس در دست بررسی است، این موضوع را با جزئیات بیشتری در دست بررسی قرار داده اند. این که شخصیت دارنده بیمه در محاسبه حق بیمه دخالت داده شود، کاملا سخن درستی است.
نجف زاده پرسید: چرا با اولین حادثه، کل سابقه خوب بیمه گذار و تخفیف ها صفر می شود؟
مصدق گفت: این درست است و جز اصلاحات ما است که تخفیف ها را به صورت پلکانی کم کنیم.
ابوطالب گفت: 50 درصد صنعت، بیمه شخص ثالث است. یا راه پیدا کنیم این را حذف کنیم یا اینکه 50 درصد R&D (تحقیق و توسعه) بیمه بشود تحقیق درباره بیمه شخص ثالث. سئوال این است: در بخش طراحی برای ساده سازی بیمه شخص ثالث، چه برنامه ای دارید؟ تعداد بیمه های صادر شده شخص ثالث، 20 میلیون فقره است که نزدیک به 25 درصد جامعه با این درگیرند. کی بیمه مرکزی می خواهد برنامه عملیاتی اعلام کند این مسایل شخص ثالث برداشته شود؟ مصدق گفت: مشکلاتی که وجود دارد، شناسایی شده و برخی نیاز به اصلاح قوانین و مقررات دارد. مانند نحوه اعمال تخفیف ها. نباید با یک خسارت فرد به وضعیت تخفیف صفر برگردد. این تخفیف عدم خسارت، نوعی فرانشیز است. یعنی مقصر حادثه احساس می کند اگر از جیب خودش خسارت را بدهد، این کوپن برای او می ماند. این مشکل را در قانون جدید حل می کنیم. نجف زاده پرسید: چرا پروسه دریافت بیمه کند و زمانبر است؟
مصدق گفت: دیات فوت و جرح مستلزم تعیین مقصر حادثه است. از 12 ماه، 4 ماه حرام داریم اگر فوت در این ماه ها ذباشد، دیه 1.3 اضافه می شود. مبلغ بیمه را رای صادره از دادگاه تعیین می کند. ابوطالب گفت: اعتقاد دارم دستگاه نظارت ما در بخش بیمه شخص ثالث، ابزارهای قوی ندارد و اشراف ندارد. قوانین یکی است، ولی من بیمه گر یکسال زیان دیده را اذیت می کنم تا او حاضر شود درصدی کم کند و خسارتش را زودتر بگیرد و برود. بیمه مرکزی هیچ نظارتی ندارد. مصدق گفت: این مسئله را رد می کنم. اطلاعات شما مال 4 سال پیش است. این که کسی پرونده اش آماده باشد و بیمه او را ندهد، قابل شکایت است. بخشی از فرهنگ بیمه مردم، به میزان آگاهی از قوانین برمی گردد. در قانون جدید نیز ضمانت اجرا گذاشتیم که اگر شرکت بیمه تاخیر کند در پرداخت دیه مردم پیگیری شود. لایحه این قانون جدید در کمیسیون اقتصاد مجلس تصویب شده و امیدواریم به زودی به صحن علنی برود.
اگر گواهینامه معتبر نداشته باشیم، بیمه ما معتبر است؟
مجری از او پرسید: در بیمه ها، ریسک تعریف شده، و یکی اش ریسک نادر است. مثلا در زمان تمدید گواهینامه فردی که بیمه دارد، تصادف صورت می گیرد، در این صورت بیمه خسارت را می دهد؟
مصدق گفت: اگر کسی گواهینامه نداشته باشد، بر اساس قانون شرکت بیمه می تواند خسارت زیان دیده را بدهد و بعد مراجعه کند از مقصر حادثه خسارت را بگیرد. گواهینامه اگر اعتبار نداشته باشد، فرد فاقد گواهینامه تلقی نمی شود. ابوطالب گفت: 20 میلیون بیمه گذار این برنامه را می بینند. نزدیک به 40 سال ما قانون داشتیم و الان هی قانون به مجلس می بریم. نرخ حق بیمه را تصویب کردند و همه معترضند و از ابزار حاکمیتی استفاده شد تا اعتراض نکنند. چقدر مردم و شرکتها در تصویب قانون نقش داشتند؟
معاون بیمه مرکزی گفت: تا سال 87 قانون اصلاح نشده بود. آن سال اصلاحیه قانون جدید، به صورت آزمایشی به تصویب رسید و در این فاصله، کارهای پژوهشی داشتیم و از تشکلهای مردمنهاد مانند انجمن های حمایت از حقوق مردم، سندیکای بیمه گران، دولت و مجلس، تمام دغدغه ها را درباره رعایت حقوق مردم، گرفنیم و امیدواریم به زودی این قانون تصویب شود. اگر بیمه ها توانمند نباشند، مردم متضرر می شوند.
ابوطالب، کارشناس بیمه پرسید: حدود15 درصد از بیمه ثالث که جمع می شود به 4 آدم، برای پخش کردن این رانت چه کرده اید؟
مصدق گفت: انتخاب خرید بیمه با صاحبان خودرو است. اگر بخواهیم جلوی رانت را بگیریم خودروسازان هم باید بیایند دفاع کنند، ما هیچ امتیاز ویژه ای نباید به هیچ کس بدهیم.
ابوطالب گفت: ولی شما در مقابل 30 هزار نمایندگی بیمه هم مسئولید؟
مصدق گفت: ما نماینده دولت هستیم در صنعت بیمه ولی دولت نباید در همه امور دخالت کند. اگر مجلس شورای اسلامی امسال قانون جدید را تصویب کند از ابتدای سال آینده قانون جدید اجرایی می شود. ابوطالب گفت: نمی شود شما با 15 نفر، 20 میلیون بیمه نامه را نظارت کنید. مصدق گفت: ما نرم افزار داریم و می توانیم ساختار را نظارت کنیم. ابوطالب گفت: ما که هیچی ندیدم.
مصدق گفت: ما مهیا کردیم بیایید ببینید. این موضوع همکاری همه را می طلبد. 17231
کلید واژه ها: بیمه شخص ثالث - شرکت های بیمه - بیمه -
سه شنبه 15 اردیبهشت 1394 - 05:47:22
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]
صفحات پیشنهادی
مدیر بیمههای اشخاص بیمه ایران: بیمه ایران در سال گذشته ۲ هزار میلیارد تومان خسارت به بیمهگذاران پرداخت کرد
مدیر بیمههای اشخاص بیمه ایران بیمه ایران در سال گذشته ۲ هزار میلیارد تومان خسارت به بیمهگذاران پرداخت کردمدیر بیمههای اشخاص بیمه ایران اعلام کرد این شرکت در سال گذشته بیش از دو هزار میلیارد تومان هزینه درمان بیمه گذاران خود در مراکز درمانی طرف قرارداد را پرداخت کرده است به گافزایش درآمد صنعت بیمه با تصمیمات جدید شخص ثالث
یادداشت رسیده به مهر افزایش درآمد صنعت بیمه با تصمیمات جدید شخص ثالث شناسهٔ خبر 2563901 سهشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۰۳ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس عدم افزایش حق بیمه شخص ثالث علیرغم افزایش میزان دیه هرچند ممکن است با نگاهی سطحی موجب تحمیل هزینه به برخی شرکتهای بیمه گر تلقینقره داغ بیمه شخص ثالث
نقره داغ بیمه شخص ثالث بیمه شخص ثالث بیشترین سهم شمارگان و شاید سود مالی را بین خدمات بیمه ای دارد و در این میان گویا برای این صنعت فقط جذب بیمه گذار و کسب سود برای بیمه گر مهم است ولی حقوق مسلم و سوابق مثبت بیمه ای دارندگان بیمه شخص ثالث اهمیتی ندارد ایرنا شرکت های بیمه ای درنقره داغ بیمه شخص ثالث |اخبار ایران و جهان
نقره داغ بیمه شخص ثالث بیمه شخص ثالث بیشترین سهم شمارگان و شاید سود مالی را بین خدمات بیمه ای دارد و در این میان گویا برای این صنعت فقط جذب بیمه گذار و کسب سود برای بیمه گر مهم است ولی حقوق مسلم و سوابق مثبت بیمه ای دارندگان بیمه شخص ثالث اهمیتی ندارد کد خبر ۴۹۷۰۰۲ تاریخ انتشار- رانندگان پرخطر برای ساماندهی بیمه شخص ثالث شناسایی می شوند
مدیرعامل صندوق تامین خسارت های بدنی کشور رانندگان پرخطر برای ساماندهی بیمه شخص ثالث شناسایی می شوند تهران - ایرنا - مدیرعامل صندوق تامین خسارت های بدنی کشور گفت بانک اطلاعات حوادث رانندگی به منظور ساماندهی موثر بیمه شخص ثالث بصورت آنلاین ایجاد می شود که براساس آن رانندگان پرخطسود 4 هزار میلیاردی صراف «نیم روزه»
نماینده خوی سود 4 هزار میلیاردی صراف نیم روزه موید حسینیصدر نماینده خوی در مجلس از سود چهار هزار میلیارد ریالی یک صراف متصل به رانت ارزی خبر داد و گفت صبحها دلارها را میگرفتند و سودهای چند هزار میلیاردی را صاحب میشدند به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز اعتماد نوشت مویدجدول نرخ بیمه ثالث انواع خودرو در سال ۹۴
بیمه جدول نرخ بیمه ثالث انواع خودرو در سال ۹۴ نرخ بیمه ثالث تا ۸ سال عدم خسارت با تخفیف بیمه ایران ارایه می شود به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز جدول نرخ بیمه ثالث به شرح زیر می باشد جدول شماره یک واحد قیمت تومان بوده و نرخ بیمه ثالث تا ۸ سال عدم خسارت معادل ۷۰ درصد تخفیف استاقدام «بانک مرکزی بحرین» علیه یک بانک و شرکت بیمه ایرانی در بحرین
اقدام بانک مرکزی بحرین علیه یک بانک و شرکت بیمه ایرانی در بحرین خبرگزاری پانا بانک مرکزی بحرین اعلام کرد که اداره امور بانک المستقبل و شرکت بیمه ایرانی را از دهم اردیبهشت ماه در اختیار خود گرفته است ۱۳۹۴ جمعه ۱۱ ارديبهشت ساعت 11 04 به گزارش خبرگزاری پانا «بانک مربیمه مرکزی: ۴ شرکت بیمه به دلیل تخلف آییننامهای جریمه شدند
بیمه مرکزی ۴ شرکت بیمه به دلیل تخلف آییننامهای جریمه شدندبیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران به منظور حفظ سلامت بازار و جلوگیری از رقابتهای ناسالم در ریسکهای بزرگ بیمهای شرکتهای سهامی بیمه ایران کارآفرین کوثر و میهن را جریمه کرد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی بشرکتهای بیمه ۱۲۲ هزار میلیارد ریال خسارت پرداختند
بیمه مرکزی اعلام کرد شرکتهای بیمه ۱۲۲ هزار میلیارد ریال خسارت پرداختند شناسهٔ خبر 2566864 - یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۵ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس بیمه مرکزی اعلام کرد شركت هاي بيمه در سال ۱۳۹۳ با توليد۲۰۶ ۵ هزار ميليارد ریال حق بيمه حدود ۱۲۲ هزار ميلياردریال خسارت بهدستکاری نرخهایی که سودی جز ضرر نداشت/ جریمه 2.5 میلیارد دلاری بزرگترین بانک آلمان
دستکاری نرخهایی که سودی جز ضرر نداشت جریمه 2 5 میلیارد دلاری بزرگترین بانک آلمان بانک آلمانی دویچه بانک متهم است که نرخ بهرههای بانکی را دستکاری میکرده است تا پول بیشتری به جیب بزند به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلویزیونی بی بی سی از مدتها پیش پروایران یکهتاز صادرات در جهان/ صدور 23 هزار میلیارد ریال بیمهنامه برای حمایت از صادرات غیرنفتی
با وجود تحریمها ایران یکهتاز صادرات در جهان صدور 23 هزار میلیارد ریال بیمهنامه برای حمایت از صادرات غیرنفتی توسعه صادرات غیرنفتی موضوعی است که مورد توجه و تأکید مسئولان در چند سال گذشته قرار گرفته و بررسی آمار صادرات در سال گذشته حاکی از آن است که با وجود همه مشکلات باز هم ص- پرداخت 122 هزار میلیارد ریال خسارت در سال 93 توسط صنعت بیمه
پرداخت 122 هزار میلیارد ریال خسارت در سال 93 توسط صنعت بیمه تهران- ایرنا- بیمه مرکزی آمار مقدماتی عملکرد بازار بیمه کشور در سال 1393را منتشر کرد که براین اساس شرکت های بیمه در سال 1393 با تولید 5 206 هزار میلیارد ریال حق بیمه حدود 122 هزار میلیارد ریال خسارت به بیمه گذاران پرداخآغاز فاز جدید بیمه کارگران ساختمانی/سهم بیمه هر نفر۶۲هزارتومان شد
یک میلیون نفر در لیست انتظار آغاز فاز جدید بیمه کارگران ساختمانی سهم بیمه هر نفر۶۲هزارتومان شد شناسهٔ خبر 2561600 یکشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸ ۳۱ اقتصاد > کار و تعاون با اعلام وزیر کار فاز جدید بیمه یک میلیون کارگر ساختمانی دارای کارت مهارت که در سالهای ۹۰ تا ۹۲ ثبت نام و دحداقل مقرری بیمه بیکاری امسال ۷۱۲ هزار تومان شد
حداقل مقرری بیمه بیکاری امسال ۷۱۲ هزار تومان شد مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان تهران از افزایش مقرری بیمه بیکاری به ۷۱۲هزار تومان در سال جاری خبر داد و گفت ۱۷۰هزار نفر در کشور از بیمه بیکاری استفاده میکنند به گزارش فرهنگ نیوز احمد لطفی نژاد درباره میزان مقرری بیمهمدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران در گفتوگو با فارس: خرید تضمینی شیرخام به 130 هزار تن رسید/ ارزش شیر 200 میلیا
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران در گفتوگو با فارس خرید تضمینی شیرخام به 130 هزار تن رسید ارزش شیر 200 میلیارد تومانمدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران با بیان اینکه خرید تضمینی شیرخام به 130 هزار تن رسیده گفت بخشی از وجه خرید به صورت نقد و بخشی هم به صورت علوفه به دامداران پرداخیک مقام آگاه در گفتوگو با فارس خبر داد کمک ۹ هزار میلیارد تومانی بانک مرکزی برای حل بحران یک بانک خصوصی
یک مقام آگاه در گفتوگو با فارس خبر دادکمک ۹ هزار میلیارد تومانی بانک مرکزی برای حل بحران یک بانک خصوصییک مقام آگاه گفت بدهی و اضافه برداشت یکی از بانکهای خصوصی از بانک مرکزی سال گذشته به ۹۰۰۰ میلیارد تومان رسید و به تازگی به ۸۵۰۰ میلیارد تومان کاهش یافته است به گزارش خبرنگار-
اقتصادی
پربازدیدترینها