تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):صله رحم، انسان را خوش اخلاق، با سخاوت و پاكيزه جان مى‏نمايد و روزى را زياد مى‏كند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832601529




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد از صدور پروانه ساخت روي گسل‌هاي پايتخت


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: انتقاد از صدور پروانه ساخت روي گسل‌هاي پايتخت
ايران ششمين كشور از نظر آسيب‌پذيري در مقابل زلزله در جهان است. در صورت بروز زلزله در تهران بيش از يك ميليون نفر جان خود را از دست خواهند داد. بر اين اساس شهردار تهران در كنفرانس بين‌المللي كاهش خطرپذيري و مديريت بحران در مناطق شهري تأكيد كرد: بايد به بحران‌ها به صورت يك پروسه نگاه كنيم نه يك پروژه. در عين حال رئيس مديريت بحران كشور نيز از صدور پروانه ساخت روي گسل‌هاي پايتخت انتقاد كرد.
نویسنده : بیژن سورانی 


ايران ششمين كشور از نظر آسيب‌پذيري در مقابل زلزله در جهان است. در صورت بروز زلزله در تهران بيش از يك ميليون نفر جان خود را از دست خواهند داد. بر اين اساس شهردار تهران در كنفرانس بين‌المللي كاهش خطرپذيري و مديريت بحران در مناطق شهري تأكيد كرد: بايد به بحران‌ها به صورت يك پروسه نگاه كنيم نه يك پروژه. در عين حال رئيس مديريت بحران كشور نيز از صدور پروانه ساخت روي گسل‌هاي پايتخت انتقاد كرد.
كنفرانس بين‌المللي كاهش خطرپذيري و مديريت بحران در مناطق شهري روز گذشته با حضور دستگاه‌هاي مسئول در حوزه مديريت بحران برگزار شد و مدير بخش زلزله‌شناسي و خطرپذيري مركز تحقيقات، راه، مسكن و شهرسازي تأكيد كرد كه وضعيت كشور به لحاظ بالا بودن تعداد گسل خاص است به شكلي كه از يك گسل كه دور مي‌شويم به گسل ديگر نزديك مي‌شويم و اگر در تهران زلزله‌اي رخ دهد بيش از يك ميليون نفر جان خود را از دست خواهند داد.
علي بيت‌اللهي در اين كنفرانس افزود: متأسفانه مسئولان نسبت به وقوع زلزله رفتارهاي نوساني از خود نشان مي‌دهند و يك ماه بعد از وقوع زلزله همه چيز فراموش مي‌شود.
وي با تأكيد بر اينكه ما ميراث‌دار آيند‌گان هستيم و بايد دقت كافي در ساخت‌و‌ساز از خود نشان دهيم، گفت: ساخت‌و‌‌ساز در كشور وضعيت خوبي ندارد، به طوري كه در حال‌ حاضر بيش از 80 درصد واحدهاي مسكوني روستايي استحكام كافي در برابر زلزله ندارند. بيت‌اللهي با اشاره به اينكه اين وضعيت نامطلوب ساخت و ساز در برخي شهرها و بافت‌هاي فرسوده نيز ديده مي‌شود، گفت: در شهر بم زلزله‌اي رخ داد كه طبق اعلام رسمي 28 هزار و 500 نفر در اين زلزله كشته شدند و يك ماه بعد در زلزله‌اي كه با شدت زلزله بم در ژاپن رخ داد تنها يك نفر كشته شد.
به گفته وي از يك ميليون پلاكي كه در شهر تهران موجود است 200 هزار پلاك رسمي در شهر تهران در بافت فرسوده است پس بايد توجه ويژه‌اي به استحكام‌بخشي واحدهاي مسكوني در بافت فرسوده صورت بگيرد.

تهران آماده بحران نيست
 از سوي ديگر رئيس جمعيت هلال‌احمر ايران ميزان آمادگي در تهران براي مقابله با بحران‌هاي احتمالي را مورد اشاره قرار داد و گفت: زيرساخت‌هاي شهر تهران آمادگي لازم براي پشت سر گذاشتن بحران را ندارد و لازم است بخش‌هاي مسئول در اين زمينه همكاري بيشتري داشته باشند.
اميرمحسن ضيايي با بيان اينكه براي اولين بار در تاريخ بشر در سال 2008 ميانگين جمعيت ساكنان شهرها و نواحي شهري از جمعيت روستايي پيشي گرفت، گفت: در حال حاضر 53 درصد از جمعيت جهان در نواحي شهري زندگي مي‌كنند و انتظار مي‌رود تا سال 2050 اين رقم به 75 درصد برسد.  وي با اشاره به اصل بنيادين كاهش خطرپذيري شهري ايجاد و توسعه تاب‌آوري افراد و جوامع در شهرها است، گفت: خانواده‌ها عامل اصلي افزايش تاب‌آوري هستند و نقش اساسي در اجراي سياست‌ها و برنامه‌هاي جامعه محور ايفا مي‌كنند. رئيس جمعيت هلال‌احمر ايران در مورد نتايج اين تحقيقات در شهر تهران نيز گفت: شهرنشيني در سال‌هاي اخير به شدت افزايش يافته و در حال حاضر در كلانشهر تهران جمعيت زيادي ساكن هستند و اين جمعيت متراكم در ساختمان‌هايي كه وضعيت مناسبي ندارند، حادثه‌ساز خواهد بود.

انتقاد از صدور پروانه ساخت روي گسل‌ها
رئيس مديريت بحران كشور بر لزوم گذر از مديريت سنتي بحران تأكيد كرد و گفت: دقت داشته باشيد كه يك بارندگي چه ترافيكي در تهران ايجاد مي‌كند؛ اين در حالي است كه اگر حادثه‌اي همچون زلزله در تهران رخ دهد، مشكلات بيشتري را شاهد خواهيم بود.
اسماعيل نجار با بيان اينكه بايد مديريت سنتي بحران را كنار بگذاريم، گفت: در حوزه ساخت‌و‌ساز نظارت دستگاه متولي بسيار اهميت دارد و سازمان نظام مهندسي براي هر متر مربع پول مي‌گيرد تا نظارت بر ساخت و ساز داشته باشد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه نظارت بر ساخت و سازهاي انجام شده تهران حلقه مفقوده است، گفت: جاي سؤال است كه به‌‌رغم شناسايي گسل‌ها چرا براي ساخت ساختمان روي گسل‌ها پروانه صادر مي‌شود.
وي در خصوص ميزان خطرپذيري ساختمان‌هاي بلندمرتبه در تهران با بيان اينكه قبلاً در هنگام صدور پروانه به نكات ايمني نيز توجه شده، گفت: به شرط انجام برآوردهاي لازم ساختمان‌هاي بلندمرتبه خطري ندارند.  از سوي ديگر شهردار تهران نيز در اين كنفرانس گفت: همچنين بايد به بحران‌ها به صورت يك پروسه نگاه كنيم نه يك پروژه. بر اين اساس بايد پيشگيري و كاهش آسيب پذيري با اطلاع رساني مناسب صورت گيرد.  محمدباقر قاليباف با اشاره به اقدامات انجام شده براي افزايش ايمني شهر تهران در برابر بحران گفت: تا رسيدن به شرايط مطلوب راه زيادي است.
وي تأكيد كرد: كاهش خطرپذيري بحران در شهرها را بايد به عنوان يك فرآيند طولاني‌مدت در نظر گرفت و بايد پيشگيري و كاهش آسيب‌پذيري به واسطه آموزش و در زمان‌هاي مختلف و به صورت مداوم ايجاد شود.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن