واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: همگرایی نهادهای نظامی، تصمیم گیرنده و نیروهای اجتماعی پایگاه خبری "گرگان خبر" در مطلبی نوشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهادی نظامی، فراجناحی و متعلق به آحاد ملت در دفاع از انقلاب اسلامی و شهروندان است و همگرایی آن با نهادهای تصمیم گیرنده به سود توسعه خواهد بود.
در این نوشته با عنوان "سپاه نینوا گلستان و توسعه" به قلم حامد صمدلویی می خوانیم: یکی از پارامترهای حائز اهمیت در روند توسعه، همگرایی نیروهای اجتماعی و به تبع آن نهادهای تصمیم گیرنده در راستای هدف مشترک است. این رویکرد در استان شدن گلستان کاملا مشهود بود.
خواست معوقه شهروندان شرق مازندران آن روزها در قالب تاسیس استان گلستان جز با همراهی مردم و همگرایی نیروهای سیاسی و اجتماعی و مسئولینی نظیر آیت اله نورمفیدی نماینده ولی فقیه، مجمع نمایندگان و در راس آن شهید دکتر قندهاری و سپاه شرق مازندران آن روزها محقق نمی شد.
همدلی و همگرایی نخبگان و شهروندان تاریخ ساز شد تا استان گلستان پا به عرصه وجود بگذارد و پله های پیشرفت و توسعه همه جانبه یکی پس از دیگری پیموده شود.
با تاسیس و بعضا تقویت نهادهای مدنی و صنفی مستقل از مازندران نظیر اتاق بازرگانی، سازمان نظام مهندسی ساختمان، کانون وکلا، سازمان نظام کشاورزی، سازمان نظام پزشکی و ... شاهد برگزاری چندین انتخابات در این حوزه ها بوده ایم که در همه آن ها دغدغه توسعه استان گلستان به غایت متبلور شده است.
در حوزه نظامی لشگر 30 پیاده گرگان که فرماندهی کل قوا در مورد آن عنوان کردند "شخصا از لشگر 30 پیاده گرگان تشکر می کنم" از سرمایه های ایران اسلامی در حوزه دفاعی و افتخار شهروندان گلستانی است که علاوه بر درخشش در زمان جنگ، در مهار بلایای طبیعی چون سیل و یا آتش سوزی جنگل های استان در صف اول میدان بوده است.
لشگر 30 پیاده گرگان در هشت سال دفاع مقدس تنها نماینده شرق مازندران آن روزها در جبهه ها نبود چرا که پاسداران گلستانی این روزها، برادران ارتشی را در این مهم همراهی کردند و در قالب لشگر 25 کربلا مازندران خوش درخشیدند و اتفاقا دکتر یحیی خاکی فرماندار دولت تدبیر و امید در گرگان، فرمانده گردان یا رسول (ص) این لشگر پرافتخار در دوران دفاع مقدس بوده است.
مُر قانون اساسی و تأکیدات مؤکد امام و مقام معظم رهبری مبنی بر عدم مداخله نظامیان در فرآیندهای سیاسی باعث شد که افرادی از شجره طیبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استعفا داده و یا بعد از دوران خدمت و بازنشستگی وارد فضای مدنی و سیاسی شوند که امری پسندیده و قابل احترام است چرا که فرد مستعفی و یا بازنشسته از یک نهاد نظامی ضمن تبعیت از قانون و فرامین فرماندهی کل قوا، بنا بر حس وطن دوستی و قابلیت ها در حوزه سیاسی و اجتماعی ورود پیدا می کند و خود را در مناصب انتصابی و مناسک انتخابی با هدف خدمت به مردم، به آزمون می گذارد.
بر همین اساس از بدو استان شدن گلستان سه استاندار دوران اصلاحات (درازگیسو، احمدی و مهیمنی) و دو استاندار از سه استاندار دوران اصولگرایان (محمودزاده و قناعت) دارای سوابق نظامی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده اند.
حوزه فرمانداری مرکز استان نیز از این قاعده مستثنی نبوده است. فرمانداران دوران اصلاحات (خسروی، ربیعی و رفعتی) همگی سوابق پاسداری داشته در دوران اصولگرایان (عظیمی، گرزین و احمدی) نیز همین روند ادامه داشته است.
نمایندگی خبرگزاری فارس و اخیرا خبرگزاری تسنیم در استان در کنار خبرگزاری بسیج اخبار رسمی سپاه نینوا استان گلستان را منعکس می نمایند و با توجه به ماهیت سیاسی و استفاده از نام های مستعار برخی سایت های استان گلستان موسوم به سایت های زنجیره ای و در راس آن سایت خبری تحلیلی گلستان ما، طبیعی بود که هر گونه وابستگی این سایت ها به سپاه از سوی سخنگوی سپاه نینوا استان گلستان رد شود.
در همین ارتباط نصب بنر اطلاع رسانی سخنرانی دکتر سعید جلیلی در گرگان در محل نصب بنرهایی که متعلق به سپاه گرگان واقع در خیابان ولیعصر (عج) می باشد، حامل پیام روشنی برای تندروهاست که زین پس مهمانان سیاسی استان در کنف حفاظتی سپاه خواهد بود و هرگز واقعه شیراز در گرگان تکرار نخواهد شد.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهادی نظامی، فراجناحی و متعلق به آحاد ملت در راستای دفاع همه جانبه از انقلاب اسلامی و شهروندان در دو حوزه قدرت سخت و نرم است و بی شک همگرایی این شجره طیبه با نهادهای تصمیم گیرنده به سود توسعه خواهد بود.
6159/6203
14/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]