تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان، درنده اى است كه اگر رها شود، گاز مى گيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867772563




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- ثبت 16 میلیون سند در سامانه ثبت آنی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس کانون سردفتران خبرداد؛ ثبت 16 میلیون سند در سامانه ثبت آنی تهران - ایرنا - رییس کانون سردفتران و دفتریاران گفت: سال گذشته حدود 16 میلیون سند در کل کشور در سامانه ثبت آنی (سامانه ثبت الکترونیکی اسناد) ثبت شد.


به گزارش روز دوشنبه ایرنا از کانون سردفتران و دفتریاران، محمد رضا دشتی اردکانی در دیدار با سید علیرضا آوایی، رییس سازمان ثبت احوال کشور افزود: اگر میانگین چهار تن برای هر سند را درنظر بگیریم، دفاتر اسنادرسمی بیش از 60 میلیون بار به سامانه ثبت احوال متصل شده اند.
وی در این دیدار در خصوص برخی مشکلات موجود در زمینه ثبت آنی که با قطع سامانه ثبت احوال رخ می دهد با آوایی، گفت و گو و نیز اظهار امیدواری کرد که با تعامل بیشتر دو مجموعه، مشکلاتی که برسر راه ثبت آنی باقی مانده است با برنامه ریزی حذف شود.
دشتی اردکانی در ادامه افزود: در زمان ریاست ناظمی اردکانی (رییس پیشین ثبت احوال) نیز جلسات متعددی برای رفع مشکلات موجود در این زمینه برگزار و قرار شد سیستم برخط به صورت آفلاین در اختیار دفاتر اسناد رسمی قرار بگیرد تا مردم در دفاتر اسناد رسمی با عدم ثبت سند مواجه نشوند و این مساله درک شود که مردم نباید در زمینه ثبت آنی معطل شوند.
وی گفت: یکی از بهترین دستاوردهای کشور طی سال های اخیر طراحی و اجرای سامانه ثبت آنی بود که مرتفع شدن مشکلات ثبت را به دنبال داشت اما گاهی که با قطع سامانه ثبت احوال رو به رو می شویم، ثبت سند در دفاتر اسناد رسمی صورت نمی گیرد.
رییس کانون سردفتران و دفتریاران در رابطه با صادر شدن 20 میلیون کارت ملی هوشمند در سراسر کشور اظهارداشت: دفاتر اسناد رسمی آماده اند تا در این خصوص همراهی و همکاری لازم را با دولت داشته باشند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر دفاتر پیشخوان الکترونیک ،گستردگی دفاتر اسنادرسمی را ندارند؛ ضمن اینکه گواهی سنتی و گواهی امضای الکترونیک، از گذشته در اختیار دفاتر اسناد رسمی بوده است که این دفاتر بسیار هم موفق عمل کرده اند.
در این نشست، آوایی، رییس سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه مشکلات، با پیگیری های به عمل آمده به حداقل رسیده است ، افزود: موارد و مشکلات موجود، با پیگیری ها و ارایه بیانات مکتوب و جلسات شفاهی و کارشناسی قابل حل است تا معاملات مردم و ثبت سند رسمی به سهولت انجام شود.
وی اظهارداشت: برخی مسایل که برای سازمان های دولت عادی است ، برای مردم و جامعه مشکل آفرین و دردسرساز است، بنابراین به راحتی نمی توان از کنار حل معضلات و مشکلات جامعه گذشت و به همین علت پیگیر این موضوع هستیم و از اول خرداد با جدیت در رفع این مسایل گام بر می داریم.
اجتمام**3377**1776



14/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن