واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
آغاز ارسال پیامک به مشمولان غایب از فردا
جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا ضمن تشریح نحوه ارسال پیامک به متقاضیان پرداخت جریمه ریالی سربازی به سوالات و کامنتهای مخاطبان ایسنا، در این خصوص پاسخ داد.
خبرگزاری ایسنا: جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا ضمن تشریح نحوه ارسال پیامک به متقاضیان پرداخت جریمه ریالی سربازی به سوالات و کامنتهای مخاطبان ایسنا، در این خصوص پاسخ داد.
سردار ابراهیم کریمی در این باره گفت: همانطور که میدانید بحث جریمه مشمولان 8 سال غیبت و بیشتر از آن ازسوی مجلس مورد تصویب قرار گرفته و در لایحه بودجه سال 94 نیز پیشبینی شد.
وی افزود: براین اساس مقرر شد تا آن دسته از مشمولانی که تا پایان سال 94، 8 سال و بیشتر از آن غیبت از سربازی و یا فرار مداوم از سربازی داشتهاند، بتوانند برحسب مدرک تحصیلی و وضعیت تاهل و تعداد فرزندانشان با پرداخت جریمه ریالی از انجام خدمت سربازی معاف شوند.
جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا با اشاره به اینکه از پانزدهم بهمنماه سال گذشته پیشثبتنام این طرح آغاز شده و تاپایان روز کاری سال 93 ادامه داشت، خاطرنشان کرد: پس از آن همزمان با آغاز سال 94 ما منتظر مصوبه مجلس بودیم که از اواخر فروردینماه کار را آغاز کرده و پرونده متقاضیان را از دفاتر پلیس +10 کشور دریافت کردیم.
وی با بیان اینکه برابر آخرین آمار 288 هزار نفر برای بهرهمندی از جریمه ریالی ثبتنام کردند، اعلام کرد: از صبح فردا پانزدهم اردیبهشتماه پروسه ارسال پیامک به متقاضیان آغاز شده و در تلاش هستیم تا طی یکی دو ماه این مراحل را به پایان برسانیم.
کریمی درباره اینکه محتوای این پیامکها چیست و برحسب چه اولویتی به متقاضیان ارسال میشود، به ایسنا گفت: در این پیامکها که از طریق سامانه 1100 به متقاضیان ارسال میشود، نحوه پذیرش درخواستشان اطلاع داده میشود. به طور مثال به متقاضی گفته میشود که آیا درخواستش در بررسیها مورد قبول واقع شده یا خیر؟
وی ادامه داد: اگر این درخواست مورد قبول واقع نشود، متقاضی میتواند با مراجعه به پلیس+10 چرایی عدم پذیرفته شدن درخواستش را بررسی کند و دفاتر پلیس +10 موظف هستند دلایل آن را به متقاضی تشریح کنند.
جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا با اشاره به مشمولانی که درخواستشان پذیرفته شده است نیز خاطرنشان کرد: این دسته از مشمولان تا یک هفته پس از دریافت پیامک فرصت دارند تا با مراجعه به دفاتر پلیس +10 نسبت به تعیین تکلیف خود اقدام کنند و پس از آن نیز ظرف 10 روز باید به شعب عامل بانک سراسر کشور نسبت به واریز وجه اقدام کنند، در غیراینصورت به منزله انصراف محسوب شده و با آنان همانند سایر دیگر مشمولان غایب و فراری برخورد خواهد شد.
وی در پاسخ به پرسش یکی از مخاطبان ایسنا درباره اینکه در صورت قطع شدن تلفن همراه یا مسدود شدن آن به هر دلیل چطور میتوان از ارسال پیامک باخبر شد، گفت: این موضوع را نیز مدنظر قرار خواهیم داد و طی چند روز آینده در سایت سازمان سامانهای در نظر خواهیم گرفت تا مشمولان با مراجعه به آن بتوانند از طریق اینترنتی از طریق پیامک به خود باخبر شوند.
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]