واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: طرح به صورت پایلوت در تهران اجرایی میشود
کد خبر: ۴۹۷۲۲۷
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۳ - 04 May 2015
رئیس فراکسیون مبارزه با دخانیات مجلس در تشریح اقدامات ستاد مبارزه با دخانیات، از تلاش ستاد برای جلوگیری از عرضه قلیان در قهوهخانهها و سفرهخانهها در سال جاری خواند.
محمد حسین قربانی در گفت وگو با خانه ملت، در خصوص عملکرد و برگزاری جلسات فراکسیون مبارزه با دخانیات، گفت: جلسات فراکسیون مبارزه با دخانیات در مجلس شورای اسلامی هر 6 ماه یکبار برگزار میشود که در هر جلسه مسئولان ذیربط برای ارایه گزارش عملکرد حضور مییابند.
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جلسه بعدی فراکسیون مبارزه با دخانیات در خرداد ماه سال جاری تشکیل خواهد شد و از نقطه نظارت و راهنمایی نخبگان و کارشناسان استفاده خواهیم کرد.
وی افزود: نظارت بر امر مبارزه با دخانیات فعالیت اصلی و اساسی فراکسیون مبارزه با دخانیات مجلس است به طوریکه در هر نشست از عملکرد دستگاهها، نوع پیشرفت کارها و جلساتی که وزارتخانههای مربوطه در حوزه مبارزه با دخانیات داشتند گزارشهایی گرفته و برای شش ماه بعد هم برنامه ریزی دقیق متناسب با نتیجه گزارش شش ماه گذشته انجام میدهد.
قربانی در ادامه درباره فعالیت ستاد مبارزه با دخانیات کشور، گفت: ستاد مبارزه با دخانیات در وزارت بهداشت ودرمان تشکیل شده که آقای سیاری معاون بهداشتی وزیر بهداشت و 2 نفر از نمایندگان مجلس به عنوان ناظر از اعضای اصلی این ستاد هستند.
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس نهم، یادآوری کرد: در طول یک سال گذشته جلسات متعدد ستاد مبارزه با دخانیات در وزارت بهداشت ودرمان با حضور سایر دستگاههای عضو ستاد از جمله چهار وزارتخانه، سازمان صدا وسیما، دادستانی کل کشور و نیروی انتظامی برگزار شده است.
تلاش ستاد مبارزه با دخانیات برای جلوگیری از عرضه قلیان در سفرهخانهها
وی با اشاره به اینکه فعالیت ستاد مبارزه با دخانیات بر اساس قانون است، گفت: طی تصمیم گیریهای انجام شده در ستاد مقرر شد شهر تهران به عنوان پایلوت درنظر گرفته شود تا آمار دقیق از مصرف دخانیات و به ویژه قلیان، آمار قهوه خانهها و مراکزی که پروانه ندارند تهیه شود، ضمن اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق بازرگانی با همراهی نیروی انتظامی موظف شدند تا در مرحله نخست بر مراکز بدون مجوز نظارت داشته باشند.
قربانی افزود: در مرحله بعد مقرر شده تا نظارت بر اماکن عمومی از جمله سفرهخانهها و قهوه خانههایی که مجوز دارند صورت بگیرد و با تذکر خواستار منع فروش و عرضه مواد دخانی شوند. آخرین جلسه ستاد مبارزه با دخانیات در اواخر اسفند ماه سال 93 تشکیل شد و انتظار می رود پس از سه ماه یعنی در جلسه خرداد ماه گزارش اقدامات آزمایشی ستاد مبارزه با دخانیات کشور به فراکسیون مبارزه با دخانیات مجلس ارائه شود تا در صورت موفقیت طرح، طرح مبارزه با دخانیات و نظارت بر مراکز بدون پروانه در چهار یا پنج استان دیگر انجام گیرد.
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس نهم، ضمن اشاره تصمیم گیری دولت و مجلس در بحث مالیات بر خردهفروشی دخانیات، گفت: در بودجه سال جاری تحول اساسی نسبت به سال 93 ایجاد شد هرچند این اقدام تمام انتظارات ما را براورده نمی کند.
وی افزود: با اعمال مالیات می توانیم حدود سه هزار میلیارد تومان مالیات کسب کنیم که می تواند برای درمان همین قشر و اصلاح روند و درنظر گرفتن جایگزین برای دخانیات اقدام کنیم، حتی این مبلغ مالیات را می توان در اختیار وزارت آموزش و پرورش و سازمان های مردم نهاد برای ایجاد بسترسازی فرهنگی قرار داد.
رئیس فراکسیون مبارزه با دخانیات مجلس شورای اسلامی، مطرح کرد: همت و تلاش ما اخذ مالیات بر خرده فروشان دخانیات نیست، بلکه به دنبال انجام اقدامات فرهنگی در مدارس هستیم که البته چندی است کارهای تبلیغاتی به شکل بروشور در مدارس با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش برای مبارزه با دخانیات صورت گرفته است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]