تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):صله رحم، اعمال را پاكيزه، اموال را بسيار، بلا را برطرف و حساب (قيامت) را آسان مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803840626




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پزشکی بازساختی منجی بسیاری از بیماران سرطانی است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی کشور: پزشکی بازساختی منجی بسیاری از بیماران سرطانی است خبرگزاری پانا: دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی کشور با بیان اینکه هر 10 دقیقه یک نفر بر اثر ابتلا به سرطان خون در جهان می میرد گفت : پزشکی بازساختی و گسترش و توسعه این شاخه علمی می تواند نجات بخش جان بسیاری از این افراد باشد.
۱۳۹۴ دوشنبه ۱۴ ارديبهشت ساعت 11:56

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا، دکتر امیر علی حمیدیه روز یکشنبه در سمپوزیوم علمی پزشکی بازساختی و سلول درمانی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: با ایجاد بانک سلولی و اهدای سلول برای پیوند به نیازمندان می توان این مهم را انجام داد .

وی با اشاره به اینکه هم اکنون 25 میلیون داوطلب اهدای سلول در جهان وجود دارد و 16 هزار نفر هم در لیست دریافت سلول قرار دارند اظهار داشت : اینک 140 هزار انسان در جهان مبتلا به بیماریهای سرطان خون است که می توان برای آنها راهگشایی پیدا کرد.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی کشور ادامه داد : 30 درصد از بیماری های سرطان خون را می تواند با سلول های سازگار درمان کرد .

دکتر حمیدیه گفت : از هر 10 بیمار که در بیمارستان نمازی شیراز مبتلا به سرطان خون هستند و مراجعه می کنند فقط برای سه نفر دهنده سازگار سلولی وجود دارد ، که 25 درصد از این افراد دهنده در طیف خواهرو برادر هستند بنا بر این طیف زیادی از بیماران بدون داشتن دهنده سازگار باقی می مانند که باید برای انان هم چاره اندیشی کرد.

مسوول بخش پیوند سلولهای بنیادی کودکان بیمارستان شریعتی تهران در ادامه افزود: کشورهای اروپایی با این موضوع کاملا کنار آمده اند و پیوند سلولی در آن کاملا تعمیم یافته است اما در کشورهای دیگر به لحاظ فقدان زیر ساخت ها و نبودن دهنده سازگار هنوز مشکلات فراوانی وجود دارد.

وی با بیان اینکه تا سال 2020 حدود 181 درصد سرطان در جهان افزایش خواهد یافت گفت : این موضوع گوشزدی برای مراکز علمی است که روابط بین المللی خود را توسعه و داده های خود را افزایش دهند .

این پژوهشگر علوم سلولی با بیان اینکه 73 مرکز پژوهشی سلولی در 52 کشور جهان و 42 مرکز تولید و نگهداشت بند ناف در 32 کشور دنیا فعالیت می کند افزود : کشور ما و سایر کشورها باید ارتباط علمی خود را با این مراکز علمی توسعه بخشند.

وی گفت : رشد تعداد داوطلبین دهنده سلولی در جهان بسیار زیاد است و هرروز بر شمار آنان افزوده می شود اینها عمدتا در کشورهای پیشرفته ازجمله آمریکا و اروپا هستند و در حالیکه فقط یک درصد آن به کشور ما تعلق دارد.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی کشور ادامه داد : کشورهای آمریکا ، المان ، برزیل ، چین و هند پیشتاز این موضوع هستند و در ردیف های نخست وجود دارند.

دکتر حمیدیه با اذعان به اینکه در کشور ما هم برای دهنده سلول داوطلب بسیار است اما شرایط باید بیشتر و بهتر برای آنان فراهم شود افزود: سالانه 50 هزار پیوند سلولی در جهان صورت می گیرد که 16 هزار پیوند آن از سایر کشورها تامین کننده سلول هستند ولذا این هزینه فراوانی برای انتقال ایجاد می کند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و پژوهشگر علوم سلولی گفت : بر اساس آمارهای ارایه شده تا سال 2020 رشد سرطان در ایران حدود هفت درصد خواهد بود و این موضوع گوشزدی به مسوولان برای فراهم کردن زیر ساخت های علوم پیوند سلولی و پزشکی بازساختی است .

این پژوهشگر علوم سلولی گفت :در عین حال باید مراقبت کرد که کار پیوند سلولی مانند پیوند کلیه از مجاری قانون خارج نشود گفت : دهنده و گیرنده سلول اکنون تا سه سال از همه فاصله دارند و همدیگر را نمی بینند و هزینه ها را دولت پرداخت می کند و هیچکس اجازه ندارد اطلاعات دهنده و گیرنده را منتشر کند.

دکتر حمیدیه با بیان اینکه ما در سالهای گذشته صادرات و واردات سلول برای پیوند داشته ایم گفت : نمونه های وارداتی ما از کشورهای چین و آمریکا و سایر کشورها آمده است اما در این زمینه باید شبکه ملی را تقویت کنیم .

وی با پیش بینی اینکه تا پنج سال آینده 100 هزار دهنده ایرانی در مراکز تحقیقاتی ثبت نام شوند گفت : باید در این زمینه به ویژه برای ثبت سلولی اقلیت های مذهبی ، کردها ، بلوچ ها ، اعراب ایرانی و سایر اقشار تبلیغات بیشتر صورت گیرد.

نخستین سمپوزیوم علمی پزشکی بازساختی و سلول درمانی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز از امروز یکشنبه آغاز شده و بمدت دو روز ادامه دارد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن