تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان به سپاهيانش مى گويد: ميان مردم حسد و تجاوزگرى بياندازيد چون اين دو، نزد خدا بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804388775




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلاش براي تحت پوشش بيمه قرار گرفتن ويزيت و مشاوره طب سنتي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۹:۱۹ق.ظ)
معاون طب سنتي اعلام کرد؛ تلاش براي تحت پوشش بيمه قرار گرفتن ويزيت و مشاوره طب سنتي موج - معاون طب سنتي وزارت بهداشت اظهار داشت: توليد و عرضه گياهان دارويي ارگانيک در بسته بندي هاي بهداشتي موجب اطمينان از عدم وجود سم و کود در اين گياهان و ارتقاي سطح عطاري ها و سلامت مردم مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر محمود خدادوست بابيان مطلب فوق افزود: هماهنگي‌هايي با برخي توليدکنندگان گياهان دارويي و همچنين بخش ستاد گياهان دارويي معاونت علمي فناوري رياست جمهوري داشته‌ايم تا بتوانيم توليدکنندگاني که گياهان دارويي را به‌صورت ارگانيک توليد مي‌کنند را به سمت شرکت‌هايي با مجوز بسته‌بندي سوق دهيم.
معاون طب سنتي بابيان اينکه يکي از راه‌هاي شناساندن طب سنتي ايراني به کشورهاي ديگر، از طريق مقالات است افزود: خوشبختانه از سال 86 که دکتراي تخصصي طب سنتي و داروسازي پزشکي و تاريخ پزشکي ايجادشده است بيش از 500 اثر علمي چاپ‌شده که مي‌تواند بهترين راه شناخت دنيا از طب سنتي ايران است.
وي گفت: همچنين ظرف دو سال گذشته نشست‌هايي با نمايندگان سازمان جهاني بهداشت در وزارت بهداشت براي معرفي طب سنتي به اين سازمان داشتيم، از سوي ديگر ظرف اين دو سال در نشست‌هاي سازمان جهاني بهداشت که در ماکائو چين که در آن کشورهاي منطقه به معرفي طب سنتي خود مي‌پرداختند نيز حضور داشتيم.
دکتر خدادوست ادامه داد: سازمان جهاني بهداشت به ايران قول داده است تا در سايت خود به معرفي طب سنتي ايران بپردازد.
وي بابيان اينکه قابليت‌هاي طب ايراني تحت عناويني مانند يوناني مديسين (طب يوناني)، طب عربي و طب سينايي در دنيا شناخته‌شده است اظهار داشت: طب ايراني را در دنيا بيشتر به‌عنوان طب يوناني مي‌شناسند که منابع آن‌ها منابع طب ما است.
وي همچنين گفت: سال گذشته يک هيات اتريشي از يک موسسه آکادميک طب سنتي و مکمل به ايران آمده بودند، وقتي درباره مبناي طب آن‌ها پرسيدم گفتند مبناي طب ما مزاجي و اخلاطي است و کتاب مرجع آن‌ها نيز کتاب قانون بوعلي سينا بود ضمن اينکه طب ما به دليل اينکه در دانشکده‌هاي پزشکي اروپا بيش از 5 قرن کتاب‌هاي قانون بوعلي سينا و الحاوي رازي تدريس مي‌شد طب بيگانه‌اي نيست.
وي درباره تحت پوشش بيمه قرار گرفتن طب سنتي ايراني گفت: قدم اول اين بود که ما بايد خدمات طب ايراني را تعرفه گذاري مي‌کرديم که خوشبختانه سال گذشته با همکاري معاونت درمان وزارت بهداشت تعرفه گذاري براي طب ايراني در کتاب ارزش نسبي خدمات صورت گرفت.
معاون طب سنتي افزود: در قدم بعدي اين خدمات بايد تحت پوشش بيمه قرار بگيرند که اين اقدام يک فرآيند پيچيده و زمان‌بر است اما بر اساس توافقي که با سازمان‌هاي بيمه‌گر پايه مانند تأمين اجتماعي و بيمه سلامت ايرانيان انجام داديم ظرف مدت‌زمان کوتاهي ويزيت و مشاوره‌هاي طب سنتي به‌زودي تحت پوشش بيمه خواهد رفت اما با تأکيد وزير محترم بهداشت که ساير خدمات و داروها نيز بايد تحت پوشش بيمه قرار گيرند، پيگير فرآيند آن در شوراي عالي بيمه هستيم.
دکتر خدادوست گفت: اما بايد بتوانيم طب سنتي ايراني را در نظام شبکه بهداشت و درمان، نظام سلامت و آموزش پزشکي کشور مانند کشورهاي چين و هند ادغام کنيم.
معاون طب سنتي درباره حمايت از توليدکنندگان دارو فرآورده‌هاي طبيعي گفت: اين فرآورده‌ها تحت پوشش سازمان غذا و دارو اداره کل فرآورده‌هاي طبيعي و سنتي سازمان غذا و دارو است که از طريق اين سازمان حمايت مي‌شود و در همين زمينه تسهيلات خاصي براي ثبت و بهره‌برداري داروهاي سنتي و گياهي در نظر گرفته‌شده است به‌عنوان نمونه اگر يک داروي سنتي در چند قرن متوالي در منابع معتبر طب سنتي آمده باشد، با همان فرمولاسيون به آن مجوز بهره‌برداري و توليد را مي‌دهند.
وي گفت: داروهاي گياهي بر اساس عصاره کيري يا مواد مؤثره عمل مي‌کنند و تفاوت آن با داروهاي شيميايي، در ماده مؤثره آن است همچنين نگاه مزاج شناسي در داروهاي شيميايي که از مواد صنعتي و شيميايي ساخته مي‌شوند وجود ندارد اما داروهاي گياهي، قابل حمايت است زيرا به‌جاي اينکه ماده اوليه از مواد شيميايي باشد، از گياهان استفاده مي‌شود که اين موضوع به توسعه کشت گياهان دارويي، ايجاد اشتغال نيز کمک مي‌کند.
دکتر خدادوست افزود: برنامه ما براي سال 94، راه‌اندازي سلامتکده هاي طب سنتي در بخش دانشگاهي و خصوصي است و پيشنهاد ما اين است که در کنار اين سلامت کده ها يک مرکز ارائه فرآورده‌هاي طبيعي، سنتي و گياهان دارويي داشته باشيم که در آن، گياهان دارويي با بسته‌بندي‌هاي بهداشتي عاري از ميکروب و آلودگي و با رعايت ضوابط بهداشتي عرضه شوند.
وي گفت: به عطاري‌ها نيز توصيه مي‌کنيم که به‌جاي نگهداري از گياهان دارويي در گوني‌ها و پستوهاي غيربهداشتي گياهان دارويي را در بسته‌بندي‌هاي بهداشتي توزيع کنند تا مردم با اطمينان بيشتر از آن استفاده کنند و اثربخشي آن نيز افزايش پيدا کند.
معاون طب سنتي بيان داشت: رشته طب سنتي از سال 86 راه‌اندازي شد و در حال حاضر 62 نفر فارغ‌التحصيل اين رشته در کشور وجود دارد و آن‌ها براي گذراندن تعهدات قانوني‌شان بايد در کشور توزيع شوند.
وي ادامه داد: توزيع اين فارغ‌التحصيلان تا بخواهد از کلان‌شهرها به استان‌هاي دوردست و شهرستان‌ها برسد زمان‌بر است اما براي حل اين مشکل علاوه بر بومي گزيني به دانشگاه‌ها اعلام کرده است شرايط و تسهيلات خاصي را براي بورس کردن کساني که بخواهند در استان‌هاي محروم و مرزي بمانند فراهم آورند که براي آن‌ها ايجاد انگيزه کند.
دکتر خدادوست تأکيد کرد: با حمايت‌هاي وزير بهداشت، ظرفيت اين رشته به‌خوبي افزايش‌يافته است به صورتي که از 38 نفر در سال 91 به 120 نفر در سال 93 رسيد.
وي در پايان يادآور شد: براي گسترش رشته طب سنتي با حمايت وزير اميدوار هستيم امسال اين رشته در قالب رشته‌هاي دستياري يا رزيدنتي قرار گيرد که اين اقدام مي‌تواند اقبال شرکت‌کنندگان در اين رشته را بيشتر کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن